Játékok, melyekben spongyabob szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

spongyabob közösségi adatai

spongyabob statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 nov 10. 10:19
Idézetet írta: Moonguz Dátum november 09, 2013, 10:09:06
Én már minden lehetséges irodánál regisztrálva vagyok, volt befizetésem, de a Tippmixproval teljes mértékben meg vagyok elégedve. Ha nem azt a 4-5 populáris fogadóirodát nézzük a Tipro felveszi a versenyt a többivel. Voltak induló nehézségek, de általában 5-10 percen belül kiértékelik az eseményeket, legtöbbször még ennél is hamarabb. Befizetni lehet T-mobolis telefonról is illetve lottózóból, így nem kell bankba rohangálni, aki esetleg nem tart mindig pénzt a számláján. Kifizetés extra gyors, ha a fő számlánkra vissza utaljuk tehát a ZRT-s számlára a Tippmixproról, nekem OTP-s számlára néhány órán belül utalnak. Ügyfélszolgálat gyorsan válaszolt minden kérdésemre.

Ez olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam.  ;D
Igaz, akadnak benne lódítások (ennél szebben nem tudtam megfogalmazni), de gyenge PR-dumának azért elmegy.

1. Az általad említett 5-10 perces kiértékelés nálam egyik alkalommal 16 órát (!!!) vett igénybe, ahogy ezt korábban már írtam itt az oldalon. (Igaz, én nem zengek ilyen hangzatos blődségeket az irodáról...)
2. A "Kifizetés extra gyors" szöveg megint csak megmosolyogtató, ugyanis nálam ez 6 (!!!) napba telt, mire megérkezett a számlámra – igaz, nem OTP-s. (Persze lehet, hogy én vagyok csak türelmetlen, és már megint azokhoz az átkozott, csaló külföldi irodákhoz hasonlítom a szegény, mindenki által bántott, tisztességes Tippmixprót.)
3. Az ügyfélszolgálat gyorsan válaszol... Hm... Ehhez csak annyit, hogy az utolsó levelemre – melyben kérdőre vontam őket, hogy az egyik ismerősöm hogyan tudott nyerni 2500 Ft-ot, amikor egyetlen 3000 Ft-os fogadása volt csak (amit el is bukott), úgyhogy még csak az 5000-es szimpla esélyt sem érte el – egy hetet kellett várnom. A választ már le sem írom, mert vérlázító.

Szóval szép, amiket írsz, csak sajnos akadnak benne korrigálásra szoruló mondatok.
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 24. 22:32
Sajnos olyan helyen vagyok, ahol egyetlen sportcsatorna sem fogható, úgyhogy erre nem tudok válaszolni, de nekem az ügyfélszolgálatos írta korábban (amikor rákérdeztem a kevés lehetőségre), hogy jelenleg még csak az idehaza látható mérkőzésekre lehet élőben fogadni.

Más.
Olvasva itt az elmúlt napok hozzászólásait, kezdem magam úgy érezni, mintha én lennék a csúnya, rossz fogadó, aki megtámadja szegény, becsületes Szrt.-t. :) Pedig tényleg nem ez a szándékom. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egy cég meghirdetett egy játékot, ami azóta is hemzseg a furcsaságoktól. Amikor pedig azok az emberek, akik "pénzt fektettek" ebbe a játékba, szeretnének választ kapni egy-két számukra érthetetlen dologra, akkor a játék szervezője vagy megtagadja a választ, vagy pedig küld egy gépi sablont, amivel az ég világon nem mond semmit.
Esküszöm, nem az a 2500 Ft zavar, amit nem nyertem meg, hanem először is az, hogy hülyének néznek, másodsorban pedig, hogy mindezt egy olyan cég teszi, aki úgy hirdeti magát, hogy "a tiszta sportfogadó". Nem beszélve arról, hogy emlékezzünk csak rá, az induláskor csupa olyan hirdetésük jelent meg mindenhol, hogy ne a külföldi fogadóirodákhoz tegyék be a pénzt az emberek, mert azok csak átverik őket, esetleg lenyúlják az összegeket, hanem inkább hozzájuk, mert ők az egyetlen tisztességes cég. Nem tudom, hogy itt mások hogy vannak ezzel, de engem még egyszer nem vert át sem a Sportingbet, sem a bwin, sem pedig a bet-at-home (a többieknél még nem próbálkoztam). Ezzel szemben a TippmixPro-nál már az első játéknál "zavar támadt a rendszerben".
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 24. 20:48
"A játék során a fogadók nem járultak hozzá a nevük nyilvánosságra hozatalához, ennek értelmében még a nevük kezdőbetűit sem jelentethetjük meg."

Bármennyire is tiszteletben tartom a Szrt. véleményét, azért a pofátlan hazudozástól tartózkodniuk kellene. Ezzel pont azok alá adnak lovat, akik kételkednek a játék tisztaságában.
Emlékeim szerint a regisztráció során senki sehol nem kérdezte meg, hogy ha egyszer majd esetleg lesz egy Riói játék, ahol esetleg még nyerek is, akkor nyilvánosságra hozhatják-e a nevem. Ugyanezt a játék előtt és közben sem kérdezte meg senki. És ahogy olvashattuk az egyetlen nyertes által kapott levelet, abban sem volt erre utaló kérdés. Vagyis innentől kezdve a levelük ezen része - a legfinomabb megfogalmazás szerint is - szöges ellentétben áll a valósággal.
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 24. 20:47
Ha már fogadási fórum, akkor ennek fényében fogalmazom meg a válaszom. Bármennyibe le merném fogadni, hogy még közelében sem jár a regisztráltak aránya a 30 ezerhez. Sőt, meggyőződésem, hogy amíg ugyanennyi energiával regisztrálhat bárki a bwin-re, a bet365-re stb. stb., addig soha nem is fogja elérni a 30 ezret a regisztráltak száma.
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 24. 20:28
"Szerintem benézitek ezt az egészet, túl élénk a fantáziátok. Nincs értelme csalniuk, pitiáner összeg az Szrt. büdzsében. Az meg kurvaszar indok, hogy innen kevesen nyertek. Kb. 100-an írnak ide. Ebből lefogadom, hogy 30-nál többen nem regisztráltak erre a fosra, így meg simán belefér, hogy egy ember nyert."

Ennek egy részével maximálisan egyetértek, egy részével viszont vitatkoznom kell.
Senki nem vitatja, hogy ez a Szrt.-nek pitiáner összeg volna. Azzal is egyetértek, hogy a TippmixPro egy "fos". Ismerőseim nem is értik, hogy miért fizettem be ide. Semmilyen bónuszt nem ad regisztráláskor, összességében a legrosszabb odszokat adja, csak olyan eseményekre lehet élőben fogadni, amelyeket valamelyik Magyarországon fogható tévécsatorna közvetít, és nemrég 16 óra elteltével (!!!) írták jóvá a nyereményemet. Addig nem is tudtam fogadni, mert minden pénzem benne volt. Szóval tényleg "fos" az egész.
Viszont ha elfogadom azt, amit írtál, hogy az ide írogatók közül kb. 30-an regisztráltak csak, és mégis csak egy ember nyert, akkor a 30:1-es nyerőarány azt mutatja, hogy az 1000 nyerteshez 30 ezer regisztrált játékosnak kellene lenni. Ezt ugye Te sem gondolod komolyan.
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 23. 23:32
Egy érdekes infó jutott el hozzám. Talán le sem kellene írnom, hiszen az is lehet, hogy kacsa az egész. Szóval állítólag nem is volt sorsolás, méghozzá azért nem, mert - hiába a rengeteg reklám és hirdetés - a regisztráltak száma a mai napig sem érte el az 1000 főt. Márpedig ez azt jelenti, hogy így minden fordulóban mindenki nyerne (ki többet, ki kevesebbet), ez viszont nem igazán éri meg a Szerencsejáték Zrt.-nek, hiszen nem szándékoznak minden játékosnak minden hónapban többezer forintot ajándékozni. Így ugyanis sokáig senki nem fizetne be a számlájára újabb összegeket. Éppen ezért 50 vagy 100 ember kapott kisebb nyereményeket, és állítólag a következő "sorsolásnál" másik 50 vagy 100 ember lesz kiválasztva. (Hiszem, ha látom.)
Még egyszer hangsúlyozom, nem biztos, hogy így van, de az biztos, hogy ez elég sok kérdésre választ adna. Például, hogy miért nem hajlandó elárulni a Szerencsejáték a sorsolás közjegyzőjének a nevét, vagy hogy miért csak az utolsó pillanatban - napokkal az első "sorsolás" után - derült ki (és került fel a honlapjukra), hogy a nyertesek nevét nem fogják nyilvánosságra hozni.
Én személy szerint nem tudom hogy mindezekből mennyi az igaz, de az nagyon furcsa számomra, hogy ha egy játékszervező (jelen esetben a Szerencsejáték Zrt.) állítólag tisztességesen végzi a dolgát, akkor mi haszna van abból, hogy sumáknak állítsa be önmagát.
spongyabob hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 okt 18. 00:44
Sajnálatos (és kicsit érthetetlen is), hogy nem hajlandók kitenni a nyertesek listáját, mert így joggal vetődik fel a kétely az emberekben, hogy vajon valóban kisorsoltak-e 1000 játékost + egy autót. Hiszen így mindenki abban a hiszemben él, hogy ha nem kap értesítést, akkor biztosan más nyert. Valószínűleg ennek betudható, hogy emiatt már több fórumon is megkérdőjelezték a sorsolás tisztaságát.
Egyébként pedig – egy korábbi hozzászólóhoz hasonlóan – én sem hiszem, hogy annyira sokan regisztráltak volna eddig a Tippmixpro-ra, ugyanis a többi fogadóirodával ellentétben ez semmiféle bónuszt nem ad regisztrációkor, ráadásul a meccsek nagy részében rosszabb odsz-okat is ad, mint a többi cég.
Mindenesetre – egy embert leszámítva (akinek egyébként őszintén gratulálok) – úgy látszik, hogy pont azok a fórumozók jöttek itt össze, akik "nem jártak szerencsével" az októberi sorsoláson.
spongyabob hozzászólt a Re:2014 VB-selejtező fogadások témához
2013 okt 18. 00:27
Arra már a sorsoláskor is számítani lehetett, hogy az E csoportban bármi megtörténhet (nagyon egyforma erősségű válogatottak találkoztak), de hogy a 6. kalapos Izland a második helyen végezzen... le a kalappal előttük.

A felhasználó összes hozzászólása