Játékok, melyekben lastmohican szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

lastmohican közösségi adatai

lastmohican statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
lastmohican hozzászólt a Re:kezdő kérdések témához
2020 jún 29. 17:34
Köszönöm szépen a válaszokat! Lenne még egy kérdésem. A nyári foci miatt(nagy meleg, újrakezdés, stb...) elég sok helyen bevezették az ivószünetet (drinking break vagy cooling break). Tudnátok segíteni, hogy mely bajnokságokban alkalmazzák?

Spanyol 1-2 (kb. a 30. és a 75. percben)
Premier League és a Championship (kb. 22. és 68.) - az NB1-ben szintén így volt

Az olasz 1-2-nél nem minden meccsen van, de nem tudom mi alapján van és mikor nincs.

A görög pontvadászatban is talán van, de nem igazán tudtam még csekkolni.

Többről nem tudok.

Ezeken a meccseken átlagban 5-6 perc hosszabbítás várható.

Segítségeteket köszönöm!
lastmohican hozzászólt a Re:kezdő kérdések témához
2020 jún 15. 18:12
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet kicsit utána olvasni, hogy pontosan hogy állapítják meg a bukik az oddsokat?

Engem most kimondottan a bet365 érdekelne, hogy a kezdeti oddsoknál mi alapján számolnak/számolhatnak. Kimondottan csak az eredmények, gólok alapján lövik be az oddsokat, avagy már a kezdeti oddsoknál is figyelembe vesznek olyan információkat, hogy eltiltott/sérült játékosok, avagy pl: az egyik csapatnak kevésbé fontos a meccs, mert kupadöntőt játszik pár nap múlva, stb.  Avagy ezek az információk később "ahogy érkeznek a fogadások" hatnak rá az oddsokra.

Érdekelne bármilyen leírás, cikk e témában.
lastmohican hozzászólt a Tradelés működik-e még? témához
2020 márc 22. 09:56
Sziasztok!

Most a jelenlegi helyzet miatt több időm van a neten nézelődni, s érdeklődnék, hogy van-e valaki közöttetek, aki esetleg a Betfairen trédel, s elegendő hasznot is tud hozni.
Régebben Under 2,5, Over 2,5, illetve LTD-d használtam többnyire, s ha tudtam élőben követni meccseket, akkor Over/Undert is fogadtam a meccs képétől függően.

Most sajnos alig van meccs, hogy újra belefogjak, így inkább az információszerzésre mennék rá. Véleményetekre, illetve hasznos információkra lennék kiváncsi.

Segítségeteket előre is köszi!
lastmohican hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 okt 5. 21:26
Sziasztok!

Volt egy jó hónapom, s egyből limitált a bet365 a kedvenc bajnokságaimban. Érdeklődni szeretnék, hogy miként érdemes-e új accountot csinálni, illetve mennyire bonyolult, meynnire kell vigyázni dolgokra?
Az ötlet, egy új account családtag bankkártyájával, név, cím nem egyezik, továbbá folyamatosan mobilnettel fogadnék (nem mobilon), így az IP sem lehet gond.

Segítségeteket köszönöm!
S. Mané 25. perc
lastmohican hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2016 dec 12. 06:41
Sziasztok!

Új vagyok az oldalon, s az online sportfogadás világában. Eddig offline játszottam csak, de most meguntam a lottózókba járkálást, illetve, hogy tippmix mindig 10% gyengébb oddsokat ad.
A minap barangoltam a neten, s a lehetőségeket vizsgáltam, s nagyon megörültem, hogy a bet365 200 fontos kezdési bónusszal csalogatja a játékosokat, majd nemsokára rá kellett jönnöm, hogy idehaza csupán 15 ezer a bónusz :(, ami messze elmarad az angoltól....
Az lenne a kérdésem, hogy érdemese beregisztrálni ide, avagy keressek más szolgáltatót? Aki tud segítsen, mik a pro illetve kontrák itt, illetve milyen más szolgáltatót lenne érdemes megnéznem?
+1 Olvastam ezt a Parlayt, de 365 oldalon sehol sem találtam. Ez most csak időszakos, avagy állandó?
Segítségetek előre is köszönöm.
ui: Szokott Karácsonykor valamilyen bónusz lenni? Nehogy belépjek, s egy hét múlva pedig lemaradjak egy jobb Karácsonyi belépő bónuszról?

A felhasználó összes hozzászólása