2021 jún 1. 20:45

Lengyelország - Oroszország

1 : 1

Lengyelország

Oroszország

Unibet
Bet365
Tippmix

Lengyelország - Oroszország tippek

Mindkét csapat gólt szerez tippek 6
Gólok száma - 1. félidő tipp 1
Lengyelország nyer, és mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Robert Lewandowski - Lengyelország 017 Felvezető

2021 jún 1. 00:04 Felvezető

Felkészülési mérkőzés: Lengyelország - Oroszország fogadási lehetőségek

A lengyel és az orosz válogatott is az Eb-re hangol.

Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2021 jún 1. 00:01 Műsorajánló

Lengyelország - Oroszország ÉLŐ közvetítés

A lengyel és orosz válogatott is felkészül.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Lengyelország - Oroszország mérkőzésre, a Barátságos mérkőzések bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2021 jún 1. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a mindkét csapat gólt szerez és a teljes játékidő piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.