2018 nov 20. 20:45

Portugália - Lengyelország

Portugália

-

Lengyelország

Unibet
Bet365
1
X
2

User ID: 8971
User ID: 8971 elemezte ezt a mérkőzést
2018 nov 19. 22:24

A Nemzeti Liga zárófordulójára számos fordulóban a lényegi kérdések már eldőltek, ellenben az "A" liga 3-as csoportjában az egy gólos különbségű sikerek jól mutatják, hogy a trió elég kiegyenlített küzdelmet folytatott.

Elemzés megtekintése

UEFA Nemzetek Ligája tabella

Portugália - Lengyelország tippek

Pontos eredmény - Első félidő tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Conor McGregor Felvezető

2018 nov 20. 06:15 Felvezető

Nemzetek Ligája: Skócia - Izrael

Conor nem, de Callum és Allan McGregor sokat tehet a skót sikerért.

Virgil van Dijk - Hollandia 001 Hír

2018 nov 20. 06:10 Hír

Nemzetek Ligája: Továbbjutott a holland csapat

Újabb pofont gyűjtött be a német válogatott.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Portugália - Lengyelország mérkőzésre, az UEFA Nemzetek Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2018 nov 20. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Portugália - Lengyelország meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.