2018 ápr 18. 12:49

Djokovic, Novak - Coric, Borna

Djokovic, Novak

-

Coric, Borna

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés

Djokovic, Novak - Coric, Borna tippek

Djokovic, Novak - Coric, Borna tipp Előzetes

2018 ápr 18. 14:00 Előzetes

Djokovic, Novak - Coric, Borna tipp

Visszakaptuk Djokovicot?

Alig pár napja, hogy újra Marian Vajda szakértelmére hagyatkozott, Novak Djokovic máris új embernek látszik, de túlzás lenne hanyatt esni az első meccsén mutatott játékától.…


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Djokovic, Novak - Coric, Borna mérkőzésre, az ATP - Monte Carlo bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2018 ápr 18. 12:49.

A Djokovic, Novak - Coric, Borna tenisz eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 1 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a mérkőzés nyertese piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Djokovic, Novak - Coric, Borna tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.