Játékok, melyekben dynand szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

dynand közösségi adatai

dynand statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
dynand
dynand hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2018 máj 23. 16:37
milyen nagyságrendű tétekkel játszottál? - ha nem túl indiszkrét a kérdés

50 eurónál nagyobb tétem nem volt az elmúlt kb. fél évben, nem a tétek nagysága miatt lehettem nekik gyanús, hanem mert használtam a Wagertoolt és a Marketfeedert is néhány hétig úgy, hogy közben valódi pénzes fogadást csak néha-néha helyeztem el.
dynand
dynand hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2018 máj 23. 15:49
Megoldódott a dolog, írtam a developer supportnak, kb. meg kellett esküdnöm arra, hogy nem dolgozom betting operatornak, aztán most feloldották a késleltetést.
dynand
Salah 44. perc
dynand
dynand hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2018 máj 21. 15:35
Ezek a sült bolondok tönkretették az accountom. Már egy ideje nem volt benn pénzem, aztán egyszer csak jött egy ilyen levél:

Hello

With regret, we have restricted your Betfair account with a delay to Exchange market data (odds and volumes). The restriction is in accordance with our Terms and Conditions; in particular the intellectual property clauses with reference to Betfair data. For further information, view our T&C’s at http://forum.betfair.com/aboutUs/Terms.and.Conditions/#terms-betting-1. The relevant terms are highlighted below.

Your data usage profile represents that of a commercial user. Note that usage of Betfair Exchange market data by any user in a commercial context requires a data licence. Betfair offers a commercial data licensing scheme, details of which can be found at https://developer.betfair.com/get-started/.

Tehát valami rejtélyes oknál fogva azt hiszik rám, hogy üzleti célú felhasználó vagyok. Azóta teljesen használhatatlan a weboldal, a piacokon a matched amount másodpercenként felugrik a duplájára, utána vissza, a fogadásaim nem élesednek, az oddsok követhetetlenül ugrálnak. Pár napja fizettem be pénzt és írtam a supportnak, hogy legyenek kedvesek ezt a döntést felülvizsgálni. A válasz:

Hi, apologies for that, however, I am unable to do anything further in this for you, as this has been a business decision taken on ground rules. If you'd like to take this further you'd be advised to visit this website here https://developer.betfair.com/support

Magyarul kapjam be, így jártam. Hab a tortán, hogy a linkelt oldal nem is létezik...
Most mi a szart tudnék csinálni?
dynand
dynand hozzászólt a Re:Sportfogadas.org nagy tavaszi kérdőív 2018 témához
2018 márc 29. 00:18
Megvolt
dynand
dynand hozzászólt a Re:III. félidő témához
2018 jan 4. 22:32
Hogy is van az az elcsépelt közhely? A focit gólra játsszák?

dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 dec 11. 14:45
Sajnos tegnap nekem átfordult mínuszba a rendszer 66 megjátszott tipp után. Gondolkodtam rajta, hogy csak azokat a meccseket kellene megtenni, ahol félidőben döntetlen az állás (0-0 vagy 1-1) de a tegnapi nap ezt az elgondolást is kinyírta, mert négy 0-0-as végeredmény is született.
dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 dec 10. 13:14
Szombatival mizu volt? Pár eredménybe belelestem, vegyes kép volt nagyon. Aki rakta őket nagy részt, vagy figyelte legalább, hogy zárult?

Én 8 meccset tudtam rakni, 3 vesztes volt közte, úgyhogy nekem kis bukóra jött ki a tegnap
dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 dec 1. 23:06
Köszönjük a videót, így már tiszta a dolog (bár szerintem úgy lenne az igazi, ha azt is tudnánk, hogy a statarea pontosan mi alapján készíti a prediction-öket, mi alapján jönnek ki a százalékok, de amíg ők kiszámítják helyettünk, addig majdnem mindegy). Ironikus, de talán a mai az eddigi legrosszabb nap, nem tudom mások hány meccset tudtak megjátszani, de nekem 7 meccsből 5 bukó, csak a Fylde-Wigan és a Hartberg-FAC Wien jöttek (az utóbbi egy 93. perces öngóllal), de reméljük, a folytatás jobb lesz  :)
dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 dec 1. 15:07
Ugyan azt írtam pár napja, hogy nem teszem a tippjeid, de az elmúlt két napban volt időm, és elkezdtem megjátszani őket egy kis apróval (csak néhány maradt ki, például a tegnapi iráni bukó meccs is szerencsére). A mérleg 11 nyerő 3 vesztő, ami a korábbi eredményekkel együtt nagyon biztató, szóval már én is nagyon kíváncsi vagyok a pontos kiválasztási módszerre  :ok:
dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 nov 26. 21:39
Ez kimerítő és kielégítő válasz volt, köszi. A lelki tényezők kizárásában az sokat tud segíteni, ha a tőke max. 8-10%-át kockáztatjuk egyszerre, ezzel meg lehet előzni az "úristen mekkora mínuszban vagyok" helyzetet, mert akkor jön a kapkodás, stratégiától eltérés, minden hülyeségre fogadás, ezeknek meg általában nincs jó vége.
Én nem szűkítettem a bajnokságokat, tehát ugyanúgy figyeltem a holland, osztrák meccseket is underre, bár ez lehet, hogy hiba volt, mert pl. egy holland meccsen hiába esett csak nagyon későn 2-re az under oddsa (80. perc körül), mégis arányaiban gyakran jött a késői gól. Bár amikor meg overeztem, sokszor amiatt voltam kiakadva, mert az overes bajnokságban nem akarták sehogy megszülni azt az egy gólt, ami kellett volna...
dynand
dynand hozzászólt a Re:Valencia - Fc Barcelona Tippjáték (Nyeremény: 10€) témához
2017 nov 26. 20:16
Luis Suarez 41. perc
dynand
dynand hozzászólt a Re:Gólvadászat ~ Tomka témához
2017 nov 26. 18:12
Szia! Nem szoktam tenni a tippjeid, de tetszenek az eredményeid, gyakran benézek ide. Én tavasszal teszteltem egy underes stratégiát, arra fogadtam (elméletben), hogy nem lesz több gól azokon a meccseken, ahol a második félidőben a flashscore adatai alapján a kaput eltaláló lövések száma max. 1 volt addig a pillanatig, amíg az under oddsa elérte a 2-t illetve az 1.5-öt (külön vezettem a két szorzóval elért eredményeket). Azt nem vettem figyelembe, hogy előtte hány gól volt a mérkőzésen. A tét mindig 2 volt, így a 2-es szorzós stratégiával több, mint 300 meccs után +70 körül jártam már, amikor jött egy hihetetlen mínuszos széria, sorban potyogtak a 94. perces gólok, ez szinte a teljes profitot elvitte, így feladtam az egészet. Az 1.5-ös szorzóval pedig egy rövid pluszos időszak után nagyon hosszú stagnálás jött, így annak a vezetését hamarabb abbahagytam.
Szerinted 1.5-ös vagy 2-es szorzóval mekkora az a minta, ami szükséges ahhoz, hogy kijelenthesse az ember, hogy tényleg jó a kiválasztási rendszere, és nem csak épp egy jó időszakban kezdte el tesztelni a stratégiáját? Mert 300 meccs után már én azt hittem, hogy a profitot nem a szél fújta össze, hanem ez működni fog hosszabb távon is, aztán mégis jött a pofon.
dynand
dynand hozzászólt a Re:III. félidő témához
2017 nov 12. 21:50
Úgy tűnik Rósa Dénes a brazil bajnokságban éli másodvirágzását, plusz van egy csapattársa, aki nem Jefferson, na de akkor mi?  ;D

dynand
dynand hozzászólt a Re:adózás témához
2017 okt 23. 18:25

A felhasználó összes hozzászólása