Fogadás játékok

Ingyenes játékok valós pénznyereményekért.

Hat ingyenes játékban mutathatod meg tudásodat, mindhárom valamennyire a sportfogadáshoz kapcsolódik:

Tippjáték

Tippjáték

A játékban fogadásokhoz hasonló tippeket kell megadni. Minden tipphez meg kell adni egy odds-ot és egy tétet, valamint egy fogadási tipust. A pontozást ezekből számitjuk ki.

Mindenki megadhat 5 tippet egy adott napra. A legjobb helyezettek nyereményben részesülnek minden hónap végén.

Szabályzat

SfTotó

SfToto

Az SfTotó a hagyományos Totó játékhoz hasonlit, itt is előre megadott szelvényeket kell kitölteni. Havonta az erre vonatkozó témában megadjuk a szelvények programját az adott hónapra.

Az SfTotó játékban az nyer akinek a hónap keretén belül a legtöbb találata van.

A részvételhez Sportingbet számlára van szükséged. Itt regisztrálj!

Játék előtt olvasd el a szabályzatot 

SfScore

SfScore

Az SfScore a hagyományos góltotó játékhoz hasonlit, itt is előre megadott szelvényeket kell kitölteni. Ebben a játékban hetente akár több szelvény is kitölthető, és a pontos eredményt kell eltalálni. Helyes eredményért 3 pont jár, helyes tippért 1 pont.

Játék előtt olvasd el a szabályzatot

SfGuru

SfGuru

Ez a játék az elemzésekről szól. Nem elég megadni egy tippet, hanem indokolni is kell a tippet.

A játék saját felületen zajlik, különböző időszakos versenyekkel. Több sportágat is magába foglal, ezen kívül vannak rövid és hosszú távú versenyek is. 

Spf Liga

Ezzel a játékkal megpróbáljuk egy valódi fogadóiroda felületét és működését szimulálni.

A működés hasonlit egy valódi fogadóirodára: minden résztvevőnek van egy virtuális számlája, ami havonta feltöltődik 5000 virtuális Forinttal és ebből az összegből tud tippelni a játékban. Egy lényeges különbség, hogy számlaegyenleg NEM vihető át egyik hónapról a másikra, hanem mindenki hónap elején feltöltheti egy klikkel a számláját. Így minden játékos egyenlő esélyekkel kezd.
Egy lényeges újdonság a tippjátékhoz képest az, hogy lehet kombi szelvényeket is beküldeni.

Spf Kupa

Az Spf Kupa a legújabb játékunk, amelyben a fórumtagok egymás ellen játszatnak.

A játék 4 fordulóból áll minden hónapban: selejtező, top 16, top 8, elődöntő és döntő. A selejtezőben mindenki részt vehet, és 5.000 pont áll rendelkezésére a továbbjutásra. A többi fordulóban csak a továbbjutott játékosok vehetnek részt. A játék havonta kerül megrendezésre, tehát ha egyik hónapban kiestél a selejtezőből, következő hónapban újra játszhatsz.