Játékok, melyekben Számlája szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Számlája közösségi adatai

Számlája statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2021 jún 20. 11:42
Én múltkor regeltem egy bwines accot, hosszú idő után gondoltam kipróbálom milyenek, már itt is van az mint az unibetnél hogy SMS vagy emailes megerősítés kell regisztráció után, de email nekem sem jött, pedig gmailel regeltem, még a csetre is rámentem, de nem ismerték el a hibát, szerintük a gmaillel volt a hiba (ja, persze). Végül is megoldottam SMS-el, de a bwin továbbra is olyan szar mint amilyen általában mindig is volt, 5% fee skrillnél, 15 mp amíg elfogadják a tétet élőben, átláthatatlan kinézet, nevetséges.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2021 ápr 13. 15:48
Ne terjesszünk már hülyeségeket. Skrill 1-tap : gyors, egyklikkes befizetés, nem kell beloginolni és így ellenőrző kódokat beírni sem, ennyi a nagy különbség.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2021 ápr 3. 18:08
Tavaly nyár óta nem működik a paysafeCASH (a paysafecard egy kalap sz*r a kevés limit miatt). A skrillt lehetne feltölteni vele egyszerűen, ha működne, csak hát nem működik, hiába van az a honlapon hogy OMV kutaknál lehet beváltani, ott csak paysafecardot árulnak. Kb. havonta írok ezeknek az idiótáknak, most legutoljára olyan linket küldtek ahol partnerként (ismét) az Inmedio/Relay van feltüntetve, csak hogy persze ezeknél sem működik, tudnám hogy a mi a f*szért nem képesek megcsinálni hogy működjön.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2020 nov 13. 14:23
Vajon mi indokolja azt hogy már több mint egy éve nem lehet regisztrálni az oldalra?
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 máj 6. 15:35
Végleges, soha a büdös életben nem fogják visszaállítani a limiteket. És ma már családtagok/haverok nevében sem könnyű játszani, lévén új számláknál már nincs ott a skrill/neteller befizetési lehetőség.

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 06, 2020, 15:07:37
Utoért a végzet, a bet365 lekorlátozta a számlám. Tudtam, hogy egyszer eljön a nap, aztán mivel ezekkel az esportokkal megszopattam őket, ma azt mondták, hogy 'elég volt'. Kérdem én, ez náluk végleges, vagy van rá esély, hogy feloldják valamikor? Volt már rá példa, hogy valakit lekorlátoztak, aztán feloldották?
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2019 nov 30. 18:05
Idézetet írta: runin Dátum november 30, 2019, 15:55:36
Az 5 legmegbízhatóbb irodához teszem. Semmi gond nincs velük,napi ingyenes fogadások,napi ingyenes pörgetések járnak az aktivítás után.
Kifizetés Skrillre volt olyan,hogy 50 perc alatt megérkezett.
Bátran csatlakozz! :ok:

Már kb. egy hónapja nem lehet regisztrálni.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2019 okt 19. 16:24
A legjobb ha eurós a neteller, és akkor a legkisebb költséggel tudnád kivenni Neteller kártyával, mert így dupla átváltási veszteség lesz, hisz a Skrillnél/Netellernél nincs forint alapú kártya, csak eurós. Én Skrill kártyával veszek ki forintot évek óta az eurós Skrillemről. Egyszer kipróbáltam hogy eurót kiveszek a Deák téri automatából, váltóban átváltom forintra, de annyira minimális volt az így kapott nyereség hogy azóta sem csináltam ilyet.  Esetleg még a Revolutot is meg lehetne próbálni, ott mintha már lenne forint alapú kártya. Egyébként akkor sem lenne semmi, ha bankszámlára kérnéd ki egyben, ez csak mítosz hogy bárki is kérdezősködne hogy mi is volt ez, ahhoz ennél sokkal nagyobb összegű utalások kellenének illetve nagy értékű ingóságok vásárlása.


Idézetet írta: drzdolik Dátum október 19, 2019, 11:59:47
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogyan lehetne 1,2 millió forintot nyomtalanul kiszedni egy fogadóirodából.
- A opció több kisebb tételben random utalások bankszámlára.
- Netllerről történő átutalás bankszámlára, kérdés melyikkel lehet nagyobb gebasz, ha azt látják netellerről jön, vagy ha unibetről...
- 3. opció ez a neteller kártya, viszont az csak euróban van, a neteller számlám forintban és forintban is veszem ki. Ugye van 4% átváltási díj (ha jól tudom??) na most ezt kétszer vonná le vagy csak egyszer?
mert ha ez a kártyás opció működik simán megjátszható hogy nem nyúlok X ideig a fizumhoz, és a netellerről költök.
- Valamint tippmixrón is lehetne valamit variálni hogy ellenfogadok, mondjuk kettő darab 1.90 - 1.90 és akkor minimális veszteséggel átutalhatom a magyar számlára, csak ugye oda fel kell tenni valahogyan.

Sajnos eddig jutottam, kiváncsian várom, hogy van e valakinek tapasztalata illetve véleménye ezzel kapcsolatban.

Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 okt 13. 20:13
Sehogy sem lehet, mert úgy van ahogy írod, ha többet írsz be mint az egyenleged, akkor közli hogy be kell fizetned ennek megtételéhez. Ha van annyi egyenleged, de mondjuk az adott eseményen nem lehetne annyit feltenni, akkor kiírja hogy ezt csak ennyivel lehet megtenni, a maradékot el lehet küldetni jóváhagyásra. Persze ha valakit már a bet365-re jellemző 1%-os korlátozással sújtottak, akkor szinte minden eseményen az fog feljönni hogy ezt csak 1-10 euróval lehet megtenni (és ilyenkor már jóváhagyás sincs).

Idézetet írta: carlop Dátum október 12, 2019, 16:21:58
Van valakinek valami ötlete, hogyan lehet biztonságosan megnézni a megtehető összeget így, hogy leszedték a max tét lehetőséget? Ha beírok valamilyen lehetetlen összeget, gondolom az van, hogy nincs elegendő pénz a számlámon. Vagy kiírja olyankor, hogy mennyi a max? Van náluk tétkorlátozásom, ami nyilván eseményenként változó, olyan horribilis összegeket nem tudok feltenni és most akartam befizetni hozzájuk újra. Nullás számlával természetesen az jön fel, hogy fizessek be, nem a maximális tét összege. Így meggondolom a befizetést.

Köszi ha valaki leírja a tapasztalatát!

Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 okt 1. 16:33
Nálatok is eltűnt a "max tét" gomb?
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2019 okt 1. 16:32
Ezek a mocsadékok fillérekre korlátozták a számlámat + kivették a skrill be/kifizetési lehetőséget, miközben egy új, frissen regelt számlán ott van. Igazi tetvedék cigány banda ez.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:1xbet témához
2018 nov 23. 00:26
Ennyi volt az 1xbet?

We're sorry
This Website is not available in your country.

Nem mintha akkora veszteség lenne, csak érdekelne hogy küldtek-e előtte bármilyen figyelmeztetést aki használta az oldalt.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Legmagasabb tét, letiltások, kifizetések témához
2018 nov 21. 14:51
Idézetet írta: verba2 Dátum november 21, 2018, 06:04:52
Üdv Mindenkinek!

Hol van a legmagasabb tét lehetőség az online sportfogadó irodák közül?
Kinél lehet a legnagyobb téttel fogadni letiltás/korlátozás nélkül és a kifizetésnél sincs gond?

Pinnacle, Betfair exchange.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2018 okt 24. 13:47
Magyar a számla, minden magyar, és ott van a skrill befizetés. Az igencsak furcsa ha külön nekem berakták volna a skrillt, másoknak meg nem.




Idézetet írta: oldsmuggler Dátum október 24, 2018, 13:13:59
A magyarnyelvű oldalon nincs de az angolon van Skrill gomb, vagyis mi magyarok nem fizethetünk be Skrill-al.
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2018 okt 24. 12:57
Pedig nálam igen, és két hónapos a számla. Érdekes akkor.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 24, 2018, 12:52:04
Nem
Számlája
Számlája hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2018 okt 24. 12:38
Másnál is megjelent a Skrill/Neteller befizetési mód?  :beerchug:

A felhasználó összes hozzászólása