Játékok, melyekben dgergely szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

dgergely közösségi adatai

dgergely statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
dgergely hozzászólt a Re:Szerencsejáték Zrt. Infó témához
2019 dec 3. 02:15
Összefoglalva a limit a visszaélések elkerülése végett van (ne vigyék mínuszba a gépet). Laci bácsi és az "átlagfogyasztók" szelvénye az mindig feladható lesz (párszáz - párezer forinttal több meccs). Amit még helyesbítenék: a sorsjegyek is különböző jutalékkal futnak, a legdrágábbak a legkisebb százalékkal, a legolcsóbbak a legnagyobb százalékkal, de nincs hatalmas különbség a min és max között. Egy nagy tétes, egyes kötéses fogadóból ugyan jutalék nem sok van, de azért jól néz ki a statisztikában, és jár a piros pont érte (ha más nem is) a SzZrt-től (az ő gondolkodásuk úgyis az, hogy előbb-utóbb elmegy).
dgergely hozzászólt a Re:Szerencsejáték Zrt. Infó témához
2019 dec 3. 01:44
A napi limit csak az egyes kötésre vonatkozik (pontosabban a nagyobb kötésekre más limit vonatkozik, ezek jóval magasabbak). A Sz. Zrt. által üzemeltetett lottózók limit nélküliek. A terminálra (a bizományosi helyre, tehát eladói pontra) be van állítva a limit, a gép felugró kis ablakban figyelmeztet a napi limit elérése miatt. Ilyenkor két opció van, hozzá kell tenni plusz mérkőzést vagy átsétálni egy másik értékesítői pontra.
A jutalék mértéke változó, kategorizálás van, a honlapon látható, hogy léteznek "kiemelt partnerek", nyilván ők magasabb jutalékért dolgoznak, de ezért vállalnak is ezt-azt.
dgergely hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 14:06
Köszi az infót, sikerült.
dgergely hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 08:11
Sziasztok. A skrill számlám bezárásához készülök, viszont van rajta majdnem 3000 Ft, ami szerencsejátékra nem használható. Valaki tudna nekem segíteni a pénz "oda-vissza küldésében"? Így be tudnám fizetni valahova.
Tudom, hogy a pénzküldés kényes téma a fórumon, de ennél jobbat nem tudok kitalálni.
Köszi.
dgergely hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2019 aug 14. 19:41
Nincs IBAN szám, nem fehérítettem ki semmit a képen.
dgergely hozzászólt a Re:Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda? témához
2019 aug 14. 16:25
Hosszan végigolvastam, és szeretnék leírni 1-2 függőben maradt "kérdést" és aktuális tapasztalataimat az irodával kapcsolatban. :P

Sportingbetről került át a számlám, azóta befizetés nem történt eddig.

200%-os bónuszt kaptam 30 ezer Forintig, tehát 15 ezer befizetés mellé (paysafecard) kaptam még 30 ezret. Ez a befizetés másnapján 11 óra körül jóváíródott. :ok:

Még a bónusz jóváírása előtt kértem egy 50 ezer Forintos kifizetést banki átutalással K&H számlára. A mai napon délelőtt érkezett meg, az oldalon a kifizetés vasárnap esetfele változott át "befejezett" állapotúvá, onnantól nem volt visszavonható. Mindhatni 3 nap volt a kiutalási idő. Forintátutalásként érkezett, tehát kereken 50.000 Ft. Az átutaló adatai érdekesek számomra, a számlaszámra gondolok (kép). Ezt tudná nekem valaki részletezni? Nem találkoztam még ilyennel, kiváncsiságból kérdezem, jelentősége nem nagyon van,

Úgy tűnik ilyen szempontból a befizetett pénzt és a bónuszt nem "együtt kell kezelni", szerintem ez pozitívum.

Volt egy megoldandó apróság, az ügyfélszolgálat gyorsan reagált és segített. Az oddsok elmaradnak a toptól, de egyébként összességében én rosszat mondani nem tudok.  :ok:

A felhasználó összes hozzászólása