Bajnokok Ligája Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BL-döntő 2015: Melyik csapat lesz a végső győztes?

Juventus
4 (50%)
Barcelona
4 (50%)

Összes szavazó: 8

Szavazás lezárva: június 06, 2015, 09:46:34

Gyengébb ez mint a tegnapi. Nesze neked Barca-Bayern  ;D Kiváncsi leszek a Bayern passzpontosságára meccs végén, full ártatlan szituációkban nem tudnak két passzt megcsinálni. A másik amit nem értek minek épp felépült játékosokat betenni kezdőbe? Tegnap Bale, ma Lewa. Egyik se olyan nagy spíler, bőven pótolhatóak. A produktumok meg (érthetően) nulla.

Fain kis meccs, Boateng meg úgy eldőlt, mint egy darab fa.  ;D

Idézetet írta: TiB Dátum május 06, 2015, 22:37:41
Messi egy Istenkirály. 8)

Sok a sérült, plusz Guardiola nem jó edző hozzászólásokra felkészülni...3...2...1..
Guardiola szar edző, sok volt a sérült, Robbennel és Riberyvel nyer a Bayern, és a bíró sem nekik fújt.

Bayernesként grat a Barcának. Előre impotensek voltunk, nem is érdemeltünk mást. Akárki akármit mond a sok sérült igen is számít, Alaba és Robben nagyon hiányzott. Nem mondom hogy más lett volna a meccs eredménye, de a játék képe biztos. Ma ennél többet nem érdemeltünk.

Én csak arra leszek kíváncsi, hogy 5 év múlva mi lesz Messi és C.Ronaldo nélkül a két gigásszal..?

Csatlakoznék én is.  ;D :D
2013ban földbe döngölik a Barcát és megnyernek mindent, mi a logikus döntés? Elcsaklizni az edzőjüket, hogy aztán vastagon visszanyaljon a fagyi.  :great:
Boateng meg hogy eldőlt, mint a rohadt nád.  :laugh:

Guardiola jó edző, az Arsenalnál szívesen látnám.

Idézetet írta: Greipel Dátum május 06, 2015, 22:50:03
Guardiola jó edző, az Arsenalnál szívesen látnám.

De ő nem hiszem hogy szívesen menne oda.

Fura egy meccs volt, a második félidő egészen kritikán aluli, a 77. percig  :D Pep ezt nagyon elcseszte. Persze tudom, őt mindenki imádja, mert Bayern-edző és katalán, de ez az ő sara. A második félidőben az történt amit akartak. Akkor miért nem akartak gólt lőni? Egy kapura lövés egész meccsen, az is mellé ment volna vagy 5 méterrel ha nem ér bele a védő. Arról már nem is beszélve hogy mit akart az MSN ellen 3 védővel?  ??? És megint totál fogalmatlanok tavaszra, ez már vicc. Menjenek át a La Ligába, vagy a mennyeibe, és akkor megmarad a motiváció. Mindegy, a hibákért ugyanúgy megfizetett Guardiola, mint ahogy Mourinho a kieséssel, vagy Ancelotti tegnap. Viszont ekkora különbség nagyon nem volt benne. Imádom a Neymart, számomra az egyetlen szerethető játékosa a Barcának, szurkoltam is hogy berúgja a harmadikat, de ha a sporinak nem villan át az agyán hogy neki van már egy sárgája, akkor zuhanyzó, ehelyett 15 mp-cel később gól  ;D

A keddi visszavágó így sajnos érdektelenné vált, de az igazat megvallva egy döntőben jobban örülnék a Barcának. (bár a bajorok nem tudnak még büntetőt se rúgni  :D)

Remélem a Juve nem szarja össze magát Madridban, mert nagyon nem szeretnék spanyol matinét a döntőben.

#309 május 07, 2015, 09:00:39, Pozzato
Így, hogy egyet aludtam rá, és belenéztem még egyszer a meccsbe, azt gondolom, hogy még olcsón megúszta a Bayern. Örülhetnek, hogy van egy Neuerük. Ha ilyen Cassilas szintű kapus véd, ez sima 5-0.
A Neymar-féle kiállításhoz annyit, hogy érdemes visszanézni a meccs elejét, mert még egy Bayern-fan ismerősöm is azt mondta, hogy ott nagyon sok mindent nem fújtak le a Münchennek, és nyugodtan rugdoshattak...  Xabi Alonso is kétszer felrúgta a Barcást, mire harmadjára nagy nehezen kapott egy lapot. A bíró megpróbálta lehozni a meccset kiállítás nélkül, hogy ne ez döntse el a mérkőzés sorsát. Szerintem jól tette, hogy egyik oldalról sem szórt ki senkit.
Szerintem Guardiola semmiben nem hibázott. Ebben a Bayernben ennyi van. Ancelotti sem tudta volna jobban felkészíteni a csapatot. Sőt. Én igazából csodálkoztam, hogy kihúzták 75 percig, de valljuk be, hogy ehhez szerencse is kellett. Végére lankadt a németeknél a figyelem, és fáradtak is, így törvényszerű volt a gól.
Én a Juvénak jobban örülnék a döntőben, de ezt már írtam is. Egyrészt kíváncsi lennék arra a meccsre, hogyan tudná feltörni a Juve védelmét a Barca, másrészt viszont szerintem a Real ellen könnyebb dolga lenne a Barcának. 

Srácok, nyugi...Münchenben fordul a kocka, s jön a 4-0. Nehogymár az UEFA évek óta tartó hatalmas, gigantikus álma teljesüljön, a BL döntős Bárka-Margit.

Forza JUVE!  :beerchug:

Sajna nem láttam a tegnapi meccset, de a Bayern kezdőt igen. Nem is nagyon tudtam hová tenni. Ok, Ribery, Robben és Alaba sérült volt, de Götze nem. Ennyire defenzív szart a Chelseatől láttam utoljára, amikor a kreatív zónában sem játszottak kreatív emberek. Szerintem ezt Pep elbaszta, de hát utólag talán már ő is bánja. Eleve nem tudom, mi volt a célja, egy 0-0 olyan jó lett volna a Bayernnek? Nem nagyon értem. Pep néha képes Istennek képzelni magát, rendre rábaszott a Barcánál is, amikor valamit próbált variálni. Nem mondom, volt sok nyerő húzása is, de korábban baszott már rá a hülye variálásra fontos BVB elleni meccsen, és sosem felejtem el azt, amikor eszébe jutott a Barcánál egy Valencia elleni meccsen, hogy három védővel áll fel a Barca. Matthieu élt is, mint hal a vízben, gól és gólpassz mellett talán kapufát is rúgott egy fi. alatt...

Aztán mivel nem láttam a meccset, így azt sem nagyon tudom, hogy az első Messi gólt miért követte másik, majd egy harmadik Barca-skúló. Egy Bayern szintű csapatnak nem lett volna kötelező még két gólt kapni... Kikapnak 1-0-ra, csókolom, otthon lehet fordítani. De 3-0-ról??? Nem értem, de azért örülök. Ennek a Bayernnek meg valamit kell kezdeni kell azzal, hogy motivált maradjon a szezon végére is.

Lewára visszatérve írta valaki, hogy nem akkora spíler, hogy ne lehessen kihagyni. Ebben még van is valami, de egy támadó -pláne ebben az egycsatáros rendszerben- ki van szolgáltatva a többieknek. Lehet valaki akármilyen jó csatár, ha nincs mögötte kiszolgáló személyzet, akkor baszhatja. Csak egy példa: Ott van a Dost gyerek a Wolfsburgnál. Szerintem 12 egy tucat srác a maga posztján, egy vékony magas gyerek. Hol lenne ő, ha de Bruyne nem kínálná meg jobbnál jobb labdákkal?

Én azt mondom, ebben a tegnapi zakóban Pep nyakig benne van. Götzét meg sokan kritizálják a német sajtóban is, és a münchennél is, de ha akkor sem fér be a kezdőbe, amikor nincs Robben, Ribery és Alaba, akkor mikor? Ha nem is kapja meg a lehetőséget, akkor jogos-e a kritika?

Idézetet írta: TiB Dátum május 06, 2015, 23:05:35
Akkor egyébként már nem Guardiola volt a trénere a Barcának, hanem szegény megboldogult Tito Vilanova. Nem változtat a dolgon, csak gondoltam jegyezzük meg :)

Ez való igaz, de 2013ban nem nehéz összekötni Guardiola személyét és a Barcelona játékát, erre vonatkozott a párhuzam. :)

Bet365: Kockázatmentes élő fogadás a Bayern München - Fc Barcelona derbire!

A Bayern München május 12-én, kedden az Fc Barcelona csapatát fogadja a Bajnokok Ligája elődöntőben, a bet365 pedig egy fantasztikus élő fogadást kínál!

Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást a Bayern - Barcelona mérkőzésre, és a bet365 megajándékoz egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

További részletek

Bajnokok Ligája Fogadások 2014/15 - elődöntők


Május 12., kedd:

2015.05.12 20:45   Bayern München - FC Barcelona   2.56   3.62   2.66

Május 13., szerda:

2015.05.13 20:45   Real Madrid - Juventus   1.61   4.15   5.57


Tippek, vélemények?