A játékról

SPF Score játékunk a hagyományos Góltotóra hasonlít. Heti szinten vagy akár hetente többször jelennek meg új szelvények, s a rajta szereplő mérkőzések pontos eredményét kell megtippelned (pl. 2-1). A részvétel teljesen ingyenes, egyedüli feltétel, hogy regisztrálva legyél a Sportfogadas.org Fórumon.

Fórum Regisztráció

Nyeremények:

A legjobb eredményt elérő személy nyereményben részesül.

A nyeremények átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek, illetve az aktuális hónap folyamán ki kell töltenetek a Fogadóiroda azonosítóim oldalon (Profil - Vezérlőpult - Fogadóiroda és pénztárca azonosítók) a Skrilles mezőt (amennyiben még nincs kitöltve). Ezt egyetlen egyszer kell megtenni (nem minden hónapban).

Pontozás

1 HELYES TIPP = 1 PONT

PONTOS EREDMÉNY  = 3 PONT (tartalmazza a helyes tippért járó pontot is)!

Játékszabályzat

 1. Minden egyes SPF Score játéknak csak egy nyertese lehet.
 2. Egyenlő pontszám (találat) esetén az alábbiak szerint döntünk:
  a. Pontos eredmények száma
  b. Helyes tippek száma
  c. Ki hibázott később? A szelvényen szereplő mérkőzésekre leadott tippeket vesszük sorrendbe; ha az első tipp egyiknek sem nyertes (zöld), akkor jön a következő kritérium.
  d. Utolsó tipp nyertes (zöld)/vesztes?
  e. Sorsolás (random.org)
 3. A toplista a szelvény utolsó mérkőzését követő napon fog frissülni.
 4. Amennyiben egy szelvényen található mérkőzést elhalasztanak/félbeszakítanak (bármilyen okból kifolyólag) és nem játsszák le 48 órán belül, akkor az illető eseményt töröljük a szelvényről.
 5. Meghatározott eredmény esetén az adott eseményt töröljük a szelvényről.
 6. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!

Kizárás

Egy IP címről egy adott versenyben csak egy személy szerepelhet. Aki nem veszi figyelembe ezt, ki lesz zárva a játékból. A folyamatos VPN használat is tilos, és a játékból való kizáráshoz vezethet. Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

Ha bármilyen kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor azt felteheted az SPF Totó és SPF Score Infó fórumtémában.