Játékok, melyekben dzoli szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

dzoli közösségi adatai

dzoli statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2017 júl 13. 13:18
Szép új világ, úgy látszik mohóságukban elvesztik minden maradék agysejtjüket, én már akkor tudtam hogy a skrill is el fog szaródni amikor a neteller (paysafe) felvárásolta őket pár éve. Milyen szép idők is voltak amikor egy egymás közti utalásért max 0.5€-t vontak le (sokezer eurós transfernél is), most már ez akár 20€ is lehet, nem is beszélve arról hogy ugye milyen monopolhelyzetben vannak, a bukiktól is szépen szedik sápot, gondolom azt eddig is tudta mindenki hogy pl : valaki befizet skrillel 1000 eurót a bet365-höz, akkor ők csak kb. 950-et kapnak, a jó irodák lenyelik a sápot, de néhány iroda nem, ők inkább ráterhelik a befizetési költséget a fogadókra (bwin, sportingbet), bár mit hisz az iroda, ki lesz olyan hülye hogy még azért is külön fizessen hogy be tudjon fizetni? Unibet is valószínűleg ezért szüntette meg az ewallett befizetést pár országban, illetve ugye nemrég a bet365 is megszüntette a kezdőbónuszt a skrill/neteller befizetéseknél. Ezzel a szelfis baromsággal csak magukat lövik tökön, ha a sok arberes, akik ugye kényszerből multiaccosok is egyben, nem fognak tudni más számlát használni szelfik híján, akkor majd megcsappan a forgalmuk, bár sajnos kizárt hogy egy idő után visszaállnának megint csak sima ID-s ellenőrzésre.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Skrill Mastercard témához
2016 jún 14. 16:00
Valószínűleg mert nem új a számlád/vagy már fizettél be vele korábban. De új regnél továbbra sincs, biztos megéri nekik..

Nálam szerepel a Skrill is a befizetéseknél.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Skrill Mastercard témához
2016 jún 14. 14:27
Regeltem egy új számlát, és rohadtul nincs ott a skrill.. ennyit erről..

Újra elérhető a skrill Magyarországon is unibeten.  Hátha más is örül ennek a hírnek.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Neteller témához
2016 jún 6. 21:39
Tudomásom szerint ezek mind rosszak Neteller kártyához.. csak egy minden szempontból jó automata van : Unicredit

Próbálkoztam:OTP,Raiffeisen bank magyar fiókjánál,Erste bank(2 ATM) ,K&H bank.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2015 dec 21. 16:22
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy járt-e már valaki úgy mint én, hogy 365-nél az élőfogadásnál vagy 12-15 másodperc míg megfogad valamit.
Eddig meg csak vagy 5-6 volt. Valószínűsítem azért mert nagyobb összegeket nyertem mostanság, de ez akkor is egy nyomorékság, mert így kb semmit nem tudok megfogadni időbe.

Gondolom élő fogadásokkal nyertél nagyobb összegeket (mennyit, ha nem titok).. de még emiatt sem feltétlenül kap az ember extra delay-t, inkább amiatt ha esetleg szándékosan hibára akarna tenni az ember és előnyt kovácsolni, erre igen érzékeny a bet365. Sajnos ha rátették a delayt, azt az életben nem veszik le.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Oroszok témához
2015 dec 19. 22:01
Én játszottam, senki se fizessen be ide, külföldi fórumokon sűrűn lehet olvasni hogy bezárták a számlát, pénz elkobozva, mert meg lett szegve a szabály hogy csak 1 számlát lehet használni, és ez vagy igaz, vagy nem. Nagy limitek vannak, de elég pár nagyobb nyerés egy sportágon belül, és akkor abban korlát. Ráadásul a kikérés is egy tortúra, én nemrég fizettem be Skrillel 800-at, felvittem 3000-ig, de nem engedték kikérni, mert tavaly Netellerrel is befizettem, bár nem tudom mi az összefüggés, ha ezt az egyenleget csak a Skrill befizetésből hoztam össze, kellett ID-t küldenem, habár már tavaly azt is elküldtem, de nem baj, aztán jött az hogy screenshotokat kellett küldenem a Neteller és a Skrill historymból :

"Please, make several print screens of different sections from your Neteller account:
"History of transactions" tab,for us to have a view of a cash flow,which is related to 1xBet;
 "Receipt of money - Withdraw funds to a bank account - withdraw funds now";
"Deposit an  account", where is a view of the card with the help of which you have deposited your account""

Ez rohadtul felhúzott, mi a lóf*sz közük van hozzá hogy honnan volt pénzem befizetni ? Úgyhogy kicsit szerkesztettem a képeken, elküldtem nekik, de ezt is visszadobták, mert hogy nem látszódik a windows tálca alul, jól van már, megcsináltam úgy is, elküldtem, aztán végre valahára megkaptam a pénzt, de isten mentsen az ilyen irodáktól..
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Marathon online sportbook témához
2015 szept 14. 14:29
Ha nem 5-10 euró lenne a max tét náluk akkor még a bet365-tel is felvehették volna a versenyt, így viszont nem kár értük.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Moneybookers VIP és Security token témához
2015 jún 23. 10:32
Jelen.

Most nézem a Silvernél is csak 500 euró az ATM-s max kivét? Eggyel feljebb már 5x annyi. Van itt Gold Leveles VIP?
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2015 jún 21. 16:44
Szia!

"Tegnap délután lecsaptam egy hatalmas hibára itt az irodánál. Egyelőre még mindig nyertes. Mostanában van gondjuk bőven."

Ha nem túl indiszkrét kérdés, mi volt az? És meghagyták?

üdv : Zoli
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2015 ápr 22. 13:53
A köcsögök mindig bepróbálkoznak ezzel már sok éve, de a dear email cím mindent elárul, törölni kell azonnal.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:tuti stratégiát keresek témához
2015 ápr 18. 01:37
Szeva!

Engem érdekel, bet365-n játszom én is, kéne valami új stratégia, most is csak 20 ezer jött két nap alatt : http://kepfeltoltes.hu/150418/2015-04-18_010355_www.kepfeltoltes.hu_.png, az 50 sokkal jobb lenne, küldd privátban a tippeket, köszi!

Szeva!

Nekem van bevált stratégiám, a tippek egyenesen a klubvezetőktől jönnek. Én egy tippel 7szeres szorzóval 50 ezret nyertem. ezt te is meg tudod csinálni könnyedén. Az első fogadás kb. 15 szörös szorzót kínál, fizetni csak a nyeremény után kell 5000 forintot, viszont a többi fogadás 50 euró (de ilyenkor már a profitból ki tudod fizetni). Minden nap vannak tippek. Én a bet365 irodát ajánlom.

Na hogy tetszik?
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2015 ápr 16. 20:29
Így talán már mindenki számlára érthető lesz :Amúgy az illetővel egy másik fórumon találkoztam, váltottunk pár levelet, ennyi.. szerintem hihető a sztori, persze manapság már lehetetlen lenne ilyesmit kivitelezni.
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 ápr 11. 22:12
Írni kell az üfsz-nak és excelben elküldik a teljes history-t.


Nem tudja valaki hogy évekre visszamenőleg meglehet nézni a fogadásokat?
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2015 márc 30. 13:57


A legalsó másfél óra alatt jött meg, reggel kértem ki a felső kettőt, 20 perc alatt megjöttek.Másnál is így lelassult a kifizetés? Régebben pár óra alatt kiküldték a zsét Skrillre, mostanában minimum 12 óra nálam, de inkább több. :-\
dzoli
dzoli hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2015 márc 28. 13:13
Miattam biztos nem annyira, mint mondjuk őmiatta, leveleztem vele kb. két éve, nagyjából akkor kezdett a bwin használhatatlanná válni:

Legalább már tudjuk, ki miatt szigorított ennyire a bwin...

A felhasználó összes hozzászólása