Játékok, melyekben iLogic szerepelt

SfTotó
iLogic közösségi adatai

iLogic statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
iLogic
iLogic hozzászólt
2015 ápr 19. 00:36
14. tipp

Corey Anderson - Gian Villante, UFC, Anderson @1,25 - döntetlen esetén tét vissza. Tét: 150

Anderson egy 6-0-0-val indította a karrierjét. Láttam a legutolsó meccsét, nagyon ügyes bunyós, sok lehet benne. Villante 12-5-0-ás mérleggel áll (ha félreérthető lenne, nem 5 döntetlen, hanem 5 zakó), s nem egy képzett harcos benyomását kelti az emberben. Nagyon Anderson-nak áll ez a meccs, s bár nem szeretem az ilyen alacsony szorzókat ebben a sportágban, ezt nem tudom kihagyni.
iLogic
iLogic hozzászólt
2015 ápr 13. 16:35
:P Trónok harcát. Hosszában már most biztosan lekörözi az általad javasoltakat, így a napló úgy 12833. oldaláig nem is lenne pirosad. :laugh:

Szerintem a Szomszédok forgatókönyvével többet érnék.
secretariat hozzászólt
2015 ápr 13. 13:51
 :P Trónok harcát. Hosszában már most biztosan lekörözi az általad javasoltakat, így a napló úgy 12833. oldaláig nem is lenne pirosad. :laugh:
iLogic
iLogic hozzászólt
2015 ápr 13. 00:15
Nagyon tetszik az, hogy ezen az oldalon egyelőre még csak a zöld színt kellett használnom a tippek kiértékelésénél. Nem szeretnék ezen változtatni, épp ezért azt szeretném megkérdezni a naplóm látogatóitól, hogy a Gyűrűk Urát másoljam be a következő hozzászólásomban vagy a Háború és békét?
iLogic
iLogic hozzászólt
2015 ápr 11. 23:15
Ami az éles játékot illeti:

Jelenleg még két függőben lévő fogadásom és 472 euró mozgatható tőkém van. Holnap meg Fradi - Újpest. Rólam minden ismerősöm tudja, hogy a vérem is lila-fehér, ennek ellenére a focit kevdelő baráti társaságom 90%-a fradista. Sok-sok év alatt megtapasztaltam, hogy amennyiben nyer a Fradi egy ilyen derbyn, úgy kapom az ívet rendesen, fordított esetben viszont senki nem akar velem találkozni. Egy embert viszont könnyebb lemondani, mint sokat, épp ezért kitaláltam anno még azt, hogy fogadok a Fradira ilyen alkalmakkor. Ha nyernek, és jönne a zrika, elég megmondanom, hogy mennyit nyertem Velük, és mennyire biztos voltam a tippemben, és a "lenézésből" tisztelet lesz.
Épp ezért nem is tehetek mást, mint hogy valamennyit feltegyek a Fradira.
Ennyi érv is elég lenne nekem ahhoz, hogy rakjam a Fradit még akkor is, ha csak a senior csapattal fognak pályára lépni, azonban a holnapi meccsre ennél több indokom is van. No, nem a kabalaállat ijesztett meg  ;D. Állítólag teltház várható, ami máris egy plusz pont a Fradinak. A csapatuk remekül együtt van, ami még egy plusz. Egyéni kvalitások terén is beírhatunk még egyet. Duchatelet hazavágja az Újpestet. Még egy pont a Fradinak. Az Újpest eddig 19 gólt szerzett a bajnokságban, ebből 6-ot Simon, 3-at Vaszke. Tehát majdnem a góljaink fele hiányozni fog. Még egy pont a Fradinak. Ojo hisztizik, még egy pont a zöldeknek. A védelmünk jó. A Fradié még jobb. Újabb pont oda. Ha ezeket összegzem, ez 3 pont a Fradinak.

11. tipp


Fradi - Újpest, Fradi @1,57. Tét: 100. +57

A Fradi - Újpest árnyékában rendeznek egy manchester-i derbyt is. Lali munkája úgy tűnik, kezd beérni. Bár csak statisztikák alapján mondom ezt, meccsüket nem láttam. A Cicinél meg már új edzőt keresnek, ami a csapatban található sok latinó miatt nem jelent túl sok jót. Engem meglepne az, ha a kékek pontokat szereznének a rangadón, de igazából már az is, ha döntetlennel tudnának távozni. Ráadásul ha már egy nő is, "szűzként" erre tippel, nem lehet sok gond: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/noi-tipster-hogy-lehet-mindegyik-manchesteri

12. tipp:

ManUtd - ManCity, Manutd @2,7. Tét: 22. +37,4

13. tipp:

ManUtd +0,5 @1,49. Tét: 150. +73,5

Nézz be a fogadásnaplóba

iLogic
iLogic hozzászólt a Re:RocknRolla témához
2015 ápr 19. 00:36
14. tipp

Corey Anderson - Gian Villante, UFC, Anderson @1,25 - döntetlen esetén tét vissza. Tét: 150

Anderson egy 6-0-0-val indította a karrierjét. Láttam a legutolsó meccsét, nagyon ügyes bunyós, sok lehet benne. Villante 12-5-0-ás mérleggel áll (ha félreérthető lenne, nem 5 döntetlen, hanem 5 zakó), s nem egy képzett harcos benyomását kelti az emberben. Nagyon Anderson-nak áll ez a meccs, s bár nem szeretem az ilyen alacsony szorzókat ebben a sportágban, ezt nem tudom kihagyni.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Adás-Vétel témához
2015 ápr 19. 00:19
Vennék eredeti Eugenie Bouchard-ot, otthoni használatra.
Nem viccelek, s hogy lássátok, komolyan gondolom, ezt mind odaadnám érte:

18 Apr 15 / 23:08 (CEST)    Single    1         Eugenie Bouchard v Alexandra Dulgheru  –  Match Betting Live    Alexandra Dulgheru @ 2.50    Won    €8.00    €20.00    O/11898001/0000069/F

Jelige: From Montréal with love.

U.i.: ugyanitt guminő eladó.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Angol Foci Fogadások 2014/15 témához
2015 ápr 18. 23:50
2007-08-ban még uralták Európát:De ide jutottak:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZM5Of17L1k0
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:BetVictor (Victor Chandler) témához
2015 ápr 18. 20:13
8756. lettem ;D Nem tudom miért nem lehetett ez rendes verseny...

Én is kiestem az első leosztás után. Ezek az all-in tornák továbbra is a kedvenceim maradnak.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:BetVictor (Victor Chandler) témához
2015 ápr 18. 19:16
72 leosztás, pedig én 100-nak számoltam.
Szerintem meglehetősen sok esély van 9k versenyzőből az első százban végezni egy SHT-en ;D
Sok sikert!
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Idiótaságok témához
2015 ápr 18. 14:30
Alexthebest, biztos jól átgondoltad azt az Ázsiába menetelt?

http://www.borsonline.hu/20150415_budoset_kakalt_elvagtak_a_torkat
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2015 ápr 18. 12:56
milyen oprendszered van fenn a gépeden? win7 64bit állítolag nem szereti ipoker (nálam nincs semmi baj)
Elvileg virtualbox azon belűl win xp, sok ember aki erre panaszkodott megoldódott a problémája.

Win 7-em van, de hogy hány bites, azt nem tudom. Eddig viszont nem volt ilyen problémám, tehát az szerintem nem lehet gond.
Kipróbálom a virtualbox-ot, köszönöm a tippet!
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2015 ápr 18. 12:25
Ez az iPoker legújabb rendszere lesz szerintem, a BFP, tehát a Big Fish Protection. Folyamatosan fut egy algoritmus és ha azt érzékeli, hogy nem hozol jó döntéseket, akkor ledob, a te érdekedben. Állítólag a játékosok 1-2 %-át érinti a dolog. :P Egyébként néha velem is csinálja ezt a UPC, totál megbízhatatlan netszolgáltató lett, néhány percenként megszakad a kapcsolat.

Nem, az biztosan nem lehet. Nekem The Whale Protection státuszom van.
Azt nem értem, hogy csak akkor dob le a UPC, ha póker klienst akarok megnyitni. Egyébként folyamatosan megy. Kikapcsoltam a Microsoft Essential Security-t is, hátha az okozza a gondot, de az eredmény ugyanannyi, mintha hozzá se értem volna. Persze most meg azt se tudom, hol kapcsoljam vissza azt.
Eddig még soha nem volt ilyen gondom, ráadásul estére be vagyok nevezve egy MTT-re, annyi ideig se enged bent lenni ez a szar, hogy töröljem a regisztrációmat.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2015 ápr 18. 12:13
Szerintem rohadt nagy marhaságot kérdezek, de szerencsére nem ismertek személyesen, így meg merem kérdezni. Lehetséges az, hogy a UPC blokkolja az iPoker hálózatot? 1-2 perc játék után egyszerűen elmegy az internetem. Ha nem használom az iPoker-t, akkor viszont semmi gond sincsen az internetemmel. Vagy ha nem a UPC blokkolja, akkor mi lehet a gond?
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2015 ápr 17. 22:56
Mici Mackó szopd ki anyádból a taknyot!!!

Szia lucky! :cya:
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2014/15 témához
2015 ápr 17. 22:55
Gratulálok alex! Én nagyon gondolkodtam azon, hogy megrakom a 3. negyed végén az Efes-t, de aztán elálltam ettől.
Reyes-t nem láttam eddig sokszor hármast dobni, szerintem Ő se tudta hogy miért nincs a palánk alatt ;D
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2015 ápr 17. 14:01
ILogic, ronda (Rousey?) a profilképed.  ;D Igazi dög az  :P

Perverz vagyok, nekem bejön. Az más dolog, hogy részegen nem nagyon mernék hazamenni egy ilyen csajhoz :D
Bár jobban belegondolva kocsmai verekedés alatt senki nem merne megütni engem  :ok:
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2015 ápr 16. 17:16
Az, hogy a betfairnél nyertes fogadások után mennyi jutalékot fizet, nem árul el semmit az összes profitjáról, hisz az arbolás pont arról szól. hogy miközben az egyik irodánál nyer, a másiknál éppen veszít. A kettő különbsége a profitja és nem az egyik irodánál meglévő nyereség.
Na meg attól, hogy a betfairnél a nyertes fogadásai után jutalékot fizetett, még simán lehetett veszteséges is irodán belül a vesztes fogadásaival együtt.

A jutalékból inkább csak a forgalomra tudsz következtetni.
Ha mondjuk 2-es átlagszorzója volt, amelynek kb. az 50%-a nyert, akkor havonta kb. 36 milliót kellett megforgatnia az átlagos jutalékhoz. Így összejöhetett 18 milliónyi "profit", azaz jutalékalap.
Ez napi 1,2 millió ft napi forgalmat jelent és ha a betfair 10,000 eurót enged egyszerre feltenni, akkor ez ugye messze nem lehetetlen megcsinálni "főállásban".
(számolhatunk napi egyetlen fogadással, bár senki nem tiltja, hogy egy szombaton egymás után több eseménybe is beszállj.)

Nem tudom, mi igaz a történetből, de az biztos, hogy a forgalmat jelentősen meg lehet növelni akár plusz tőke bevonása nélkül is, ha hamarabb záruló eseményekbe szállunk be és kevés idő telik el két megfogadott esemény között. Ha arra épült a biznisz, hogy minél több pénzt kisajtolni a korlátozás előtt a bwinből és a sportingbetből, akkor nyilván a betfaires tétek is a másik oldal maximumtétjeihez igazodtak.
Itt említi is az 5000 eurós korábbi bwines maximumot.
Az "all in"-es korszakomban a bwinen nekem is volt egyszer 8 milliós havi forgalmam, miközben jellemzően 100-200,000 ft között volt az ottani egyenlegem, így nem kételkedem benne, hogy nagyobb tőkével még ennél is nagyobb forgalmat lehet csinálni, ha nincsen korlátozva egy számla.  :)

Igen, az irományom tökéletes bizonyítéka annak, miért ne gondolkodj az első kávézás előtt.
Az egyik fórumtársunkkal beszélgettem, akkor nem értettem, hogy honnan veszi azt, hogy én ezt konkrét profitnak értem, de utólag elolvasva az írásomat sikerült rájönnöm.
Azaz a 60,000 eurót úgy értettem, hogy annyit kellett nyernie a betfair-nél a veszteség levonása előtt, ehhez meg átlag napi 2,000 euróra kell rúgnia ennek a számnak. Én azt olvastam, hogy ha egy arb-ban van 7% haszon, már örülnek a játékosok, és ezt valamint a bwines limiteket összerakva gondoltam úgy, hogy erős ferdítés van a dologban.
Azóta az illető felvilágosított arról, hogy Ő is foglalkozott ilyennel, és akkoriban a bwin-en élőben nagyon szét voltak csúszva a szorzók élőben, így gyakran alakult ki olyan, hogy míg a bwinen 2-es szorzó volt egy teniszezőre, addig betfair-en 1,5-en lehet layelni. Szóval kezdem elhinni, hogy ez lehetséges volt.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 ápr 16. 16:55
Lapsed az azt jelenti hogy mégsem lett megkötve a fogadás?Akkor valamit most elnéztem.Még szerencse hogy vesztett volna.

Gondolom már nem lehetett arra fogadni, amire Te akartál.

Vicces azért a betfair. Tegnap küldtek egy e-mail-t, hogy jogosult vagyok egy ismételt bingó és játékok bónuszra, ehhez csak annyit kell tennem, hogy 10 fontért játszok. Tegnap megtettem, és miután elég szépen jöttek a szelvények sorban, így nagyjából olyan 100-120 fontot költöttem el rá. Kaptam egy üzenetet, miszerint ma 5-től beléphetek ezért egy bingó szobába. Nem tudtam mi az, gondolom valami ingyen bingó.
Ma reggel meg akartam nézni, hogy a bónusz a számlámon figyel vagy sem, de azt az üzenetet kaptam, hogy magyar idő szerint 2-ig nem elérhető az oldal. Most megint be akartam lépni, mindegyik szolgáltatás működik elvileg, csak a bingó nem. Szóval a plusz szobáról lekéstem, emiatt kierőszakolok belőlük egy kisebb bónuszt, plusz ha az alapbónuszt se adták meg, egy másikat is. Bár előre érzem, hogy nem én fogok nyerni, de most jó tökösnek érezni magamat.
iLogic
iLogic hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2015 ápr 16. 11:34
Ki ez a nagyon nagy guru?
Én nem is annyira a bwines résznél akadtam ki (bár gondolom nem kis munka begyűjteni 250 személyit a skrillhez és a bwinhez), sokkal inkább a betfairesen. Tehát mondjuk 8 éve csinálja azt is, és jutalékként 70 millió forintot fizetett ki. Ez egy 4%-os betfair díj esetén 1 milliárd 750 millió forint profit, azaz havonta 18 millió forintot gereblyéz össze. Ez nagyjából 60,000 euró/hó. Betfairen valami 10,000 euró lehet egyszerre fogadásokon (kizárom annak az esélyét, hogy ott is több számlája lenne, hiszen azt írta, Ő a betfair Széchenyije), tehát még csak kamatos kamattal sem számolható a napi teljesítménye, így fixen kijelenthető, hogy naponta a hónap minden napján 20% profitot csinál (2,000 eurót). Ha az arb így működne, szerintem senki se dolgozna, csak ezt tolná. Innetől már csak annyi matematikai kérdésem lenne, hogy vajon hány százalék arra az esély, hogy a Grimm fivérek egy magyar testébe reinkarnálódtak?

A felhasználó összes hozzászólása