A játék támogatója: Unibet

Az SPF Totó játékról

SPF Totó játékunk a hagyományos Totó játékra hasonlít. Heti szinten, vagy akár hetente többször jelennek meg új szelvények, s a rajta szereplő mérkőzések végkimenetelére kell tippelned (1- hazai, X - döntetlen, vagy 2 - vendég). A részvétel teljesen ingyenes, egyedüli feltétel, hogy regisztrálva legyél a Sportfogadas.org Fórumon.

Fórum Regisztráció

SPF Totó Nyeremények

A Foci Eb 2024 szelvényt kitöltő játékosok 60.000 Ft értékű nyereményalapból vehetik ki részüket, és nem kevesebb, mint 15 játékos részesül ingyenes fogadásban az Unibet jóvoltából.

1.hely: 15.000 Ft Unibet ingyenes fogadás
2.hely: 10.000 Ft Unibet ingyenes fogadás
3.hely: 5.000 Ft Unibet ingyenes fogadás
4-15.hely: 2.500 Ft Unibet ingyenes fogadás

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Unibetes számlára. REGISZTRÁCIÓ

Fontos tudni! A labdarúgó Eb-csoportkörére vonatkozó szelvényre nem vonatkozik a klasszikus nyereményalap.

Egy szelvényen a legjobb eredményt/legtöbb találatot elérő személy nyereményben részesül.

 • Telitalálat (13) esetén: 5000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás + SPF Totó Jackpot (max. 300€)
 • 12 vagy kevesebb találat esetén: 5000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás

A nyeremények átvételéhez Unibetes számlára van szükségetek, illetve az aktuális hónap folyamán ki kell töltenetek a Fogadóiroda azonosítóim oldalon (Profil - Vezérlőpult - Fogadóiroda és pénztárca azonosítók) az Unibetes mezőt (Unibet azonosítószám!). Ezt egyetlen egyszer kell megtenni (nem minden hónapban).

A nyereményben csak azon játékosok részesülnek akik magyar Unibet számlával rendelkeznek! Ez a feltétel viszont nem vonatkozik az SPF Totó Jackpotra, mely bárki által megszerezhető.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

SPF Totó Pontozás

1 HELYES TIPP = 1 PONT

SPF Totó Jackpot

Az SPF Totó Jackpot a játékunk kiegészítő bónusza. Ezzel szeretnénk jutalmazni azon személyeket akik telitalálatos szelvénnyel rendelkeznek.

Az SPF Totó Jackpot összegét az nyeri meg, aki egy szelvény kiértékelése után telitalálattal (13 találat) rendelkezik.

Az SPF Totó Jackpoton megnyert összeget Skrill elektronikus pénztárcán keresztül fizetjük ki. 

A Jackpot összege minden "nem telitalálatos szelvény" után 5 euróval nő, egészen addig, amíg valakinek telitalálata lesz vagy az SPF Totó Jackpot értéke eléri a 300 eurós maximális összeget.

Nem minden szelvényre érvényes az SPF Totó Jackpot. Erről több infót az aktuális hónap versenyeinek nyitott fórumtémáiban tudhatsz meg. Azt szoktuk jelezni, ha egy adott szelvény esetén nem érvényes a Jackpot. Ha nincs külön jelezve, akkor érvényes.

Részvételi feltételek

 1. Minden egyes SPF Totó játéknak csak egyetlen egy nyertese lehet.
 2. Egyenlő pontszám (találat) esetén az alábbiak szerint döntünk:
  a. Ki hibázott később? A szelvényen szereplő mérkőzésekre leadott tippeket vesszük sorrendbe; ha az első tipp egyiknek sem helyes (nem zöld), akkor jön a következő kritérium.
  b. Utolsó tipp nyertes (zöld)/vesztes?
  c. Leghosszabb nyerő sorozat! A szelvényen szereplő mérkőzésekre leadott tippek alapján, ki rendelkezik a leghosszabb nyertes sorozattal (egymást követő zöld tippek sorozata).

  d. Sorsolás (random.org)
 3. A toplista a szelvény utolsó mérkőzését követő napon fog frissülni.
 4. Amennyiben egy szelvényen található mérkőzést elhalasztanak/félbeszakítanak (bármilyen okból kifolyólag) és nem játsszák le 48 órán belül, akkor az illető eseményt töröljük a szelvényről.
 5. Meghatározott eredmény esetén az adott eseményt töröljük a szelvényről.
 6. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
 7. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Játékból való kizárás

 • Egy IP címről egy adott versenyben csak egy személy szerepelhet. Aki nem veszi figyelembe ezt, ki lesz zárva a játékból.
 • Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
 • Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

Ha bármilyen kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor azt felteheted az SPF Totó és SPF Score Infó fórumtémában.