Játékok, melyekben Las Vegas szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Las Vegas közösségi adatai

Las Vegas statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2013 nov 14. 15:31
Van közel x ezer pontom, tudja valaki mire lehet felhasználni?
A többi Fortunában a pontok sokat érnek (gondolok itt a cseh és a szlovák oldalakra), reload bóonuszokat lehet rajtuk venni, 1,1-es szorzót, meg mindenféle baromságokat. Itt viszont semmit.
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2013 jún 5. 17:42
Igen, jár.

Meg tudjátok mondani, hogy skrilles befizetésre is jár-e a bónusz?
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2013 márc 17. 07:08
A Winnél jellemzően az esélyeseket éri meg megjátszani, az esélyesre a szorzó általában ott van a toppon. A döntetlenre és az esélyes ellen kiírt szorzók gyakran gagyik. Szóval ha szóló fogadásokkal és döntetlenekkel akarod kiforgatni a bónuszt, akkor ez nem a te helyed, a profitod alacsonyabb lesz. Ettől még persze dupla pénzzel kezdesz a bónusz pedig kiforgatható. Ha a hármas szorzó gondot okoz dupla kezdőösszegnél, akkor nem biztos, hogy a sportfogadás a te műfajod, próbáld meg mondjuk a pókert, lehet jobban megy.

A többi meg rinyálás, volt már olyan mérkőzésem, aminek a kiértékelésére pár órát vártam, de ez egy hónapban egyszer fordul elő. Az meg hogy egy élő buki hirtelen milyen párt vág be a gépbe általában rajta áll és rendszerfüggő, nekem is van pár mókás screenem, hogy mi mindent képesek kiírni, de ez máshol is előfordul. A bukikat minden fogadóirodában a profit szerint fizetik, ha gyengébb a kontroll vagy nincs szoftverblokk, akkor értelemszerűen nagyobb hajlandósággal hibáznak, főleg élőben.Sziasztok

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ennél az irodánál manuálisan(kézzel) írják jóvá a nyereményeket? (amire 5+ órákat kell várni)  :crazy:

(bónuszt próbálok forgatni, de már ott tartok,hogy inkább menekülnék a befizetett pénzemmel minél előbb, ilyen oddszok mellett, áh katasztrófa. 3-as oddszon persze, ami máshol 3,5-3,6......)

Mellesleg ha megfigyelitek: Tenisznél pl. általában magas a ház előnye 8-10% körül, ami még türhető is volna, de amint telik az idő ugye változnak az oddszok(esélyek függvényében) és az a vicc, hogy normális irodánál ez mindkét kimenetelnél változást okoz(főleg élő fogadásnál). De nem itt mert egy kezdeti 1,2-4 oddsz párból 1,2-3,20 at csinálnak lazán, ami 14,6%!!! Szerintem ez pofátlanság!
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin - 10.000 Forint első befizetési bónusz témához
2013 jan 28. 13:37
Kérni lehet, viszont csak a befizetésed kapod vissza. Mondjuk a 90 nap náluk nem egy fix időpont, ezt nagy kedvvel hosszabbítják meg akár pár hónappal is. Ami a lényeg, hogy ha még blokkolva van a számlád, akkor a pénzt nem fizetik ki róla, azzal az indoklással, hogy a bónusszal játszottál, és a feltételeket nem teljesítetted. Ami talán rendben is van, hiszen a bónusz rögtön ott van regelés után a számlán.

Ha nem teljesítem a 90 nap alatt a bónuszt, akkor utána lehet kérni kifizetést?
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2012 jún 14. 14:12
Mi a tapasztalatotok és véleményetek a fogadóirodával kapcsolatban? érdemes hozzájuk menni?!

Minden irodába érdemes benézni, ahol van bónusz, és ki is fizetnek :great:
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin - 20.000 Forint első befizetési bónusz témához
2012 febr 22. 17:02
Minden focimeccsen hármas feletti szorzó a döntetlen...

Még nem fizettem be oda, de azon gondolkozom, hogy 1000 ft-os tétekkel fogok csak erre játszani.

A másik megoldás, ami szóba jöhet, hogy a 40e-t egyből felteszem egy hármas szorzóra és lejátszom máshol az ellenkezőjét. (akár pár perc késéssel élőben, hogy ne veszítsek alapból a szorzók különbségén)
Így ha szerencsém van, egyből átkerül a befizetett pénzem a bónusszal együtt egy másik számlámra.
Ha meg pechem, akkor van 120 000 ft-om a Fortuna Winnél...

A teli tét 3-as szorzóra jó húzás, én így szoktam nekiállni a bónuszforgatásoknak, de nem verek minden garast a fogamhoz, tehát ezt a módszert nem tudom mindenkinek ajánlani. A más irodánál visszafogadás jó választás, ha csak a kipörgetésre játszol.  Amúgy meg szerintem nem kell a 3-as szorzóval az elején foglalkozni. Játszatok anélkül, hogy figyelembe vennétek a forgatási feltételeket. Szépen, saját tempóban. Amikor felszaladtok duplára, akkor eresszetek meg két tippet mondjuk 3-as szorzóval 10-20.000-es tétekkel. Ha elmegy mindkettő, akkor megint vissza kell állni a saját tempóra. Az allin ilyenkor szerintem ökörség, ha nincs meg a kellő bankrollod, de persze mindenki azt csinál a pénzével, amit akar. Durvának tűnik a forgatási feltétel, de csak elsőre, nem lehetünk hülyébbek az angoloknál, nekik már vagy egy éve lehúztak minden bónuszt. Százával forgatták ki az akkor még 100%-os  200 fontos bónuszt, erről fórumokon is találtok posztokat. 90 nap van a kipörgetésre, ez azért elég idő. Persze meg lehet csinálni 3 nap alatt is, de hova a nagy sietség, a gyors melónak mindig híg a leve...
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2012 febr 22. 16:35
A segítségetekre lenne szükségem. Most próbáltam meg regisztrálni a fortunawinre, de nem akar tovább engedni az első lépcsőről, ahol az alapadatokat kell megadni. Mindent kitöltöttem, ami csillagos és nem írtam el semmit, a jelszót is ugyanúgy írtam be mind a kétszer, alul is kipipáltam mindkét rublikát. Kipróbáltam többféle felhasználónevet is, de mindegyik után ugyanaz az üzenet fogadott, amit lentebb csatolok. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, mert nem mutatja, hogy hol kéne javítani csak folyamatosan ezt írja ki. Kipróbáltam Mozzilaban, Chromeban is de ugyanaz az eredmény.
Hogy tudnék továbbjutni ezen?

Az egyik haverom ma szintén azt állította, hogy nem megy a regisztráció, de hogy délután már sikerült neki regisztrálni. Szerintem kérdezz rá az ügyfélszolgálatnál, ha továbbra sem működne.
Las Vegas hozzászólt a Re:ValóVilág 5 témához
2012 febr 16. 09:38
Ma kiválasztás,Vasárnap kihívás,Jövőhét vasárnap párbaj nem?

A legközelebbi kiesőre lehet fogadni, hiszen jövő hét vasárnap az február 26.
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2012 febr 12. 07:19
http://www.fortunawin.com/hu/sportfogadas/ring/bookmaker-oakland23.html

A monkeyBet oddsai a győztesre:

K. Kálmán 1.85
oakland23  1.95

Hány pontot ér el a győztes?
(Eredmény telibe 3 pont, kimenetel 1 X 2 eltalálása 1 pont)
7,5 over: 1.85
7.5 under: 1.85

Talál-e telibe pontos eredményt Kovács Kálmán?
Igen: 1,40
Nem: 2.30

Talál-e telibe pontos eredményt oakland23?
Igen: 1.40
Nem: 2.30

Azonos ponttal végez-e K.  Kálmán és oakland23?
Igen: 4.50
Nem: 1.20

Elér-e valamelyik versenyző 10 pontot?
Igen: 5.50
Nem: 1.10

A szorzók még érvényesek? :)

Mert ez egyelőre nem néz ki teli találatra :), se itt, se ott.

A 10-es viszont már szinte a markodban, ha jól számolom 1:3 az első nap után :).
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2012 febr 12. 07:12
Red, tapasztalataim szerint ritkán fizetnek ki hetente több, mint három-négyszer, egy nap pedig egyszer. Mondjuk befizetni se lehet több mint háromszor naponta, ez a kaszinót is kedvelőknek kimondottan kellemes fícsör :), bukósorozatban helyettem húzzák be a féket.

A Ringbe pedig úgy lehet bekerülni, ha kisorsolnak, tehát nem hívhat ki bárki bárkit.
Las Vegas hozzászólt a Re:Game-Set-Match témához
2012 febr 5. 15:03
Lehet ezzel taktikázik. Razzano Hantuchova-hoz hasonló játékos, míg Cornet jobban lapátolja vissza a labdákat. Lehet abban bízik, hogy egy konzisztensebb védekező tenisszel még több hibára lehet kényszeríteni Hantuchova-t. Persze az ciki, ha a csapatban erre a taktikai elemre csak egy Cornet áll rendelkezésre...:D

De nem volt semmi oka taktikázni, és főleg nem Cibulkova győzelme után. Tegnap Razzano kitűnően játszott, magabiztos volt, és a mindehol ott lévő Cibulkova ellen rengeteg nyerőt ütött. Ezek után ma a kiesés szélén kiállítja Cornet? Az igaz, hogy jobb nézni, mint Razzanot, de ez aligha lehet szempont. Na mindegy, ma elvették a játékomat :), de Berdych azért fog hozni a konyhára. Legalábbis remélem.
Las Vegas hozzászólt a Re:Game-Set-Match témához
2012 febr 5. 14:11
Ezt én is néztem, annyira tutinak tűnik, hogy kicsit már félek is a tipptől. Amúgy Razzano volt már TOP20-ban 3-4 éve amikor nagyon ment neki a játék. Remélem Hantu hozza a pocsék teniszét, azért mert amikor így játszik akkor megszámlálhatatlanul üti a ki nem kényszerítetteket...
Tipp szempontjából szerintem az lenne a jobb, ha az előtte lévő meccsen Cibulkova nyerne, mert akkor Razzanonak mindenféleképp nyernie kell ha nem akarnak kiesni, Hantu pedig ha kikap akkor a páros meccsen még mindig megnyerhetik.
Érdemes lesz nézni ezt a meccset, mert lehet lesz jó odds...

A mocskos mindenit, úgy néz ki Escude nem Razzano-t állítja ki, hanem Cornet játszik majd. Én ezt egyáltalán nem értem, mit akar Cornetól? Hiszen nincs normális eredménye az utolsó fél évben...
Ráadásul elkúrja a tuti profitot, Escude te majom....

Hogy a dögvész vinné ezt a francia barmot, most mivel nem interneten adtam fel, hanem offline, csak a tétet fogom visszakapni, az úgynevezett MP-t nem, cca. 300 ezres tétnél ez 30 ezer, ami köddé vált. Ezt a szopást, ezzel nem is számoltam...
Las Vegas hozzászólt a Re:Game-Set-Match témához
2012 febr 5. 10:40
Egy nagy ajándék 1,5-ös szorzóval:
Hantuchova - Razzano -5,5 hendi 2-es
Aki látta tegnap Hantuchova eszméletlen szenvedését Parmentier ellen, majd Razzano nagy játékát Cibulkova ellen, az még a sima kettest is bevállalja. Nem véletlen nyilatkozta Cibulkova a meccs után, hogy egyáltalán nem érti miért nincs Razzano a TOP 20-ban, ebben a formában egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele. Kizártnak tartom, hogy Hantuchova hat játékot verjen a franciára.

Las Vegas hozzászólt a Re:ATP - Zagreb témához
2012 febr 4. 12:27
Szombat, Február 04:

17:05 Youzhny-Berrer   1.5    2.25
   
18:30 Baghdatis-Lacko  1.52    2.21

Én a Baghdatis - Lacko hendikep -4,5-es kettest játszom meg ma izomból. Ez legalább egy lepedőt jelent euróban, de ettől azt hiszem több lesz. A szlovák élete formájában van, már az AO-n is jól tolta. Magabiztos adogató játékai vannak, és ha bajba kerül, akkor sem szokott szétesni. A -2,5-es hendit is meg fogom próbálni, de nem tudom elképzelni, hogy 5 játékkal kikapjon. Ennyivel most Marcos nem jobb. Legalább egy rövidítést várok a meccsen, nem lesznek szerintem nagy különbségek a játszmákban, és főleg nem Baghdatis javára.
Las Vegas hozzászólt a Re:FortunaWin Infó témához
2012 febr 1. 10:05
Nekem adtak egy jó kis bónuszt!

Történt ugyanis hogy vlm olasz A (azt hiszem) röpi ment élőbe. Első szett vége felé jártak, olyan 18-13 volt kb. az eredmény. Gondoltam megkínálom az undert(45,5) egy szép kis összeggel. Jött a feketeleves, nálam nem egyszer fordult elő, hogy kicserélődnek a fogadások, lehet hogy ez hülyén hangzik de volt ilyen. Mindegy végülis a 2.szettre sikerült tennem, ugye még az első szett ment onnantól vagy 15 percen át. Aztán örülhettem mivel bejött az under a 2.szettre, hátradőltem a pénz is megjött. Bő egy óra múlva visszavonták a nyereményt, egyből mentem a "live chat"-re ahol tájékoztattak hogy holnap múlva kapok választ. 4 nap múlva meg is jött az email.

Tisztelt XY!

Az Ön által reklamált szelvényt (száma: 8990220285373xxx) az Általános szerződési feltételeknek megfelelően 1-es szorzóval értékeltük ki, ugyanis a rendszerünk heyltelenül jelezte.
A szabályok ide vonatkózó része a tétvisszatérítések a) ponjában található:

"A fogadás érvénytelen és a tét visszafizetésre kerül, ha:
a) a fogadást a FortunaWin rendszere helytelenül jegyezte"


Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!

Üdvözlettel,

Eugen Lazar
Fortunawin

Mit is jelzett helytelenül?? Olyan van hogy lemaradnak a szorzó változtatással vagy vlm, de ez hogy a köv szettet húzom... Hát elmennek a ku** anyjukba..Nem néztek el semmit, csak túl sokat nyertem náluk?! Na mind1, amúgy is befejeztem ott.
 
Na most lehet hogy ez csak nálam van/volt akkor örülök. A kifizetés fél nap alatt megjött azzal viszont nem volt gond, sőt..ez pozitívum, ahogy a bónusz is amihez mondjuk jó adag szerencse kell hogy ki tudd forgatni. Viszont ha itt játszol jobb ha 3x megnézed mire fogadsz, még az utolsó kattintás után mégegyszer. ennyi voltam.  :cya:

Nem reagálod kicsit túl a dolgokat? Hibásan írtak ki egy eseményt vagy egy szorzót. Bármelyik irodánál standard eljárás, hogy egyes szorzóval értékelik ki a szelvényt. Túl sokat nyertél náluk? Nem hinném, hogy ebben van a hiba, az utolsó évben nettóban több millió forintot kaptam ki tőlük, persze ennek van következménye, de nem az hogy elcsalják a pénzem. Ilyen esetekkel a bwinnél, angol fogadóirodáknál tucatszámra találkoztam. Hibás kiírás esetén 1-es szorzóval van kiértékelve a szelvény.

A felhasználó összes hozzászólása