Hogyan működik a hűségprogramunk?

Hónap elején közöljük a nyereményalapot, illetve hogy hány játékos lesz díjazva. 
Ennek tudatában a játékosok különböző tevékenységeik által pontokat gyűjtenek. A díjazott játékosok összpontszáma megfelel a havi jutalék értékével, ezek után pedig a nyereményalapot szétosszuk a játékosok teljesítményének függvényében.

Annak érdekében, hogy minél több játékos részesüljön a nyereményalapban ezért havi szinten két listát (elsődleges, valamint másodlagos) vezetünk. Egy fórumtag kéthavonta egyszer kerülhet fel az elsődleges listára, ami egyben nagyobb nyereményalapot is jelent.

Példa:

Havi jutalék 100 000 forint, és top 3 játékost díjazunk.
Feltételezzük, hogy ez a három játékos összesen 100 pontot gyűjtött össze (1. játékos 50 pontot, 2. játékos 30 pontot, 3. játékos 20 pontot).

100 pont = 100 000 forint


Ebben az esetben a nyereményalap így osztódik szét:
1.játékos 50 000 forint 
2.játékos 30 000 forint
3. játékos 20 000 forint

Mit tehetsz, hogy részesülj a nyereményalapból?

 • Légy aktív a fórumon, pl.:
  - vezess naplót;
  - szólj hozzá a fogadóirodás, valamint a sportágas fórumtémákban (és nem csak);
 • Oszd meg gondolataid a weboldalunkon megjelenő cikkek alatt.
 • Törekedj, hogy minél több nyertes tippet küldj be játékainkban (Tippjáték, SPF Kupa, SPF Liga, SPF Guru Prémium)
 • Gyűjts minél több találatot az SPF Totó, illetve SPF Score szelvényeken.
 • Írj véleményt egy általad használt fogadóirodáról.
 • Légy fair és segítőkész.

Részvételi feltételek

 • Az SPF Klub hűségprogramban mindenki automatikusan részt vesz, amennyiben regisztrálva van a Sportfogadas.org fórumon (Regisztráció). Nem kell külön jelentkezni. A részvétel teljesen ingyenes.
 • A hűségprogram keretén belül havi jutalmazási rendszert működtetünk, ami azt jelenti, hogy a fórumtagokat egy adott hónapon belüli aktivitásukért díjazzuk.
 • A naptári hónap a mérvadó, tehát a kezdete a hó első napja, 0:00CET, a vége pedig az adott hónap utolsó napja, 23:59CET.
 • Az adott hónap alatti tevékenységért a játékosok pontokban részesülnek. Az alábbi aktivitást díjazzuk a hűségprogram keretén belül:

  Fórumos hozzászólás
  - bejegyzés a fórum fogadóirodás részlegén: 3 pont
  - bejegyzés a fórum sport részlegén: 3 pont
  - saját naplós bejegyzés: 4 pont*
  - bejegyzés a fórumon a fenti részlegeken kívül: 2 pont

  Hozzászólás cikkeknél

  - a Sportfogadas.org weboldalán megjelenő cikkek végén: 2 pont

  Nyertes tippek beküldése különböző játékokban

  - egy nyertes tipp értéke: 2 pont**

  SPF Totó/SPF Score

  - egy helyes tipp az SPF Totó szelvényen: 2 pont
  - egy pontos eredményes nyertes tipp az SPF Score szelvényen: 3 pont
  - egy helyes tipp (kimenetel) az SPF Score szelvényen: 1 pont 

  Fogadóiroda review (vélemény) írása

  - véleményed kifejtéséért az irodák oldalon: 3 pont

  Hasznos fórumtag
  - fair play viselkedésért, segítőkészségért járó extra jutalom: 10 pont***

 • A különböző aktivitásokért (tevékenységekért) kiosztott pontszámok alapján kialakul egy ranglista. Ez napi szinten követhető. Az eredmények tájékoztató jellegűek, ezek változhatnak, a legpontosabb eredményt hónapzáráskor kapjátok.
 • Minden egyes hónap elején közöljük az aktuális hó nyereményalapját, illetve a jutalékban részesülők számát (top10, top20 stb.). A jutalékosztáskor a jutalékban részesülő személyek pontszámait összeadjuk, és a meghirdetett jutalékot a teljesítményük alapján osztjuk szét.
 • Abban az esetben ha a jutalékban részesülő ranglista végén azonos pontszámmal rendelkezik két vagy több fórumtagok, akkor az azonos pontszámmal rendelkező személyek mind jutalékban részesülnek (pl. top30-as díjazás esetén a 30., illetve a 31. felhasználónak azonos pontszáma van a hónap végén; ebben az esetben nem a top30 között osztjuk ki a havi keretet, hanem a top31 között).
 • Minden hónap elején (5-e körül) eredményt hirdetünk, majd ezt követően utaljuk a jutalékokat (alapjáraton eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül).
 • A jutalékot Skrillen keresztül utaljuk, ezért ha részesülni szeretnél, akkor szükséged van egy hasonló elektronikus pénztárcára.
 • A jutalék nem átruházható, és csakis azt a fórumtagot illeti, akit az illető hónapban teljesítménye alapján jutalmaztunk. 
 • Amint a fórumszabályzat is írja, egy személy egyetlen egy felhasználóval szerepelhet fórumunkon, és ez érvényes a hűségprogramunkra is.
 • Az SPF Klubban, és így a jutalékban csak azon személy részesülhet aki aktív fórumtagsággal rendelkezik. Az aktív fórumtagság azt jelenti, hogy az illető szabadon használhatja a fórumot (nincs tiltva a bejegyzés számára, bármikor hozzászólhat egy fórumtémához).
 • A Sportfogadas.org üzemeltetői, mint szervezők, fenntartják a jogot, hogy töröljék, semmisként tekintsenek olyan aktivitásokra ami csupán extra pontszerzési célból születtek, és nincs közük egy adott témához (akár a fórumon, akár a weboldalon). A hasonló tevékenységek szigorúan tilosak, és a hűségprogramból való kizáráshoz vezethetnek.
 • Abban az esetben, ha valaki a játékok által próbál extra pontokban részesülni nem természetes módon (pl. korábbi tevékenységéhez képest, apró tétes tippeket küld be naponta többször, minimális oddson annak érdekében, hogy extra pontokat szerezzen, és ezt a tevékenységet többször eljátssza) ki lesz zárva a hűségprogramból.
 • Egy adott hónap folyamán amennyiben egy játékost kizárunk a fórumról, vagy igényeli a fórumtagságának a törlését, akkor az adott játékos hűségprogramos aktivitása semmisként lesz elkönyvelve, az illető nem igényelheti a jutalékát.
 • Az SPF Klub hűségprogramban nem szerepelhetnek a Sportfogadas.org weboldal üzemeltetői, illetve munkatársai, bedolgozói.
 • A Sportfogadas.org, mint szervező a fenti szabályzatot bármikor megváltoztathatja, illetve a hűségprogramot megszüntetheti.
 • Bármilyen vitás ügy esetében egyedül a Sportfogadas.org üzemeltetői dönthetnek.

* Maximum havi 80 bejegyzésért jár az illető pontszám, ezen felül pedig nem jár pont.
** A tippversenyekben, az SPF Kupában, illetve az SPF Guru Prémium játékban minden egyes nyertes tipp 2 pontot ér, az SPF Ligában pedig egy nyertes szelvény ér 2 pontot, de mind az összes játék esetén csak azon nyertes tippek számítanak melyeknél az odds 1.30 vagy annál nagyobb.
*** Az extra jutalék kiosztása szubjektív módon történik, s egyedül csak a Sportfogadas.org üzemeltetői dönthetnek, hogy ez kinek jár. Az önjelölés kizárt dolog. Egyetlen célunk vele, hogy jutalmazzuk a fair play játékosokat, a bejegyzéseik által sokaknak segítőket.