Játékok, melyekben ragnaROCK szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

ragnaROCK közösségi adatai

ragnaROCK statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
ragnaROCK hozzászólt
2015 nov 9. 15:06
Köszi!

Az a vicc, hogy sportok, amikben fogadok, ott elolvastam mindent a Súgóban róluk, hogy tudjam, ha valami hasonló dolog van, de ez teljesen kimaradt. Mint írtam sebaj, igazából így is kis pluszban zártam, bár jobb lett volna, ha előbb tudok erről.
butyi hozzászólt
2015 nov 9. 10:21
szia, egy ilyet találtam:
Handball - according to the Chinese Handball League rules, if one of the teams has a 15 goal advantage over its opponents, the game ends and the team in the lead is declared the winner.
ragnaROCK hozzászólt
2015 nov 9. 08:57
Érdemes nézni a bet365 oldalán a női kínai kézimeccseket. Tudni illik ingyen pénzt osztanak.
32. percben 35 gól után egyik pillanatban még 1.80-as szorzóval volt a 41.5 felett. Aztán néhány másodperc múlva 1.65 lett a 38.5 felett, azóta pedig már 37 gólnál tartanak. Fél 7-kor volt egy hasonló meccs, ott is lejött néhány over, mondjuk a kis tétes utolsó pont nem, volt hátra a meccsből 12 perc, és 0 gól született, pedig már csak kettő kellett volna. Szóval óvatosan, de azért egy kis odafigyeléssel rendesen le lehet húzni az oldalt.

Ui: ez a meccs hirtelen el is tűnt, a fogadásomat pedig vesztesnek könyvelte. Ha chat nyitásig nem módosítják, akkor rájuk írok, hogy mi is történt.


Edit: Na, most derült ki számomra, amit eddig nem tudtam, hogy Ázsiában van olyan, hogy kegyelem szabály, hogy a bíró lefújhatja a meccset korábban. Így sok minden világossá vált számomra, bár értékelném, ha fel lenne tüntetve az adott meccsnél, hogy érvényes rá ez a szabály, vagy nem. Sebaj, ma is tanultunk valamit!
ragnaROCK hozzászólt
2015 okt 20. 12:36
Mostanában érdekesen alakult az élet. Volt egy csomó tutinak tűnő tipp, de volt valamiféle rossz megérzésem, és inkább ki is hagytam őket, amit utólag nagyon jól tettem, mert gyakorlatilag mind veszített. Ebben volt tenisz, de engem főleg az Írország-Argentína meccs lepett meg, ahol a sérülések ellenére ír győzelmet vártam, erre Argentína legyalulta őket. Mondjuk a negyeddöntők jó alapot szolgáltak arra, hogy hétvégén legyen néhány tuti tippem az elődöntőre, de ez addig még ráér.

Azóta elkezdtem egy új dolgot, alapvetően kicsit ódzkodom a magas oddsoktól, ezért úgy gondoltam itt az ideje egy kicsit gyúrni ezekre a dolgokra. 1000 Ft-ot rászántam, hogy a mindenkori bank 5%-val tegyek magasabb oddsokra, persze olyanokra, amikben tényleg van fantázia. Alapvetően olyanokra tettem/teszek, amiket tudok követni, és amikor úgy érzem, akkor egy bizonyos összegnél akár menet közben is kiveszem a pénzt (pl, gólokra fogadok és gyorsan leesik egy, vagy ugyanez az eset áll fenn, de nagyon langyosak a csapatok, ez esetben próbálom minimalizálni a veszteséget - hozzátartozik, hogy ez az elején gyakorlatilag kivitelezhetetlen, mivel 50 ft-tal indulok, és ugye bet365-ön annál kevesebbet nem is lehet kivenni).

Az eddigi fogadások:

(0-0) Felett 1.0   Sibir Novosibirsk v Tomsk
(Gólok száma (goal line) - élő fogadás)   19/10/2015   Egyik sem   1.850
Tét:  50,00     Nyereség:  73,12

- 1. gólnál kivettem, jól is tettem, mivel maradt is az 1-0, kezdésnek jó volt

(0-0) Under 2.0   FK Tyumen v Torpedo Armavir
(Gólok száma (goal line) - élő fogadás)   19/10/2015   Egyik sem   1.875
Tét:  50,00     Nyereség:  57,73

- Nem volt lehetőségem tovább követni a meccset, utána egyébként nem sokkal a Tyumen lőtt is egy gólt, de nyert volna a választás

10.5 játék alatt a(z) 1. szettben   David Guez v Ruben R Hidalgo
(Jelenlegi szett játékai)   19/10/2015   Egyik sem   1.22
Tét:  50,00     Nyereség:  52,39 

- Elég tutinak tűnt, mondjuk az odds is elég alacsony volt, de miért hagytam volna ki? Viszont szintúgy nem tudtam volna tovább követni, de szerencsére Guez már brékelt egyet, így kivettem egy kis plusszal. Amúgy 6-2 lett a szett.

Felett: 2.5   St Patricks v Cork City
(Mérkőzés gólok)   19/10/2015   Egyik sem   1.83
Tét:  50,00     Nyereség:  91,67

- 2-0 volt a Cork City-nek, azonban a St Patricks nagyon nyomott, és a két csapat meccsein a gólok bő 20%-ban az utolsó negyedórában estek, így a 74. percben egy Cork City szöglet előtt megtettem a gólt, végül a St Patricks vágott is egyet.

Evgeny Donskoy   Evgeny Donskoy v Borna Coric
(Mérkőzés nyertese)   20/10/2015   Egyik sem   2.75
Tét:  50,00     Nyereség:  85,12

- Donskoy-t alapvetően bírom, az oldalon több embertől is láttam, hogy van benne ráció, így nem láttam okát, hogy kihagyjam. A meccs még megy, de miután lehozta az első szettet úgy voltam vele, hogy kiveszem a pénzt - amit bármi is lesz, nem bánok.
ragnaROCK hozzászólt
2015 okt 9. 15:13
Kicsit utánanéztem a mai meccsnek, igazából azt hiszem abban a +46,5-ben mégis csak lehet érték. Őszintén szólva fejből kicsit más eredményekre emlékeztem Tongától, de meglehetősen stabil csapat. A problémám az, hogy motivációjuk szinte semmi. Harmadikok nem lesznek, ha csak le nem verik Új-Zélandot, ezen kívül maximum a tisztes helytállás maradt. Továbbra is az élőt ajánlom, de a bátrak megpróbálhatják Tonga hendit másfeles szorzóért.

Nézz be a fogadásnaplóba

ragnaROCK hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2018 máj 29. 09:45
Hello!

Az előbb fizettem Skrill-es MasterCarddal, le is vonta a pénzt, de a vásárlást elutasította a rendszer (gondolom majd Skrill is visszaküldi a pénzt), azóta viszont kétszer is próbáltam más helyen, és már semmi sem történik. Ilyenkor mi van?
Az én tapasztalatom, hogy havi 2-300% profit sem lehetetlen. Igen, a realitás talaján maradva. Persze nem árt, ha az embernek van önkontrollja, le tud állni, ha veszít. Most részletezni nincs nagyon időm, esetleg később leírom én hogy csinálom.
ragnaROCK hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2017 máj 1. 13:46
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy Skrillnél mi számít bele a VIP-hez kapcsolódó egyenleg számításba? Az világos, hogyha Skrillel fizetek, de mi számít Skrillel fizetésbe? Ha befizetek mondjuk bet-re? Ha felveszek készpénzt? Ha withdrawn-olok bankszámlára? Köszi előre is!
ragnaROCK hozzászólt a Re:NBA Fogadások 2016/17 témához
2017 jan 7. 09:28
Idézetet írta: alexthebest Dátum január 07, 2017, 07:36:46
Valaki nézi a GSW meccset? 24 pontos előnyről kapnak ki  ;D ;D Mi történt ott a negyedikben meg a hosszabbításban?
Nem akarok felelőtlenül kijelenteni dolgokat, de amit én láttam az alapján a GSW undorító módon leadta a végén. Bár amilyen abszurd, lehet ennyire szarok éld dekoncentráltak voltak. Néztem élőben, és csak azt tudtam megfogalmazni magamban, hogy ilyen nincs. Durant, Thompson 2-ből egy büntetőt sem dob be. Minden második támadás labdaeladás. A végén támadhattak 2 pont előnnyel, és ahelyett, hogy rámentek volna a biztosabb újabb 2 pontra Curry eldobott egy vállslhatatlan hármast, amit összeszedtek, és értelmes támadás helyett Durant dobott el egy szintén semmilyen hármast. Utána a Grizzlies egyenlített, volt még hátra 7 mp, ebből pedig annyit hoztak ki, hogy Curry megkapta a labdát, pattogtatta emberrel a nyakán, majd eldobta 12 méterről. Úgy dögöljenek meg...
ragnaROCK hozzászólt a Re:NBA Fogadások 2016/17 témához
2016 nov 25. 12:43
Jó eddig ez a szezon. A GSW kezd összeállni, viszont az látszik, hogy a különbség nem akkora, mint várták.
Én viszont a Lakersnek örülök marhára, és amire a szezon elején csak vágyakozva gondoltam, az könnyen lehet, hogy kőkemény valósággá válhat, mégpedig, hogy a PO-ba jutnak a srácok. Az látszik, hogy tudásban simán ott vannak a középmezőnyben, és, ha a védekezés is elkezdene működni akkor bárkire veszélyesek lennének. Ami nagyon üdítő, hogy van 6-7 ember a csapatban, akik bármikor képesek 10 pontos meccsekre, akkor egyszerre is.
Most legutóbb a GSW felnyalta velük a padlót, de b2b meccsen Oaklandben valószínűleg úgy is küldték ki őket a pályára, hogy itt nem kell megszakadni.
Amúgy egy ilyen edző kellett volna már évek óta ennek a csapatnak. Még azt mondom, hogy az öregecskedő, lassabb Kobe-val is működhetett volna ez az egész. Igaz, hogy Waltonnak is kellett az idő.
Sebaj, rohadt jó nézni, hogy 3-4 év után olyan csapatot látok LA-ban, akikért már izgulni is lehet. Ezeket a fiatalokat így meg kell tartani és 1-2 év alatt ott lesz a bajnokesély.
Mozgovtól féltem, de úgy tűnik beválik, Lou Williams-nek már adnám is a legjobb hatodik ember címet, Ingram mocskos jó pick volt, Young az Oklahoma ellen megmutatta, hogy mire is képes, ha van önbizalma, Larry Nance bárhonnan behúzza az alley-up-ot, Clarkson és Russel pedig koruk ellenére brutális módon összetartják a csapatot és nagyon biztos alapot adnak.

Na, befejezem az ömlengést, csak annyira őrült jó látni, hogy végre nem azt kell néznem december közepén, hogy alapvetően kinek drukkoljak a végső győzelem, meg PO miatt, amellett, hogy azt nézem, hogy a  Lakers az idény végén 2, vagy 3 csapatnál tud jobb eredményt produkálni, hanem játékot látok, és PO esélyt

Zsír  8)
ragnaROCK hozzászólt a Re:NBA Fogadások 2016/17 témához
2016 okt 27. 09:50
Mai meccsek eredményét nem nagyon tudom egy-két kivételtől eltekintve, de egy gyors reakció :D
A fenti kép zseniális, azt hiszem mindent elmond, és azt is megmutatja, hogy a GSW rohadt nagy bajban lehet, hogyha ilyen marad a padjuk. Nyilván ez a csapatok 95% ellen elég, azokat egy erősebb negyeddel lemossák, viszont marad az az 5% kritikus, amibe a Spurs is beletartozik. Persze még kár túl messzire menni, mert első meccs, meg amúgy is év közben esetleg egy-két jobb embercserével simán megoldhatják a dolgot, de azért ez intő jel.
Aztán ma elkezdődött az idény a Lakersnek, Kobe nélkül. Kicsit féltem, hogy mi lesz a Houston ellen, de a dobópárbaj megmutatta mire lehet számítani. Azt eddig is gondoltam, hogy Walton nem ezekkel a suttyókkal fog védekezésre játszani, viszont ez az ész nélküli játék jól állt nekik, megvannak hozzá az emberek. Nyilván idén ez nem lesz sokra elég, de azért eléggé tetszett, amit láttam. Az elmúlt években mindig PO-ról álmodtam a szezon elején. Most is azt teszem, és bár szintén egy meccsről beszélünk, de ha összeáll a gárda, akkor sokáig megmaradhat az esély. Vagy marad az utolsó 3 hely valamelyike, mert továbbra is Nyugattal harcolnak...
ragnaROCK hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2016 okt 25. 16:00
Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 25, 2016, 13:11:17
A javaslataitokat bármikor tudjuk közvetíteni feléjük. Nem garantált, hogy úgy is lesz, de ez mindig is működött.

Szóval szívesen továbbítjuk azokat.  :ok:

ui. Pl. korábban a kézilabda még a fő listán sem szerepelt, mi meg szóltunk nekik, hogy ez a magyar piacon azért fontos sportág. Most nem tudom, hogy emiatt, vagy azért mert közben ők is rájöttek, de azóta ott van.  :beerchug:
Tényleg nem lenne rossz a fenti ötlet, bár így kézilabdát említve, én már annak is örülnék, ha kézilabdában is lenne Felvehető most funkció. Amennyire láttam, gyakorlatilag minden sportág minden piacán van ilyen funkció, kivéve kézilabdát.
Maximum arra tudok gondolni, hogy annyira gyorsan változhatnak a dolgok, hogy emiatt nincs, de ilyen alapon kosárban, vagy akár teniszben sem feltétlenül kéne. Erről esetleg lehet tudni valamit? Ez a kérdés nem feltétlenül feléd irányult, hanem bárkihez aki tudja ;)
ragnaROCK hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2016 okt 15. 16:29
A büdös kurva kibaszott életbe, hogy az elmúlt 2 napban, amihez hozzányúlok az szarrá változik, most is baszd meg 1 kurva gólon megy el a kibaszott kézimeccs, mert hogy 10 perc alatt 1 kurva gólt dobtak, az utolsó pillanatokban meg elkezdték fosni őket, de persze a határon megálltak. Álljon az összes sportoló picsájába egy jó nagy szöggel kivert büdös lófasz!
ragnaROCK hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2016 okt 9. 00:23
Változó, de nekem 4-8 óra alatt mindig megvan. Az előbbi a gyakoribb.
ragnaROCK hozzászólt a Re:Bunda volt? témához
2016 szept 26. 09:48
Nem ugyanaz, de amiket én nem igazán tudok megérteni, mint most Monroe/Sitak - Delbonis/Lorenzi. Első szettet nyeri az esélyes, másodikban előnybe kerülnek Delbonisék, vezetnek 4-1-re. Monroe-ék szerválnak 30-0-ig sima minden, aztán hirtelen veszítenek 4 labdát egymás után, kettős brék, majd Lorenziék hozzák a szettet.
Ilyenkor arra tudok gondolni, hogy vagy leszarják már, de egy brék hátrányban, saját adogatás 30-0-nál elég furcsa lenne. Vagy leadták, mert úgy jobban fizetett.
Most persze a super tie-ben Lorenziék 4-0-ra szopnak...
ragnaROCK hozzászólt a Re:NBA Fogadások 2016/17 témához
2016 szept 24. 11:05
Azért Garnett már néhány éve majdnem olyan, mintha ott sem lenne, egy-két mecset leszámítva én nem mondanám, hogy vele szegényebb lesz a liga, ő ezt már korábban is megléphette volna. Ez csak azt muszka inkább, hogy mennyire repül az idő. Mikor ezeket a bejelentéseket hallom mindig már csak az jut eszembe, hogy gyakorlatilag senki nincs a ligában azok közül akik akkor dobáltak mikor elkezdtem nézni. Jó, néhányan edzősködnek, szakértenek, de nekem valahogy hiányérzetem van. Most is vannak a kis kedvencek, de mégsem ugyanaz.
ragnaROCK hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2016 szept 22. 10:34
Millman a büdös kurva anyádat azt, azt elmúlt egy évben ez ilyen bohócokat, mint ez a baszott japán simán verted, de ma úgy gondoltad, hogy elfelejtesz teniszezni. Dögölj meg, rohadt retkes faszszopó!
ragnaROCK hozzászólt a Re:OAKLAND BET's témához
2016 szept 20. 14:22
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 20, 2016, 11:43:18
Lesz még ma Malaysia-Vietnam meccs a dél-kelet ásziai női kosár bajnokságról.
Ott is lehet majd húzni a Malaysia jut el 20 ig először az első negyedben opciót, de csak akkor, ha ott is adnak 1.83-at rá legalább. Egyébként elnézve a meccs előtti szorzókat, ez kizárt.
Mondjuk nem akkora tipp, tavaly ezen a tornán 24-16 lett az első negyed a meccsükön, de Vietnam amúgy sem dob tól sokat, volt tavaly meccse a dél-kelet ászai játékokon, amikor 26 ot dobott összesen Indonézia ellen , és volt meccse, ahol alig ment 30 fölé, pedig ezen a tornán tök csicska csapatok vannak, mi lenne ilyen Japán, meg Kína ellen????

Nem adtak rá 1,83-át, de én azért megtettem, elég easy volt, köszi a tippet!

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 20, 2016, 12:00:19
Remélem a norvég-románra lesz live unibeten, aztán ha niyt a piac, beírom pontosan, hogy mit húztam. De mondjuk akinek nem kell 8-as, 10-es odds, a 2.5 over bet365-ön már kinn van 1.45-ért, bátran be lehet húzni. Én azt hiszem, ha minden jól megy, ez félidőre lejön

Lejött, én itt sem vártam, bár én csak 1,25-ért kaptam el, de annyira jókat írtál és az előjelek alapján is annyira várható volt az over, hogy így is megérte.
ragnaROCK hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2016 szept 15. 15:55
Ne is mond, múltkor nekem is volt szerencsém egy kollegához, aki igyekezett a lehető leglekezelőbb stílusban hülyének nézni, de a sarkamra álltam és addig basztattam, amíg nem segített.
Az a baj, hogyha az ember enged, akkor vége.
ragnaROCK hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2016 szept 13. 09:55
Igen, ez a baj, hogyha 1-1 lesz a félidő, akkor az előre megtett 8000 bukó, a másikkal meg nyer ~13000-et, ami így 3000 mínusz a végén.

A felhasználó összes hozzászólása