Játékok, melyekben KissMyAce szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

KissMyAce közösségi adatai

KissMyAce statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
KissMyAce
KissMyAce hozzászólt a Re:Mi számít nagy kifizetésnek? témához
2019 dec 7. 12:44
Bet365 esetén 40m HUF banki átutalással, Pinnacle irodánál pedig nincs maxium kifizetés... ez a két iroda HA nincs több regisztrációd és soha nem szegtél szabályt puszta szerencse esetén nyertél ennyit szinte garantál,hogy semmi kekeckedés nélkül fizetnek. Minden más irodát megbizhatatlannak tartok nagyobb összegü kifizetésre, több irodával is meggyűlt  már a bajom... ( az orosz irodákról no komment amik 1xbet alapon mennek azok már pár ezer euronál is szrakodhatnak, william hill 5k euro felett szivoskodott alatta nem... ) több ismerösömnek is több irodával is volt rossz tapasztalata nagyobb összegü kifizetés esetén ami ha az én tapasztalatomat nézzük, 5.000 EUR, több irodába is efelett jött a keckec viszont ahogy említettem ha midnen rendben bet365+pinnacle bármennyit kifizet,de tényleg bármennyit ha pl. nyernél sloton v mittudomen valamin 38m-et és minden rendben 10 napon belül a számládon lenne a pénz... 
KissMyAce
KissMyAce hozzászólt a Re:ATP Moszkva, Antwerp, Stockholm témához
2019 okt 20. 21:07
Idézetet írta: alexthebest Dátum október 20, 2019, 20:18:41
Koszonjuk hogy ezert regeltel, megtisztelo. Te kis gazemberR!  ;D

Nem titkolom,hogy az volt a felhasználói nevem, jó pár éve...ha már így szóba került, szia  :cya: és ráéreztél igen azért regisztráltam,hogy leírjam.  :great: az elemzéseket meg ne hagyd abba szoktam folyamatosan olvasni, jó kedvre derít.  Nosztalgikus érzés fogott el, eszembe jutott amikor még kis " hülye " kezdő fogadó voltam 2015-2016 körül ?! GazembR néven...már akkor is mennyivel elörébb voltam mint a mostani fogadók 99,9 %-a... szomorú.   :D na mindegy is én azóta is full time csinálom...szal jah tapasztalatom van már kevés...  :crazy: :crazy:
KissMyAce
KissMyAce hozzászólt a Re:ATP Moszkva, Antwerp, Stockholm témához
2019 okt 20. 19:40
Nema megfigyelokent olvastam mar par " elemzest " szagerto " alexthebest " juzertől, mit ne mondjak fogtam a hasam rendesen, nem vagyok wawrinka fan, szimpla tenisz szerető, teniszre fogadó egyén.

A felhasználó összes hozzászólása