Játékok, melyekben Tomikaa szerepelt

Tippjáték
Tomikaa közösségi adatai

Tomikaa statisztikái

43 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
1
Teljes játékidő - Mérkőzés
Oroszország - Szaúd-Arábia
Foci / Világbajnokság 2018
1.43
2018 jún 10. 21:20 Tippjáték
Tomikaa hozzászólt a Re:Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség témához
2019 jún 27. 12:41
Sziasztok,

Aki használ Valuebet fogadást vagy már használt és van róla tapasztalata kérem írjon rám privátban, volna pár kérdésem, köszönöm!
Tomikaa hozzászólt a Re:csabax tippek témához
2018 nov 15. 12:56
Nem írtam volna ide, ha a privát üzenet küldésénél a rendszer nem írta volna ki azt, hogy "csabax blokkolta a privát üzeneted". És mivel én még neked soha nem írtam privát üzenetet, főleg nem pocskondiázót, ezért kifejezetten emiatt letiltani se tilthattál le. (de úgy látszik mégis sikerült :) )
Tomikaa hozzászólt a Re:csabax tippek témához
2018 nov 15. 12:01
Hello csabax,
Hogy lehet veled felvenni a kapcsolatot? PM nem játszik.
Köszi
Tomikaa hozzászólt a Re:Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség témához
2018 nov 6. 20:02
Pár évvel ezelőtt a betburgeren keresztül igen jól jövedelmezett bet365 és Paddy power irodákban arbolni élőben. Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg használja e még valaki a betburgert (vagy más hasonló oldalt) és ha igen milyen irodákba érdemes regisztrációval rendelkezni ?

Paddypower már nem elérhető Magyarországról.
Tomikaa hozzászólt a Re:Több mérkőzés egy napon nem egy időpontban témához
2018 nov 6. 20:00
Roman Divizia A

Román Liga1 valóban jó lehet, ott idén a legtöbb sorozat 10db, azaz 10.-re jött az X és összesen eddig ebben a szezonban 28 X volt.
Hogy ebből megyek Puhiket-ra, vagy mire érted? Vagy hogy emiatt fognak rájönni az irodák mert ez ide ki lett írva? Nem tudom mire érted...
Haver nem te vagy az aki feltalálta a spanyol viaszt, már bocs.....
Miért is?
Némi túlzást érzek itt, de köszönjük.  :beerchug:  ;D

Több éve működik az oldal, google listán is eléggé elől van, biztos sok olvasó lehet, én elég optimistán írtam le azokat a számokat. Én tényleg azt hittem, hogy 100-200ezres nézettsége van a fórumnak. Ha mégsem, akkor tegyünk ellene hogy több legyen  :beerchug:
Legközelebb ha ki kell töltetnem egy kérdőívet, tuti én is ezzel a sorsolásos dumával szerzek embereket!  ;D

Plusz így egy adott (a megosztás helyétől függő) célcsoporthoz címlistám is lesz a megadott elérhetőségek miatt... Leleményes dolog ez, most belefutottunk...  ;)

Már nem így mennek a dolgok, mióta behozták a piacra ezt a GDPR szabályt. Hiába van milliós címlistád, ha kiküldöd nekik a dolgaid, kb. 1 hét és rábaszol..., durván büntetnek! Visszajelzést küldenek az emberek arról amit küldtél, mert azt tudják, hogy ők arra nem iratkoztak fel rá, és már nem küldhet ki senki semmit olyan címre, amit az az egyén nem kért... Röviden ennyi.
Hát persze hogy mindenki kihasználja aki észrevette vagy tudomást szerzett róla, csak ezzel most magad alatt vágtad a fát és ami a legrosszabb mások alól is... Most ezáltal több ezer ember elolvasta ezt a dolgot, azok mind-mind továbbadják és azok és azok is, elkezdik több ezren-millióan rakni azt amit eddig csak pár ember, ezáltal hamar észre fogják venni és lépéseket tesznek. Amíg nem adsz hangot valaminek, szép csendben csinálod, addig saját magadnak teszel jót, miután ezt nyilvánossá tetted, nem csak magaddal baszol ki hanem mindenki mással. (nem azt mondom ne mond el senkinek, de nem mindenkinek!!!, hisz én is elmondtam sok embernek, de nem egy több 100ezres-milliós nézettségű fórumba, ahol azt kockáztatom, hogy megszűnik, ugyan ezzel az irodáknak teszel jót, nem magadnak és embertársaidnak...) És persze hogy tesz lépéseket az iroda, csak nem mind1, hogy annak én meddig örülhetek... Csak ennyi a véleményem.
Ez így igaz, durván eltolják a hendiket kosárban. De én nem problémázok vele, ebből megyek jövő Januárban Phuket-ra és szerintem te se agyalj ezen. Örülj, használd ki a lehetőséget és szedj össze annyi milliót ebből amennyit csak tudsz. Minden nap plusszolok 3.00-4.00 közötti odsokkal, eddig nem korlátoztak le, pedig 30-50ezer ft-al rakom "csak", de biztos vagyok benne hogy sokan ennél többel teszik. Most hogy így ezt ide leírtad, még többen fognak erre rászállni, ezáltal azt kockáztatod ezzel, hogy kevesebb pénzt fog a zsebedbe kerülni, mert így hamar észreveszik a fogadóirodák ezt. Nem vagy valami okos (már bocs)...
Tomikaa hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2018 jún 11. 15:12
Elnézést kérek, természetesen nem én találtam ki ezt a szöveget. kispalfy-val ellentétben én nem vagyok rest a google-t használni, kb. 5 másodpercembe került, és bemásoltam neki ide.
Tomikaa hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2018 jún 9. 19:01
Pinnacle, maxbet, sbobet, sportingbet
Tomikaa hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2018 jún 9. 16:53
Sokaknak a sportfogadás nem több mint egy időtöltés, hobbi, vagy csupán azért fogadnak, hogy izgalmasabbá tegyék maguk számára az adott mérkőzést, versenyt. Vannak azonban, akik számára ez egy remekül jövedelmező biznisz, vígan megélnek belőle és eltartják a családjukat is. Mindenkire igaz, hogy rövid idő alatt a lehető legnagyobb haszonra szeretne szert tenni, ez viszont minden esetben kockázattal jár. A tippmix esetében is megvan a lehetősége annak, hogy akár egy órán belül óriási pénzre tegyél szert. Sokféle szisztéma áll rendelkezésére, az egyik ilyen a parlay stratégia.

 
A következőkben bemutatom a parlay típusú fogadást. Ezt a módszert azok alkalmazzák, akik alacsony téttel játszva nagy nyereményre szeretnének szert tenni, márpedig ezzel nagyon sokan vannak így. A stratégia nehézsége, hogy minden eredménynek helyesnek kell lennie ahhoz, hogy egy parlay szisztémával a fogadást megnyerjük. Minden eseménynek be kell jönnie, különben veszítünk. Nagy előnye a parlay fogadásnak, hogy a várható nyeremény lényegesen magasabb, mint ha minden mérkőzésre külön fogadnánk. A parlay típusú fogadás nagyon népszerű a fogadók között, hiszen nagy nyereményre van kilátás.

A gyűjtőfogadásoknak több típusa is létezik, ilyen a point spread vagy hendikepes fogadás, és a money line parlays fogadás. A nyereségek az egyes rendszerekben különböznek. A point spread fogadásoknál a nyeremény rögzített, míg a money line parlays fogadásoknál


Money line parlays

A money line parlays típusú fogadás sokkal jövedelmezőbb. Ezeknél a gyűjtőfogadásoknál az összes talált szorzót tudjuk kombinálni és nem csak egy listából válogathatunk. Különböző szorzókat alkalmaz a gyűjtőfogadás ennél a módszernél, tehát a kockázat eltérő, nincsenek fix szorzók.
A Money line parlays módszer veszi a játékba küldött összeget és ráteszi egy csapatra, ha a csapat nyer, akkor újrakalkulálja, s nő a tét és felteszi mindig a következő meccsre. Ha valaki folyamatosan nyer, akkor egyre csak emelkedik a tét, mert a tét mindig megegyezik az előző nyeremény összegével.
Nézzünk meg egy példát:

Fogadunk a Schalkéra 2-es szorzóval a Werder ellen, valamint egy másik mérkőzésen a Dortmundra 1.50-essel a Köln ellenében. Legyen az első tét 5 egység, ha nyerünk, a tét amelyet a Dortmundra teszünk, akkor már 10 egység lesz. Feltételezzük, hogy a Dortmund is hozza a maga meccsét, akkor a tétünk 10 egységről 15 egységre nőtt, mert az eddig megnyert mennyiség is 15 egység, a tiszta hozam pedig 10 egység, vagyis az eredetileg megjátszott tét 3-szorosát nyerjük meg. (5-ből 15-öt).
Most, hogy már világos, hogyan működik ez a módszer, nézzünk meg egy összehasonlítást, hogy mennyire is éri meg ezt a stratégiát választani.

3 mérkőzésre tippelünk, de mindre külön-külön 1 egységgel.

1000 Ft-ot teszünk fel arra, hogy a Napoli nyer a Fiorentina ellen, az odds 1,6 = a nyeremény 1600 Ft
1000 Ft-ot teszünk fel arra, hogy a Juventus nyer a Lazio ellen, az odds 1,7 = a nyeremény 1700 Ft.
1000 Ft-ot tolunk be arra, hogy a Torino nyer az Empoli ellen, az odds 1,5 = a nyeremény 1500 Ft.
A három mérkőzésre, ha mindegyik bejött, a nyeremény összesen 4800 Ft és a tét ugyebár 3000 Ft volt (3*1000 Ft)

Ugyanarra a három összecsapásra fogadunk, ugyanakkora megjátszott téttel, de most gyűjtőfogadással, nézzük, így mennyi lesz a várható nyeremény!

3000 Ft-ot teszünk fel arra, hogy a Napoli nyer az Fiorentina ellen, az odds 1,6 = a nyeremény 4800 Ft
 4800 Ft-ot teszünk fel arra, hogy a Juventus nyer a Lazio ellen, az odds 1,7 = a nyeremény 8160 Ft.
8160 Ft-ot tolunk be arra, hogy a Torino nyer az Empoli ellen, az odds 1,5 = a nyeremény 12 240 Ft lesz.
Ha minden mérkőzés kedvezően alakul, akkor a nyeremény 12240 Ft, melyből 3000 Ft az eredeti tét. Tehát az „A” esetben ugyanakkora összesített téttel (3000 Ft-tal) 4800 Ft a megnyerhető összeg, míg money line parlays módszerrel 3000 Ft-os téttel 12240 Ft is elérhető ugyanarra a három meccsre leadott tippel.

A gyűjtőfogadásokkal azért lehet nagy nyereményeket elérni, mert nem lehet kivenni a nyereséget bizonyos számú megnyert mérkőzés után, csak a legvégén, és mindegyik mérkőzést el kell találni. Gyűjtőfogadásnál, ha valaki 5 meccsre tette fel a pénzt és látja, hogy 3 megnyert meccs után már nagy profitot ért el, akkor sem veheti igénybe a megnyert összeget 3 mérkőzés után, ez a profit bekerül mint tét a hátralévő két mérkőzésre.A Point spread vagy hendikepes fogadás

A point spread vagy más néven hendikepes fogadásnál a nyeremények rögzítettek, míg a money line parlays fogadásoknál minden csapat szorzója más és más. A hendikepes módszer esetében a fogadóirodák egy listát bocsátanak ki, és abból kell kiválasztani a saját parlayt. Ezek a listák minden játéknak az értékeit tartalmazzák és a szorzók úgy vannak szabályozva, hogy egyenlők legyenek. Az egyenkénti fogadás a valós szorzókkal több profitot hoz a fogadóknak, mint a hendikepes.
A gyűjtőfogadással viszont, ahogyan láthattuk is, jóval nagyobb nyeremény is elérhető, mint hagyományos módon, így azt a módszert érdemes lehet alkalmazni, viszont nem szabad sok meccset betenni a gyűjtőfogadásba, mert ha egy nem jön be, akkor oda a befektetett összeg.
Tomikaa hozzászólt a Re:abaqoos témához
2018 jún 1. 12:56
Áprilisban még be tudtam fizetni Abaqoosra banki átutalással, ma ez nem sikerült, megszűnt ez az opció.

Másfél hete szűnt meg a banki utalásos opció, már csak mágneskártyával lehet készpénzzel.
Ez tök jó, csak én eddig mindig banki utalással töltöttem fel, most meg várnom kell 3 hetet mire megjön az a **** kártya.  :noway:

A felhasználó összes hozzászólása