Játékok, melyekben spmx szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

spmx közösségi adatai

spmx statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
spmx
spmx hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2014 jan 25. 00:51
Olvastam pár hete egy olyan stratégiáról, hogy 2.50-3.00-2.50 körüli szorzós meccsek mindhárom kimenetelét megtesszük más irodánál, martingale rendszerrel... ez nagyon megtetszett, valaki tudná linkelni? Sajnos sehol sem találom... átolvasnám mégegyszer.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 jan 25. 00:49
Nem kell megforgatni a pénzt amit beteszel azért, hogy kivehesd a 2k-t.
Kombihoz: nem kell egyszerre megtenni, főleg ha több napos. Megteszed előzör az első meccset, utána a másodikat, stb.
spmx
spmx hozzászólt a Re:NHL Fogadások 2013/14 témához
2014 jan 20. 03:11
Jó oké, ha valaki tényleg használja, csak nekem furcsa volt, mert ha akármilyen meccs érdekel akkor eredmenyek.com / oddsportal, előbbin egyből lehet nézni egymás ellenit, formát stb... de ha igénylik akkor jó :)

spmx
spmx hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 jan 18. 22:36
A jégkorong fogadásoknál a hendikep fogadás konkrétan mit takar, az-az milyen eredménynél fizet???
Pl:

X csapat 0.0 ????

Döntetlen hendikep - X csapat 0.0 ????

Y csapat 0.0 ????

Háromesély, úgy nyer a hazai hogy 0.0-t kap, vagy a vendég. Sima 1-x-2 fogadás.

Sziasztok!

Bet 365-el kapcsolatos kérdésem lenne. Kb. 1 hónapja regisztráltam hozzájuk, először mindenfélére fogadtam (főleg hoki és foci), viszont mostanában az oldalatokon leírt döntetlenes stratégiával játszom. Az lenne a kérdésem, hogy ennek a szisztémának az alkalmazását mennyire nézi el a fogadóiroda, ill. más bukik (Unibet, Williem Hill). Ugye emiatt több a fogadásom, több a vesztes tét, de mikor jön az X, már pluszban vagyok, kérdésem, ha ezt hosszabb távon űzöm esetleg kitilthatnak (évi 500k lenne a cél  :) ), van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?  Segítségetek köszönöm! Üdv, Sopor
(Knapp bocs, privátba ment véletlenül)

Ez engem is érdekelne, google-n gyorsan rákerestem, amivel találkoztam az az hogy...
- egy srác szerint kb 10 000euro nyeremény után korlátoznak le, de lehet hogy előbb is
- van aki szerint nem az számít hogy mennyit, hanem hogy hogyan nyersz (nem tudom hogy az arbolásra gondol e, vagy a martingale féle stratégiákra, remélem nem a martingélre)
- vannak akik bet3.65-nek hívják az irodát, ez nem túl jó jel.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2014 jan 17. 16:34
Nah zsír, ma délben megjött nekem is az összeg.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2014 jan 16. 18:28
Hétvégén hagynak jóvá skrill kifizetést?
+ Valaki kért ki pénzt mostanában? Érdekelne hogy kb mennyit tökölnek vele, jó lenne ha holnapig jóváírnák...:)
spmx
spmx hozzászólt a Re:NHL Fogadások 2013/14 témához
2014 jan 15. 21:26
Nem akarok bunkózni, de mi értelme van ezeknek a bemásolgatásoknak? Ugyis mindenki máshol nézi meg az infókat, igy meg a kevés hasznos hozzászólást is ugy kell visszalapozni, ha érdekel valakit :)
spmx
spmx hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 jan 15. 16:01
Nem értek ehhez, de ha elmondanád hogy miért kaptál pénzt, nem lehet hogy elhinnék?
spmx
spmx hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2014 jan 15. 14:09
Gyerekek. a két dolog . Tehát a sima a kártya és a swift iban két külön dolog .
Megadtam persze, de mégsem ismeri fel a már korábban megadott és használt kártyát. Egyszerűen nem tudom feltölteni az MB-s számlámat pénzzel. Vajon miért?

Milyen kártya?
Korábban ott volt a listában a maestro, bár nekem akkor sem fogadta el, most meg ott sincs a listában, szóval vannak érdekes dolgok.
Szerintem hívd fel őket, és mond meg ezt nekik, lehet valahol kallódik már a kártyád a rendszerben.
Én amugy most hívtam őket, élmény ezekkel ügyet intézni telefonon, de komolyan :) Tuti segítenek majd :)
spmx
spmx hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2014 jan 14. 18:34
Elvileg a netbankodon az utalástörténetben meg tudod nézni, hogy adtál e meg ID számot. Ha nem tudod megnézni, akkor írd meg a skrill supportnak, lehetőleg egy banki utalásos print screenel, hogy ekkor és ekkor utaltál, de lehet, hogy elfelejtetted beírni az ID számodat. A pénznek elvileg rég ki kellett érnie, elvileg ott csücsül a skrill német bankszámláján, csak a hiányzó ID miatt nem tudták jóváírni.

Hmm értem. A baj még annyi, hogy nem nagyon fognak a levelemre válaszolni, szóval fel kell hívni, és nem tudom hogy fogom tudni ezt leboxolni velük angolul... na mindegy, holnap megpróbálom.
Történetet néztem, és nem látom hogy beírtam volna az Id-t, de az is elég elképzelhetetlennek tűnik számomra, hogy figyelmetlenségből maradt volna ki... na mindegy.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2014 jan 14. 14:38
Az normális, ha múlt héten hétfőn utaltam, lement a pénz másnap reggel, és még mindig nem érkezett meg skrillre?

Ha esetleg elcsesztem, és nem írtam közleménybe semmit (mert a mentett sablonban nincs benne, nem tudom ezt elmenti e a budapestbank netbank) akkor visszaküldik a pénzem?
spmx
spmx hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2014 jan 10. 00:45
Ebből a cikkből mit kéne leszűrni? Annak örülök, hogy ők is úgy látják, megkerülhető lesz ha esetleg tiltják a szolgáltatók, de azt írják alul, hogy pár hónap múlva illegális lesz... ezzel az infóval mit kezdjek?
A képről meg... kirakták, mert megváltozott ez a f*szom törvény, de ez csak ilyen hivatalos eljárás volt, nem? Mint amikor egyetemen kérdőívet töltetnek ki órán, mert muszáj, de a tanár és a diák is szarik bele... persze itt a diáknak kicsit szar.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2014 jan 9. 19:24
Az be lesz zárva véglegesen,nem hiszem hogy rá lehet őket beszélni,de tény hogy sok mindent el lehet intézni amit elvileg tilt a szabályzatuk.Pl ha új számlát megnyitod nem használhatod ugyanazokat az adatokat mint a réginék(email cím, bankártya, telószám)De volt aki el tudta intézni hogy a bankkártyáját újra tudja használni az új számláján is.A köröket meg újra le kell futni,ez egy tök új számlának felel meg.
Olyan lehetőséget is megemlítenék hogy Silver Vip -től 2 számlád is lehet 2 különböző pénznemmel.Persze ehhez igencsak használni kell a számlát,sokat kell utalgatni.

Nanananana...
Én Most zártam be a számlámat, és nyitottam újat másik pénznemmel.
Simán regisztrálni kell random telszámmal, majd utána FELHÍVNI őket, hogy módosítsák.
Kérni fogják a születési időt és az irányítószámot. Ha ezek egyeznek, megváltoztatják a régire.
Én kértem az új számlám lakcím és ID verifikálását is, ezt is átvitték a régiről. Szerintem a bankkártyát is át lehet vinni :)
Sok sikert! Ne írj nekik mert fullon vannak és nem válaszolnak hetekig, telefonálj.
spmx
spmx hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2014 jan 9. 16:10
Próbáld meg hozzáadni, a primary biztos nem változik hozzáadásnál, nekem is több van hozzáadva. Ha nem engedi, akkor az Unibetnél kell kérned a változtatást.

Your email address is already registered on another Skrill account
Hát akkor küldöm a fényképeket az unibet supportnak...
spmx
spmx hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2014 jan 9. 14:12
A régi Skrillednél regisztrált e-mailhez hozzáférsz még? Ha igen, akkor hozzáadhatod az újhoz, de csak akkor, ha a régi Skrill fiókodat törölték vagy onnan törlöd az e-mail cimet. Igy a régi cimre utalt pénzt az újra fogod kapni.

A régi fiókomat bezártam, más emaillal kellett megnyitnom az újat, ezt mondták is hogy így lesz. Regisztrációnál a mobilszámom helyett is random számot kellett beütni, mert benne volt a rendszerben és nem fogadta el, utólag telefonon beszéltem meg hogy változtassák meg a régire. Ezek után szerintem nem fogom tudni beregisztrálni másodiknak a régi címem, de egyébként úgy kéne, hogy a személyes adatoknál ahol van az hogy
asd@fgh.com - Primary, ott rámegyek hogy Edit, megjelenik egy mező, és hogy ha egy újat Add-olok, akkor elvileg hozzáadja második email címnek a beírtat, és nem módosítja az elsődlegest? Mert ha tuti nem módosul, azért megpróbálnám beírni. Eddig féltem hogy ha beírom, és esetleg módosul az első, nem fogja engedni a régit visszarakni :D

Egyébként a skrill adataimról screenshotot kell nekik küldeni, és elkérik a személyim/lakcímkártyám képeit is. (ez is 4 év után eszükbe jutott. :D ) És elvileg így megváltoztatják.

A felhasználó összes hozzászólása