Sportfogadás játékok

Nem szeretnél pénzt kockáztatni? Összemérnéd a tudások más fórumtagokkal? Próbáld ki ingyenes játékainkat és nyerj valós nyereményeket.

Tippjáték

Tippversenyek

Egyszerű, pörgős játék, gyors nyereményszerzési lehetőséggel. Tippjátékunk keretén belül számos tippversenyben szerepelhetsz, s minden egyes versenynek külön nyereményalapja van.

SPF Guru

Elemzések

Az SPF Guru játék az elemzésekről szól. A megadott események közül bármelyikre írhatsz elemzést, mellyel részt veszel egy vagy több versenyben. A játékban heti és havi versenyeket is rendezünk, különböző sportágakban vagy bajnokságokban.

SPF Liga

Gyűjtőfogadások

Ezzel a játékkal megpróbáljuk egy valódi fogadóiroda felületét és működését szimulálni. Minden résztvevőnek (játékosnak) van egy virtuális számlája, mely havonta feltöltődik 5000 virtuális Forinttal és ebből az összegből tud fogadásokat elhelyezni a játékunkban.

SPF Kupa

Egymás ellen

Ez az a játék, ahol bebizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb! A játék 2 fordulóból áll minden hónapban: selejtező, illetve rájátszás. A selejtezőben mindenki részt vehet, és 5.000 egység áll rendelkezésére a játék kezdetén.

SPF Totó

Klasszikus totó

Az SPF Totó a hagyományos Totó játékhoz hasonlit, itt is előre megadott szelvényeket kell kitölteni. Minden egyes szelvény egy újabb nyerési esélyt jelent. Egy helyes tipp 1 pontot ér. Telitalálattal pedig megnyered a Jackpotot!

SPF Score

Góltotó

Az SPF Score a hagyományos góltotó játékhoz hasonlit, itt is előre megadott szelvényeket kell kitölteni. Minden egyes szelvény egy újabb nyerési esélyt jelent. Egy eltalált eredmény 3 pontot ér, a helyes tipp pedig 1 pontot ér.