Játékok, melyekben toliga1986 szerepelt

SfTotó SfScore
toliga1986 közösségi adatai

toliga1986 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 jún 2. 13:36
Anglia-Belgium

Tipp: duplaesély x2 Belgium
odds: 2.10
iroda: bet365
tét: 10

Az angol labdarugó válogatott utolsó felkészülési meccsét vívja Belgium válogatottja ellen. A mérkőzés esélyese előzetesen a hazai gárda azonban több fontos tényezőt nem szabad figyelmen kívül hagyni a mai mérkőzésen. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy az angoloknak ez lesz az utolsó meccsük ahol kisérletezhetnek a jövőhéten startoló Európa bajnokságra. Várhatóan nem fognak megszakadni a meccsen & inkább a taktikai elemeket és a játékosok "meccs tartásán" lesz a fő hangsúly, ami érthető is mivel az év esemélye fog kezdődni számukra.
A belgákról elmondható, hogy a válogatottjuk felszálló ágban van & az utóbbi időben több jó eredményt sikerült elérniük idegen közegben is. A mai meccsen megmutathatják újra, hogy jó úton járnak. A meccsen ha az angolok nem pörögnek fel amit előzetesen várok, akkor a belgák számára a pontszerzés a mai napon egyszerű feladat lesz.
Tippem, kevés gólos és duplaesély a belgákra. « 696 betű »
Eredmény: 1:0
-10 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 jún 1. 16:49
Észtország-Finnország

Tipp: over 2.5
Odds:2.125
Iroda:bet365
Tét:10

A mai tétlapon több "északi" mérkőzés is megtalálható a Balti-kupa keretein belül, és ezek közül kezdésnek az Észtország-Finnország találkozót választottam. A mérkőzés esélyese nálam a vendég csapat szerepét betöltő finnek, akik jelen pillanatban sokkal hátrább találhatóak az aktuális ranglistán mint aktuális észt ellenfelük. Azonban az utóbbi meccseiken viszonylag jól szerepeltek, ami az észtek számára nem jó előjel. A finnek a tegnapi napon érkeztek a balti államba és edzést is tarthattak a mérkőzés helyszínén. A finnek jó előjelnek mondható sok gólos meccsen verték meg 3 napja a törököket, míg az észtek sima 4 gólos vereséget szenvedtek az EB résztvevő ukrán válogatott ellen. Ha mélyebben belenézük a két csapat legutóbbi mérkőzéseibe akkor ott több viszonylag sok gólos mérkőzést is találhatunk. A finnek az idei tornát a szeptemberi VB selejtezőkre való felkészülésükbe iktatták be.
A mai mérkőzéstől iminimum 3 gólt várok a kabaré észt hátvédsor & a viszonylag jó passzban lévő finn támadók miatt. Ha merészebb tippet kellene mondani akkor hendikep -1.5 sem elképzelhetetlen ezen a mérkőzésen. Az észteket jónak tartom egy hazai gólra, így az over tippem remélhetőleg jó lesz.

Tippem: over2.5 « 903 betű »
Eredmény: 1:2
+11,25 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru Sport - Tippek javitásai témához
2011 dec 18. 16:53
Dánia-Spanyolország
 
Tipp: over 51.5
Odds: 2.71
Iroda: bet365
Tét: 10

Az előjelek azt bizonyítják, hogy a csapatok a helyosztókon nem nagyon figyelnek a védekezésre. Ezért ebben az esetben szeretném a tippem változtatni a dánok győzelméről egy overre. Az előjelek jók erre is, ahogy írtam az előzetesben is, mivel gyors meccs várható sok góllal. Ha ez az előjel beigazolódik, akkor hasonló eredmény születhet ezen a meccsen mint a norvég-spanyolon.

Thank you!
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 18. 13:31
Angola-Horvátország
 
Tipp: under 57.5
Odds: 2.42
Iroda: bet365
Tét: 10

A hetedik és nyolcadik helyért Angola és Horvátország fog megküzdeni. Az angolaiak számára ez egy nagyon szép eredmény mivel így ők szerepeltek a legjobban a fekete kontinens országai közül. Az egyenes kieséses szakaszban sem vallottak szégyent, mivel sikerült kiejteniük Dél-Koreát (bírói segédlettel persze...).
A horvátok is jól szerepeltek ezen a Világbajnokságon, és a hetedik hellyel amit valószínűleg megfognak szerezni, nem kell majd szégyenkezniük. Egyre jobb válogatottat alkotnak, aminek a későbbiek folyamán más európai nagy kézilabda hatalmak is meglátják az eredményét. A védekezésük egyben van, mivel a tornán nagyon nem tudta őket senki sem megszórni, így a mai napon várható, hogy az angolaiak nem fognak nekik túl sok gólt dobni. Az előre játékuk is erősebb mint az aktuális ellenfelüké, így akár több gólos sikert is tudnak majd aratni. Ezt a két szempontot szem előtt tartva gondolom, hogy egy hatékony védekezéssel tarthatóak az angolaiak akik nem fogják bírni a lépést a horvátokkal & viszonylag alacsony gólon fognak majd végezni.
Tippem: under 57.5 « 814 betű »
Eredmény: 61 gól
-10 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 18. 12:59
Franciaország - Norvégia
 
Tipp: Franciaország +2.5
Odds: 1.62
Iroda: bet365
Tét: 10

Előzetes várakozásoknak megfelelően annyira nem meglepő számomra, hogy ez a két válogatott került a Világbajnokság fináléjába. Mindkét csapat jól teljesített a tornán, ami azt eredményezte, hogy a mai este folyamán egymás ellen eldönthetik, hogy melyikük legyen 2011 női kézilabda világbajnoka.
Az egyeneses kieséses szakaszban Norvégia sorsolása kedvezőbb volt, ami azt eredményezte, hogy viszonylag könnyű és sok gólos győzelmekkel sikerült beverekedniük magukat a döntőbe. A franciáknál azonban ez máshogy történt mivel az ellenfelei jóval erősebbek voltak, mint a norvégoké. Kiélezett, és szoros mérkőzéseken sikerült bejutniuk a döntőbe, ahol 1 meccs kivételével nem volt előzetesen favorit.
A mai napon tőlük győzelmet várok (rossz esetben 1-2 gólos vereséget), mivel olyan ellenfelek ellen sikerült győzniük eddig is ami 100%-os koncentrációt igényelt a meccseken, azaz mentális fölényben vannak. A norvégok talán papíron valamivel erősebbek, de egy döntőben ez megváltozhat.
Tippem: Franciaország +2.5 « 769 betű »
Eredmény: 24-32
-10 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 18. 12:59
Dánia-Spanyolország
 
Tipp: Dánia -0.5
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Tét: 8

A két elődöntő vesztese fog ebben a párharcban találkozni. A mérkőzés esélyese nálam a dán válogatott mivel, az egyenes kieséses szakaszban eddig meggyőzőbb teljesítményt nyújtottak mint a spanyol ellenfelük.
A dánok mellett szól az is, hogy kiélezett helyzetekben jobb teljesítményre képesek mint a spanyolok. A spanyolok csináltak egy bravúr győzelmet a brazilok ellen, viszont a norvégok ellen már esélyük sem volt arra, hogy tovább lépjenek. A dánoknál, még ez a remény meg volt a franciák ellen, viszont azon a meccsen, mikor 2 gólra sikerült feljönniük, utána megint eltudtak menni a franciák.
Összességében úgy gondolom, hogy a dán válogatott képes lehet arra, hogy a torna végére kicsit "leengedett" spanyol válogatottat elkapja a 3. helyért folyó csatában. Gyors mérkőzésre számítok, így a sok lerohanásnak köszönhetően akár több gólos dán siker is születhet.
Tippem: Dánia -0.5 « 670 betű »
Eredmény: 18-24
-8 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 8. 21:45
Argentína-Uruguay

Tipp: over 42.5
Odds: 1.75
Fogadóiroda:bet365
Tét:10

Jó mérkőzésnek ígérkezik ez az összecsapás, mivel két szomszédos dél-amerikai ország válogatottja fog megmérkőzni a két pontért.
Mindkét válogatott eddig 0-ponttal & egymás alatt áll a csoportjában, ami nem túl meglepő az ellenfelek láttán. Egyik ország válogatottja sem tartozik a "világelitbe", azonban ha egymás ellen találkoznak igazi kis küzdős mérkőzésre van kilátás. Az argentinok válogatottja valamivel erősebb mint az uruguayi, azonban egy ilyen presztízs mérkőzésesen akár a papírforma is borulhat. Ebből kifolyólag nem érdemes egy "meredek" hendikeppel foglalkozni, ha megnézzük, hogy a kezdeti gól határ mindössze 43 gól.
Ez minden viszonylatban nagyon alacsony, így egy over ezen a meccsen szerintem jó kimenetel lehet. A két csapat mérkőzéseit is megnézve eddig mindegyik meccsükön jött ez az érték. Én úgy gondolom, hogy ez egy jó előjel és bátran merem ajánlani az overt.
Tippem: over 42.5 « 699 betű »
Eredmény: 35 gól
-10 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 7. 17:28
Montenegró-Kína

Tipp: Kína +6.5
Odds: 2.12
Fogadóiroda: bet365
Tét:10

A mai első tippemnek az A csoportból választottam egy meccset. Ezen a meccsen a montenegróiak csapata a kínaik ellen fog megmérkőzni. Az összecsapás esélyese egyértelműen a montenegróiak válogatottja. Ez az eddig lejátszott mérkőzések eredményeiből is látszódik, mivel már sikerült 2 győzelmet is szerezniük.
A kínaiak a tegnapi napon egy könnyen nyerhető meccset engedtek ki a kezükből, mert végig magabiztosan vezettek a németek ellen. Azonban a mérkőzés utolsó szakaszában, ahol a németek felpörgették az iramot, nagyon könnyen megadták magukat és 23-22-es vereséget szenvedtek. Eddigi meccseikből azt a következtetést vonom le, hogy ha rohanós játékra kényszerítik őket akkor sokat hibáznak és nagy különbségű vereségre képesek (pl. norvégok ellen vagy éppen a tegnapi meccs utolsó szakasza.) A mai meccsen azonban egy kényelmes tempót játszó válogatott lesz az ellenfelük, aki minden meccsén szoros eredményt "hozott" le. Ezek az előjelek a mai meccsen tökéletesek számomra, így a meccstől egy alacsony gólos és kb. 2-4 gól közötti montenegrói győzelmet várok.
Tippem: Kína +6.5 « 823 betű »
Eredmény: 42-15
-10 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 6. 22:13
Franciaország-Brazília

Tipp: Brazília +2.5
Odds: 1.85
Fogadóiroda: bet365
Tét:10

A mai nap slágermeccse mindenféleképpen ez az összecsapás. A hazai pályán szereplő braziloktól sokan jó szerepést várnak az idei Világbajnokságon, mint ahogy európai egyik legjobb csapatától, azaz a franciáktól is. Mindkét csapatban megtalálhatóak az egyéniségek, akik képesek egy adott torna korai szakaszában is kiemelkedőt nyújtani. Erre már a mai napon is szükség lesz mindkét csapattól mivel, ennek a meccsnek már szerepe van a további küzdelmek miatt is, így fontos, hogy melyik csapat viheti magával a pontokat.
A meccs esélyese talán a francia válogatott mivel, csapategységük és mutatott játékuk eddig meggyőzőbb mint a rendező hazai csapaté. Azonban nem árt megemlíteni azt a tényt, hogy a mérkőzésre Brazíliában kerül sor, így a hazaik minden "kiemelt" meccsükön kettőzött erővel fognak hajtani, még akkor is ha eddigi meccseik nem voltak túl meggyőzőek.
Mindkét csapat számára ha úgy tetszik most kezdődik a Világbajnokság, mivel most fognak először komoly ellenfél ellen pályára lépni. A meccsen végig szoros küzdelmet várok, és talán szűkös francia győzelmet, mely eredménnyel a tippelt hendikep nyerő lehet.
Tippem: Brazília +2.5  « 872 betű »
Eredmény: 22-26
+8,5 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 6. 17:34
Oroszország - Ausztrália
Tipp: Ausztrália +40.5
Odds: 2.05
Iroda: bet365
Tét: 10

Második mérkőzésemnek egy olyan mérkőzést választok, ahol a győztes kiléte egyáltalán nem kétséges. Az oroszok egy könnyed mai mérkőzést fognak játszani a számunkra nem sokat jelentő Ausztrália nemzeti csapata ellen. A két csapatot összehasonlítani nem igazán kellene, mivel az egyik a világ elitjébe (Világbajnokság esélyes is...), míg a másik a leggyengébb válogatottak közé tartozik (oda is épphogy befér...).
Mindkét csapat eddig azt a teljesítményt nyújtotta ami tőlük elvárható. Az egyik oldalon magabiztos győzelmek, míg a másikon arcpirító különbségű vereségek. A mai napon is ez a forgatókönyv várható, mivel az oroszok nem engedhetik meg maguknak, hogy ne verjék meg őket min. 30 góllal. Ez simán meglesz viszont az előzetes kalkulációk 40 gólos orosz sikerre lövik be a határt. Ez szerintem sok, még annak tudatában is, hogy a két csapat között elég nagy különbség van. Az oroszoktól nem várok közepes pörgéstől nagyobbat, így az ausztráloknak esélyük van 36-38 gól körüli vereséggel lehozni a meccset.
Tippem: Ausztrália +40.5 « 760 betű »
Eredmény: 45-8
+10,5 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:SfGuru - Női Kézilabda VB 2011 témához
2011 dec 6. 17:34
Dánia - Horvátország

Tipp: Dánia
Odds:2.60
Fogadóiroda:bet365
Tét:10

A mai napon végre kezdetét veszi a "normális" küzdelem a D jelű csoportban is. Mindkét válogatott eddig sima meccseken van túl, ami jelen esetben normális erőviszony kirajzolódást még nem tesz teljesen egyértelművé. A dánok két védekező és lassú stílusú dél-amerikai csapat ellen szereztek könnyed győzelmeket (-26 Uruguay és -18 Argentína ellen). Ezeken a meccseken a támadás és védekezés is nagyon jól működött náluk mert alacsony kapott gól, és magas dobott gól arányt tudtak elérni. Ezek mindenképpen fontos információk a mai mérkőzés előtt!
A horvát női csapat is "bemelegített" a mai meccsre, mivel Uruguay ellen ők is nagyon magas hőfokon égtek (30 gólos győzelem), és az elefántok ellen is viszonylag könnyű 16 gólos győzelmet arattak. A támadással náluk sem volt különösebb probléma, viszont a kapott gólok 15 és 20 azt sejtetik, hogy hátul azért még vannak problémák. Ezen a mérkőzésen Én ezt a szempontot tartom szem előtt, mivel mindkét csapat előre játéka eddig jól ment, így kiemelt hangsúlyt kap a védekezés. Ebben viszont a dánok jobbak, így a mai meccsen tőlük  várom a győzelmet.
Tippem: Dánia « 830 betű »
Eredmény: 23-19
+16 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:Karácsonyi Ajándékozás, December 2 témához
2011 dec 2. 12:57
A csoport - Lengyelország, Olaszország, Görögország, Dánia

B csoport - Hollandia, Oroszország, Svédország, Csehország

C csoport - Spanyolország, Németország, Portugália, Franciaország

D csoport - Ukrajna, Írország, Horvátország, Anglia

Pontszám = 4 pont
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:Karácsonyi Ajándékozás, December 1 témához
2011 dec 1. 19:37
1.mérkőzés: Salzburg - PSG
Tipp: PSG nyer és nem kap gólt
Odds: 3.25

2. mérkőzés: Vaslui - Lazio
Tipp:10.perc gólok 0.5 felett
Odds:5.00

3.mérkőzés: Stoke - Dinamo Kiev
Tipp: Összesített gólok pontosan 2 gól
Odds: 3.40
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:Tippjáték+ (EB-Selejtezők) témához
2011 okt 11. 13:42
Mérkőzés 1: Magyarország - Finnország
Tipp: Handicap -1 Magyarország
Odds: 2.87

Mérkőzés 2: Németország-Belgium
Tipp: over 4.5
Odds: 3.75

Mérkőzés 3: Franciaország-Bosznia Hercegovina
Tipp: over 1.5 első félidő
Odds: 3.00
toliga1986
toliga1986 hozzászólt a Re:Út a milliókhoz témához
2011 aug 30. 16:22
 :)

A felhasználó összes hozzászólása