Játékok, melyekben copi81 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

copi81 közösségi adatai

copi81 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
copi81
copi81 hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 okt 18. 14:16
Idézetet írta: zsivany20 Dátum október 18, 2019, 09:40:26
Szia!

A többségnek rossz véleménye van róla, nem egyszerűek az biztos. Én itt fogadok a legtöbbet, mert a kínálatuk kimagaslóan jó, szerintem minimum a Bet365 szintjén van, de lehet, hogy még bővebb. Az oddsok is korrektek teljesen, sőt... Az első kifizetésnél sokmindent bekérnek (iratok, arcképes igazolvány stb... ), azzal el lehet szarakodni napokig ha épp vmiért nem megy gördülékenyen, de utána a többi kifizetés már villámgyors lesz... A be/kifizetési opciók is széleskörűek...

Az ajánlatuk alatt ha a befiztetési bónuszt érted, akkor azt majd olvasd át, fontos, hogy mikor befizetsz, addigra már teljes regisztrációt csinálj (van vmi "fast registration" ami minimális adatmegadással működik, az kevés, szóval adj meg minden lehetséges adatot), valamint a beállításoknál be kell pipálni egy pontban, valami ilyet, hogy "Bónuszokban/akciókban részt veszel."
Továbbá a megforgatással kapcsolatban, az lényeges (nekem még így volt, meg a többi bónusznál is így szokott lenni, szóval nem gondolom, hogy ez változott), hogy minimum 3-as kötésekkel lehet a bónuszt forgatni, ahol a kötés minden egyes szorzója minimum 1,40.

Továbbá ajánlom, hogy ha a fogadási piacon valami olyan fogadást látsz, aminek a magyar vagy angol megfogalmazása nem 100%-osan tiszta, arra érdemes rákérdezni chat-en akár, hogy pontosan hogy is van... talán egyszerűbb, mint a szabályzatból kibogarászni. Én már buktam így fogadást, hogy konkrétan nem az volt a fogadás, mint ami oda volt írva...  ;D

Szóval vannak előnyök és hátrányok is, én használom, számomra több a pozitívum, mint a negatívum... de kinek a pap/né...  :)
Köszönöm a választ!
Az "apró betűs" részeket már átnéztem.
Full Profil (is) már megoldva !
Csak nem áll e fent a veszélye annak,ha kiforgatom a bónuszt, de a pénzemmel mégis "variálnak"?!
Az adat egyeztetést csak kifizetés előtt "erőltetik"?
copi81
copi81 hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 okt 17. 21:07
Sziasztok!!
Gondolkodom hogy fizetek be az oldalra!!
Kecsegtető az ajánlatuk!
Véleményeket írjatok PLS!
Korrekt iroda?

A felhasználó összes hozzászólása