A játékról

SPF Totó játékunk a hagyományos Totó játékra hasonlít. Heti szinten, vagy akár hetente többször jelennek meg új szelvények, s a rajta szereplő mérkőzések végkimenetelére kell tippelned (1- hazai, X - döntetlen, vagy 2 - vendég). A részvétel teljesen ingyenes, egyedüli feltétel, hogy regisztrálva legyél a Sportfogadas.org Fórumon.

Fórum Regisztráció

Nyeremények:

A legjobb eredményt/legtöbb találatot elérő személy nyereményben részesül.

 • Telitalálat (13) esetén: 5000 forint + SPF Totó Jackpot (max. 300€)
 • 12 vagy kevesebb találat esetén: 5000 forint

A nyeremények átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek, illetve az aktuális hónap folyamán ki kell töltenetek a Fogadóiroda azonosítóim oldalon (Profil - Vezérlőpult - Fogadóiroda és pénztárca azonosítók) a Skrilles mezőt (amennyiben még nincs kitöltve). Ezt egyetlen egyszer kell megtenni (nem minden hónapban).

Pontozás

1 HELYES TIPP = 1 PONT

SPF Totó Jackpot

Az SPF Totó Jackpot a játékunk kiegészítő bónusza. Ezzel szeretnénk jutalmazni azon személyeket akik telitalálatos szelvénnyel rendelkeznek.
Az SPF Totó Jackpot összegét az nyeri meg, aki egy szelvény kiértékelése után telitalálattal (13 találat) rendelkezik.
A Jackpot összege minden "nem telitalálatos szelvény" után 5 euróval nő, egészen addig, amíg valakinek telitalálata lesz vagy az SPF Totó Jackpot értéke eléri a 300 eurós maximális összeget.
Nem minden szelvényre érvényes az SPF Totó Jackpot. Erről több infót az aktuális hónap versenyeinek nyitott fórumtémáiban tudhatsz meg. Azt szoktuk jelezni, ha egy adott szelvény esetén nem érvényes a Jackpot. Ha nincs külön jelezve, akkor érvényes.

Játékszabályzat

 1. Minden egyes SPF Totó játéknak csak egy nyertese lehet.
 2. Egyenlő pontszám (találat) esetén az alábbiak szerint döntünk:
  a. Ki hibázott később? A szelvényen szereplő mérkőzésekre leadott tippeket vesszük sorrendbe; ha az első tipp egyiknek sem helyes (nem zöld), akkor jön a következő kritérium.
  b. Utolsó tipp nyertes (zöld)/vesztes?
  c. Leghosszabb nyerő sorozat! A szelvényen szereplő mérkőzésekre leadott tippek alapján, ki rendelkezik a leghosszabb nyertes sorozattal (egymást követő zöld tippek sorozata).

  d. Sorsolás (random.org)
 3. A toplista a szelvény utolsó mérkőzését követő napon fog frissülni.
 4. Amennyiben egy szelvényen található mérkőzést elhalasztanak/félbeszakítanak (bármilyen okból kifolyólag) és nem játsszák le 48 órán belül, akkor az illető eseményt töröljük a szelvényről.
 5. Meghatározott eredmény esetén az adott eseményt töröljük a szelvényről.
 6. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!

Kizárás

Egy IP címről egy adott versenyben csak egy személy szerepelhet. Aki nem veszi figyelembe ezt, ki lesz zárva a játékból. A folyamatos VPN használat is tilos, és a játékból való kizáráshoz vezethet. Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

Ha bármilyen kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor azt felteheted az SPF Totó és SPF Score Infó fórumtémában.