TiB statisztikái

60 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Egyiptom - Uruguay
Foci / Világbajnokság 2018
1.60
2018 jún 8. 15:47 Tippjáték
TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
Tegnap, 11:51
Spórolj az idővel: 2 órás erekció 2 perc alatt!

Trükkös ez a magyar nyelvtan ;D
TiB
TiB hozzászólt a Re:A csodálatos sport témához
Tegnap, 11:30
"A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."

The Butterfly Effect By ElAlonso: https://streamable.com/yd7g7
TiB
TiB hozzászólt a Re:TiB naplója témához
2020 jan 15. 16:43
Stoke City - Millwall
Vendég csapat szerez gólt (1.55)

Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Hazai győzelem (1.82)
TiB
TiB hozzászólt a Re:Küzdősportok témához
2020 jan 15. 15:46
Szerintem a pénz, a befektetők, Dana White, a UFC és McGregor karrierjének is érdeke, hogy a Cowboy ezt a meccset most elveszítse. Egy kis végkielégítéssel erre egész jól motiválható. Egyébként nem rossz bunyós, de a nagyobb falatok mindig megakadtak a torkán, a kisebb téttel bíró meccseken viszont nagyon élt.

Pettis magas szorzója szerintem a Diaz elleni vereségnek köszönhető. Ezúttal is egy jiu-jitsu mániás jön vele szembe, ráadásul egy brazil, és ha egy brazil tud jiu-jitsúzni, akkor rögtön favorit egy MMA-meccsen. Ez persze nem azt jelenti, hogy rá fogadnék ;D csak én mindig ezt látom a szorzókon, hogy a grappling a döntő.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Küzdősportok témához
2020 jan 15. 12:37
Vasárnap hajnalban McGregor visszatér! Ellenfele Donald Cerrone lesz, aki legutóbbi két meccsén kiütéses vereséget szenvedett. Voltak jó meccsei, periódusai karrierje során, de ebből az ellenfélválasztásból látszik szerintem, hogy ez talán egy normálisabb visszatérés lesz McGregor részéről, elsőre egy verhető ellenféllel szemben.

TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2020 jan 12. 01:24
Szerintem ha az egészség megelőzése a téma, akkor a dohányzás vagy alkoholizmus nem eszmei kérdés. Ezért lenne jó, ha ezek hatásairól tanulnánk mondjuk biológia órán, a pingvinek párosodása helyett, mert ezek tények. Gyerekként még a káros szenvedély megkezdése előtt egész okos ötletnek tűnik hallani róla, hogy a dohányfüst károsítja a szájnyálkahártyát, nyelvet, légcsövet és így tovább, de még a vese sem örül neki, pedig azzal nem is találkozik közvetlenül. A szervezetbe be nem jutó füst az arcbőrt terrorizálja, a füst miatti hunyorgásra meg a szarkaláb azt mondja, helló, megjöttem! Ha ezt megfejeljük egy kis piával, akkor felerősítünk minden negatív hatást, és jegyet váltunk a kemóra, asztma és szív gyógyszerekre, de még a viagrára is, mert az impotencia kialakulását is tudja okozni a dohányzás. De hé, a víz alatt tovább bírjuk, szóval mehet a buli! :) Mondjuk erről az oxigénhiányos helyzetről azért megkérdeznék pár érintett embert egy random kiválasztott pulmonológián, miközben épp palackra vannak kötve.

A megelőzés nem gazdasági érdek sajnos, ezért az állam inkább megtaníttatja velünk, mikor született Petőfi. A függőségben az a jó, hogy adóztathatjuk, amennyire csak akarjuk, mert a függő az utolsó fillérjét is hozni fogja. Aztán mikor elkezdi úgy nagyjából látni a távolban a nyugdíjas éveit, meghal a kórházban, szívbetegségben vagy némán gégerákosan valami áttéttel. Nyugdíját nem veszi fel, legjobb éveit végigmelózta, adózott fizetését visszaforgatta előbb jövedéki adóba, aztán gyógyszerekbe, végül időben meghalt, szóval jó állampolgár volt.

Az egész dologban az orvosokat sajnálom a legjobban. Kapnak egy negyedik stádiumban járó tüdőrákost, akit nyilván meg akarnak gyógyítani, de esélyük erre nincs, elvesztették a meccset már a diagnosztizáláskor. A dohányos megkapja a kemót, első dolga hogy rágyújt és megbeszéli egy sorstársával, hogy a kórház szar és az orvosok hentesek, nem is tudnak segíteni. A bizalom elvész az orvosok felé, és feltűnik a terepen a nyerészkedő. Gombát árul, esetleg oxigénnel dúsított vizet, egy kamu véleményekkel és értékelésekkel teli webshopon keresztül, kihasználva a reménytelen helyzetet. Az apróbetűs részre odaírják, hogy csak étrendkiegészítő, meg hogy konzultálj az orvossal, szóval jogi védelem megoldva. Aztán jön a halál, a lepattanót meg elviszi az egyház, visszamenőleg egyházadó, a pap is mond egy random összeget, hogy levezesse életed utolsó showműsorát. RIP
TiB
TiB hozzászólt a Re:TiB naplója témához
2020 jan 11. 12:33
Clermont - Troyes
Vendég csapat szerez gólt (1.47)

Stoke City - Millwall
Vendég csapat szerez gólt (1.55)
TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2020 jan 11. 01:22
Én is nyomtam köszönetet, mert fontos a mozgás, de azért van benne egy tipikusan magyar rész.

És az sem baj annyira, ha dohányzik, vagy rendszeresebben fogyaszt alkoholt, de egy rendszeres testmozgás elhagyása évek alatt komoly leépüléshez vezet.

Az alkohol meg cigi belefér, ha futsz eleget naponta? Nem vagyok orvos, de ez a kettő okozza a betegségek többségét, ha megelőzésről beszélünk, ezek nagyon nem férnek bele rendszeresen fogyasztva. Nem csak a cél szerveket roncsolják, hanem ameddig oda eljutnak, az úton is károsítanak. Szájüreg, torok, nyelőcső stb, aztán a májban, tüdőben elvégzik az igazi kemény munkát, amit nem tudsz kioltani semmilyen rendszeres kardióval.

Amúgy a futás ingyenes, de ha az adózott jövedelmedből veszel egy adóval terhelt pálinkát, hozzácsapsz egy kis adóval terhelt cigit, és végül magánorvosnál kezelteted az ezek okozta bajokat, pl rossz fogak, akkor tökéletes polgár voltál az állam szemszögéből. Magyarországon sosem lesz betegségmegelőzés, és nem az Exatlon nézése miatt.
TiB
TiB hozzászólt a Re:Játékjavaslatok témához
2020 jan 10. 15:54
Tipster Liga tovabb fejlesztesere van egy ökör ötletem, szegyelem leirni is . Mi lenne ha egy foci ligabol csapatot kellene valasztani, es annak a mecseire szabadna csak fogadni, magatol erthetodo h egy masik ellenfel(jatekos) ellen jatszanank minden heten. Elonye az lenne h mindenki jobban beleasna magat egy csapatba v tippbe talan szakertoje lenne annak a csapatnak amit valaszt  , de otlem nincs ,h ezt hogy lehet megoldani.

Nekem tetszik, érdekes koncepció lenne. A játék ötlete amúgy meghatároz néhány dolgot, egyrészt például ha Premier League lenne a központi témája, akkor 20 játékos kellene, és csak a szezon elején, vagy félszezonnál indulhatna, hogy mindenki szembe kerüljön mindenkivel. A játék ideje is adott lenne, a bajnokság miatt.
TiB
TiB hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2020 jan 10. 12:58
Nekem főiskola után nem lett egyből munkám, és nem mondta senki, hogy fizetnem kell ezt, aztán jött a levél, hogy naponta számoltak fel késedelmi kamatot, fasza kis összeg lett belőle. Dolgoztam könyvelő mellett, mi volt hogy nem csak részletfizetést kértünk, hanem halasztást vagy épp elengedést. Mondjuk ezekhez nagyon alacsonynak kell lennie a háztartásban élők egy főre jutó keresetének. Ami biztos, hogy minél előbb be kell nyújtani a kérelmeket.

https://nav.gov.hu/nav/letoltesek_egyeb/adatlap/adatlapok_fizkonny_20130101.html
TiB
TiB hozzászólt a Re:III. félidő témához
2020 jan 10. 12:46
Miccoli addig haverkodott a maffiával, míg börtön nem lett a vége.

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/former-juventus-star-fabrizio-miccoli-21247623

Ő is rúgott gólt szögletből, ahogy Kroos a minap. Hogy tekeredik a labda, brutál :o

TiB
TiB hozzászólt a Re:TiB naplója témához
2020 jan 10. 12:01
Clermont - Troyes
Vendég csapat szerez gólt (1.47)
TiB
TiB hozzászólt a Re:Premier League 2019/20 témához
2020 jan 10. 09:55
Egy Gera gól, csak úgy. 8)

TiB
TiB hozzászólt a Re:Játékjavaslatok témához
2020 jan 10. 09:42
Én egyszeri játéknak örülnék, amiben nem sportra kell tippelni, hanem mondjuk az Oscar-díjra, politikára vagy valami egyéb, sportmentes témára, indoklással.

15 éves szülinapra olyan játékot csinálnék, hogy van 15 egységed tippelni. Az egységek nem tétek, hanem ezért cserébe "vehetsz" tippelési lehetőséget. Ehhez számolni kellene kicsit, hogyan jön ki jól, de például az 1.20-ig terjedő tipp 1 egységbe kerül, a 3-as odds feletti tipp pedig 3 egységbe. A pontozásnál a szorzó 1 egész feletti része lenne a mérvadó, és az nyer, aki a legtöbbet éri el. Ezt most elég hülyén írtam le ;D de szerintem érthető.
TiB
TiB hozzászólt a Re:La Liga 2019/20 témához
2020 jan 8. 12:02
Mindig is kerestem, hogy mi lehet Benzema kezével, amiért időtlen idők óta kötésben játszik, hát itt egy nyaralós (?) kép róla, érthető így a kép alapján, de hogy ilyen orvosi háttérrel mint mondjuk a Realnál van ez hogy sikerült így, az rejtély... :D

Nem követem annyira a Real Madrid mindennapjait, de nekem úgy rémlik, hogy mikor eltörte, ő maga utasította el a kezelést. Egy közvetítésben legalábbis ezt mondták, de hogy egy évig hogyan lehet hagyni egy törött ujjpercet kezelés nélkül, az tényleg rejtély.

A felhasználó összes hozzászólása