Játékok, melyekben TiB szerepelt

Tippjáték SPF Totó SfScore
TiB közösségi adatai

TiB statisztikái

60 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Egyiptom - Uruguay
Foci / Világbajnokság 2018
1.60
2018 jún 8. 15:47 Tippjáték
TiB
TiB hozzászólt a Re:Hírek a szerencsejáték világából témához
Ma, 14:04
Nem tudtam, hova tegyem. Idézem:

"A kérdőív első része várhatóan 15 percet vesz igénybe, a második opcionális rész pedig plusz 5 percet. Ha kitöltöd minkét részt, két nyereményjátékban is részt vehetsz. A válaszolók körében kisorsolunk 1 darab iPhone 12 64 GB-os okostelefont és ha a második részt is kitöltöd részt vehetsz egy ráadás nyereményjátékban is, ahol 5 darab 10 000 Ft értékű TESCO utalványt sorsolunk ki. A nyereményről a nyerteseket e-mailben értesítjük".

Augusztus 14-ig tölthető még ki: https://opinio.tarsadalomkutato.hu/opiniovj/s?s=220801tipp
TiB
TiB hozzászólt a Re:Premier League 2022/23 témához
2022 aug 7. 20:31
Haaland 2 gól első PL-meccsen  :beerchug:

Megjött a srác 8)
TiB
TiB hozzászólt a Re:Zene témához
2022 aug 5. 08:53
Ezt így időnként feldobja a Youtube, tyű mekkora királyság lehetett ott lenni élőben.

TiB
TiB hozzászólt a Re:Könyvek témához
2022 aug 4. 11:44
Ez most vicc? Vagy hogy lett ez ilyen drága?

https://odonantikvarium.hu/Szamhaboru-Chris-Anderson-David-Sally
TiB
TiB hozzászólt a Re:Premier League 2022/23 témához
2022 aug 4. 11:14
Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 01, 2022, 18:57:12Olvastam, hogy Ronaldo félidőben hazament a Rayo elleni meccsről, miután lecserélték, de azt is olvastam, hogy több más MU-játékos is így tett. Mindenesetre szerintem CR megítélésének ez nem feltétlenül tesz jót. Én a helyében hazaigazolnék a Sportinghoz - olvastam is róla, hogy pletyka szintjén felmerült -, hős lehetne, méltó levezetés, ráadásul win-win szituáció. Amik miatt így gondolom:
  • Nemzeti hős otthon, gyerekkori klubjánál, ahol szerintem még szobrot is kapna a stadion előtt (ha eddig nem kapott).
  • Indulhatna a BL-ben, egyből csoportkör, nincsen óriási elvárás, ha már továbbmennek, az nagy szó.
  • Szórhatná a gólokat a portugál ligában, ha jól emlékszem, másfeles szorzó van az aranycipő kapcsán a ligára. Legyünk őszinték, egyedül Mbappé és Lewandowski lehetne ellenfél, de nekik is minimum 30 gól körül kéne termelni. Ha senki sem jut el 25-ig (amire bőven esély), akkor Ronaldo 30-35 góllal nyerhetne... Abban a portugál ligában, ha egészséges, simán szór ennyit.

Ez így, amiben van, inkább megalázó, ráadásul ez a Mendes-féle tukmálás eléggé kellemetlen. Nem kell senkinek, el kéne ezt engednie. Ne akarja azt, mint LeBron, hogy a végére már mindenki gyűlöli, mert erőltetni akarja a címeket és rekordokat. Nem mellesleg, megfelelő felkészüléssel, hazai környezetben nyugodtan készülhetne az utolsó nagy dobására, a világbajnokságra. Míg mondjuk a többiek széthajtják magukat a topligákban, addig ő 100%-os formában érkezhetne a vb-re, úgy, hogy pár játékossal még inkább összeszokhatna.

Ezzel maximálisan egyetértek, jó meglátások. Ha esetleg még vissza akarna térni a top bajnokságokba amúgy, onnan a portugál bajnokságból is lenne lehetősége, egy igazán jó szezont követően. Én el tudom képzelni, hogy ez felmerült valakinek a körülötte lévők közül, de Ronaldo és az ügynökök egyből lezárhatták ezt a vonalat az ego miatt. Érdekes helyzet, a Messihez való összehasonlítását ezen a ponton lehet érdemes lenne félretennie.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 júl 27. 07:32
Kizárt, hogy ez a nyílt levelezgetés véletlen lenne:
https://24.hu/kozelet/2022/07/26/hegedus-zsuzsa-viszontvalasz-orban-viktor-antiszemitizmus-tusvanyos/

Semmiről nem volt vita, megbeszélés korábban, majd pont most kezdik, aha. Álvita, figyelemterelés, és megkajálta a tábor hozzászólások alapján.
TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2022 júl 26. 12:24
Szerintem a törpejárás sokat segítene, akkor nem kellene felmásznia sehova. Tehát így guggolva menj otthon.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár témához
2022 júl 22. 10:10
Ezt is én is megnézném, meg biztos hogy brutál PR-t lehetne felhúzni. Két ekkora legendát egy csapatban, én rámennék a PSG helyében. Én simán feltolnám Messit, Ronaldót és Neymart is, hadd szóljon :D az is lehet Mbappénak fáj a dolog, és beleszólt.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Filmek témához
2022 júl 22. 07:43
Mindent egy lapra

Jó volt az egész film, de egy ponton azt éreztem, hogy túlságosan hollywoodi alkotás, tehát minden tökéletesen jóra fordul, a szokásos klisék mentén. Viszont kevés, minőségileg is jó filmet látni, ezért tetszett mindenképp.

Az Adam-projekt

Vicces volt és korrekt, szintén egy pontig. Amikor elkezdődik az ilyen harcolgatás az ilyen típusú filmekben, valahogy veszít az értékéből nálam, de nyilván kellett harcolniuk. Ez is klisétenger, de egész jó, egy-egy poénnal.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár témához
2022 júl 22. 07:38
Csóri Ronaldo, nem jut ki a zsákutcából. Azért nekem meglepő, hogy ekkora marketingerő nem kell senkinek, nyilván itt a senki az topklub.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2022 júl 20. 20:33
Szerintem nagyon fontos, hogy nem kell pánikolva, számlákat kiüríteni. Akármi is lesz, mindenki megkapja a pénzét vagy épp játszik tovább, ha úgy alakul a törvény.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2022 júl 20. 11:58
Na ezért nem jó, ha olyan témában okoskodom, amihez nem értek :D igazad lehet MessiÁs, így már jogszerűtlen lesz a működés, amit az iroda is meg akar majd előzni, az ügyféltiltással. Persze lehet a mostani törvény sem EU-kompatibilis, de tényleg nem okoskodom tovább, inkább csak követem a témát. Mindenesetre remélem marad az Unibet és Bet365, nekem ezek a megszokottak.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2022 júl 20. 11:34
Én úgy gondolom, hogy eddig is engedély nélkül szolgáltattak, szóval nem biztos, hogy bezárul az ajtó. Ehhez azt hiszem már otthon kell lenni a jogban, mert ugye éltünk már meg olyan éveket, ahol célzott tiltás is volt az irodák felé, és mégis fogadtak náluk. Én nem, én csak tippmixelek, Nagy-Magyarországos polóban, Orbán Viktorra gondolva közben.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2022 júl 20. 11:19
Szerintem ez annyira friss, hogy még nincsenek nyilvános terveik az irodáknak. Gondolom komoly matek és tervezés után születik meg egy ilyen döntés az irodáknál. De aztán lehet meglep minket Admin valami belsős infóval :)

Eleve már a törvény teljes értelmezéséhez kell valami jogi szakértő, aztán ott van az a bármikori gyors beavatkozás lehetősége a törvényben, hát nem annyira cégbarát hozzáállás. Egy cég kiszámíthatóságban gondolkodik, nem úgy mint a magyar kormány.
TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2022 júl 15. 20:23
Ilyen ingyenes tippadó oldalakon én láttam régebben. Megpróbálom megkeresni.

A felhasználó összes hozzászólása