Fogadóirodák és befizetési bónuszok Romániában

Itt találod a Sportfogadas.org által ajánlott, romániai engedéllyel rendelkező online fogadóirodákat, a felhasználók szavazatai alapján pontozva. Minden irodánál megpróbáljuk közölni a legfrissebb bónuszokat is, melyeket az újonnan regisztrálók igénybe vehetnek.

 • minimum befizetés: 20 RON

 • minimum tét: 1 RON

 • Skrill Neteller paysafecard

Unibet útmutató
Regisztrálj most

Unibet


Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • minimum befizetés: 20 RON

 • minimum tét: 2 RON

 • Skrill Neteller

Superbet útmutató
Regisztrálj most

Superbet


Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

NetBet

 • minimum befizetés: 10 RON

 • minimum tét: 1 RON

 • Skrill Neteller paysafecard Trustly

NetBet útmutató
Regisztrálj most

NetBet


A sportkedvelők a NetBet névvel már több helyen is találkozhattak, akár óriásplakátokon, akár különböző csapatok mezein.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • minimum befizetés: 1 RON

 • minimum tét: 0.5 RON

 • Skrill Neteller paysafecard

Betano útmutató
Regisztrálj most

Betano


Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • minimum befizetés: 5 RON

 • minimum tét: 1 RON

 • Skrill Neteller OKTO.CASH Trustly

Mozzart Bet útmutató
Regisztrálj most

Mozzart Bet


Nyiss számlát a Mozzart Bet-nél és zsebelj be egy 200%-os bónuszt az első három befizetésedre!

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org


Mi az a bukméker?

Köznyelven a fogadóirodákat szokták bukmékereknek vagy bukiknak nevezni. Ez nem teljesen helyes szerintünk, mivel egy fogadóirodánál általában több bukméker is dolgozik. A bukmékerek feladata, hogy összeállítsák a fogadási kínálatot és meghatározzák a kimenetelek odds-ait. Ez a munka rengeteg tudást és matematikai ismeretet is igényel.

Egy fogadóiroda, mint már említettük több bukmékert is alkalmaz, de ezen kivül egy irodának szüksége van ügyfélszolgálatra, fejlesztőkre, adatelemzőkre, könyvelőkre és más alkalmazottakra is egy csapaton belül.

Az általunk ajánlott online fogadóirodák

Csak olyan irodákat ajánlunk ezen az oldalon, mellyekkel személyes tapasztalata van a csapatunknak és elég régóta problémamentesen működnek. Kerüljük az új fogadóirodákat, melyekről nincs elég vélemény vagy tapasztalat, hogy teljes képet kapjunk a helyes működésről.

Az összes általun ajánlott fogadóiroda rendelkezik romániai engedéllyel.

Fogadóiroda bónuszok Romániában

A legtöbb online fogadóiroda kínál valamilyen befizetési bónuszt, melyet új játékosok igénybe vehetnek. 

Az összes befizetési bónusz általánosságban csak egyszer vehető igénybe egy háztartáson belül. Ezt fontos leszögezni, mert ha nagymamát, nagytatát beregisztrálsz saját használatra, az komoly problémákat jelenthet számodra. Ügyfélazonosítási folyamat van kifizetések igénylése előtt, vagy már befizetés után, és ilyenkor könnyen elveszítheted az összes általad regisztrált számlán a bónusz összegét, illetve egyes irodák ki is zárhatnak a további promóciókból.

A bónuszvadászat nem csak Romániára jellemző, és sokan szeretik kihasználni az összes bónuszt, amit a fogadóirodák ajánlanak. Erre a legegyszerűbb mód, ha több irodához regisztrálunk és befizetünk.

Be- és kifizetés a bukmékereknél

A legegyszerűbb bankkártyával játszani. Kártyával befizetni és kifizetni is nagyon gyorsan tudsz, de ha nem szeretnéd a kártyád erre használni, vagy olyan banknál van a kártyád (pl. ING Románia), mely plusz kezelési költségeket számol fel az online szerencsejátékra, akkor használhatsz más be- és kifizetési lehetőségeket. Ilyen opciók a banki átutalás vagy az internetes pénztárcák. A banki átutalás helyi számlára történik, így költsége elenyésző vagy éppen ingyenes.

Az ajánlott internetes pénztárcák sportfogadásra: Skrill és Neteller.

Egy másik egyszerű mód a befizetésre a Paysafecard, mely nem minden irodánál elérhető, de nagyon könnyen beszerezhető.

Fogadási típusok és piacok

A legtöbb online iroda rengeteg fogadási típust kínál, csak győzzünk válogatni. Természetesen a standard fogadások, mint az 1X2, alatt/fölött mindenhol elérhetőek. Vannak irodák, melyek jobb ajánlattal rendelkeznek bizonyos piacokra, mint például a hendikep piacok. Ezek kiválasztását rád bízzuk, mivel te tudod legjobban mennyira rendelkezel a megfelelő ismeretekkel ezek kihasználására.

Élő fogadások és közvetítés

Élő fogadást manapság már minden fogadóirodánál találsz. Ezek elérhetősége bizonyos kisebb bajnokságokban változhat, de a nagyobb mérkőzésekre mindenhol van élő fogadás. Az élő közvetítés is már mostanában alap a legtöbb online irodánál. Sok mérkőzést közvetítenek, melyekre élőben fogadhatsz is. Az élő közvetítések programját mi is közöljük napi szinten.

Fogadás mobiltelefonról

Ez is elérhető az összes fogadóirodánál már. Van, ahol dedikált Android vagy iOS app van a fogadáshoz, van ahol a weboldal mobilbarát és azon keresztül helyezheted el a fogadásaid. A TV előtt ülve és követve a mérkőzést, nagyon gyorsan és egyszerűen beküldheted a fogadásod élőben, nagy valószinűséggel a tv-ben közvetített meccsre a kedvenc irodádnál lehet élőben is fogadni mobilról. Egy másik előnye a mobil élő fogadásnak, hogy a meccs alakulását követve biztosíthatod az eredetileg megtett fogadásod, ha megfelelő az élő szorzó, így biztosan nyereséggel, vagy minimális veszteséggel szállhatsz ki a fogadásból amennyiben a mérkőzés nem a megjósolt eredménnyel végződik.