Játékok, melyekben dgergely szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

dgergely közösségi adatai

dgergely statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
dgergely hozzászólt a Re:William Hill Infó témához
2020 febr 7. 17:35
Ez komoly???  ??? 11 EUR-t szerettem volna felrakni erre a hárnas kötésre. Nem vagyok korlátozva, 1 év alatt 3-szor fizettem be kb 30 Eurót, és soha nem kértem kifizetést. Azonosítva is vagyok..
 :cya:
dgergely hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2020 febr 4. 17:47
A K&H-nál is kevesebbet kapok a vártnál, de csak 1-200 forinttal. Viszont mástól olyat hallottam, hogy beérkező devizánál pl. fix pár ezer forint tranzakciós díj van és emellett még rosszul is váltják.
dgergely hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2020 febr 4. 17:36
Sziasztok. Jelenleg K&H-s vagyok, ami megnehezíti a befizetést az irodákhoz. Tudom van megoldás: paysafe, netes pénztárcák stb... :)

Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy ma magyarországon melyik a legoptimálisabb bank, bankszámla és bankkártya fogadás céljából?
Probléma nélküli bankkártyás befizetés, bankszámlára vagy bankkártyára kifizetés (eltérő pénznemekben, tehát ne legyen külön váltási tranzakciós költség), emellett alacsony fenntartási költségű (ne havi több ezer Ft legyen). Ezek a fő szempontok, emellé semmiféle hókuszpókuszra nincs szükségem. :P (OTP kizárva.)

Köszönöm a segítséget. ;)
dgergely hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2020 febr 4. 17:14
Hali. Egyértelmű kérdéseim lennének, visszaolvasva és visszakeresve biztos választ nem találtam. :-*

Be tudok fizetni HUF számlás fogadóirodához EUR címletes paysafe carddal? És EUR számlára HUF paysafe-fel? Ilyenkor milyen átváltás valósul meg, lehúzós nagyon, vagy ahogy a fogadóiroda váltja?

Ezen belül több alkérdés is adódik, de ha erre igen a válasz akkor gondolom nem okoz gondot az eltérő pénznem, legyen az HUF, EUR, GBP, DKK vagy bármi.

Köszi :cya: :)
dgergely hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 3. 10:50
amit eddig kifizettem az egyelőre a zárolt tételek között van a bankszámlán már egy ideje és nem történik semmi látható változás. vmi ötlet, hogy miért?
Melyik banknál vagy egyébként? Magyarul a bankod megkapta az átutalást de valamiért nem felhasználható?
dgergely hozzászólt a Re:Szerencsejáték Zrt. Infó témához
2019 dec 3. 02:15
Összefoglalva a limit a visszaélések elkerülése végett van (ne vigyék mínuszba a gépet). Laci bácsi és az "átlagfogyasztók" szelvénye az mindig feladható lesz (párszáz - párezer forinttal több meccs). Amit még helyesbítenék: a sorsjegyek is különböző jutalékkal futnak, a legdrágábbak a legkisebb százalékkal, a legolcsóbbak a legnagyobb százalékkal, de nincs hatalmas különbség a min és max között. Egy nagy tétes, egyes kötéses fogadóból ugyan jutalék nem sok van, de azért jól néz ki a statisztikában, és jár a piros pont érte (ha más nem is) a SzZrt-től (az ő gondolkodásuk úgyis az, hogy előbb-utóbb elmegy).
dgergely hozzászólt a Re:Szerencsejáték Zrt. Infó témához
2019 dec 3. 01:44
A napi limit csak az egyes kötésre vonatkozik (pontosabban a nagyobb kötésekre más limit vonatkozik, ezek jóval magasabbak). A Sz. Zrt. által üzemeltetett lottózók limit nélküliek. A terminálra (a bizományosi helyre, tehát eladói pontra) be van állítva a limit, a gép felugró kis ablakban figyelmeztet a napi limit elérése miatt. Ilyenkor két opció van, hozzá kell tenni plusz mérkőzést vagy átsétálni egy másik értékesítői pontra.
A jutalék mértéke változó, kategorizálás van, a honlapon látható, hogy léteznek "kiemelt partnerek", nyilván ők magasabb jutalékért dolgoznak, de ezért vállalnak is ezt-azt.
dgergely hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 14:06
Köszi az infót, sikerült.
dgergely hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 08:11
Sziasztok. A skrill számlám bezárásához készülök, viszont van rajta majdnem 3000 Ft, ami szerencsejátékra nem használható. Valaki tudna nekem segíteni a pénz "oda-vissza küldésében"? Így be tudnám fizetni valahova.
Tudom, hogy a pénzküldés kényes téma a fórumon, de ennél jobbat nem tudok kitalálni.
Köszi.
dgergely hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2019 aug 14. 19:41
Nincs IBAN szám, nem fehérítettem ki semmit a képen.
dgergely hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2019 aug 14. 16:25
Hosszan végigolvastam, és szeretnék leírni 1-2 függőben maradt "kérdést" és aktuális tapasztalataimat az irodával kapcsolatban. :P

Sportingbetről került át a számlám, azóta befizetés nem történt eddig.

200%-os bónuszt kaptam 30 ezer Forintig, tehát 15 ezer befizetés mellé (paysafecard) kaptam még 30 ezret. Ez a befizetés másnapján 11 óra körül jóváíródott. :ok:

Még a bónusz jóváírása előtt kértem egy 50 ezer Forintos kifizetést banki átutalással K&H számlára. A mai napon délelőtt érkezett meg, az oldalon a kifizetés vasárnap esetfele változott át "befejezett" állapotúvá, onnantól nem volt visszavonható. Mindhatni 3 nap volt a kiutalási idő. Forintátutalásként érkezett, tehát kereken 50.000 Ft. Az átutaló adatai érdekesek számomra, a számlaszámra gondolok (kép). Ezt tudná nekem valaki részletezni? Nem találkoztam még ilyennel, kiváncsiságból kérdezem, jelentősége nem nagyon van,

Úgy tűnik ilyen szempontból a befizetett pénzt és a bónuszt nem "együtt kell kezelni", szerintem ez pozitívum.

Volt egy megoldandó apróság, az ügyfélszolgálat gyorsan reagált és segített. Az oddsok elmaradnak a toptól, de egyébként összességében én rosszat mondani nem tudok.  :ok:

A felhasználó összes hozzászólása