Játékok, melyekben Inspactah szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Inspactah közösségi adatai

Inspactah statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2018 márc 24. 19:13
Knapp az előzményekben leírtam mi volt a célom vele. Nem jött össze. Ennyi. Mit osszak meg a közvélemény kutatásból? Érdekel 35 ember szokása? Mert ennyien töltötték ki. Azaz kuka. Aki kérte annak elküldtem. Igen valószínűleg további üzleti célokra használom fel annak a 6 (HAT!) embernek az e-mail címét aki eddig írt. :D Kicsit sok összeesküvés elméletet olvasol. Semmilyen további célom nincs ezzel, reggel felkeltem és úgy voltam vele, hogy ha nekem nem jött össze másnak összejöhet.  Nincs mit tovább taglalni ezen, nem kell semmit belemagyarázni az egészbe. Aki kéri annak küldöm.
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2018 márc 24. 09:42
Sziasztok!

Mivel én már semmilyen formában nem foglalkozok sporfogadással ezért szeretném megosztani veletek a stratégiámat. Végül az lett a vége, hogy nekem nem sikerült bankot robbantanom vele. Nem feltétlen a stratégiában volt a hiba de ez már történelem. Akit érdekel kérem küldjön mailt a xxx címre és küldöm a stratégia pdf anyagát. Viszonylag sok munkám volt benne, hogy összeállítsam. Az viszont nem volt reális, hogy pénzt kérjek érte. Ha érdekel valakit írjon és küldöm. A fórumot nem követem.üdv Szabi
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 11. 12:40
Az itteni reakciók (teszem hozzá jogosan) nem azt mutatják, hogy van értelme foglalkozni vele. Ott verik át az embert ahol tudják, érthető a bizalmatlanság. Még ha nincs is bennem semmi rossz szándék akkor sem gondolhatom azt, hogy ismeretlenként bárki fizetni fog zsákbamacskáért. Mindegy megpróbáltam. Valószínű nem ezzel lettem a kedvenc újoncok egyike a fórumon. Azért az eredményt megosztom majd.
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 11. 10:12
Nem is akartam itt semmit hirdetni, kíváncsiak voltatok, elmondtam. Mivel eddig is a saját fejem után mentem, soha nem regisztráltam fogadási fórumokra, így igazad van, nincs "referenciám". Nem is akarok itt senki meggyőzni semmiről. Messziről jött ember azt mond amit akar. A kérdőív továbbra is elérhető, ha az admin úgy gondolja törli a topicot.
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 11. 07:41
Oké leírom. Van egy kidolgozott SF stratégiám amit innen onnan összeszedett módszerekből magam fejlesztettem. Saját bőrön, élesben tesztelt stratégia. Persze nem a spanyolviaszról van szó, lehet, hogy más is "kitalálta" már. Meséltem róla az egyik barátomnak, ő kérte, hogy írjam már le neki mert neki ez kínai. Teljesen laikus volt a témával kapcsolatban de így is sikerült érthetően leírnom neki. Az ő visszajelzései miatt gondolkozom azon, hogy eladásra kínálom. Szóval a kérdőív célja a piackutatás. Nem véleményekre vagyok kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy csináljam-e vagy nem, hanem szokásokra. A kérdések összeállításánál is ez volt a cél. Egy piackutatásnál viszont igen is fontos az eredmény mert lehet, hogy a kínálatom nem találkozik mások keresletével. Ha valaki nem preferál olyan dolgokat amelyek ehhez a stratégiához szükségesek akkor őt nem fogja érdekelni a dolog. Ha valaki szeret hazardírozni akkor ez megint nem az ő módszere. És a többi.. A végén leszűkül  a kör azokra akiket érdekelhet. A többit majd meglátjuk. Az eredmény pedig érdekes lehet másoknak is, szívesen megosztom ha lesz nagy minta. Bár azt sem tudom, hogy ebben az esetben mi számít nagy mintának. Remélem eloszlattam a ködöt. üdv,
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 8. 21:23
Az az adminokon múlik, hogy ilyen kutatást hivatalossá tesznek e. Nem ködösítek csak még magamban sem tisztáztam mindent. Ha pedig elmondanám mi a célom vele akkor a jellemző válasz: baromság/ semmi értelme /hülye vagy /semmi új nincs ebben stb. Ha annyira furdalja az oldaladat a kíváncsiság kérlek írj privátban, nem vagyok olyan titokzatos mint ahogy itt sokan gondolják.
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 8. 08:46
Igen, sokan segítettek is eddig, de még kicsi a minta, aki ráér töltse ki. Köszönöm!
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 6. 05:57
Pár random ember véleménye semmit nem ér. Sok random ember véleménye reprezentatív. Lehet, hogy látatlanban lefitymálod az ötletem, de tényleg ezen múlik, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkoznom vele vagy megy a levesbe. Nem voltam fórumtag (semmilyen néven) eddig, de úgy gondolom egy nagy SF fórumon nem össze vissza kattintgatnak a kérdésekre és összejön egy értékelhető minta. Azt pedig nem gondoljátok komolyan, hogy egy valamire való bukinak az én kis nyomorult kérdőívemre van szüksége a működéséhez? Ő mindent tud rólatok, lásd fogadástörténet. Szóval tényleg csak azt a két percet rabolom az életetekből. Köszönöm!
Inspactah hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 5. 18:50
Sziasztok! Nem áll mögöttem semmilyen iroda, egyszerűen van egy ötletem amihez először infót akarok gyűjteni. Bármilyen hasonlóság más kérdőívekkel csak véletlen. Magam állítottam össze a kérdéseket, akkor ezek szerint sikerült úgy fogalmaznom, mintha "külföldiül" lenne. Bocs ezért. Köszönöm az eddigi kitöltéseket!
Inspactah hozzászólt a Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 5. 12:28
Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni egy egyéni kutatáshoz szükséges kérdőív kitöltésével. A kérdőív teljesen anonim, csak az eredményt látom. Stílszerűen 13+1 kérdésből áll, kitöltése nem tart tovább 3 percnél. Ezen a linken elérhető a kérdőív. https://www.survio.com/survey/d/U4T3L8V4C9Q7L9X7H

Segítségeteket köszönöm!

A felhasználó összes hozzászólása