Játékok, melyekben d_kaposi szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

d_kaposi közösségi adatai

d_kaposi statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
d_kaposi hozzászólt a Re:1xbet témához
2020 júl 6. 04:05
Most komolyan ez mi...ez a "magyar" chat

Bármit írok nekik elküldik a magyar email címet hogy oda írjak. Azoknak akik 2 hete szarnak a leveleimre..
d_kaposi hozzászólt a Re:1xbet témához
2020 júl 5. 22:50
Sziasztok Srácok
Nekem is segítségre lenne szükségem ezzel a retkes oldallal szemben.
Május elején ismerkedtem meg az ilyen virtuális "SRL" tenisztornákkal. Annyi a lényege hogy számítógép szimulálja a valós tenisz tornákat amik lettek volna de korona miatt elmaradt.
Nem akarom túl ragozni , lényeg hogy miután elég jó %ban ültek a tippjeim úgy gondoltam pénzzel is kéne erre fogadni.
De ezekre a "meccsekre" nem lehet fogadni se bet365 se Unibet se Betclic se sehol. Magyar fogadóirodáról ne is beszéljünk.
Így jutottam el május 20án az 1Xbetre.
Június 22.re 5000 forintból elértem a 100 000 forintos álomhatáromat. Tudom ez van akinek megszokott de nekem aki nagyrészt minúszos , egy nagy siker volt ez. Mondom akkor utaljunk ki ebből.
És innentől kezdődtek a problémák

Miután hibaüzennettel kidobott a kifizetés , írtam a "magyar" chatnek. Amilyen fogalmatlanok néha, kétlem hogy tényleg magyarok. Ők azt mondták hogy gépen nyissam meg az oldalt és a saját számla alatt a személyes profil fülben van pár dolog piros csillaggal amit kötelező kitöltenem.
Mondom sima liba. Aha...
Beírok mindent. Még azt is ami nem kötelező. Rámegyek a mentésre...és semmi
Lefrissítem az oldalt és minden beírt dolog eltűnik. Na akkor újra chat
Akkor elkezdik hogy írjak valami security-1xbetes email címre mert hogy a "Biztonsági Szolgálat azonosítási eljárásra kért fel engem"
Leírja hogy küldjem el oda bankkártyát , személyi igazolványt , lakcímkártyát minden szarságot
Elküldöm még aznap este
Magyar chat azt írja hogy ők nem kapták meg.
Később éjjel írok újra , akkor már egy magyar email címet adnak hogy ide írjak. Írtam nekik június 22-én. Mai napig semmi választ nem kaptam

Úgyhogy eltelt 2 hét...ma újra írtam hogy akkor mi a fasz van
Írtam ennek az angol emailnek ők legalább válaszolnak. Leírom a problémámat angolul , hogy hiába írtam már be minden adatot ezerszer , a nyomorult oldaluk nem képes elmenteni. 11! email üzenet váltás van. Bármit írtam , mindig full ugyanazt a "generic" választ kaptam , hogy menjek fel géppel/laptoppal és írjam be a piros csillaggal jelölt sorokba az adataimat.
Már írtam nekik egy kicsit erélyesebb levelet amiben finomat visszaküldtem őket az édesanyjukba...ugyanezt a választ kaptam. :bash:

Mit tudok most csinálni? A magyar chat haszontalan...az angol email meg konkrétan leszar.
Probáltam 3 különboző gépen , és 4 különböző böngészőből beírni az adatokat. Semmi...
Rámegyek hogy Mentés , ugrik egyet...és semmi

Hogy tudnám kiszedni innen a pénzem? Arra gondoltam van ez a hívás...hogy holnap felhívom őket , ott már nem tudnak ilyen semmilyen választ adni.
De tényleg..tanácstalan vagyok , és ha bárki bármi segítésget tud adni nagyon hálás lennék neki :)
d_kaposi hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 okt 14. 10:43
Sziasztok.

Netellerre való regisztrációban szeretnék segítséget kérni. Regisztrálni szeretnék de sajnos 2 keresztnevem van ráadásul mindkettő tele ékezetes karakterekkel. Beírtam mindent de itt írja hogy : "First name cannot contain special charachters"

Nemtudom a szóköz e a baja vagy az ékezetek de mit tehetnénk itt? Ha lehagyom a 2. keresztnevem akkor egy későbbi személyazonosítás ellenőrzésen fognak visszadobni hogy nem az a név szerepel a személyimen amivel regisztráltam.

Írjak neteller supportnak vagy ilyen esetben mi a megoldás hogy később se legyen gond belőle?
d_kaposi hozzászólt a Re:Revolut témához
2018 okt 2. 15:22
Valamelyik nap rágtam magam végig az adózás topikon és ott olvastam hogy lehet ilyenről szó. Ha ez azóta sincs így és a skrill nem értesít senkit , nekem annál jobb!  ;D
d_kaposi hozzászólt a Re:Revolut témához
2018 okt 2. 14:59
Revolut milyen kapcsolatban van a magyar hatóságokkal? Ők is egyből értesítik őket ha valaki új számlát nyit mint a skrill?
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 28. 00:47
Az OTP Junior bankszámlához igényelhető online/webes kártya az jó betre? Az ügyintéző csaj szerint mindenhova jó és még nem hallottak panaszt róla de én azért kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.

Mik a tapasztaltok az OTPvel és ezzel a kártyával kapcsolatosan? :)
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 25. 20:57
Ez a revolutos dolog nagyon érdekes és lehetséges hogy tényleg így fogom az előző problémámat orvosolni.

Most viszont egy másik kérdéssel fordulnék felétek (már biztos elegetek van belőlem   ;D ;D ;D )

Szóval a mai nap szembesültem vele hogy azonosítanom kell a számlámat mert amíg ezt nem teszem meg addig kiutalni nem fogok tudni , ha lesz a számlámon pénz akkor se.
Na most ilyen anyakönyvi kivonatot meg ilyeneket nem szívesen osztanék meg a bettel ezért a legegyszerűbbnek a személyi igazolvány és a postai azonosító kód tűnik.

A kérdésem az lenne hogy ez a a kód amit postán küldenek a lakcímemre ez milyen gyorsan jön meg? Gondolom nem 1-2 munkanap lesz mire ideér..
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 24. 19:35
Pár hete próbáltam. De tisztán elmondták nekem hogy a bank tiltotta le a tranzakciót és náluk érdekelődjek. Majd a k&h-ban ugye elmondták hogy ők csak a szerencsejáték.zrt által támogatott oldalakra engedélyezik a feltöltést szóval ezt a bankot el is engedtem.
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 23. 23:53
Nem enged feltölteni sem. MasterCardom volt a k&h-nál azzal próbáltam Unibetre feltölteni (mivel bet csak Visat fogad el) de azt sem engedte. Pénteken voltam bent a bankban érdeklődni ott mondták nekem hogy  k&h-s bankkártyával kizárólag a szerencsejáték.zrt által támogatott oldalakra engedélyeznek feltöltést.

Holnap megyek az Erste bankba érdeklődni szamlanyitásrol és Visa bankkártya beszerzésről.
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 23. 13:52
Akkor az Erste úgytűnik azóta is a legjobb választás. Holnap be is megyek a bankjukba számlát nyitni. Köszönöm a Választ.  :)

További tapasztalatokat azért szívesen meghallgatok ha valakinek van jó/rossz tapasztalata bankokkal! :)
d_kaposi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2018 szept 22. 23:58
Sziasztok.

Nemrég csöppentem bele az online fogadás világába. Kezdetben a tippmixpro-n játszottam de mostmár szeretnék váltani bet365re főként a cash out opció miatt. Viszont sajnos most szembesültem azzal a ténnyel hogy a k&h bank tilt minden szerencsejátékot ami nem a szerencsejáték zrt. oldalára történik.

Az lenne a kérdésem hogy melyik bank engedélyezi a szerencsejátékot a bankkártyájával? Azt tudom hogy Visa kártya kell a bet365höz de melyik bank engedélyezi hogy feltöltsek és fogadjak? Olvastam régi cikkeket ott az Erste illetve a CIB bankot ajánlották de ahogy itt látom itt a mai napig nagy az aktivitás ezért szeretném a segítségeket kérni.

Előre is köszönöm szépen!  :)

A felhasználó összes hozzászólása