Tippmix Kalkulátor

A Tippmix kalkulátorunk segítségével otthonról kényelmesen összeválogathatod a szelvényedre az eseményeket és kiszámolhatod a kötések utáni eredő odds-ot valamint a lehetséges nyereményt.
A tippeidet megoszthatod egyetlen klikkel másokkal is és megtekintheted mások mire tippeltek.

Mai ajánlat

Összes tenisz
ATP - Roland Garros, férfi egyes
ATP - Roland Garros, férfi páros
ATP - Roland Garros, vegyes páros
Challenger - Troisdorf, férfi egyes
Challenger - Troisdorf, férfi páros
Challenger - Vicenza, férfi egyes
Challenger - Vicenza, férfi páros
ITF - Antalya, férfi egyes
ITF - Brcko, férfi egyes
ITF - Bukarest, férfi egyes
ITF - Heraklion, férfi egyes
ITF - Jablonec nad Nisou, ffi egyes
ITF - Mataro, férfi egyes
ITF - Monasztir 29A, férfi egyes
ITF - Monasztir, férfi egyes
ITF - Netanya, férfi egyes
ITF - Orán, férfi egyes
ITF - Ulcinj, férfi egyes
ITF, női - Annenheim, női egyes
ITF, női - Antalya, női egyes
ITF, női - Grado, női egyes
ITF, női - Heraklion, női egyes
ITF, női - Krsko, női egyes
ITF, női - Monasztir, női egyes
ITF, női - Netanya, női egyes
ITF, női - Orán, női egyes
ITF, női - Tbiliszi, női egyes
WTA - Roland Garros, női egyes
WTA - Roland Garros, női páros

Hogyan működik a Tippmix Kalkulátor?

Nagyon egyszerűen, még regisztráció sem szükséges a használathoz, és a tippek megosztásához. A kalkulátor kezdőlapján megtalálod az aznapi ajánlatot, sportágakra lebontva.

Egy sportágra klikkelve megnyílik az ajánlat, és kiválaszthatod a keresett mérkőzést. A mérkőzés mellett találod a Hazai, Döntetlen és Vendég oddsokat. Klikkelj az oddsra, és fel is kerül a szelvényedre.

A szelvény automatikusan megnyílik az első ajánlat esemény hozzáadása után. További események hozzáadása után már neked kell manuálisan megnyitnod a szelvényt, így egy nagyobb kombi szelvény esetén nem lesz útban a képernyőn.

A szelvény megnyitásahoz bármikor klikkelj az oldal jobb alsó sarkában található szelvény gombra.

A szelvényed a tippek megosztása után automatikusan kiürül, és kezdhetsz egy újabb szelvényt összeállítani. Természetesen kézzel is bármikor törölheted a teljes szelvény tartalmát a Szelvény kiürítése gombra klikkelve. Egy esemény törléséhez klikkelj az esemény nevére a szelvényen, majd a törlés gombra.

Az összeállított szelvényhez megadhatod a tétet is, így egyből láthatod mennyi lenne a lehetséges nyereményed a Tippmixen. A tippeid megosztásához nem kötelező megadnod a tétet. A rendszer automatikusan kiszámolja a maximum tétet is, figyelembe véve a Tippmixnél létező korlátozásokat.

Ez a teljes Tippmix ajánlat?

Nem, ez a Tippmix ajánlatának egy kis része, csak a mérkőzés nyertese (H,D,V) fogadásokra leszűrve. A teljes ajánlatot megtalálod a Tippmix weboldalán. Nem célunk a teljes ajánlat közlése, inkább a népszerű tippeket szeretnénk megosztani a látogatókkal. Teljes ajánlatra vonatkozó kalkulátort találsz a Tippmix és a TippmixPro honlapján is, természetesen tippek nélkül.

Tippmix tippek megosztása

Az összeállított tippsorodat megoszthatod az oldal többi látogatójával a Tippek megosztása gombra klikkelve. Bármennyi tippet megoszthatsz naponta.

0