Játékok, melyekben sportlove szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

sportlove közösségi adatai

sportlove statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 15. 21:46
Nekem már kész volt a verifikáció, így ezt nem tudom.
Ezt küldték nekem emailben szóval úgy gondolom ez tekinthető hivatalosnak.
Elvileg a sportfogadók kb 2%-a csak nyereséges ( hosszútávon is)  mondjuk ha fele ezzel fizet be úgy értettem.
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 8. 22:59
Akit meg erintene es majd visszakeresne akkor a jelenlegi helyzet (tudtommal) valoban az, hogy befizetsz bankkartyaval, ami nem skrill vagy egyeb, hanem bank allitotta ki. Nekem a bet irta emailben ezt megprobaltam es valoban mukodik ezutan van lehetoseg skrill es egyeb befizetesre is. Azt hogy vajon kiveszik e vegleg azt nem tudom sajnos, remeljuk marad szerintem sokkal kenyelmesebb, illetve ugy gondolom, hogyha kivennek vegleg azert az jelentos visszalepes lenne reszukrol. Velemenyem szerint, elbirja azert a ceg bevetele azt a 1% nyero embert, amiatt lehet tobbet veszit vele. ( ha az emberek inkabb nem ide fizetnek be, hanem mashova). De lehet nincs igazam ebben. 😅
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 6. 21:11
Akkor most hogy elvették a betnél a skrilles befizetést és kifizetést új felhasználóktól ilyenkor lehet valamit tenni? Mármint azt írta egyik fórumozó bankkártyás befizetés után lehetséges elvileg, hogy megjelenik ez így van? Van valakinek valami tapasztalata?
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 okt 29. 18:01
Sziasztok!
Sok hozzászólást elolvastam a témával kapcsolatban, de még nem teljesen világos.
Adott a beten egy eurós számla, illetve egy skrilles eurós számla, amivel fel lett töltve. Kérdés forint készpénzhez, hogy jutok a legkönnyebben, hogy a lehető legkisebb átváltási költséget és egyéb díjakat fizessem, de mégis biztonságos legyen.?
Skrillről transferwiseon keresztül bankszámlára?
Skrill kártyával felvenni? ( ennek ha jól tudom 2%os felvételi és 4%os átváltási költsége van, azaz 6%)
Vagy transferwiseon lehet kártyával felvenni atm-ből? (Ez "csak" 2% tudtommal).
Még a 2% is elég sok, de azt gondolom ebből ez a legkisebb rossz, vagy tévedek?
Milyen alternatívák vannak?


sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 jún 29. 22:31
Mondjuk   ha 600 eurot be es kiutalok irodabol skrillre es vissza es ezt tizszer azaz 6ezerre kijon . Ez jarhato ut vagy pl pinnen vagy barhol mashol forgatasi kotelezettsege van ennek? Vagy hogy oldhato meg legkonnyebben egy bronz vip tagsag skrillre?
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 jún 29. 21:05
Ertem koszonom.  Kicsit off , de mivel az atm-es felvetel 1.75%, az nagyon sok . Vagy maximalizálva van valahol mondjuk 5 euroban? Vipbe keruleshez 6ezres forgalom kell , a ki es beutalas is szamit? Mert ott pl bronzeba mar 1.8euro azt hiszem ez mar elfogadhtobb sokkal .
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 jún 29. 18:13
Sziasztok! A kérdés az lenne bet365re skrillről volt befizetve a kifizetest is ide kerem. Na hogy tudnám onnan legjobban kpban megkapni? Lehet transferwiset hasznalni (ha igen hogyan es mi a modja) ? Skrill mastercarddal vegyem fel  atmbol vagy mas alternativak vannak? Ja igen euros a szamla skrillben meg beten is
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 febr 22. 23:06
Persze érthető nyilván nekik is a profit számít nem szeretetszolgálat  ,  csak azt gondoltam még ilyen nevetséges tétekkel nem lesz gondom. Akkor a jövőben  mi várható tovább korlátoznak vagy ha saját tippekkel játszanék feloldanák a korlátot?
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 febr 22. 22:26
Nem volt arbolás. A második az igaz, egy úgymond profibb tipsters tippjeit használtam. 
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 febr 22. 19:37
Ezt a korlátozást amit kaptam , (ami még nem 2-3 euró ) már kisebb ligákra nagyon alacsony 8- 10euró körül van .Vajon ezt majd feloldják valaha vagy már normális tétekkel (30-50euró / fogadás) beten nem tudok többé fogadni ?

Köszönöm én is ebben bíztam , de nem tűnik akkor mégsem így.  Az a baj pinnen csak nagyobb ligákra lehet fogadni ahol nehezebb pénzt csinálni , mivel csak nagyobb piacok elérhetőek a bukik jobban képben vannak tehát jobban lövik be az oddsokat.
sportlove hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 febr 22. 14:46
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban miért kaphattam ezt az üzenetet ?
Following a review of your account by our Trading team, we regret to inform you that whilst our online service remains available to you, betting restrictions will be applied on any future bets placed.

Should you wish to continue to use our services, you will no longer be eligible for the following Sports offers and promotions: Best Odds Guaranteed, Official Price Guarantee, 365 International Fixed Win - best price between the price taken and our last price, Bore Draw Money Back, Early Payout Offers, Extra Time Extra Chance and any Accumulator, Multi Bet or Parlay bonus.

This does not affect any bets you have already placed in accordance with these offers.

View a full list of your available Sports offers by logging in and selecting Offers or Promotions.




Amit tudni kell 25 eurós befizetésem van. Nem használtam ki a bónuszt se , mert sajnos skrillről fizettem be.  1 eurós tétekkel játszok új vagyok sok tippet játszok meg napi kb 15-25db . És  most itt vagyok kb 5 nap játszással a hátam mögött 25ről sikerült feltornázni 23euróra plussz van még függőben 14 euró tehát akkor most kb . 12 tétegység miatt ami jelen esetben 12euró  ezért kaptam korlátozást? Mondjuk még nem érint nagyobb focimeccsekre mondjuk győztesre a max tét volt ilyen 200 euró :D de akkor is ez minek tudható be? Mert nyílván majd szeretnék nagyobb tétekkel is fogadni ez akkorl esz bosszantó.

A felhasználó összes hozzászólása