Játékok, melyekben Ravariilom szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Ravariilom közösségi adatai

Ravariilom statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Ravariilom hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 aug 12. 20:04
Köszönöm a szokásos magyar hozzáállású választ :ok: és főleg köszönöm a másik választ is :)
Ravariilom hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 aug 12. 19:39
Sziasztok évek óta hobby szinten a betfairen játszom és használtam a kiajánlást is viszonylag sikeresen. Kerestem a neten de nem igazán találtam arra választ hogy végül is a "királyi" tippmixpron kívül van e jelenleg legális netes sportfogadási lehetőség ahol nem kell attól tartanom hogy bent ragad a pénzem vagy nem tudok játszani 90 napig (habár azt sem értem mi lesz ha lejár a 90 nap) Tudtok esetleg valamilyen listát a "legális oldalakról? ha egyáltalán valamelyik szolgáltató befizette a koncessziós díjat.

Köszönöm.
Ravariilom hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2013 márc 17. 00:00
köszi meglepődtem hogy 130 dollár miatt leállítanak... elég pitinek tűnt :)
Ravariilom hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2013 márc 16. 23:52
Sziasztok Betfairen játszogatok mostanában ma nyertem olyan 130 dollárt körülbelül összességében de volt már ennél jóval több is máskor, viszont ma lezárták előlem az összes eseményt..... lehetséges ez????? Kissé meg vagyok lepve. Nézegettem a súgót de nem találtam erre magyarázatot sehol. Tud valaki ilyesmiről esetleg?

Köszönöm
Ravariilom hozzászólt a Re:Melyik fogadóirodánál fogadjak neten ? témához
2013 jan 5. 09:29
Sziasztok

Új tag vagyok az oldalon, de sportfogadással és pókerrel kb. 10 éve foglalkozom aktívan. Sokáig játszottam a bwinen és a binside programból sokat profitáltam, mondhatni arra építettem a stratégiámat és szépen működött. Mióta megtörtént az iroda értékesítése és átalakították a teljes pontrendszert, eléggé zavar hogy az én stratégiámmal (szimpla illetve max. 2-es kötések relatív kis oddsal) lehetetlen érdemleges pontértéket gyűjteni. A segítségeteket kérem van e olyan oldal ahol hasonló pontgyűjtő rendszer működik pokerrel és sportfogadással is párhuzamosan részt lehet venni benne. Mióta átalakították a b' inside programot ez így nekem már nem alternatíva. Megjegyzem eddig sem az oddsok miatt játszottam a bwinen hanem az eddig viszonylagosan működő pontgyűjtő rendszer miatt. Természetesen nekiállok és keresek a neten, de hátha vannak tapasztalatok ötletek. Előre is köszönöm.

A felhasználó összes hozzászólása