Játékok, melyekben trader88 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

trader88 közösségi adatai

trader88 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
trader88
trader88 hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2016 jún 29. 14:50
Király ez a Pinnaclesport, lassan egy hónapja fizettem be az Eb miatt 14 ezret,átutalással, azóta is 0 euró van rajta,  ;D

Az ügyfélszolgálat meg csak azt hajtja,a német is és az angol is,hogy továbbküldte az illetékes osztálynak, és legyek türelemmel, bár nem tudom mire várok, és nagy kérdés,hogy mi tart eddig?
trader88
trader88 hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2014 nov 18. 17:14
Azért mondom, egyszer úgyis meg kell forgatni, de ez normális, és így korrekt! Várom én is,hogy jóvá írják. Nem tudom mire kell 10 nap!
trader88
trader88 hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2014 nov 17. 19:03
Engem nagyon csábítanak! Ma kaptam tőlük egy 7500 Ft-os befizetési bónuszt :beerchug: mondjuk forgatási feltételt nem találtam, vkinek tapasztalat erről?

Nekem is küldtek, be is fizettem, de még nem írták jóvá a bónuszt! Sztem 1x elég megforgatni, mert követelményt én sem láttam. Mindenesetre egybe megéri feltenni, vagy bokor, vagy fa. 7500-nál dupla oddsnál a bónusz miatt a nyeremény 30 ezer.
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 aug 13. 17:37
Egész nap azon törtem a fejem munka közben,hogy mi lesz velem BET365 nélkül,hogyan tudnék továbbra is fogadni náluk?Van bármilyen kerülőút,vagy van olyan jelentősebb fogadóiroda akit még nem vátak haza?Tök aranyos a Bet365,hogy ma is kűldött hűségbónuszt.Kár,hogy nem tudom felhasználni.Ők nem is tudnak róla,hogy már nem elérhetőek a magyar fogadóknak,vagy van kerülőút csak én nem tudok róla?Segítség!Azt gondoltam,hogy majd dob egy e-mailt a cég és elmagyarázza a helyzetet,de nem jött semmi.Úgy tudom 90 napra meszelték el őket.Ha ez lejár akkor vajon minden a régi lesz,vagy örökre búcsút mondhatok nekik és a kvázi megélhetésemnek?
A másik dolog,hogy bent maradt egy csomó pénzem és be sem tudok lépni.Ez az egész nem kicsit váratlanul ért.

Aaranyos vagy, de nem gondolod, hogy valaki ezt komolyan fogja venni és leteremt? Én elhiszem, hogy ez jó kis móka a munka után, végül is el is mosolyodtam, ;D
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 aug 13. 11:13
Nekem is meg még, UPC-Nyh, ;D
trader88
trader88 hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2014 aug 13. 10:14
Gondolom könnyebb kigazdálkodni a skrilles tranzakciók költségeit egy irodának, ha alacsonyabbak a szorzók.
A túl sok vagy "túl gyors" be- és kifizetést viszont majdnem mindenhol próbálják büntetni.
pl. csak havi 1 (yogano, pinnacle) vagy heti 1 (betclic, sportingbet) kifizetés van ingyen, vagy elvárják a  befizetett összeg megforgatását (betathome, marathon).

De örüljünk neki, hogy itt legalább meg lehet úszni a kifizetési költségeket egy kis odafigyeléssel, mert egy bwinnél erre már régóta nincs esély, a comeon meg neteller befizetésre is költséget számít fel. Az unibetnél meg pont most tűntek el a netes pénztárcák a fizetési lehetőségeknél.

Szerintem a nagyobb összegeket sűrűn mozgató arbosok összességében sok költséget generálnak az irodáknak.

Persze, alacsonyabb szorzók mellett könnyebb az irodának előteremteni a költségeket, na de eddig is csak 1 volt ingyen, tehát nem voltunk elkényeztetve. Aki meg többször kért ki pénzt, mélyen a zsebébe nyúlhatott. 20€ egy banki utalásért, vagy 12 a Skrillért? Szerintem sok, az 5xös forgatási követelmény meg szintén elég nagy bünti.

A Bwin más tészta, mivel már nem is lehet Mo-ról reggelni hozzájuk, nem is igazán használható sok mindenre, de a Pinnacle értéket közvetít, ázsiaiban verhetetlen. Amúgy nyilván megvan az oka a dolognak, de akkor előnyösebb lenne, ha csak azokat büntetnék, akik miatt változtatni kell.

Tipicon meg a Master Card befizetési mód tűnt el. Csodálkoztam, de ha Unibetnél a netes pénztárcák is eltűntek, akkor simán lehet, hogy ez egy szép új trend lesz.

A befizetett összeg megforgatásával nincs alapvetően semmi problémám, ha valaki 10 forintot befizet, nyilván fogadjon is akkora értékben minimum, mielőtt kéri a pénzét.  :)

Nagyon magas 99% körül dolgoznak. Skrill ami befizetésünk után 1,2%-ot kap, és úgyan ennyit kifizetésnél is.
Szerintem csak nem akarnak csődbe menni.

Mondjuk ezt nem tudtam, hogy 1.2% ki és befizetésnél is a költségük. Ennyit egyébként örömmel kicsengetnék. A 12 euró, hogy sok-e vagy kevés, nézőpont kérdése. Aki 1000 eurókat fizet be meg ki, annak nem, és nyilván arbolni nem éri meg 10 euróból.

Viszont nem tudom, hogy vajon minden iroda ilyen díjakat fizet, vagy párral van egyedi megállapodása a Skrillnek? Bet365 nem egy rossz iroda, jó kifizetéssel, viszont MC-os befizetés ingyenes, skrill ingyenes, amennyit az ember akar.

Marathonban gondolkodom még, csak nem tudom, ezek a korlátozások még mindig megvannak?1 euró tét azért soványnak tűnik.Ott is jó az ázsiai, kérdés,hogy az fenntartható-e,
trader88
trader88 hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2014 aug 13. 09:22
Hát azért akárhogy is, de ez elég nagy szívás. Kb. minden iroda meg tudja oldani, hogy legalább a Skrill legyen ingyen, ha más nem is, nem értem ők miért nem.

Köszönöm a megerősítést! :)
trader88
trader88 hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2014 aug 12. 17:24
Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy mást is értesítettek, de némi változás van a kifizetéseknél. Azt írják, hogy ha a befizetett összeg nem kerül megforgatásra 5x(!!!), a havi 1 ingyenes kifizetés nem érvényes, és kifizetés esetén 3%-os díj a befizetett összegre+a szokásos költség, ha nem ingyenes a kifizetés, vagyis 12€ skrillhez, ami már igen borsos díj.

De lehet csak az én angoltudásom hiányos, és másként kell érteni.

Ha a befizetés/kifizetésre kattintotok, ott is el lehet olvasni, a módok alatt ott van pár sorban. Valaki erősítsem már meg pls, hogy sokat ittam, és félreolvastam.

Eddig sem voltak túl barátiak a kifizetési kondíciók, de ez rádob egy lapáttal. Legalább a Skrill lehetne ingyen, vagy minimális díjú, :(
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Üdvözletek! témához
2014 aug 8. 19:40
Boldog születésnapot a szomszéd Feri bának! Hogy a flex kócolná össze a hajad, te vén majom, mikor reggel hatkor kibaszod a muzsika csatornát a teraszra!
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Melyik lottózóba jársz? témához
2014 aug 6. 16:35
Nyíregyháza,..ami az utamba esik éppen,de általában a nagy kórházzal szemben...1perc

A kórházzal szemben 2 is van, a postán is fel lehet adni. Néha én is megfordulok ott, de a tippmixet messze kerülöm, ha lehet. Utoljára egy Valencia meccsre tettem, ami hogy hogy nem ott fizetett a legjobban. Ennek 9 hónapja. ;D

Nekem az Arany János utcai közelebb van, az ősidőkben oda nagyon sokat jártam.
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Betfair kifizetés témához
2014 aug 6. 16:30
Ki tudod venni, nekem is volt anno ilyen,írni kell nekik!

Én anno Skrillre kaptam, ahogy most megnéztem.
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2014 júl 31. 12:38
Én nem tudom, de nekem sose volt semmi problémám az Unibettel. Mindig készségesek voltak, anno az olimpia érembónusz mizéria idején pedig igen nagylelkűek. Lehetne mit javítani, de ez máshol is igaz.

Az ügyfélszolgálatosnak sem lehet amúgy egyszerű. Napi 20-30 féleszű a tegnap kikért pénze után érdeklődik, hogy mikor jön már meg, ilyen kérdéseket tesz fel, hogy fogadtam-e már mobilról, most meg a blokkolások miatt minden második ugyanazt kérdezi teljesen feleslegesen gondolom. Ez a dolguk nyilván, és minél jobban kéne csinálni, az ügyfelet nem küldheti el az anyjába, de ha 100-adjára sem tud értelmes választ adni, az azt is jelentheti, hogy hülye a kérdés,
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2014 jún 25. 12:37
Azért szomorú ez a mentalitás, és abszolút nem csak a sportfogadásról van szó, de ez nagyon jól megmutatja az alapelveket az ország vezetését illetően. Miért nem csinálják meg úgy a tippmixprot, hogy megérje ott fogadni, jó oddsok, bő kínálat, egy normális felület stb.? Ehelyett tiltanak, büntetnek, korlátoznak mindent, ami nekik nem kívánatos.
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2014 jún 15. 20:01
A kutya meg a macska rúgja meg ezt a kézilabda mérkőzést!
trader88
trader88 hozzászólt a Re:Sportfogadás ajánlatok, promóciók témához
2014 jún 11. 11:21
https://www.mayplay.com/hu

Most jött e-mailben, újnak tűnik, elvben 30 ezret adnak az első feltöltésre, 100% bónusz. Azt írták, (optimailes levél), hogy a linkre kattintva kell számlát nyitni, de anélkül is ott a promóció! :)

A felhasználó összes hozzászólása