Játékok, melyekben Revolucion szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Revolucion közösségi adatai

Revolucion statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 máj 28. 21:15
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Én is hasonlóan láttam a dolgokat. Knapp kolléga véleményét osztom mert valóban "kockázatban vagyok" amíg nem tudok visszafogadni. A stratégiámat is jól érezte focira fogadok dupla esély H-V és várok a gólra, hogy a döntetlen odds-a emelkedjen és azzal védjem le(néha egy gól nem is elég!).
Miért pont irodán belül fogadok keresztbe? Mert a meccskiválasztási rendszerem eléggé leszűkíti a lehetőségeket és itt a legnagyobb a választék. Amíg nincs meg a bónusz addig hanyagolom ezt a taktikát.
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 máj 27. 23:59
Sziasztok!
Hogy reagál a Bet365 a keresztbe fogadásra irodán belül?
Pl.: Megfogadom(élőben) egy kétesélyes mérkőzés egyik kimenetelét, majd az odds-ok változása után megfogadom a másik kimenetelt is és így érek el garantált profitot.
Korlátoznak, kitiltanak, elveszik a bónuszt vagy engedik?
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2013 dec 19. 10:56
Sziasztok!
Kb. egy éve használtam utoljára a skrill(moneybookers) számlámat és most fel akartam tölteni de azt látom, hogy megváltozott a bank ahova utalnom kellene. Nem egy magyar banknak hanem valami német bank( Postbank AG). Ez valóban így van vagy csak be kellene állítanom valamit(de hol?). Ez nemzetközi átutalásnak minősülne, a vele járó költségekkel? Kösz a válaszokat.
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Sportfogadás Kérdőív témához
2013 júl 11. 14:53
Kitöltve!
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2013 júl 5. 08:52
Szopjátok le az összes jegesmedve faszát izlandi köcsögök!
86. perc 0-1 (2.5 under)
93. perc büntető 1-1 (ez még belefér)
94. perc gól 1-2 (ez már nem)
Viszlát 155 euro  :'(
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2013 ápr 23. 09:17
Kösz a kimerítő választ.
A 2. stratégiádnál szerintem az a buktató, hogy ilyen magas oddsokat(1,7-2) csak kétesélyes meccseken lehet találni és itt a favorit nem is igazán favorit. A kb. 50%-os profit(biztosításnál!) viszont igen csábító! Mindenesetre gondolatébresztő stratégia.
Sok zöldet!
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2013 ápr 22. 10:39
Idézetet írta: Fehérgyarmat Dátum április 20, 2013, 19:26:10
sziasztok

keresgélek a stratégiák között és....
köszi
FGY.
Szia Fehérgyarmat!
Lay the Draw-nál, hogy biztosítod be az Underdog vezetést 0% körüli veszteségre?
Köszi
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2013 ápr 19. 13:47
Szopjon hanyatt az összes szingapúri védő!
86. perc 0:1 (élőben 2,5 alatt tét 50 euro)
87. perc 1:1 (kezd meleg lenni a pite)
90. perc 2:1 (odaégett a pite)
92. perc 2:2 (ez már nem is pite)
Még, hogy félősök stratégiája? Beszariak stratégiája! Én legalábbis ezen beszartam. :bash:
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;) témához
2013 ápr 19. 08:57
Idézetet írta: dani1453 Dátum április 14, 2013, 15:51:55
Sziasztok ! Ide tartozik :)
Sok helyen olvastam a forumon belül hogy Jaaas és .....
Caps lock jól összefoglalta Jaaas stratégiáját, de itt le van írva: http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,921.15.html, pontosabban itt kezdődik és még vagy 8-10 oldalon keresztül tárgyalják. Keresd az Excell táblázatokat hasznosak. A "Fogadási Stratégiák" topikot amúgy is érdemes átolvasni, ez csak 100 oldal.
Engem még megfogott executor stratégiája-i, főleg a lóversenyen helyre való fogadás, de rengeteg időt emészt fel. Szvsz 1,8-2 odds körül érdemes fogadni, tétemeléssel és ami a lényeg jó meccsválasztással.
Ennek ellenére én mégsem ezt csinálom, hanem a "félősök stratégiájával" építem a bankom. Az elnevezés szerintem nem jó, sokkal jobb lenne a "beszariak stratégiája", mert beszarsz amikor 2 havi munkád megy kárba 2 perc alatt.(A 86. perc után ki gondolta volna, hogy lesz még nem 2 hanem 3 gól?) :bash:
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:Tradelés Betfairen témához
2013 márc 21. 14:54
Én a Toy-al találkoztam előbb és ezt szerettem meg. A BetAngelt is kipróbáltam de az egy hét nekem kevés volt az alapos megismerésre. A Toy mellett szól, hogy jelentősen olcsóbb is. Szerintem próbáld ki mindkettőt.
A tenisz piac jó hely a tanulásra, gyorsan változnak az odds-ok, ki lehet próbálni a programok funkcióit. A Toy játék pénzes részében ezt a pénztárcád veszélyeztetése nélkül megteheted.
Revolucion
Revolucion hozzászólt a Re:KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;) témához
2013 febr 6. 20:44
Idézetet írta: Deletos Dátum február 02, 2013, 17:30:23
sziasztok!

érdeklődni szeretnék az iránt hogy TI hogy látjátok érdemes belefogni hosszútávon ebbe a betfair-es stratégiába hogy élőben a foci meccsekre az x-et lay-elni mikor lett egy gól back-elni, elvileg ha nagyon oda figyel az ember a statisztikákra, és a meccsekre akkor az esetek nagy részében ki küszöbölhető a bukás (0-0 vagy az esélytelenebb csapat győzelme, persze néha így is biztos befog esni) de ha mondjuk minden 5.-6. bukó akkor is nyereséges nem is kicsit), én kezdőtőkének kb 150-200$-t gondoltam, naponta 8-9-10 élő meccset megjátszani, kb napi 25-30$ nyereséget szeretnék elkönyvelni, ha sikerülne akkor át térnék nagyobb tétre és akkor már be pályáznék a BETANGEL nevezetű programra is, mi a véleményetek meg ér egy próbát?

Mielőtt egy centet is költenél rá teszteld le! Nekem nem jött be. Előkerestem a régi jegyzeteimet abban találtam, hogy mire kell figyelni:
Az odds <4, 2,5 gól < eredmény várható és a hazai csapat otthon jól teljesítsen.
A mérkőzés 15-20. percében kössél üzletet ha addig nem született gól, mert addigra lemennek az odds-ok. A mérkőzés kezdete után elkezd süllyedni a döntetlen odds-a és amikor jön a gól alig emelkedik vissza az eredeti értékre. Ezért kell később fogadni. Ha pedig az esélytelenebb csapat szerez gólt, szinte meg se mozdul a döntetlen odds-a. Szóval először ülj le és nézd az odds-ok ingadozásait.
Mint minden stratégiának ennek is meg van az achilles sarka:
-Ha  nincs gól rakj egy menekülő tétet a 0-0-ra (dutching)
-Ha a gyengébb csapat szerez vezetést és nem emelkedik a draw:
   1.back az aktuális áron a draw-ra az eredeti tét kb. 50%-val
   2.lay a pontszerzőre az eredeti tét kb. 75%-val
Ezekre nem vállalok garanciát, ezért nézd át, gondold végig amit írtam, mert csak a jegyzeteimből mazsoláztam. Amit viszont bizton állíthatok, hogy nem fogsz 8-10 megfelelő meccset találni naponta, még hétvégén sem. Ennyi meccset végig ülni komoly meló. A Betangel-t ki lehet próbálni azt hiszem egy hétig, de nekem jobban bejött a Geeks Toy és olcsóbb is. Nem akartam kedvedet szegni és csak bíztatni tudlak, hogy megtaláld a tuti stratégiát, amit még én is keresek.
Sok zöldet!

A felhasználó összes hozzászólása