Unibet bónusz: 5000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet irodához, akkor egy extra 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Unibet bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Unibet bónusz részvételi feltételek

Mit kell tenned az ingyen fogadásért?

  1. Nyiss egy Unibetes számlát weboldalunkról kiindulva. Megteheted ezt IDE kattintván.
  2. Töltsd fel a számlád és új játékosként akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetsz.
  3. Fogadj ingyen 5000 forint értékben!

Amennyiben általunk regisztráltál az Unibethez, akkor a befizetési bónuszod mellett egy 5000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy ingyen fogadhatsz egy vagy több sporteseményre. 
Az ingyen fogadás az első befizetést követő kedden jelenik meg számládon, s ezt megtalálod bejelentkezés után, a menü bal oldalán, vagy egy fogadás elhelyezésekor is megjelenik az ingyen fogadás opció.

Hol találod az 5000 forint értékű ingyenes fogadásod?

Bejelentkezés után, a sport részleg bal oldalán találsz egy olyant, hogy "Ingyen fogadás", amit igénybe vehetsz, vagy csak egyszerűen válassz egy eseményt amire fogadnál, és a jobb oldalt megjelenő szelvényen kiválaszthatod, hogy az ingyen fogadásod szeretnéd felhasználni.

Az ingyenes fogadás felhasználási feltételei

  • csak azon ÚJ Unibet játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik általunk regisztráltak (javasolt a sütik törlése a kattintás előtt, annak érdekében, hogy még biztosabb legyél, hogy általunk regisztrálsz)
  • az ingyen fogadás megszerzéséhez előbb fel kell töltened Unibetes számlád
  • egy játékos csak egyetlen egy ingyenes fogadásban részesülhet
  • az ingyenes fogadásból származó nyereményből a profit készpénzként kerül jóváírásra a számládon; ezt a következő képlet alapján kapod meg: nyeremény - ingyenes fogadás értéke.
  • az ingyenes fogadás élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes; az ingyenes fogadás bármilyen sporteseményre felhasználható