Játékok, melyekben six szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

six közösségi adatai

six statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Sziasztok! Kosárlabda fogadásához keresnék irodát,ami nem orosz és ukrán,aminek bőséges a kínálata és ami nem elérhető Bet 365-ön azokat letudjam fedni.Köszönöm a válaszokat
six hozzászólt a Re:Betfair lóverseny témához
2021 ápr 16. 19:02
ÜDV!Látom sajnos elég halott a betfair topik..
Stratégiát nem írt ide senki,így én megosztok egy számomra régóta müködő stratégiát.Bár biztos ismeritek páran vagy talán alkalmazzátok is.Ez egy nagyon alap stratégia, a favorit layelése,egy egyszerű és kellő fegyelemmel és kiválasztással egy jól müködő stratégia.

Olyan eseményt keressünk,ahol minimum 8 ló indul és minimum 1600 mf futnak,ha minnél több annál jobb( a ló is és a táv is).A favorit oddsa 2.5-3.5 között legyen,legyen olyan ló,legalább 2,akinek az oddsa 3 és 4 között van,max 5,nagyobb ne legyen.Ilyenkor általában jól meghajtják egymást.És ez mit eredményez?Jó nagy odds ingadozást.Mire is jó ez?Ha a favorit mellett van még legalább 2 db erős ló,akkor nagy valószinűséggel jól megfogják egymást hajtani.A verseny alatt a favorit oddsa,minimum egyszer kifog ugrani.Mit fogunk csinálni?Verseny előtt 1-2 percel layeljük a favoritot,és majd vissza  backelünk, én(pl 3.5-ös oddsnál layelem és beállítom automatára,hogy 4.2-4.5 között backelje vissza.
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 15. 10:39
Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 14, 2021, 21:48:27
Félre ne értsd. Ha elfogadtad az ők feltételeit (a költségeket), akkor az már nem lehúzás.

Persze ezt értem,tény hogy ott van,láttam én is.Félre ne értsd nem vitázni akarok vagy ilyesmi,csak kicsit idegesítő a dolog.De jobb híján,mivel túl sok megoldás nincs,muszáj ezt használni.Mondjuk az hogy ott van,le van írva,a tényen nem változtat,hogy azért túlzás az a 3.99%.Miközben legombolnak 5 eurót.Azt mondom 1-2% ok,na de 4 %,azért az egy nagyobb összegnél,nem éppen elenyésző..ez van ezt kell szeretni...
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 14. 20:28
Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 13, 2021, 14:00:45
Itt van minden:
https://www.skrill.com/en/siteinformation/fees/

Currency conversion
For transactions involving currency conversion Skrill adds a fee of 3.99% to our wholesale exchange rates. The exchange rates vary and will be applied immediately without notice to you.

If your Skrill Account is denominated in a currency other than Euro, your Cryptocurrency Transactions will be subject to currency conversions. In this case, we will apply foreign exchange fee of 1.5%.

Tudom hogy ott van,írtam is,hogy nekem is ott volt a kiutalásnál.A tényen nem változtat...Akkor is lehúzás.
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 13. 13:24
Idézetet írta: zbking Dátum április 12, 2021, 20:13:09
Sztm ez nem a Skrill hibaja, nem a fogadó bank váltja át a fogadó bank árfolyamán?

Szerintem nem,a fogadó bankomnál,nem sokkal igaz,de 5 ft-al jobb volt az árfolyam.Skrillnél ott volt kiírva,amikor utaltam,hogy az árfolyamból legombolnak 3.99%-ot,ilyen olyan indokkal.Számalmas....10000 eurónál,akkor már 120 ezer ft minusz?Az kib@aszott lehuzás...
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 12. 18:19
Idézetet írta: feri1969 Dátum április 12, 2021, 12:04:56
Ennél a fizetésnél minden skrilles adatodat küldi.

Hova küldi?
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 12. 18:16
Ez a Skrill kib@aszott nagy lehuzó,nem elég hogy legomból 5 eurót banki kiutalásnál az összegből,ez még talán rendjén is van,nyilván valamiből nekik is élni kell,de hogy 358 ft-os árfolyamon 346-ot számol az már bicska nyitogató...1000 eurónál az már 12000 ft+1800 ft ugye az 5 euró.1000 eurónál 14000 ft kezelésiköltség az kemény!!
six hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 ápr 7. 16:15
Idézetet írta: six Dátum április 07, 2021, 16:09:57
Nem mindegy hol fogatsz és nem mindegy hogy milyen hosszútávon vagy nyereséges,nyereséges,akkor vagy ha értéket keresel,ha értéket találsz és azt minnél magasabb oddson megtudod fogadni és azokat az irodákat keresed,ahol van Value és ahol hibáztak a bookik egy esemény beárazásával.Az már value és csak is azzal lehetsz hosszútávon nyereséges.Ez matematika és semmi köze,ahhoz hogy kinyer.Ha egy adott iroda Marginja felett,4-5%-al találsz értékfogadást,akkor hosszútávon elönyben vagy az irodával szemben,így már 5%-os elönyben vagy.Nyílván ehhez minnél több irodában be kell regisztrálni ez tény.A bankroll menedzsment az egyértelmű,az az alapja a sportfogadásnak,de az kevés,az csak egy plusz,ha valaki betartja.
six hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 ápr 7. 16:09
Idézetet írta: LosGabos Dátum április 07, 2021, 08:06:57
Mindegy hol fogadsz, nyereséges akkor vagy, ha a befizetett pénzednél több van a számládon, vagy a meghatározott időszak alatt ( pl. hetente) többet vettél ki, mint amennyit befizettél.
Az, hogy másik irodánál magasabbak az oddsok....legfeljebb azon kesereghetsz, hogy ott többet nyertél volna.
Ezért több irodánál kell számlát tartani és a legfontosabb a megfelelő bankmenedzselés.

Nem mindegy hol fogatsz és nem mindegy hogy milyen hosszútávon vagy nyereséges,nyereséges,akkor vagy ha értéket keresel,ha értéket találsz és azt minnél magasabb oddson megtudod fogadni és azokat az irodákat keresed,ahol van Value és ahol hibáztak a bookik egy esemény beárazásával.Az már value és csak is azzal lehetsz hosszútávon nyereséges.Ez matematika és semmi köze,ahhoz hogy kinyer.Ha egy adott iroda Marginja felett,4-5%-al találsz értékfogadást,akkor hosszútávon 5% "megverted" az irodát.Nyílván ehhez minnél több irodában be kell regisztrálni ez tény.A bankroll menedzsment az egyértelmű,az az alapja a sportfogadásnak,de az kevés,az csak egy plusz,ha valaki betartja.
six hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 ápr 7. 12:14
Idézetet írta: NoCukor Dátum április 07, 2021, 11:58:18
Néha azért érdemes ránézni mert van amikor jobb oddsot kínál egy adott kimenetelre mint más iroda, de valószínűleg ez is csak azért mert későn reagálnak. Én elsősorban magyar eseményeknél szoktam megnézni az itteni oddsokat, mert elég gyakran magasabb mint a többi irodánál...Legutóbb tegnap az MTK röplabdát adták még 1,4 körül amikor már mindenhol máshol 1,14-1,20 körül mozgott. Idővel persze a tpro is lereagálta. Szóval szerintem mindenképp érdemes itt is tartani egy kis pénzt, mert igenis van amikor a legjobb oddsot itt találod, de valóban ez az esetek kb 3-4%-a  ;D


Ez tiszta sor,néha biztos lehet találni ott is értéket,pl az általad említett mérközés,de szerintem ez elég ritka.De a legtöbb fogadó a tippmixen nem értékfogadásokat keres,hanem megérzésböl,esetleg tippel,jó esetben statisztika alapon.Ha folyamatosan értékfogadásokat(Value Bet) keresel,akkor bármi lesz a végeredmény hosszútávon nyereséges leszel.Csak is így,máshogy nem.Ezt kellene már sok fogadónak belátni és megérteni,hogy értéket kell keresni.Ezért veszteséges a fogadók 90%-a,mert megérzésből és statisztikára támaszkodva fogad.Ami tegnap 3 volt 20-szor,holnap lehet csak 5 lesz.....Mondjuk te a hozzászolásod alapján úgy is tudod miröl beszélek.
six hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 ápr 7. 07:55
Ne haragudjatok,nem szeretnék sennkit leszólni,de aki tippmixfoson fogad az meg is érdemli.Alapban úgy van kialakitva az tippfos Marginja minden fogadásnak,hogy bármit csinálsz,soha nem leszel ott nyereséges hosszútávon,és mind tudjuk a sportfogadásba a hosszútávú befektetésben gondolkodunk.A tippfoson úgy vannak az oddsok kialakitva,hogy soha nem leszel nyereséges,nincs bennük érték.
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 4. 20:43
Idézetet írta: zbking Dátum április 04, 2021, 12:04:27
Előtte fizettél be Skrillről?

Közben próbáltam banki utalást is,oda meg azt írta,hogy a pénzmosás elleni védelem stb duma miatt nem engedélyezett, először Skrillre utaljak 125 eurót...ezt nem egészen értem.Egyben vagy összesen ha azon keresztül utalok,akkor engedélyezett a banki?
six hozzászólt a Re:Betfair kifizetés témához
2021 ápr 4. 20:21
Üdv sziasztok! Volna egy olyan problémám,hogy Betfairra eddig kártyával fizettem be és oda is kértem ki,most viszont már kártyára elértem a kifizetési limitet, így bevontam a Skrillt és oda utaltam ki.A Betfair számlámról eltűnt az összeg,de viszont a Skrillre 1 napja nem érkezett meg.Volt már befizetésem még régebben Skrillről.A betfairon azt írja 4 óra és 24 óra között kell hogy megérkezzen az összeg.A 24 óra már letelt...esetleg az ünnepek és hétvége miatt késhet? Próbáltam a banki utalást is,ott viszont azt irta ki,hogy invalid IBAN szám.Nem értem,mert azt adtam meg amit kell... Előre is köszi









six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 4. 19:36
Esetleg lehet az ünnepek és a hétvége miatt?
six hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 4. 19:33
Igen még régebben,de az utóbbi időben kártyával intéztem a tranzakciókat.

A felhasználó összes hozzászólása