2024 jún 26. 00:00

Mirassol-SP - Santos-SP

Mirassol-SP

-

Santos-SP

Unibet
Élő közvetítés
Tippmix

Mirassol-SP - Santos-SP tippek

Teljes játékidő tipp 1
Unibetnél 2 900 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.90
Tippmixnél 2 820 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.82
2024.06.25 23:30 1 000 Ft téttel számolva
1 felhasználó tippelt erre
Santos-SP kapott gól nélkül nyeri meg a mérkõzést tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Mirassol-SP - Santos-SP mérkőzésre, a Brazília - Série B bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2024 jún 26. 0:00.

A Mirassol-SP - Santos-SP foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a santos-sp kapott gól nélkül nyeri meg a mérkõzést piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.