Játékok, melyekben Gery185 szerepelt

SfTotó SfScore
Gery185 közösségi adatai

Gery185 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Csaló pokertermek témához
2014 dec 2. 23:07
Azért a színvonal ki ne bassza már a biztosítékot  :D

Látom rendesen kibontakozott ez a topik, amióta inaktív voltam. Érdemes végigrágni esetleg egy tuti füles reményében?  ;D
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Unibet - Adventi Naptár témához
2014 dec 2. 22:22
Már hogyne emlékeznénk. Üdv neked is Gery!  :great:

Geryyyyyyy üdv újra köztünk! :beerchug:

 :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Valószínűleg továbbra se leszek túl aktív a fórumon, eléggé elorientálódtam a sportfogadástól. A negyedévente rám törő függőségemet pedig kiéltem a hálaadási NFL-en... Azért maradtam a gambler szakmában, csak egy másik szakágat képviselek  ;)
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Unibet - Adventi Naptár témához
2014 dec 2. 16:18
Megszűnt a skrill befizetés, kb SOHA nem kapok bónuszt (nem tudom, hogy te mi alapján kapsz ilyen gyakran), a szorzók elég rosszak...
A kínálat viszont megfelelő

De felőlem mondhatsz előre végeredményeket is ;)

Az mondjanak akart lenni, csak nem sikerült megtalálnom az összes betűt a megfelelő sorrendben :D Nyilván mindenkinek mások a tapasztalatai egy-egy irodával, én csak megosztottam a sajátomat. Biztosan nagyon sokan vannak még pozitív véleménnyel erről az irodáról, de a néhány negatív mindig hangosabb lesz :)
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Unibet - Adventi Naptár témához
2014 dec 2. 16:11
Vagy egy értelmes irodához. Elég jól átvertek, ha nálad csak unibet és tippmix van :D

Engem mindig gyorsan kifizettek, havonta kapok bónusz ajánlatokat, széles a kínálat, korrektek a szorzók, mit akarsz még? Mondják meg előre a végeredményeket is? :D
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Unibet - Adventi Naptár témához
2014 dec 2. 16:01
Én nemrég beszéltem a supporttal, azt mondták, hogy egyszerű technikai hiba volt. Mellesleg nem értem, hogy miért kell sírni, amikor mégiscsak kínálnak ezt-azt... Akinek ennyire nem tetszik, az mehet tipszmikszűni...

u.i.: üdv mindenkinek, aki még emlékszik rám a régi tagok közül  :cya:
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Foci EB 2012 Söröző témához
2012 jún 2. 22:18
nálam te is a lista tagja vagy csatarid, Gery185 viszont nem. a második tippje rossz, fix gólos hendikeppet adott meg (+3), így az ő 2. tippje érvénytelen. Bár a végeredményt úgyis Szigo prof. mondja ki, Milan áldásával. Gondolom. Mint a parlamentben, mindenki beszél, de vittor dönt ;D

-3, de odaírtam, hogy Lengyelország 4 v több góllal nyer így elég egyértelmű, hogy a tippem európai hendi -3, ami ugyanaz, mint ázsiai -3.5, szóval szerintem semmi kivetni való nincs benne.
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 jún 2. 12:52
Lengyelország - Andorra

Tipp: Lengyelország (-3) vagyis 4 v több góllal nyer
Odds: 2.2
iroda: bet365
tét: 10

Andorrának lehet sok gólt rúgni, ezt szerintem senki se vitatja, de azért mégse az a jellemző, hogy mindig minden meccsen mindenki annyira kitömje őket, de az Azerbajdzsán elleni döntetlenjüket leszámítva ember emlékezet óta nem ikszeltek, nem nyertek. A EB házigazda lengyeleknek sima lesz ez a meccs és még akkor is meg lesz a 4 gólos különbség, ha egyáltalán nem szokásuk ennyi gólt lőni, utoljára csak Szingapúrnak 2010-ben és San Marinonak 3 éve lőttek 6 illetve 10 gólt.  A lengyeleknek muszáj finomra hangolniuk csatársorukat, hiszen Görögországgal kezdenek egy szűk egy hét múlva és nagyon sok múlik azon a meccsen. Szerintem végig próbálkozni fognak a hazaiak a lengyelek, sok variárciót meg fognak megpróbálni, aminek eredményeképpen nagy arányú hazai siker fog születni. Jó lehetőség lenne még egy over3.5 is a meccsre, azonban ez a fogadási lehetőség annyival nagyobb oddsot kínál és az andorrai válogatott játékában nem látom benne a gólt egyáltalán. A varsói Pepsi Aréna közönsége végre láthat egy könnyed, nagy arányú lengyel sikert. « 788 betű »
ERedmény: téves tipp.
Handicap (kivéve HC-1, HC-2, HC-3 stb., amelyek pontosan megadják, hogy egy csapat hány góllal nyer; az olyan handicapeket, mint a -1,5 vagy -2,5 stb. elfogadjuk)
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:SfGuru Foci - Tippek Javításai témához
2012 máj 31. 21:21
EBguru selejtező Csehország-Magyarország
Tét lemaradt.

Tét: 3
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 máj 31. 21:20
Csehország - Magyarország
Tipp:2.5 gól alatt
odds: 1.83
bwin
Tét: 3

A Sparta Praha stadionjába látogat a magyar válogatott, fogadási szempontból szerintem nehezen megjósolható a meccs kimenetele, mert kevés gól várható és bárki találhat egyet. A cseh válogatott, bár a selejtezőben nyújtott teljesítményük alapján nekem speciel fel se tűnne, ha hiányozna a nevük a csoportokból. Habár a spanyolokat esélyük se volt megelőzni selejtezőcsoportjukban egy laza második hely megszerzése igazán elvárható lett volna tőlük. Ennek ellenére utolsó meccsükön dőlt el a továbbjutásuk. Nem túl acélos csoportjukban hazai pályán mindössze 3 gólt rúgtak, ebből kettőt Liechensteinnek, majd Montenegrót verték 2-0-ra, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindössze 50%-os volt a labdabirtoklásuk és 4 kaput eltaláló lövésre futotta, lényeg a lényeg, hogy semmiképpen se azt várom ettől a meccstől, hogy a csehek ész nélkül kirohanjanak és kitömjék a mieinket. A múlt héten Izraelt verték hazai pályán 2-1-re egy büntetővel és egy a meccs végén szerzett góllal. A selejtező sorozat végére formába lendülő magyarok tavaly novemberkikaptak a lengyelektől idegenben 2-1 Vanczák öngóljával, majd február végén itthon ikszeltek Bulgáriával. Azok után, hogy nem jutottak ki az EB-re szerintem elég nagy eredmény lenne megverni idegenben a cseheket és ez motiválni is fogja a fiúka,t hogy egy esetleges kapott gól után ne adják fel a meccset. Mindezek mellett én egy unalmas, gólszegény meccset várok 1-1-es végeredménnyel. « 1073 betű »
Eredmény: 1:2
-3 pont
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 máj 31. 13:25
Franciaország - Szerbia

Tipp: Félidő X
odds: 2.3
iroda: unibet
tét: 1

Még ott van emlékeimben a 2 évvel ezelőtti Világbajnokság, amikor is meglepetés csapatnak gondoltam a franciákat, elvégre akkor is elég komoly nevekből állt, ami azóta se változott, kérdés, hogy sikerült-e kiheverni az akkori botrányokat és mennyire fogja rányomni a bélyegét a francia játékra. Laurent Blanc a VB után vette át az együttest és a kezdeti nehézségek után, jelenleg 19 meccs óta veretlen a francia együttes, habár Izlanddal eléggé megszenvedtek, úgy vélem a franciák a meccs első számú esélyesei. A napokban nyilvánosságra is került a 23 fős francia keret, Gourcuff kihagyása az, ami említésre méltó, nem győzte meg a szövetségi kapitányt Izland ellen nyújtott produkciója. A francia válogatott első számú feladata innentől kezdve a játékosok összhangjának megteremtése. A szerbeknek elég nagy kudarc volt, hogy még a pótselejtezős helyet se sikerült megcsípniük, főleg úgy, hogy még az észtek is megelőzték őket, szóval nem tartom őket egy bika csapatnak, emellett a spanyolok ellen nagyon sokáig tartották magukat, ezért gondolom, hogy a franciák nem nagyon találnak gólt az első félidőben, leghelyesebb tipp véleményem szerint: félidő: 0-0, végeredmény: 2-0, pont, mint a spanyolok ellen. « 895 betű »
ERedmény: félidő: 2:0
-1 pont
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re: Neteller témához
2012 máj 21. 22:12
A neteller oldalán megadtad az adatokat, hogy mennyit fogsz nekik utalni?
Én az eurós számlámra forintban utaltam (az Erstéhez) és az előtt kellett.
Pontosan kiszámolják, hogy mennyit várnak ellenértékként. Azt nem tudom, mi történik, ha számukra kedvezőtlenül mozdul el a pénz megérkezéséig az árfolyam, mert mos én szívtam, és hiába lett volna 100 eurónál több a pénz a forinterősödés miatt, ugyanúgy 100-at írtak jóvá a számlán.

Egyébként 3-4 napig tartott, de egy emailt sme küldtek róla...

Én elsősorban azért nyitottam, mert a tipicóhoz akartam befizetni (ezt meg is tettem) és skrillről nem járt volna a 100 euró bónusz.
A kártyám (axás Visa) meg nem használható fogadóirodákhoz, más bankoz meg nem megyek, mert nem tudok annyi szolgáltatót eltartani.   ;DÉn is a moneybookers kártyámmal akartam hozzájuk tölteni - gondoltam milyen okos vagyok, hogy a két számla között azonnal átvezetem a pénzt - de nem engedte, nekem is zárolták a számlámat a sikertelen próbálkozások (?!) miatt.
A moneybookers szerint minden rendben van a kártyával (bár tegnap az interwettenhez sem tudtam használni, mondjuk ott nem akarják, hogy mobilról moneybookerst használjunk, tehát ez nem biztos, hogy véletlen)
Talán itt is tudatos döntés valamelyik fél részéről, hogy a konkurenciához ne passzoljon a mb kártya...
A lényeg, hogy valamelyik biztosan hazudik a "nálunk minden rendben volt" szöveggel, de lehet, hogy mindkettő.    :D

Aztán csak akkor nyitották újra a számlát, miután telefonon is beszéltünk - ők hívnak - , nem voltak elegendőek az okmányaim. Bár egy rohadt fillér sem volt addig a számlán, nem tudom, mi indokolta a pánikszerű zárást...  :)

Bár az, hogy zárolják a számlát, mikor pont a konkurenciától hoznál át hozzájuk pénzt, az elég érdekes...


Van esetleg valakinek jó tapasztalata is velük kapcsolatban?  hehe

Miután akartam befizetni és zároltak, akartak hívni, csak pont le volt merülve a telóm, aztán a napokban én hívtam fel őket, erre a pasi csak ismételni tudta, amit emailben is leírtak... paraszt gecik ezek
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Neteller témához
2012 máj 19. 18:40
Megosztanám én is tapasztalomat a netellerről, én nagyon mb-párti vagyok, de úgy felbaszták az agyam, hogy ezt le kell írnom, még márciusban nyitottam egy számlát, elküldtem a papírokat, el is fogadták, akartam feltölteni a mb-s mastercardommal, erre magtagadták, majd zárolták a számlám, hogy további szolgáltatásokat nem nyújtanak nekem, nem használhatom ezt a szart, stb... Végülis magukkal basztak ki, mert fee-t termeltem volna nekik rendesen.. Ma még fel is hívtam őket, a faszi csak ugyanazt tudta elmondani, gecik ezek, csak azt sajnálom, hogy mb-s számlám Eur-ban van és nekem usdos számla kéne...
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:EBGuru 2012 Selejtező témához
2012 máj 18. 21:21
Akkor el se indulok, így semmi esélyünk ;D ;)
Hajjaj, annyira benne vagyok a fociban, hogy csak na. Ha gáz lesz az elemzés ne oltsatok nagyon :-X
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:Ongamma SHT DoN témához
2012 máj 18. 21:18
Nos, a vizsgákra tanulás közben visszatévedtem ide, meg is tetszett az EBGuru játék, meg is láttam, hogy anno volt pokeres naplóm és mivel jó ideje pokerezek, úgy gondoltam, hogy elkezdek majd itt naplózni. Az ipart majd a következő hetekben kezdem el, addig is bemutatom a terveimet:

Főleg ongame-n fogok 6 fős turbo DoN-okat tolni 5.5-54usdos téteken.
Termek szerintem elsősorban betfair és ahol úgy áll a rake race, hogy érdemes beszállni, az oldalt nem említem, mert gondolom reklám.
Cél: -3% ROI, nah most aki ismeri, hogy mi az a ROI, azt mondja, hogy OMG, micsodaaaaa???? Azonban hozzá kell tenni, hogy kb 80%-os RB elérhető, ami +7,3%-os ROI-nak felel meg, ugye, hogy így már más a leányzó fekvése..
Heti szinten szeretnék olyan 1000 sng-t letolni 22 usd körüli átlagtéten, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle :)

Akkor picit elemzném ezt a játékot: Ongame.. a vakstruktúra szarabb a szarnál 100/200 20-ról 200/400 40-re nagyon nehéz túlélni, az ellenfeleket, kábé ismerem, vannak országos fishek 54 usdon is, ezért merészkedek fel, nem vagyok BR nit, csatolásban küldöm egyik kedvenc ellenfelem statjait :)
Gery185
Gery185 hozzászólt a Re:I believe in a black jersey témához
2012 máj 18. 21:00
Köszönöm ;) Az e-mailedet még mindig nem kaptam meg ;)
Most vésem  :)

A felhasználó összes hozzászólása