A Sportfogadas.org (továbbiakban weboldal, portál) látogatásával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket. Olvasd át figyelmesen. Amennyiben az alábbi feltételekkel nem értesz egyet, akkor a weboldal látogatásának beszüntetéséhez, vagy az esetleges tagságod megszüntetéséhez (fórumos regisztrációd törléséhez) folyamodhatsz.

A weboldal

A Sportfogadas.org egy nemzetközi, magyar nyelven elérhető sportfogadás portál, mely segítséget nyújt azok számára akik szeretnék kipróbálni az internetes sportfogadást és nem csak. A Sportfogadas.org egy információs weboldal, egy hírportál, s nem egy fogadóiroda!

A weboldal elérése

A weboldal (beleértve a rajta található információkat/szolgáltatásokat) elérése teljesen ingyenes, s ezt bárki megteheti amennyiben betöltötte a 18. életévét.

A weboldalon, illetve a hozzá tartozó fórumon található információk tájékoztató jellegűek, úgy a szerkesztők, mint a regisztrált felhasználók által írottak, s a weboldal nem vonható felelősségre a publikált tartalomért semmilyen körülmények közt. A saját döntésed, hogy a weboldalon talált információkat figyelembe veszed, vagy sem.

Az online szerencsejáték bizonyos országokban illegális tevékenységnek számít (pl. Fülöp-szigetek), így a te felelősséged megállapítani, hogy a Sportfogadas.org látogatása nem ütközik-e a vonatkozó helyi (ahol élsz) jogszabályokba, és nem illegális az adott országban.

Weboldalunk partnerei bizonyos országokban tiltott szerencsejáték szervezőként vannak elkönyvelve, így ezeknek hirdetéseire csak akkor kattints, illetve a partnereinkkel közösen megrendezett versenyeinken/promóciókon csak akkor vegyél részt, ha biztos vagy benne, hogy cselekedeted nem ütközik a helyi jogszabályokba. A Sportfogadas.org üzemeltetői nem vonhatók felelősségre emiatt.

A weboldal használata (hozzászólások, kommentek)

Amennyiben aktívak szeretnétek lenni a weboldalon (pl. fórumos hozzászólások, cikk kommentálása stb.) regisztrációra van szükségetek. Egy személy csak egyetlen egy regisztrációval rendelkezhet (zároljuk azon felhasználók számláit akik ezt nem tartják figyelembe).

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a sértő, vulgáris szavakat tartalmazó bejegyzéseket szerkesszük/töröljük, s ezek szerzőjét akár kizárással is büntessük.

Szigorúan tilos weblapod, vagy bármilyen termék, szolgáltatás reklámozása.

Tilos olyan tartalmak feltöltése mely sérti egy harmadik fél szerzői, vagy intellektuális tulajdonának jogát.

Minden egyes publikált bejegyzésedért vállalod a felelőséget.

Tulajdonjogok

A Sportfogadas.org-on publikált tartalom - kivéve a hozzászólásokat és más megjelölt tartalmat - a Sportfogadas.org tulajdona. A weboldal tartalmának másolása csak a Sportfogadas.org előzetesen írott engelyével lehetséges. A weboldalon közölt fotók, illusztrációk a megjelölt szerzők tulajdona, a Sportfogadas.org engedélyével sem publikálhatóak más weboldalon.

Korlátlan jogokkal ruházod fel a Sportfogadas.org-ot az általad feltöltött tartalom terjesztésére, publikálására, szerkesztésére, törlésére, s kijelented, hogy ezen tartalmak után sem te, sem harmadik fél nem élhet kártérítési igénnyel.

Felhasználási feltételek módosítása

A Sportfogadas.org fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztassa, előzetes bejelentés nélkül, s a látogató/felhasználó kötelessége, hogy e feltételekről tájékozódjon. A weboldal látogatásával egyetértesz a fenti feltételekkel.