Tippmix Kalkulátor

A Tippmix kalkulátorunk segítségével otthonról kényelmesen összeválogathatod a szelvényedre az eseményeket és kiszámolhatod a kötések utáni eredő odds-ot valamint a lehetséges nyereményt.
A tippeidet megoszthatod egyetlen klikkel másokkal is és megtekintheted mások mire tippeltek.

Mai ajánlat


A Tippmix Kalkulátor használata

Nagyon egyszerű a Tippmix nyeremény kalkulátor használata, még regisztráció sem szükséges a mai Tippmix ajánlat böngészéséhez, és a tippek megosztásához. A kalkulátor kezdőlapján megtalálod a mai ajánlatot, sportágakra lebontva.

Egy sportágra klikkelve megnyílik az ajánlat, és kiválaszthatod a keresett mérkőzést. A mérkőzés mellett találod a Hazai, Döntetlen és Vendég oddsokat. Klikkelj az oddsra, és fel is kerül a szelvényedre.

A szelvény automatikusan megnyílik az első ajánlat esemény hozzáadása után. További események hozzáadása után már neked kell manuálisan megnyitnod a szelvényt, így egy nagyobb kombi szelvény esetén nem lesz útban a képernyőn.

A szelvény megnyitásahoz bármikor klikkelj az oldal jobb alsó sarkában található  szelvény gombra.

A szelvényed a tippek megosztása után automatikusan kiürül, és kezdhetsz egy újabb szelvényt összeállítani. Természetesen kézzel is bármikor törölheted a teljes szelvény tartalmát a  Szelvény kiürítése gombra klikkelve. Egy esemény törléséhez klikkelj az esemény nevére a szelvényen, majd a  törlés gombra.

Az összeállított szelvényhez megadhatod a tétet is, így egyből láthatod mennyi lenne a lehetséges nyereményed a Tippmixen. A tippeid megosztásához nem kötelező megadnod a tétet. A rendszer automatikusan kiszámolja a maximum tétet is, figyelembe véve a Tippmixnél létező korlátozásokat.

Ez a teljes Tippmix ajánlat?

Nem, ez a Tippmix ajánlatának egy kis része, csak a mérkőzés nyertese (H,D,V) fogadásokra leszűrve. A teljes ajánlatot megtalálod a Tippmix weboldalán. Nem célunk a teljes ajánlat közlése, inkább a népszerű tippeket szeretnénk megosztani a látogatókkal. Teljes ajánlatra vonatkozó kalkulátort találsz a Tippmix és a TippmixPro honlapján is, természetesen tippek nélkül.

Hogyan oszthatom meg a tippeket?

Az összeállított tippsorodat megoszthatod az oldal többi látogatójával a  Tippek megosztása gombra klikkelve. Bármennyi tippet megoszthatsz naponta.

Hol találom meg a teljes Tippmix ajánlatot?

A teljes Tippmix ajánlatot mindig frissen a Tippmix oldalán találod meg. Elmúltak azok az idők, amikor le kell menni ehhez a helyi lottózóba. Minden, naprakész szorzókkal elérhető a Tippmix oldalán, és ott össze is állíthatod a szelvényedet. 

Hol találom itt a Tippmix fogadás sorszámát?

A szelvényhez hozzáadva megjelenik a fogadás sorszáma, melyet a Tippmix papír alapú szelvényén is használhatsz. Fölöslegesnek találtuk ezt listázni a kimenetel kiválasztásánál, figyelembe véve, hogy legtöbben mobilról böngészik a kalkulátor applikációt.

Miért használnák kalkulátort, ha a Tippmix oldalán is össze lehet állítani a szelvényt?

Jó kérdés, de mégis népszerűek ezek a kalkulátorok. Nem csak nálunk van Tippmix Kalkulátor, hanem több más oldalon is, mint például a Tipplap.hu. Amiért jó lehet a kalkulátor a Tippmix saját szelvénykészítőjével szemben az a tippek megosztása. A szelvényed megosztásával mások is látják, hogy melyik kimenetelekre tippeltek a látogatók. Ez sokaknak támogatást nyújt egy tipp kiválasztásában, és eldöntheted, melyek a népszerű mérkőzések a mai napon.

Nyilván ezek tét nélküli tippek, emiatt nem valószinű, hogy a megosztó személyek ezt meg is játsszák fogadásként. Ezért azt ajánljuk, ne csak ezen tippek alapján fogadj, mert abból nem biztos, hogy pozitív eredményt fog elérni a fogadásod. Olvass elemzéseket, tájékozódj, szerezz be minél több információt egy fogadás megkötése előtt.

A legtöbb esetben nem a Tippmixnél fogod a legjobb szorzót megtalálni a kiszemelt meccsre, hanem online fogadóirodáknál. Ezekről is tájékozódhatsz itt nálunk.

Azt sem árt szem előtt tartani, hogy kötésben fogadásnál bár nő a végső odds, az esélyeid drasztikusan csökkennek. A komolyan fogadók ritkán játszanak kötésben vagy kombinációkban.

Miért nincs kombinációs lehetőség?

Lásd fennebb, aki komolyan foglalkozik a fogadásokkal, az nem fogad kombiban. Ez nagyon jó lehetőség a fogadóiroda számára a nyerési esélyek csökkentésére, az alacsonyabb oddsok mellett, de mi ezt nem támogatjuk a jelenlegi monopolhelyzetben. Vonzóak a kombinációs magas eredő szorzók, de nem kell ennek bedőlni. Az esélyeid nagy mértékben csökkennek. Tudj meg többet az oddsokról és a nyerési esélyekről.

Egy informált játékos nagyobb veszélyt jelent a fogadóirodák számára, ezt próbáljuk támogatni a Sportfogadas.org weboldalon és fórumon.

Sima odds kalkulátort hol találok?

Van odds kalkulátor a szorzókat bemutató oldalunkon, ahol bármilyen szorzókat összerakhatsz és megtudod az eredő odds-ot és a lehetséges nyereményt.

Milyen Tippmix stratégiákat használhatok?

Sokféle Tippmix stratégia létezik, ezekről részletes leírásokat találsz a Sportfogadó suli részlegünkön. A legtöbb online fogadási stratégia alkalmazható Tippmixre is.

0