Játékok, melyekben matti16 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

matti16 közösségi adatai

matti16 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 10. 14:43
Idézetet írta: Irtis Dátum június 10, 2016, 14:03:19
Kis oddsokkal is lehet nyereségesnek lenni, ez nem az odds nagyságán múlik, hanem hogy van-e benne érték. Ha pl. sorozatban raksz 1,2-es oddsokat (nem all-inben), de ügyes kiválasztással / elemzéssel / megérzéssel vagy akárhogy eléred, hogy nem az oddsnak megfelelő 83%-os eséllyel, hanem mondjuk 90%-al jönnek, akkor bizony pluszos leszel. Nézd meg pl. hurkabalint 10/10-es naplóját.

Nyilván van ilyen, kizárnia nagy számok törvénye alapján nem lehet, de azt meg te hidd el hogy nem ez a trend enyhén szólva. Ezekből az 1.10-1.20 minden ötödik, hatodik bukik.
Nem mondok mást scak ha lemégy egy totózóba mit látsz, hallasz? "Megteszem a MU-t, a Chelsea-t, ezek úgyis jönnek, hozzácsapom a Juventust, az is tuti, mehet mellé a Bayern is"
Aztán szépen bukik belőle egy, akár kettő is. Az Szrt. meg dörzsöli a tenyerét mert ezekből a fogadókból (is) él olyan jól. Jó, tudom, nem ezeket a kis oddsszokat kell, hanem ahogy te is írtad, okosan megválasztva, ez igaz is, de még úgy is nagyon nehéz ezzel pluszban lenni.
Van sokféle stratégia amivel esetleg lehetsz nyerő, ez amit GazembR írt nem az. Ez ugye az egyik probléma vele. A másik amit már írtam, hogy nemhogy lekorlátoz, de jó eséllyel ki is dob egy iroda ha te egy hónap alatt 20 milliót nyersz, ne vicceljünk már.
Én tulajdonképpen azon csodálkozom, hogy egy csomó ember itt ezt elhiszi lazán, amiből persze az látszik hogy semmi tapasztalatuk nincs ilyen téren, nem láttak még valószínűleg olyat, hogy pl. erősen nyerőben vagy rövid időintervallumon belül, aztán egy nap az összes pénzed megérkezik a Skrill-re ami volt az adott irodánál, persze nem te kérted ki, és mellé jön egy e-mail is, hogy a management úgy döntött "biztonsági okokból" megszünteti a számládat és elutalták a teljes összeget amid volt bent:-) És ez nem vicc.
Akkor képzeljük már el mikor egy hónap alatt 20 milliós nyerés van.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 10. 10:47
Idézetet írta: alexthebest Dátum június 10, 2016, 09:43:23
Direkt visszanéztem mit lájkoltam. Nos, mattit egyszer sem, pedig ő szidott  :D

Ja és nem is adtál, milyen ajándékról beszélsz te gazember, azt írtad bocsi későn értél haza  :D :D

Pedig elvártam volna, hogy lájkolj  ;D :D
Ez meg amit a kölcsönadott, illetve ajándékozott/nem ajándékozott 10 euróról írsz, hát na, én annyit mondok mindenki olvassa végig figyelmesen az elmúlt két nap termését, aztán utána mondja azt nyugodt szívvel, hogy nem lóg ki a lóláb. Kicsit sok a furcsaság ebben a "sikersztoriban" igaz?
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 22:00
Idézetet írta: GazembR Dátum június 09, 2016, 21:31:19
Kerlek inkabb ne fogadj, pluszban ugysem leszel soha,  :cya:

Ok :) Nem is rontanám én itt tovább a levegőt. Mindenkinek sok zöldet kívánok.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 21:28
Idézetet írta: hbalazs25 Dátum június 09, 2016, 20:17:14

Atya ég! Sorozatban rakott kis oddsokkal stabil bukó?? 15 éve fogadsz? Semmi köze az oddsoknak a bukáshoz, stabilan kis oddsokkal a végtelenségig lehet nyerni, minden azon múlik, hogy milyen meccset választasz, mire fogadsz és mekkora a rálátásod és minden tényezőt számításba vettél-e. Természetesen minden tényezőt lehetetlen figyelembe venni.. :) Tiszta babona vagy ember, belecsömörlöttél a sikertelenségbe és bemagyarázod magadnak,hogy ha te nem akkor más se lehet sikeres...

Az igen. Mutatsz is olyan embert aki 1.10-1.20-es oddsszokat tesz folyamatosan és pluszban van vele? Mert én még nem láttam ilyet. A nagy számok törvénye alapján nyilván van, de mondjam úgy nem jellemző  ;)
Egyébként te magad adod meg a választ: "Természetesen minden tényezőt lehetetlen figyelembe venni"
Bizony ám. 5-6 db 1.20-es oddsszból átlagban 1 úgy el fog menni mint a huzat és max egálban leszel, pluszban nem
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 17:08
Idézetet írta: Pozzato Dátum június 09, 2016, 16:37:29
Ha innen bárkinek lenne egy tuti nyerő ötlete, akkor az mégis mi a jó francért osztaná meg a közösséggel?  ;D
Ne legyünk már ennyire naivak. Voltak itt gólvadászok és egyéb fogadási elméletek, de ezek sem biztos (nagy) profitot hozó ötletek, szóval ezeket nyugodtan meg lehet osztani, mert semmi nagy zseniális találmány nincs benne, amivel milliókat lehet kaszálni.
Aki pedig egy kicsit is komolyan tolja a sportfogadást, az tudja, hogy ebből bizony meg lehet gazdagodni bőven, ha van egy jó elméleted vagy rendszered (lásd Haralabos Voulgaris), aminek az alapját senkinek se adod ki (amíg alaposan meg nem szeded magad), mert akkor természetesen a fogadóirodák is változtatnak ez által a piacon.

Amúgy meg én gratulálok GazembR-nek, és sok sikert neki továbbra is. Tipikus magyar mentalitás, ami ebben a topicban megy. Kétségbe vonjuk a sikeres embert ahelyett, hogy gratulálnánk. Bezzeg, aki filléres tippet ír be, az már egyből hatalmas Isten. Tudom egyes embereknek itt savanyú a szőlő, mert nincsenek jó elképzeléseik erről a szerencsejáték témáról csak ölik bele a pénzt, és ha látnak egy sikeres embert, akkor egyik opció, hogy próbálják tőle elkérni a siker receptjét, a másik pedig a  fikázás,  hogy ilyen nem létezik.
A korlátozás témáról, meg több mint röhej amit írnak egyesek...

Igen, vannak nyerő stratégiák. És tényleg meg is lehet gazdagodni ebből, de keveseknek sikerül, még az sem sok tipsternek jön össze hogy stabilan pluszos legyen hónapról hónapra, nemhogy meggazdagodjon. Ezért van többek között ilyen év végi mérlege bet365-nek amilyet GazembR is írt :)
Ennek az egésznek amúgy semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz, a józan észhez, meg a tapasztalathoz van köze, én kb. 15 éve űzöm ezt az ipart, nem tartom magam nagy ásznak ezzel együtt, még ha pluszos is vagyok, de mikor ezt megláttam, hogy pl. 1.20-1.30-as oddszok, kombiba ráadásul, meg milliókkal  és hogy ebből 20 millió meg nem tudom hány millió nyereség akkor nem tudtam ide nem beírni mert egyszerűen hamis a dolog, sajnálom hogy ezt kell mondanom. Eleve aki kicsit komolyabban benne van, az tudja hogy sorozatban tett kis oddsszokkal stabilan bukó leszel szinte szükségszerűen, de nem is akarok már belemenni mélyebben. Szóval nem arról van itt szó, hogy kétségbe vonok valamit mert éppen szemét vagyok, rossz napom van vagy sikertelen vagyok és irigylem azt aki meg sikeres. Hanem látok valamit ami mellett már nem tudok elmenni szó nélkül.
Én látom olvasva a többi topikot is most, hogy itt olyanok vannak nagy többségben akiknek legnagyobb gondja, hogy hol van 5 euro bónusz vagy 10 ingyen pörgetés, ezek az emberek nyilván nem tudják mi a dörgés mert soha nem jutottak el addig, hogy egy iroda kihajítsa őket vagy kapjanak egy korlátot, nincs ezzel semmi baj amúgy mert nem kell mindenkinek nagyban játszani, nagy tétekkel, meg naponta 5-6 órát foglalkozni ezzel, csak úgy éreztem azért nem árt tisztán látni nekik sem.
Kicsit sajnálom már, hogy felkavartam itt az állóvizet. Nyilván mindenki abban hisz és azt hisz amit akar, természetesen ehhez joga van mindenkinek.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 16:18
Idézetet írta: GazembR Dátum június 09, 2016, 16:10:58
Tényleg kamu, ennyi van most épp nálam, ha kell kiveszem a többit is csak nektek  :beerchug: ha verem a mellem verem :D azért van a téma nem ? hogy ha nyer valaki megossza, ha valaki keveset nyer ezaz nyert milyen ügyes, ha valaki sokat már nagyképüskődik vele? Hát akkor tessék : csak azért ennyi mert ennyiből megyek autót venni ha kell kiteritem az egészet.

Ez a kép azért üt  ;D Muszáj elmentenem valahova.
Nem az a gond egyébként, hogy nagyképűsködsz esetleg vagy nem hanem hogy a világon nincs olyan iroda aki téged szó nélkül hagy 20 milliót nyerni. Legalábbis úgy nem ha ez egy stabil nyerő széria, tehát a tiszta hasznod ennyi, főleg meg ha rövid időintervallumban történik ez a nyerés márpedig nálad elvileg így történt.
Kibukik, külön emberek vannak erre az irodáknál akik elemzik a játékosokat, figyelik aki "veszélyes" aztán jön a korlát. Abban igaza van annak aki írta, hogy sok mindentől függ a korlát, játékmódszer, milyen sportokra tesz, arbol-e stb., de egy biztos akármilyen módszerrel játszik és akármilyen sportot is valaki, azt nem fogják hagyni sehol, hogy pár hónap alatt 20 milliót összenyerjen.
Abban egyébként igazad van, hogy a bet365-nek baromi jól megy, igazából nem érezné meg kicsit sem a büdzsé hogy te nyersz x milliót, de nem ez a lényeg hanem a filozófiájuk, az meg nem engedi meg ezt a nagyvonalúságot.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 15:45
Idézetet írta: csingacsgukanyja Dátum június 09, 2016, 13:22:48
Pedig így van. Egy arbost lehet kilöknek 50 ezer forint után is. Te hogy csinálnád,ha te lennél a fönök a bet365-nél? Kizárnád gazembert vagy nem?

Ezt most azért nem lehet megmondani mert nem látod mi történik valójában. Azt látod, hogy nyert 20-25 milliót mondjuk mert ezeket másolja be ide. Tegyük fel igaz. De nem látod mennyit bukik ugyanott vagyis a bet365-nél vagy éppen máshol. Ha azt teszem fel, hogy tényleg tisztán nyert ennyit, de ne legyen ennyi csak fele, mondjuk 10 millió, akkor jó hogy kizárnám, de nem is értem, miért ne zárnám ki??
Az hogy mondjuk betfairen layel és ott meg teszem fel bukik az engem nem vigasztalna ha bet365-nél én vagyok a főnök és tőlem meg elvisz 10 milliót.
Azért nem lehet erre az egészre mit mondani így igazából mert nem tudjuk mi a valós helyzet.
Én egyet tudok: ha te valahol nyerő vagy, folyamatosan pluszban vagy és milliókat nyersz, mit milliókat, elég 1 milliót, sok helyen pár százezret inkább, akkor lekorlátoznak, ez olyan biztos mint hogy itt ülök, legyen az bet365, bwin, unibet vagy a világ legtutibb irodája.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 12:48
Idézetet írta: csingacsgukanyja Dátum június 09, 2016, 12:34:32
Nagy butaság lenne a bet365 részéről, ha korlátoznák, hiszen akkor nem tudja visszabukni. Sokszor nem a játékost korlátozzák, hanem a játékmódot. Ettől játékmódtól nem hiszem, hogy félniük kell. Olyan ember meg még született meg (pláne, aki ilyeneket rak), aki meg bírja állni, hogy ne tolja újra. Sajnos csak az a kérdés, hogy mikor megy vissza a nyeremény és mennyi marad meg belőle.
/quote]

Hát ezen nevetnem kell, bocs  ;D Komolyan azt hiszed hogy a bet365-nél vagy bárhol ott ülnek és nézik, jé, már 2 milliót nyert, jé már 5-öt, most meg már éppen 18-at, de várjunk még, előbb utóbb csak elkezdni visszabukni. Ha meg nem hát akkor hadd nyerjen 50 milliót is, hadd szóljon.
Na ne. Nem így működnek az irodák.
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 12:18
Idézetet írta: alexthebest Dátum június 09, 2016, 12:03:10
Azt nem mondta senki hogy hosszútávon éri el ezt az arányt. Ez a bejött topik, nem egy napló, így ide nem kerülnek be az olyan ezresek-tízezresek amiket nem sikerült megfialtatni. Ráadásul ez egy olyan széria ami az ember életében nem sokszor adatik meg, itt fogni kell a malac farkát rendesen. Az ilyen típusú fogadásokhoz szerencse kell, talán az iroda is arra vár hogy mikor jön a bukószéria  ;D

Igen még ezt tudom elképzelni nagyjából, hogy ok, ide beír több százeres, néha milliós nyerőket, de hasonló tétekkel van majdnem ennyi bukója is. Ez esetben persze nem korlátozzák le. Az hogy valaki tisztán nyer 18 milliót és kiveszi, aztán hagynak neki tenni két újabb fogadást 1.5 milliós téttel teljesen kizárt. Ez van. Eleve 18 millióig el sem jutsz, sokkal hamarabb lekorlátoznak.
Vagy ami még van, betfairen játszik back/lay-t, aki teniszhez komolyabban ért és nagyban játszik az általában ott nyomja, na de akkor a back is és a lay is ott megy, de lehet ő a backet bet365-ön játssza és befairen layel, nem tudom, annyira a teniszben nem vagyok benne mert nem értek hozzá, de vannak akik azzal milliókat nyernek. De azt csak betfairen tudod megcsinálni, ott egymástól nyerjük el ugye a pénzt, csakis ezért tudod megcsinálni. Amúgy ott is lekorlátoznának rég a francba ha az iroda pénzét nyernéd el   :)
matti16 hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2016 jún 9. 00:03
Idézetet írta: Irtis Dátum június 08, 2016, 21:22:02
Nem túl kockázatos mindig all-int tenni?

De  ;) Annyira hogy azzal kb. csak buksz egy idő után. Ez amit itt gazember írkál, tényleg nem akarok senkit megbántani...de most komolyan, ti ezt elhiszitek? Látszik nem sok olyan ember van itt aki ebben a sportfogadásban komolyabban benne van, főleg meg aki komolyabb tétekkel játszik.
Mert ha lenne pár tapasztalt ember, akkor tudnák hogy rég kivág még egy bet365 is ilyen téteknél ha azok folyamatosan jönnek. Olvasom hogy kivesz 18 milliót, utána meg látom feltesz Roland Garroson 1.5 milliót 2x  "bemelegítésnek" ;D
Ugyan már emberek, rég bekorlátozta volna a bet365. Velem peche van, mert túl régen vagyok ebben a bizniszben, meg túl sokat láttam, ilyet is, olyat is. Nem maradhatsz meg sehol, bet365-nél sem, ilyen nyereményeknél. Az irodák se nem hülyék, se nem jótékonysági intézmények, keményen védik magukat a jó tipsterektől. Előbb korlát aztán kirúgnak a fenébe, már csak tudom  :'(
És nem, nem irigység, mert arra nincs is okom, csak tényleg gáz, de nem kicsit... gondolkozzunk már.
Bocs ha kicsit nyers voltam.

A felhasználó összes hozzászólása