Játékok, melyekben fogadó-71 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

fogadó-71 közösségi adatai

fogadó-71 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
fogadó-71 hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 nov 10. 11:36
Idézetet írta: spongyabob Dátum november 10, 2013, 10:19:15
1. Az általad említett 5-10 perces kiértékelés nálam egyik alkalommal 16 órát (!!!) vett igénybe, ahogy ezt korábban már írtam itt az oldalon. (Igaz, én nem zengek ilyen hangzatos blődségeket az irodáról...)
2. A "Kifizetés extra gyors" szöveg megint csak megmosolyogtató, ugyanis nálam ez 6 (!!!) napba telt, mire megérkezett a számlámra – igaz, nem OTP-s. (Persze lehet, hogy én vagyok csak türelmetlen, és már megint azokhoz az átkozott, csaló külföldi irodákhoz hasonlítom a szegény, mindenki által bántott, tisztességes Tippmixprót.)
3. Az ügyfélszolgálat gyorsan válaszol... Hm... Ehhez csak annyit, hogy az utolsó levelemre – melyben kérdőre vontam őket, hogy az egyik ismerősöm hogyan tudott nyerni 2500 Ft-ot, amikor egyetlen 3000 Ft-os fogadása volt csak (amit el is bukott), úgyhogy még csak az 5000-es szimpla esélyt sem érte el – egy hetet kellett várnom. A választ már le sem írom, mert vérlázító.

A 2. ponthoz – személyes tapasztalat alapján – nem tudok hozzászólni, mert sajnos még nem jutottam el soha a kifizetésig  :'(, de az egyik ismerősöm szintén panaszkodott már emiatt.
A 3. pontnál voltak jó és rossz tapasztalataim is. Ha könnyűt kérdeztem, akkor valóban gyors volt a válasz, de nálam is előfordult, hogy már kezdtem azt hinni, hogy meg sem kapták a levelem. Főleg reklamációnál.
Az 1. pontot hagytam a végére. Én is jártam már így, hogy nagyon sokat kellett várni a pénz jóváírására, és amikor az ügyfélszolgálathoz fordultam, akkor a következő választ kaptam: "A részvételi szabályok értelmében csak akkor lehet eredményt közölni, majd ezzel egy időben nyereményt jóváírni, ha azt legalább három, egymástól független hírforrás egybehangzóan megerősíti. Sajnos bármilyen eseményről legyen szó még abban az esetben is, ha a végeredmény egyértelmű, illetve magát az eseményt munkatársaink is végigkövették, meg kell várni az illetékes sportági szövetség végleges álláspontját. Megértését és türelmét köszönjük."
Vagyis a probléma létezik, és úgy látszik, nem csak egy embernél.
Az persze számomra is rejtély, hogy más fogadóirodáknál ezek miért mennek sokkal zökkenőmentesebben...

A felhasználó összes hozzászólása