Argentína - Argentin 2.
Brazília - Brazil 2.
Brazília - Brazil bajnokság
Dél-Korea - Dél-koreai 2.
Dél-Korea - Dél-koreai 3.
Dél-Korea - Dél-koreai bajnokság
Egyiptom - Egyiptomi bajnokság
Japán - Japán 2.
Japán - Japán bajnokság
Nemzetközi - Copa America, Északi csoport
Nemzetközi - Eb, A csoport
Spanyolország - Spanyol 2., ráj. a feljutásért
Svédország - Svéd 2.
USA - MLS
Uruguay - Uruguayi bajnokság, B csoport
ATP - Halle, férfi egyes
Nemzetközi - ET 8, European Open

Magyarországon a Tippmix az egyik legnépszerűbb sportfogadási platform és az egyetlen, mely offline vagy földi irodákkal rendelkezik. A legtöbb fogadó még ma is papírszelvényen küldi be a Tippmix tippeket.

Számos sportágra kínál fogadási lehetőséget, de a foci egyértelműen a legnépszerűbb sportág, ezt a beküldött Tippmix tippek is mutatják.

A sportfogadás regy izgalmas és szórakoztató módja annak, hogy fokozd az érdeklődésed kedvenc sporteseményeid iránt, miközben lehetőséged van némi hasznot is húzni belőle, de a sikerességhez némi tudás is szükséges. Ezt a tudást lehet itt a kalkulátorban megosztani a beküldött tippek által. 

Hogyan válassz Tippmix tippet?

A Tippmixen a nyerési esélyeidet több módon is növelheted:

  1. Ismerd a sportágat, amire fogadsz. Követni kell a csapatok és játékosok formáit, a korábbi mérkőzéseiket és a sérüléseket is a sikeres tippeléshez.
  2. Tanulmányozd a szorzókat a Tippmix ajánlat böngészésével. Általában nem csak hazai, döntetlen és vendégre lehet fogadni, hanem egyre több piacot kínál már az állami fogadóiroda is. Ezek között előfordul, hogy sokkal jobb odds-okat találsz, mint a sima 1X2 fogadások esetén. A kisebb odds azt jelenti, hogy az esemény bekövetkezésének valószínűsége nagyobb, de a lehetséges nyeremény is kisebb lesz, mint egy nagyobb szorzó esetén.
  3. A Tippmix kombinációk és a kötésben fogadás jelenleg is nagy népszerűségnek örvend. Ezekkel növelheted a végső szorzót vagy a nyerési esélyeidet. A kombinációkba is csak olyan mérkőzéseket érdemes beválasztani, melyekről alaposan tájékozódtál.
  4. Kövesd mások tippjeit: az internet segítségével nagyon könnyen találsz Tippmix tippeket, melyeket mások már elemeztek. Ezek között érdemes figyelemmel válogatni. Megtörténhet, hogy egy tippelő sokkal részletesebb információkkal rendelkezik egy adott eseményről, mint a fogadóiroda. Ugyanígy sok tippelő semmilyen előzetes elemzés nélkül küldi be a tippjeit. Emiatt erdemes figyelni a korábbi eredményeiket.
  5. Kis tétekkel kezdd el a sportfogadást. Ne akarj egyből sokat nyerni, mert ez hibás döntéseket eredményezhet. Az érzelmeket is próbáld kizárni tippeléskor, ne fogadj kedvenc csapatodra, csak ha teljesen képben vagy a jelenlegi helyzetükkel.

Ingyen Tippmix tippek

Ezen az oldalon találod meg a látogatók által megosztott Tippmix tippeket teljesen ingyen, napi bontásban. A rendszer csak a megosztott tippeket mutatja, a teljes ajánlatot a kalkulátor főoldalán találod meg. A mai meccsek Tippmix ajánlatát mindig megtalálod a Tippmix kalkulátor főoldalán.

Egyszerűen lépegethetsz a napok között az Előző és Kövekező nap gombokat használva. Amennyiben egy bizonyos nap tippjeire vagy kiváncsi, használd a naptár gombot a tetszőleges napok böngészéséhez (klikk az oldal felső részén a dátumra).

Milyen Tippmix tippeket találsz itt?

Jelenleg a Tippmix ajánlat népszerűbb sportágaira találsz hazai, döntetlen vagy vendég tippeket. Ezek a piacok jelenleg is a legnépszerűbbek a legtöbb látogató számára.

Tartsd szem előtt, hogy a Tippmix kalkulátorunkban bárki, tét nélkül megoszthatja a tippjeit.

Természetesen találsz nálunk más tippeket is a Tippek oldalunkon. Ezeknek már van valamennyi tétjük is, mivel az oldalunkon elérhető tippversenyekbe küldték be őket regisztrált felhasználók.

A HDV (hazai, döntetlen, vendég) tippek segíteni fognak kialakítani benned egy képet a mérkőzésről. Tisztábban láthatod, hogy más tippelők mit várnak a mérkőzésen és szerintük melyik csapat az erősebb. Ezt felhasználva könnyebben dönthetsz más fogadási piacokon is, mint például hendikep fogadások.

Ne feledd, a sportfogadás szerencsejáték, és soha ne várd el, hogy minden tipped helyes lesz. Az izgalmas pillanatok és a szórakozás élménye az, ami a legfontosabb! Legyél körültekintő, és mindig játssz felelősséggel!

0