A bet365 a világ egyik legjelentősebb szereplője a szerencsejáték piacnak, sokak számára maga az etalon, a követendő példa. A továbbiakban a részletes útmutatónkat, alternatív címet, illetve több játékos véleményét olvashatod erről a fogadóirodáról.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.2 €
  50 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2001
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.95
 • Felület
  3.93
 • Megbízhatóság
  4.25
 • Odds-ok
  3.95
 • Kínálat
  4.45
 • Kifizetés gyorsasága
  4.01
 • Befizetés egyszerűsége
  4.41
 • Élő fogadás
  4.41
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard AstroPay
 • Minimum befizetés
  Visa
  1500 Ft
  5
  Visa Electron
  1500 Ft
  5
  MasterCard
  1500 Ft
  5
  SkrillSkrill
  1500 Ft
  5
  NetellerNeteller
  5
  1500 Ft
  paysafecardpaysafecard
  5
  1500 Ft
  Banki utalás
  40000 Ft
  100
  Maestro
  5
  1500 Ft
  AstroPayAstroPay
  1500 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

Bet365 útmutató

TÁVOZIK A BET365 MAGYARORSZÁGRÓL
A brit fogadóiroda döntésének értelmében 2023 december 4-től felfüggesztik jelenlétüket Magyarországon.
Ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatosan, akkor azt felteheted a bet365 fórumon.

  Külföldön élő magyar állampolgárok zavartalanul regisztrálhatnak és játszhatnak továbbra is a bet365-nél.

Alapjáraton a bet365 fő profilja a sportfogadás, viszont számos más szerencsejátékot is kínálnak, legyen szó akár kaszinóról, különböző ügyességi játékokról, vagy pókerről. Sőt, egyes piacokon elérhető a bingó is, melyről tudjuk, hogy nagy hagyománya van az Egyesült Királyságban, főleg az idősebbek körében.

Mivel folyamatosan követik a játékosok igényeit, illetve a háttérben a szakma legjobbjaival működnek együtt ezért az innováció terén is náluk találkozunk az elsők között a piac újdonságaival, fejleményeivel, így nem csoda, hogy amíg egyes irodáknál még 2023-ban is egy hatalmas előre lépés (legalábbis így harangozzák be) a cash out opció, addig náluk ez már egy lejárt lemez, amely alapfunkcióként szolgál egy jó ideje.

Nem utolsó sorban azt is tudni kell róluk, hogy mivel rendelkeznek a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) engedélyével, valamint ennek a felügyelete alatt állnak, ezért bármilyen problémánk akadna velük, megoldható az EU-n belül. Ez sokak számára lényegtelen, viszont amikor gondunk van, akkor valójában nem mindegy, hogy EU-n belüli vállalatról beszélünk, vagy egy szigeten bejegyzett kételyes hátterű cégről.

A bet365 története

A Coates család 2000-ben alapított vállalkozása rövid időn belül a legjobb és legnépszerűbb fogadóirodák között találta magát, és az igazság az, hogy több, mint 20 év elteltével kevesen tudják felvenni a versenyt velük. A 2020-as évek elején a cégnek több, mint 6000 alkalmazottja volt, számos piacon szerepelt, és ezáltal a játékosok száma meghaladta a 80 milliót.

Maga a vállalkozás székhelye az angliai Stoke-on-Trent, és aki jártas az angol labdarúgásban annak nem mondunk újdonságot, hogy maga a Stoke Citynek a tulajdonosa a bet365 Group.

A cég egyik társalapítója és egyben ügyvezetője az a Denise Coates, aki Nagy Britannia egyik leggazdagabb női vállalkozója, és egyben a királyság egyik fő adófizetője is.

A siker titka valószínű abban rejlik, hogy még a bet365 online felületének megjelenése (2001) előtt a Coates családnak voltak tapasztalatai a szerencsejáték területein, főleg a sportfogadásban, ugyanis Peter Coates, aki Denise édesapja, 1974-től különböző sportfogadási szolgáltatásokat nyújtó boltokat üzemeltetett. Innen az eredet. 2005-ben egyébként a boltokat eladták.

bet365 magyar kezdő oldal

A bet365 előnyei

A magyar játékosok számára a legnagyobb előnyt maga a bet365 magyar felülete jelenti, mely azon kívül, hogy aránylag egyszerűen kezelhető, elérhető magyarul is, mely sokak számára egy kulcsfontosságú dolog a megfelelő fogadóiroda kiválasztásakor.

Egy másik előnyként említhetjük az egyszámlás rendszert, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy abban az esetben ha a bet365 különböző szolgáltatásait (sportfogadás, póker, kaszinó) szeretnénk figyelembe venni, akkor nem kell utalgatni az egyenlegeket az egyik számláról a másikra, hanem ugyanabból az általunk feltöltött egyenlegből játszhatunk bármely részlegen.

Ugyancsak egy előnyként említhetjük az új regisztrálóknak járó bónuszokat, melyekről az alábbiakban még többet is olvashattok, viszont a már meglévő ügyfelek is számos ajánlatban részesülnek, legyen szó akár pénzvisszafizetésekről (0:0-ás eredmény esetén), vagy akár különböző gyűjtő bónuszokról melyek által növelhetjük profitunkat.

A fogadási kínálatuk ha nem is a leggazdagabb, de tartalmazza mindazt amire egy komoly sportfogadónak szüksége van. Mivel alapjáraton egy brit irodáról beszélünk, így ne csodálkozzunk, hogy a kínálatukban bőséges fogadási lehetőséget találunk az angliában népszerű sportágakra, legyen szó akár lóversenyekről, agárversenyekről.

Végül pedig fontos kiemelni, hogy amennyiben gondunk akad, akkor a magyar ügyfélszolgálat rendelkezésünkre áll, bár azt is tudni kell, hogy a mai világban a vonal másik végén nagy valószínűséggel egy robot található, de mint sokszor tapasztaltuk az alapvető kérdésekre megtaláljuk a választ.

A bet365 hátrányai

Hátrányként említhetjük a magyar vonatkozású sporteseményekre kínált ajánlatokat, vagyis ezek hiányát. Ebben például az Unibet jelen pillanatban jóval előrébb áll, de ez annak is tudható, hogy utóbbinak külön csapata van erre szakosodva.  Ettől eltekintve bet365 játékosként megtörténhet, hogy például egy Bajnokok Ligája meccsnapon megjutalmaznak egy nyereménynövelővel, vagy akár egy ingyenes fogadással.

Bet365 regisztráció

Amennyiben azt a döntést hoztad, hogy szeretnéd kipróbálni a bet365 fogadóiroda által nyújtott szolgáltatásokat, előbb regisztrálnod kell náluk, és ezt megteheted akár asztali gépen/laptopon, vagy akár a bet365 mobil applikáció keretén belül is, az Új számla gombra kattintván.

A megjelenő ablak olyan mezőket tartalmaz melyek kitöltése szükséges ahhoz, hogy fogadószámlád létrejöjjön. Itt nagyon fontos megemlítenünk, hogy csak saját adatokkal regisztrálj, ne a mamád, ne a papád adatait használd, de még a szomszédét is nélkülözd, ugyanis ellenkező esetben problémáid lehetnek akár egy ügyfélazonosítási procedúra során, akár kifizetés közben. Benne van a részvételi feltételeikben, hogy csak saját adatokat használhatunk, ezt pedig vedd figyelembe.

bet365 magyar regisztrációs űrlap
bet365 hu regisztrációs űrlap

Szükséges adatok a regisztrációhoz

Tartózkodási ország és személyes információk

Alapjáraton ki kell választanunk a tartózkodási országot, ahol jelenleg élünk (pl. Magyarország, Ausztria, Szlovákia stb.). Ezek után személyes adatokat kérnek, mint például a regisztráló neme, keresztneve, vezetéknéve, születési dátuma.

Elérhetőség

Következő részlegen az elérhetőségi adatokat tartalmazó mezőket kell kitölteni. Ide tartozik az e-mail cím, valamint a telefonszám. Figyeljünk az adatok pontosságára, ugyanis ezen elérhetőségi metódusokon tudják felvenni velünk a kapcsolatot. Például ha elfelejtjük a jelszavunkat, mely bármikor megtörténet, akkor egy pontos e-mail cím nélkülözhetetlen.

Tájékoztató kérése ingyen fogadásokról és ajánlatokról

Kiválaszthatjuk, hogy a továbbiakban szeretnénk vagy sem különböző ajánlatokról (pl. ingyenes fogadások) értesülni. Ezt egyébként a későbbiekben módosíthatjuk a Számlám -> Beállítások útvonalat követvén.

Lakcím

A cím megadása interaktívan történik, ami azt jelenti, hogy a mezők (házszám, lakás/emelet/ajtó, utca, irányítószám) kitöltése után a Cím keresése gombra klikkelve automatikusan kitöltődnek a mezők. Amennyiben az automata rendszer nem a helyes címünket töltötte be, akkor ezen tudunk változtatni.

Belépési adatok létrehozása

Következő és egyben újra nagyon fontos lépés a belépési adatok létrehozása. Először egy minimum 6, maximum 14 karakter hosszúságú felhasználónevet kell megadnunk, mely csak betűket, számokat és aláhúzásokat tartalmazhat, ékezetek vagy szóközök nélkül. 

 • helyes felhasználónév: kovacspista
 • helytelen felhasználónév: kovács pista

A felhasználónév után következik a jelszó, melynél javasoljuk, hogy olyant válasszunk ami számunkra egyszerűen megjegyezhető, viszont biztonsági szempontból is helyét állja. 

A jelszó nem tartalmazhatja a felhasználónevet, nevet, e-mail címet, vagy akár a születési dátumot. Alapjáraton 6-32 karakterből kell állnia, és a jelszót erősebbé lehet tenni a következő kombinációjával: számok, nagybetűk, kisbetűk, speciális karakterek (#$%^@*& stb.)

 • gyenge jelszóra egy példa: jelszo1 (nem, nem törtük fel az adataidat, viszont ez pl. nagyon gyakran használt)
 • erősebb jelszóra egy példa: jel_$zo+!

bet365 bónuszkód

Végül pedig már csak egyetlen egy kitöltendő mező marad, ami nem más, mint a Bónuszkód, amiről tudni kell, hogy bár bizonyos fogadóirodáknál van jelentősége a kezdőbónuszt illetően, a bet365-nél viszont ez nem így működik. Ez a mező maradhat üresen, mivel az új játékosoknak járó bónuszhoz nincs köze. Ez csak jól mutat egyes partnereknél. Tudjuk, mert rákérdeztünk.

Még mielőtt rákattintanák a bet365 regisztráció gombra jelöljük ki, hogy elolvastuk a Részvételi feltételeket, a Szabályokat, a Titoktartási nyilatkozatokat, a Cookie szabályzatot, valamint az életkor és a személyazonosság ellenőrzésével kapcsolatos eljárásaikat. Előbbi arra vonatkozik, hogy az új számlát nyitó személy betöltötte a 18. életévét és a bet365-nek jogában áll bekérni a személyazonosságot bizonyító dokumentumokat, ezek hiányában pedig az ügyfélszámlát felfüggeszthetik, illetve tranzakciós korlátozásokat alkalmazhatnak. Míg utóbbinál is hasonló lépéseket tehetnek, viszont amit ellenőriznek az már nem feltétlenül csak az életkor, hanem, hogy az illető személy valóban a saját adataival nyitotta a számlát vagy sem. Az adatok, dokumentumok ellenőrzése alatt a fogadói számla használatát korlátozhatják.

Bet365 bejelentkezés

Regisztrációnk után bejelentkezni a számlánkra úgy tudunk, ha rákattintunk a Belépés gombra. A számlanyitáskor megadott adatokat (felhasználónév, jelszó) kell itt beírnunk.

Jelszó módosítása

Amennyiben szeretnéd módosítani a jelszavad, akkor ezt megteheted bejelentkezés után ha ráklikkelsz a Számla menüre, majd követed az utasításokat a Jelszó oldalon.

Touch ID, Face ID és ujjlenyomatos bejelentkezés

Amennyiben a telefonod alkalmas a Touch ID, Face ID vagy az ujjlenyomatos bejelentkezésre, akkor ezen funkciókat használhatod a bet365 alkalmazásában (app) is. Ehhez a készüléked beállításainál engedélyezned kell a bejelentkezést a fenti opciók egyikével. Amennyiben ezt megtetted, akkor jelentkezz be a bet365 alkalmazásba, ahol egy felugró értesítést fogsz kapni. Kövesd az ottani utasításokat, hogy engedélyezhesd a kiválasztott funkciót a későbbi bejelentkezésekhez.

Ezt a funkciót egyébként ki is tudod utólag kapcsolni a Számla menü keretén belül, a Számlám részlegen.

Bejelentkezés belépőkóddal

Bet365 számládra bejelentkezhetsz belépőkóddal is, ami azt jelenti, hogy egy négyjegyű kód segítségével beléphetsz mobilon, felhasználóneved és jelszavad helyett. Amennyiben ezt a belépési formát választanád, a belépőkódod létrehozását megteheted a Számládon, viszont természetesen előbb hagyományos módon kell belépned. Utólag a belépőkód ezt váltja, de csak mobilon.

Bejelentkezve maradok opció

Amennyiben nem szeretnél hosszú távon mindig a bejelentkezésekkel foglalkozni (bár őszintén mi ezt javasoljuk, főleg biztonsági okok miatt), akkor mobilon vagy táblagépen a Bejelentkezve maradok funkció segítségével ezt elérheted. Az engedélyezéséhez a bejelentkező ablakon válaszd ki a Bejelentkezve maradok opciót, majd a felhasználóneved és jelszavad megadásával ez aktiválódik, és mentve marad.

Amennyiben erről a funkcióról lemondanál, akkor csupán annyi a teendőd, hogy jelentkezz ki a számládról.

A bet365 számlanyitási ajánlata

Az új játékosok a bet365 irodánál egy számlanyitási ajánlatban részesülhetnek, ehhez pedig egy pár feltételt kell teljesíteniük. A teljes bónusz értéke a befizetésnek a 100%-a, ami akár 15.000 Ft (fogadási kreditekben) is lehet, viszont nem több.

Töltsd fel a számládat minimum 1500 Ft értékben, majd igényeld a bónuszod a következő útvonalon haladva: Ügyfelek - Szolgáltatások menü - Akciók fül - Elérhető ajánlatok részleg - Igénylés most.

Nagyon fontos tudni, hogy a bónusz mértéke függ a feljogosító befizetés mértékétől. Mivel 100%-os bónuszról beszélünk, ezért alapvetően ha 10.000 Ft-tal töltöd fel a számlád, akkor az igényelhető fogadási kredit értéke a befizetéseddel megegyező 10.000 Ft, és így tovább. 

Azt is fontos tudni, hogy amennyiben az ajánlatot nem igényelted az első befizetéskor, ezt utólag is megteheted a számla nyitását követő 30 napon belül.

Amennyiben az igénylés előtt több befizetést is végrehajtottál, és a regisztráció után még nem járt le a 30 nap, akkor a legnagyobb befizetett összeget (maximum 15.000 Ft) veszik figyelembe.

Ahhoz, hogy a fogadási krediteket megkapjuk az igénylés után feljogosító fogadásokat kell elhelyeznünk a befizetés értékével megegyező téttel. További infó az ajánlatról

Ami még motiváló lehet a bet365-nél az a különböző sportágakra felajánlott gyűjtő bónuszok, főleg abban az esetben ha a játékszelvényünk több kimenetelt is szokott tartalmazni. Ezek az ajánlatok csak bizonyos sportágakra, meg bajnokságokra érvényesek, viszont nagyobb megemelhetik a várható nyeremény értékét. Egy sikeres gyűjtőfogadás esetén, kimenetel függvényében, ez az extra bónusz akár 70% is lehet.

Ezeken kívül az unalmas, gól nélküli mérkőzésekre felajánlott pénzvisszafizetés is motiváló lehet, viszont ellenőrizni kell mindig, hogy melyik találkozókra érvényes. 

És akkor még nem beszéltünk a sokak számára nagyon zavaró teniszmeccsek feladásával kapcsolatos törlésekről, amire a bet365 megint egy okosat húzott. Náluk, az egyszeri fogadások esetén, ha az ellenfél sérülés miatt visszalép, akkor a fogadásunkat nyertesként könyvelik el, a tétet készpénzként visszafizetik, és a nyereséget pedig fogadási kreditekként írják jóvá. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelekre érvényes.

Az összes fenti ajánlat igénybevétele előtt nagyon fontos a részvételi feltételek elolvasása, a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében.

bet365 befizetés és kifizetés

Bizonyos, 2023 nyarán bevezetett korlátozások miatt a magyar bankkártyás befizetés legtöbb esetben nem lehetséges, van viszont megoldás, hogy a befizetni kívánt összeg, biztonságosan bet365 számlátokra kerüljön. Ezek a következőek:
- Skrill/Neteller
- Paysafecard
- AstroPay
- banki átutalás
Ha bármilyen pénzüggyel kapcsolatos kérdésed van, szívesen segítünk a bet365 befizetések és kifizetések fórumtémában.

Mivel alapjáraton nem azért regisztrálunk a fogadóirodához, hogy bejelentkezve nézhessük akár a webes, akár a mobil felületüket és fogadási kínálatukat, ezért jó tudni, hogy milyen be-, illetve kifizetési metódusok állnak rendelkezésünkre.

Ha a leggyorsabb megoldást keressük, akkor kétség kívül a bankkártyával való számlafeltöltés a helyes út. Legyen szó Visa, Mastercard, vagy miért ne Maestro kártyáról, ezesetben a minimum befizetési összeg 1500 Ft, a maximum pedig 6 millió Ft. Az átfutási idő pedig azonnali.

De ugyancsak azonnali a befizetés ha rendelkezünk Paysafecarddal, bár egyre ritkábban találni manapság olyan értékesítési pontot ahol vásárolhatunk hasonlót (korábban majdnem minden ÖMV kútnál találtunk). A minimum befizetési összeg a Paysafecard esetén 1500 Ft, a maximum pedig 250.000 Ft.

2023 szeptemberétől a magyar játékosok számára a bet365 elérhetővé tette az AstroPay befizetési lehetőséget, mely egy elektronikus pénztárca, általa pedig online és földi vásárlásainkat intézhetjük, pénzt küldhetünk barátoknak/ismerősöknek. Picivel korábban, a fogadóiroda arról tájékoztatta játékosait, hogy a Skrill, valamint a Neteller is visszakerült, mint fizetőeszköz. Való igaz, hogy az új játékosok akik ezt a fizetőeszközt választják előbb egy extra ellenőrzésen kell átessenek, de ettől alapjáraton nem kell tartani. Csak azt vizsgálják, hogy a számlatulajdonos (bet365 és Skrill/Neteller), egy és ugyanaz.

Akár Skrillről, Netellerről vagy AstroPayről beszélünk a minimum befizetési összeg 1500 Ft, és díjmentes.

Akinek nem rendelkezik a fentiekkel, és az ideje is rengeteg, vagy jóval nagyobb összeget szeretne felölteni, annak tökéletes megoldás lehet a banki átutalás, melynek feldolgozása eltarthat 2-től 10 munkanapig, viszont befizethetünk akár 40 millió Ft-ot is. A minimum átutalási összeg az 40.000 Ft.

Azt is tudni kell, hogy az összes befizetési lehetőségnek a költsége nulla, vagyis ingyenes, viszont még mielőtt utalgatunk nem árt képben lenni, hogy az a bank ahol számlánkat vezetik mennyire kedveli ezt az iparágat. Nem másért, de vannak bankok akik egyszerűen szeretnek üldögélni a pénzünkön, és míg sok esetben azt gondolnánk, hogy a fogadóiroda a mumus, végül kiderül, hogy valójában a gond a pénzintézetnél volt. Persze, nagyon sokszor félretájékoztatnak az ottani alkalmazottak.

Azért is ajánljuk mi a bankkártyás befizetést, mivel azon kívül, hogy másodpercek alatt lezajlik a tranzakció, a folyamatot nem a bank intézi, hanem a kártyakibocsátó (Visa, Mastercard stb.).

Bármelyik számlafeltöltési opciót választanánk fontos tudni, hogy egyiknek sincs tranzakciós díja, legalábbis a fogadóiroda nem von le díjat.

Mivel nem szeretnénk, hogy a pénzügyi tranzakciók csak egyoldalúak legyenek (mindig csak befizetni), ezért fontos tudni, hogy hogyan működik a kifizetés, főleg ha egy nagyobb fogásunk volt a hétvégén.

Annak érdekében, hogy a bet365-nál található egyenlegünk saját pénztárcánkba kerüljön követnünk kell a  Számla menü - Bank - Kifizetés útvonalat felületükön. 

Megtörténhet, hogy a kifizetésnél csak olyan metódust választhatunk, amilyennel a számlánkat töltöttük fel. Például ha Visa bankkártyával fizettünk be, akkor ugyanoda kérhetjük a kifizetést is. Vagy ha bankon keresztül utaltunk, akkor a visszaút is ott történik.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag az az eszköz amivel befizettünk már nem áll rendelkezésünkre, akkor a kiutalást kérhetjük bankszámlára. 

A kiutalás díja (az iroda részéről)) bankkártyára, Skrillre, Netelerre, AstroPayre illetve Paysafecardra ingyenes, banki átutalás esetén pedig 28 naponta van egy ingyenes lehetőségünk kikérni az egyenlegünket, vagy amennyiben többször igényelnénk pénzt akkor 2100 Ft. a tranzakciós díj, utalásonként.

Bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro), Skrill, Neteller, AstroPay valamint Paysafecard esetén a minimum igényelhető összeg 1500 Ft., a maximum pedig bankkártya esetén 6 millió forint, Paysafecard esetén pedig 70.000 Ft.

Banki átutaláskor a minimum összeg 11.000 Ft., a maximum pedig 10 millió Ft.

Végül, de nem utoljára azt is szeretnénk tudni, hogy mennyi idő alatt kapjuk meg az igényelt összeget.

 • Bankkártya: 1-5 banki munkanap
 • Banki átutalás: 1-3 banki munkanap
 • Skrill/Neteller: 24 órán belül
 • AstroPay: 24 órán belül
 • Paysafecard: 24 órán belül

Fontos tudni, hogy kifizetést csak akkor kérhetsz amikor a bet365 számlád már teljes mértékben azonosítva volt, vagyis beküldheted a szükséges dokumentumokat és azokat leellenőrizték.

Amennyiben a fenti kiutalási idő lejár, de te még nem kaptad meg az igényelt összeget, akkor azon kívül, hogy javasoljuk a bankkal való kapcsolat felvételét, egy kört lehet tenni a bet365 ügyfélszolgálatnál is. Tapasztalatból írjuk, hogy a legtöbbször a banknál merülnek fel gondok.

Akár befizetésről, akár kifizetésről beszélünk egy dolgot tartsunk észbe. Csakis saját pénzügyi eszközöket (bankkártya stb.) használjunk, mivel ellentétes esetben korlátozhatják, vagy akár zárolhatják számlánkat. Szóval szomszéd néni bankkártyája maradjon a szomszédba, de párunknak/élettársunknak se okozzunk kellemetlenségeket, mert nemcsak vele gyűlhet meg a bajunk.

Ügyfélazonosítási folyamat

Megtörténhet, hogy az űrlap kitöltése, valamint a regisztrációs gombra való klikkelés után a következő oldal arról tájékoztasson, hogy nem sikerült ellenőrizniük identitásunkat. Ennek láttán nem kell megijedni, hanem amennyiben kéznél (vagy akár telefonon mentve) vannak a dokumentumok, akkor rá kell kattintani az Ellenőrzésre, majd a következő részlegen követni a lépéseket. Alapjáraton személyazonosságot, valamint lakcímet igazoló dokumentumokat kérhetnek. Ezek ellenőrzése nem tart sok ideig (alapjáraton 15 percet írnak), és ha megtörtént, akkor teljes mértékben használhatjuk újonnan nyitott számlánkat. 

Amennyiben a későbbiekben igényelnék, hogy az ügyfélazonosítási folyamatot végrehajtsuk tudnunk kell, hogy ennek átfutási ideje akár 48 óra is lehet, és a köztes periódusban valószínű, hogy bizonyos korlátozásokban ütközünk fogadószámlánkon. Viszont a jó hír, hogy alapjáraton egyetlen egyszer kell átfutni hasonló ellenőrzésen, és ha megvan akkor már gördülékenyen fog működni minden, még a kifizetés is. 

Milyen dokumentumokat kérhetnek?

Személyazonosságot igazoló dokumentum (egyiket az alábbiak közül - mi válaszhatunk)

 • Lakcímkártya
 • Útlevél
 • Vezetői jogosítvány
 • Tartózkodási engedély / vízum

Lakcímet igazoló dokumentum (egyiket az alábbiak közül)

 • Bankszámlakivonat (feltétlenül saját nevünkön lévő)
 • Bankkártya kivonat
 • Telefon számla
 • Lakhatási számla

Bármelyiket is választanánk a fentiek közül a lényeg, hogy az adatok egyezzenek, tehát pl. a lakhatási számlán a mi nevünk kell szerepeljen.

bet365 élő fogadás

Sok év eltelt azóta, hogy az élő fogadás szenzációnak volt feltüntetve egy online fogadóirodánál. Egyébként bizonyos országokban ez nem csak online történik, hanem bolti fogadóirodákban is, viszont mindenek megvan az előnye és a hátránya. Az élő fogadásnak mobilon pl. az az előnye, hogy nagyon gyors. Követjük az eseményt, kattintunk a fogadandó kimenetelre, megadjuk a tét nagyságát, és a fogadás gombbal már meg is történt a tranzakció, míg egy bolt esetén akadhatnak különböző gátak (pl. az alkalmazott gyorssasága - mire megtörténne a fogadás, változik az odds meg hasonlók).

Amennyiben a bet365 élő fogadás programját böngészi az ember akkor szó szerint elvesztődik, és nem azért mert annyira átláthatatlan, sőt nagyon is tiszta a kezelőfelület, viszont annyi sporteseményre fogadhatunk élőben, hogy a bőséggel van a gond, ha nevezhetjük egyáltalán annak.

Az élő fogadási lehetőségeket nagyon egyszerűen megtaláljuk a bet365-nél, mert külön részleget szántak neki. Például webes felületen a zöld sávban találjuk a Sport mellett (Élőben).

A 2020-as évek elején amikor gyakorlatilag megállt a sportvilág is, nagy divat lett az orosz asztaliteniszre való fogadás, sőt ezekről legtöbbször élő közvetítés is folyt. Éjjel-nappal játszottak, és vicces volt hallgatni, meg látni egy ilyen mérkőzést. Gyakorlatilag egy nagy teremben zajlottak a meccsek, és csupán egy függönnyel választották el az asztalokat. Ezekre élőben fogadhattunk akkor, és annyira népszerűek lettek, hogy még manapság is rendeznek hasonlókat, természetesen a fogadási lehetőségekkel együtt.

Elmondhatjuk, hogy ritka az a sportesemény a bet365 kínálatában amelyikre ne lenne lehetőségünk élőben fogadni, legyen szó akár n-ik ligás meccsekről, e-sport ütközetekről, extrém helyeken megrendezett tenisz mérkőzésekről, és a listát lehetne még sorolni.

Az élő fogadás népszerűsége manapság már akkora, hogy egyes sportfogadók különböző stratégiákat dolgoztak ki erre vonatkozóan, és a hagyományos, mérkőzés előtti fogadásokat már nem is veszik figyelembe.

Fontos előnye az élő fogadásnak, hogy jobb képet kaphatunk a csapatokról, a játékosokról mérkőzések közben, olyan infókat tudhatunk meg, melyek az adott sportesemény kezdése előtt nem álltak rendelkezésünkre. 

A legjobb viszont ha kombináljuk az élő fogadást és az élő közvetítést, mert utóbbi esetén már egy képet is kapunk az esemény fejleményeiről, és szerencsére mindkét funkciót megtaláljuk ennél a fogadóirodánál.

bet365 élő fogadás

bet365 élő közvetítés

Az élő közvetítés által azon kívül, hogy szórakoztató jellegű, láthatjuk az események történését, és nem csak olvasunk róla. Ez meg egy hatalmas előny.

Látjuk ha egy játékos gyengén szerepel, látjuk ha egy teniszező sérülten játszik, de azt is láthatjuk, hogy valamely csapat nagyon közel áll, hogy gól szerezzen, mert percek óta lerohanta az ellenfél kapuját, és már érezzük, hogy hamarosan a kapus a hálóból kotorja ki a labdát.

Többször is említettük weboldalunkon, hogy nagyon sokszor a fogadást a megérzésekre kell bízni, és ez érvényes az élő fogadásokra is, kombinálva az élő közvetítési lehetőségekkel. Látjuk és érezzük, hogy valami be fog következni hamarosan. Hát ilyenkor kell cselekedni.

Egy esemény megtekintéséhez előbb regisztrálnod kell ha még nem tetted ezt meg korábban, valamint bejelentkezés után látogass el az Élőben oldalra. A bet365 irodánál bármely mérkőzés mellett találunk egy Lejátszás gombot bekeretezve arról tudni kell, hogy azt nézhetjük élőben is.

Fontos tudni, hogy az élő közvetítés megtekintése alapjáraton ingyenes, viszont a fogadási egyenlegünk nagyobb kell legyen, mint nulla, vagy rendelkeznünk kell egy leadott fogadással az előző 24 órában.

Mobilkészüléken végiggörgetvén az Élőben oldal sport menüjén a fent említett Lejátszás gombra (ahol van) klikkelvén elindíthatjuk az élő közvetítést. Táblagépen a közvetítés automatikusan elindul.

Amennyiben asztali gépen/laptopon lépsz be a bet365 számládra, és ott fogadsz, meg követed az eseményeket élőben, tudnod kell, hogy a közvetítést a gombostű ikonnal le is rögzítheted, így mindig az adott eseményt nézheted, miközben tovább böngészhetsz az oldalon újabb fogadási lehetőségeket kutatván.

Az optimális ha a böngésződ nézetbeállítása 100%-os vagy annál kisebb.

A bet365 élő közvetítés funkciójával megtekintheted az Ausztrál Open, a Roland Garros, vagy akár a US Open meccseit is, nem maradsz le a topligák kupamérkőzéseiről (legyen szó akár angol FA Kupáról), de egyébként ugyancsak itt nézhetjük és fogadhatunk a topligák ütközeteire. Az alábbiakban egy rövidített lista a lehetőségekről, bővebben pedig az élő közvetítés oldalunkat böngészvén láthatjátok a lehetőségeket.

 • Labdarúgás (Bundesliga, Serie A, LaLiga, Ligue 1, angol FA Kupa, holland Eredivisie)
 • Tenisz (Ausztrál Open, Roland Garros, US Open, ATP és WTA tornák, Challenger tornák)
 • Kézilabda (Bajnokok Ligája)
 • Kosárlabda (NBA, EuroCup, Euroliga)
 • NFL szezon összes mérkőzése beleértve a Super Bowl-t is
 • Darts (Világbajnokság, Premier League)
 • Snooker (Bajnoki Liga, Világbajnokság)
 • Jégkorong (NHL)
 • Röplabda (Bajnokok Ligája) stb.

Végül meg még nem is említettük, hogy vannak olyan sportesemények amelyeket hagyományos módon valamilyen oknál kifolyólag nem nézhetünk, kételyes live stream oldalakat kerülnénk, és akkor ugyancsak sokesetben megoldást jelenthet az adott iroda élő közvetítés funkciója. 

Bizonyos esetekben földrajzi korlátozások is lehetnek érvényben egyes élő közvetítésekre, viszont Magyarországra ez nagyon ritkán vonatkozik.

Élő mérkőzés követése

Abban az esetben ha egy adott sporteseménynél nincs lehetőségünk a történéseket követni, de továbbra is szeretnénk az élő fogadást maximálisan kihasználni, akkor ilyen esetben nagy segítséget nyújthat a bet365 élő mérkőzés funkciója, mely által folyamatosan követhetjük az eseményeket szövegesen, valamint grafikusan. Őket idézvén, ez a "második legjobb dolog az élő közvetítések" után.

Az élő mérkőzés funkciónak köszönhetően követhetjük a mérkőzés történéseit, az illusztrációk folyamatosan frissülnek, így képben lehetünk, hogy aktuálisan mi történik a pályán, a kulcspillanatokról pedig jelzést kapunk.

Például labdarúgásnál tudni fogjuk, hogy mikor támad veszélyesebben egy adott csapat, mikor jutnak szöglethez, szabadrúgáshoz, ugyanúgy tenisznél minden pontot végig követhetünk, tudjuk, hogy mikor ütöttek egy ászt, vagy követtek el kettőshibát, de arról is tájékoztatnak, hogy kosárlabdában büntetődobások következnek. Apróságok, de csupán egy eredményt nézvén nem kapunk teljes képet. Ezért is hasznos lehet ez a lehetőség a bet365-nél.

Ez a funkció egyébként rendelkezésünkre áll azoknál az eseményeknél amelyeket élőben is követhetünk.

bet365 fogadáskészítő

A fogadáskészítő segítségével egyedi fogadást állíthatsz össze legyen szó akár labdarúgásról, teniszről vagy amerikai fociról, és ami a legjobb, hogy a fogadáskészítő nem csak egy mérkőzésre vonatkozik, hanem akár többre, sőt több sportágat is kombinálhatunk egy szelvényen.

Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Vegyünk mintaként egy magyar NB1-es mérkőzést (Kisvárda FC vs. Ferencvárosi TC). Ennél a mérkőzésnél azon kívül, hogy fogadhatunk a hagyományos módot követve számos kimenetel közül választván, megvan a lehetőségünk egy fogadáskészítőt létrehozni. Például beküldhetünk egy ilyen szelvényt:

 • mindkét csapat gólt szerez
 • a második félidőben lesz több gól
 • Franck Boli bármikor gólt szerez

Ennek a funkciónak a segítségével a legunalmasabb mérkőzés is izgalmassá vállhat. Gondoljuk csak át. Hogyan követsz egy olyan mérkőzést amelynek a kimenetére (pl. X játékos győzelme) fogadtál az esemény előtt, és hogyan követed ugyanazt a meccset amelyre egy olyan szelvénnyel készül melyen pl. az szerepel, hogy ki szerzi az első breaket, illetve egy adott játékos szettet nyer. Ugyanaz a meccs, viszont különböző hangulatokat válthat ki.

Milyen fogadási típusokra érvényes a fogadáskészítő?

Azon mérkőzéseknél ahol elérhető a fogadáskészítő funkció lehetőséged van nem kevesebb, mint 12 választást felpakolni egy szelvényre. Nyilván sportáganként meg vannak szabva a lehetőségek, melyekről az alábbiakban tájékozódhatsz.

A bet365 fogadáskészítő elérhető az összes labdarúgás, valamint tenisz mérkőzésre, amerikai foci esetén pedig NFL és NCAAF meccseken.

Labdarúgás

 • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Gólok száma
 • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
 • Szögletek
 • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
 • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát
 • Mérkőzés - lövések
 • Játékos - kapura tartó lövések
 • Mérkőzés - lesek

Tenisz

 • Megnyeri a mérkőzést
 • Fogadás szettre
 • Összesített játékok
 • Hendikep - megnyert játékok
 • Első szett nyertese
 • 1. szett - összesített játékok
 • 1. szett - játék eredménye
 • Első break
 • Játékos szettet nyer
 • Egyenes szettekben nyer

Amerikai foci

 • Pont hendikep
 • Győztes
 • Játék összesített
 • Játékos - passzolt touchdownok
 • Játékos - rush yardok
 • Touchdown szerzők
 • 1. félidő - hendikep
 • 1. negyed - hendikep

A fogadás módosítása funkció nem használható abban az esetben ha a szelvényünket fogadáskészítő által hoztuk létre.

Bet365 felvehető most vagy cash out

A fogadás elhelyezése után korábban már nem volt lehetőségünk változtatni, és meg kellett várnunk a mérkőzés végét, majd szelvényünk kiértékelését. Manapság viszont a bet365 felvehető most opciónak köszönhetően ha meggondoljuk magunkat akár közvetlen a fogadás elhelyezése után is visszavonhatjuk a fogadásunkat.

Alapjáraton viszont nem a fenti célt szolgálja, hanem egy lehetőséget biztosít a tétünk teljes, vagy akár részleges felvételére még mielőtt egy adott sportesemény lezárulna.

A bet365 nem garantálja, hogy ez a funkció minden egyes fogadásnál adott, ami valamilyen módon érthető is, viszont ha megjelenik, akkor élhetünk a lehetőséggel. 

Akár részleges kifizetést is igényelhetünk, ami arról szól, hogy a feltett tét egy részét visszaigényeljük, a fennmaradó összeget pedig az eredmény függvényében rendezik.

A bet365 által felkínált összeg nagyobb és kisebb is lehet az eredeti téthez viszonyítva, annak függvényében, hogy hogyan alakul egy adott mérkőzés.

Automata kifizetés opció

Egy fogadás leadásakor lehetőségünk van beállítani egy automata kifizetési szabályt is. Ha a felvehető összeg eléri vagy túllépi az általunk beállított összeget, akkor az adott fogadást automatikusan kiértékelik, és az összeget jóváírják számlánkon.

A Felvehető most opció sokesetben hasznos lehet a sportfogadók számára, de ez is olyan, mint a sportfogadás megérzés alapján. Amennyiben élőben követed a mérkőzést, és fogadtál rá, akkor kialakulhat benned egy kép, és láthatod, hogy jó döntést hoztál-e vagy sem. Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor a cash out opció egy remek eszköz arra, hogy veszteséged minimalizáld. Persze, megtörténhet, hogy mellé nyúlsz, de tévedni emberi dolog.

Fogadás módosítása

Egy már korábban elhelyezett fogadást is módosíthatunk a bet365-nél, viszont tudni kell, hogy ez csak akkor elérhető amennyiben a Felvehető most funkció is adott.

Újabb kimeneteleket adhatunk hozzá, cserélhetünk, illetve eltávolíthatunk szelvényünkről ennek a funkciónak a segítségével.

Ami extra pozitívum, hogy a bet365-nél akkor is módosíthatjuk fogadásunkat ha a szelvényünkön bizonyos választásainkat már kiértékeltek. Lehet, hogy időközben meggondoltuk magunkat vagy egy új információt kaptunk egy adott meccsre vonatkozóan, erre pedig tökéletes ez a lehetőség.

Azt is tudni kell, hogy fogadás módosításakor az új fogadás összes szorzója frissül az aktuális szorzókat figyelembe véve.

Fogadás fokozó

Érdemes ezt a részleget is követni a bet365 irodánál ugyanis nagyon sok esetben olyan lehetőségeket kínálnak melyek által növelhetjük nyereményünket, ha pont azon eseményekre szerettünk volna fogadni. Gyakorlatilag megnövelt nyereményszorzókról van szó.

A még jobb hír, hogy ezek a megnövelt szorzók nem csak topligákra érvényesek, hanem gyakoriak az NB1-es meccsek esetén, de találkoztunk velük Magyar Kupás kiírásokon is.

Például a Győr - Debrecen találkozón alapjáraton 17.00-ás nyereményszorzón fogadhattunk arra, hogy a Loki 3-1-es győzelmet arat, viszont a nyereményfokozóval ez az odds már 19.00-ra emelkedett. Szóval mi szívből javasoljuk ezen opció követését, mert nincs veszítenivalónk. 

Mindezt megtaláljuk akár a bet365 főoldalán kiemelve, akár egy adott bajnokság keretén belül a Mérkőzések fül mellett.

Értesítések

Ezen funkciónak köszönhetően mobilodon értesítéseket kaphatsz fogadásaidról, nyereményeidről, de ugyancsak tudomást szerezhetsz az eredményekről is. Ennek bekapcsolására bejelentkezés után a Szolgáltatások - Értesítéseim útvonalat kell követni, és ott engedélyezni az értesítéseket. 

Ugyancsak tudomást szerezhetsz az eredményekről is, amennyiben egy adott sportesemény (labdarúgás, tenisz, kosárlabda) mellett szereplő harang gombot megnyomod.

A fenti útvonalat követvén (Értesítéseim menü) megtekintheted, frissítheted, illetve törölheted bármely létező értesítést.

bet365 app

Mivel napjainkban a mobiltelefon folyamatosan jelen van életünkben, és nem telik el sokszor úgy egy óra (egyesek számára perc), hogy valamilyen okból kifolyólag ne nézzünk rá a készülékre, vannak szituációk amikor ezen eszközök segítséget nyújthatnak, és ilyen a mobilról való fogadás, viszont csak akkor ha ezt tudatosan tesszük. Előnyök és hátrányok.

A bet365 felületét elérhetjük mobilunkon akár az általunk használt böngésző által, de lehetőségünk van letölteni a bet365 mobil applikációt is. Utóbbi esetén viszont szükség van egy kis trükközésre, mivel bizonyos piaci korlátozások miatt szerencsejáték applikációk nem mindig elérhetőek a hagyományos módon (pl. Google Play Store-ban nem találjuk meg a bet365 alkalmazást).

Nagyon fontos, hogy mindig csak a hivatalos applikációkat töltsük le telefonunkra, mivel rengeteg harmadik féltől származó alkalmazást találunk az Áruházban.

Akár a mobilunk böngészőjéből érjük el a weboldalt, akár az alkalmazást használjuk a bet365 által nyújtott lehetőségek mind rendelkezésünkre állnak, beleértve az élő közvetítést is.

A minimális rendszerkövetelmények

 • Android 8+ és iOS 13+

Fejlesztő: Hillside Technology Limited

bet365 mobil applikáció

bet365 android app letöltése

Amennyiben Androidos készülékkel rendelkezünk akkor előbb látogassunk el a bet365.com weboldalra, majd a megnyíló lap alján kattintsunk az Összes bet365 alkalmazás-ra. Itt lehetőségünk van kiválasztani azt az alkalmazást amelyiket szeretnénk (pl. Sport). A letöltésre kattintva az apk fájl letöltődik a telefonra.

Miután a letöltés megtörtént, az applikációt telepítened kell mobilodra. Ennek érdekében lépj be a letöltések mappába, válaszd ki a bet365 app apk fájlt, engedélyezd a telepítést. Amint ez a folyamat lezajlott a Bet365 applikációja megjelenik a többi között, és már használható is.

bet365 iOS app letöltése

Azon személyek akik akár iPhone-t, akár iPad-et használnak, egyszóval az iOS rendszerét azoknak egy picit nehezebb a Bet365 App letöltése, telepítése.

Mivel korlátozások vannak az App Store-ban, ugyanúgy mint az Androidos készülékek esetén direkt módon nincs lehetőségünk letölteni az applikációt, vagy ha igen, akkor újból trükközni kell.

Az egyik lehetséges megoldás ha a használt eszköz beállításainál kicseréljük a helyadatokat, és például megpróbálunk elérni egy külföldi App Store-t (Egyesült Királyság), ahonnan letölthetjük az alkalmazást, vagy egy másik lehetőség ha VPN-nel próbálkozunk.

bet365 app iOS alternatíva

Amennyiben semmilyen módon nem sikerül letöltenünk a bet365 alkalmazást iOS készülékünkre, akkor is van még egy alternatíva. Nyissuk meg a böngészőben a bet365 honlapját. Kattintsunk a megosztás gombra, majd a listából válasszuk ki a Főképernyőhöz adás opciót, következő oldalon pedig a "Hozzáadás" gombbal ezt a műveletet megerősíthetjük. Amint láthatjuk az applikációk között megjelenik a bet365 is, ami ha megnyitunk, akkor azt ugyanúgy kezelhetjük, mint a hivatalosat.

Utóbbi megoldás sokkal inkább ajánlottabb, csupán az egyszerűsége miatt is.

Fogadás elhelyezése

Bármilyen eszközről is lépünk be a bet365 felületére, a fogadási lehetőségeket nagyon egyszerűen megtaláljuk. Náluk is jellemző, hogy a népszerűbb sportágakat kiemelik, de különlegességnek számít, hogy készítettek egy külön szekciót a 2.00 alatti szorzós fogadási lehetőségeknek.

Sportágak mellett találunk egy csillag gombot, amelyet ha megnyomunk akkor az illetőt favoritként kezeli, és pl. webes böngésző esetén fölviszi a teljes lista élére. Ez egy hasznos funkció, mivel ki tudjuk választani a számunkra fontos sportágakat, így nem kell kerülgetni a többit.

A kezelőfelületük barátságos, pár klikkelés által már el is helyezhetjük fogadásaink. Például ha egy angol Premier League meccsre szeretnék fogadni, akkor megkeressük a Labdarúgás menüt, a megjelenő listában kiválasztjuk az Angol Premier Liga opciót, és máris szemünk előtt állnak az adott bajnokság elkövetkezendő mérkőzései, az alap kimenetelre (hazai, döntetlen, vendég) felajánlott oddsokkal együtt. A sor végén a szám tükrözi az egyéb fogadási lehetőségek számát (pl. 107, ami azt jelenti, hogy az adott meccsre jelen pillanatban még extra 107 fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre az alapon kívül).

Innen már csak egy kattintás, és az általunk választott kimenetel felkerül a fogadószelvényre, ahol megadhatunk egy tetszőleges tétet, majd érvényesíthetjük fogadásunk.

bet365 magyar sport ajánlat

Mivel egy brit fogadóirodáról van szó, ezért láthatjuk, hogy számos olyan sportág szerepel kínálatukban, ami nekünk vagy nem jelent semmit, vagy nálunk kevésbé népszerű. Ide sorolhatnánk az Agárversenyeket, a Golfot, de még a Lóversenyt is, ami az Egyesült Királyságban nagy hagyománynak örvend, és minden évben hatalmas figyelmet kerekítenek például olyan eseményeknek, mint a Cheltenham Festival.

Aki viszont nem keresi az extrém dolgokat, annak tényleg ajánlott készítenie egy favorit listát, mert azon sportágakon belül nagyon sok fogadási lehetősége van. A magyar felületen például extra figyelmet biztosítanak a honi sporteseményeknek, így ezért a Labdarúgás szekcióban az elsők közt fogjuk találni az NB1-re, vagy akár a Magyar Kupára kínált fogadási lehetőségeket.

Sőt, ha kiválasztjuk például a magyar NB1-et, akkor találunk egy "Csapatok" fület melyre rákattintván ABC sorrendbe vannak rendezve a bajnokságban szereplő gárdát, és megvan az a lehetőségünk, hogy csillagozzuk őket. Ez azt jelenti, hogy az általunk kiválasztott csapatokra vonatkozó fogadási lehetőségeket egyszerűbben megtaláljuk, és nem csak egy adott bajnokság keretén belül, hanem az illető csapat összes elkövetkezendő mérkőzésére szól.

A bajnokságoknál találjuk a Tabella részleget is, amely ugyancsak hasznos lehet úgy tájékozódás, mint fogadás szempontjából is.

Ugyancsak egy különlegessége a bet365 sport ajánlatának, hogy számos hosszú távú fogadási lehetőséget biztosítanak, és nem csak végső győztesekre fogadhatunk, hanem akár arra is, hogy egy csapat az első 4-ben végzi az adott bajnokságot, kieső csapatokra, vagy akár arra, hogy egy csapat a tabella alsó felén zárja a kihívást. Érdemes átnézni ezeket, mert sokszor értékes dolgokat találtunk mi is.

Bet365 sport ajánlata

A bet365 fogadóirodánál számos sportág közül válogathatunk, de kínálatunkban találunk nem sport jellegű eseményeket amelyekre kisebb nagyobb téteket helyezhetünk el. 

A labdarúgás otthonából származó szolgálatónál nyilván kiemelt pozícióban szerepel ez a sportág, de amint említettük a lóverseny is nagyon nagy népszerűségnek örvend.

Maga a sportágak nagyon átláthatóan vannak felsorakoztatva, ábécé sorrendben, így viszonylag nagyon egyszerűen megtaláljuk azt amit keresünk, sőt mivel minden sportágnak egy ikont is hozzárendeltek, ez még jobban megkönnyíti feladatunk.

E cikk íráskor több, mint 40 sportágat számoltunk, köztük a népszerűeken kívül olyanok is szerepeltek, mint a floorball, NASCAR, salakmotorozás, ügetőverseny, vízilabda (amely nem feltétlenül gyakori az irodák kínálatában), bandy, kelta sportok, lacrosse, vagy akár netball.

Dicsérendő, hogy külön kiemelik a magyar vonatkozású labdarúgó bajnokságokat, így nagyon egyszerűen böngészhetjük pl. az NB I, vagy akár az NB II kínálatát, de a focira rákattintva az ajánlatban még Magyar lista is szerepel amely minden olyan mérkőzést tartalmaz amely hazai vonatkozású. A népszerű labdarúgó topligák külön ki vannak emelve, és ezen kívül aki az Egyesült Királyság részleget böngészi az láthatja, hogy nagyon alacsony ligás meccsekre is rengeteg fogadási lehetőséget biztosítanak.

Az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő tenisznél a Grand Slam tornák után az aktuális ATP és WTA tornák mérkőzéslistáit láthatjuk, majd ezután elszabadul a pokol, ugyanis a világ minden táján zajló kis tenisztornák közül válaszhatunk, legyen szó akár Challenger, ITF vagy miért ne UTR rendezvényről.

És, ha már említve volt a nem sport jellegű fogadás, akkor tudni kell, hogy a különböző bulvár eseményeket a Speciális menü alatt találjuk, külön országokra felosztva. Itt fogadhatunk pl. a Love Island legjobb női, vagy akár férfi szereplőjére, a BBC Év sportemberére, de még az argentin vagy akár brazil Big Brother kimenetelére is van lehetőségünk tétet elhelyezni.

Külön részleget biztosítanak a politikai fogadásoknak, ahol alapjáraton brit politikai eseményekre fogadhatunk, vagy akár az amerikai elnökválasztásokra is, egyebek mellett.

Bet365 fogadási típusok

Egy magyar NB1-es mérkőzés során közel 100 fogadási típus közül választhatunk, egy topligás találkozónál ez a szám akár elérheti a 200-at is.

Labdarúgás esetén fogadhatunk például egyebek közt az alábbiakra is:

 • Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt (Eredmény = Mérkőzés kimenetele)
 • Eredmény/Összesített gólok
 • 1. félidő szögletek (alatt/fölött)
 • Összesített gól percek (összeadják a gólszerzés perceinek számát)
 • Késői gól (pl. lesz-e találat a mérkőzés 72-ik perce után)
 • Az első csapatgól ideje
 • Eredmény a 10. percben
 • Első 10 perc góljainak száma

Kosárlabda meccsek esetén egy pár fogadási lehetőség:

 • 1. negyed kimenetele
 • Eredmény (mérkőzés kimenetel) és mindkét csapat egy adott pontot szerez (pl. 80 pontot)
 • Csapat a legtöbb pontos negyeddel
 • 1. negyed - Egy adott csapat X pontot szerez (pl. 20, 25, vagy 30)
 • 1. félidő eredménye és összesített pontszám

Tenisz meccsek esetén egy pár fogadási lehetőség:

 • Pontokra való fogadás
 • Deuce (40 mind) egy adott játékban
 • Következő két játék (game) nyertese
 • Következő break

A fenti lehetőségek csak egy töredéke a teljes kínálatnak. 

Bet365 odds-ok

Ami az oddsokat illeti, akkor első ránézésre azt mondanánk, hogy gyengébb oddsokat kínál pl. egy NB1-es meccsnél, mint az Unibet vagy a Tippmixpro, viszont ez nagyon piacfüggő. A Tippmixpróról például köztudott, hogy szeretik felpumpálni a mérkőzés kimenetelére ajánlott oddsokat a topligák valamint a magyar bajnokság esetén, de ha mélyebbre ásunk, akkor viszont már fordul a kocka.

Példaként használjuk ugyancsak a már korábban említett Kisvárda - Ferencváros mérkőzést.

Teljes mérkőzésre kínált ajánlatok

 1. bet365: Kisvárda FC 3.60   Döntetlen 3.75   Ferencváros 1.80
 2. Unibet: Kisvárda FC 3.95   Döntetlen 3.90   Ferencváros 1.85
 3. Tippmixpro: Kisvárda FC 3.80   Döntetlen 3.80   Ferencváros 1.97

DNB fogadás esetén viszont

 1. Bet365: Kisvárda FC 2.75   Ferencváros 1.40
 2. Unibet: Kisvárda FC 3.00   Ferencváros 1.38
 3. Tippmixpro: 2.55   Ferencváros 1.39

Nyilván nagyon fontos az odds nagysága, mert ez határozza meg, hogy egy adott fogadásból mennyi nyereményünk származik, de amint fent is láthatjuk ez fogadási típusonként változhat. Néha az egyik irodánál jobb az odds, néha a másiknál. Persze nem árt felkészülni ilyen szempontból is, és aki komolyabban űzi annak alapjáraton több irodánál ajánlott számlát nyitni, viszont egy olyan személy aki csupán szórakozásból fogad, amit mi nagyon is javaslunk, annak ezek nem a leglényegesebb dolgok.

bet365 fantáziasportok

A fantáziasport a tengeren túlon nagyon népszerű, de Európában is teret hódított, és ezt figyelembe véve 2022-ben a bet365 külön részleget alakított ki ennek.

Aki valaha is részt vett nálunk Manager játékon foci-vb, vagy akár Európa-bajnokság alatt annak ezt a játékot nem kell külön bemutatni.

A lényeg, hogy a játék keretén belül egy saját csapatot állíthatsz fel, és a többiek ellen küzdhetsz a fantázia pontok megszerzése érdekében. A saját csapatodban szereplő játékosok pontokat gyűjtenek neked valós teljesítményük alapján. 

A játék lobbyjában láthatjuk az aktuálisan nyitott játékokat, vagy nevezhetjük kihívásoknak amelyeken a kiírt részvételi díj kifizetésével, valamint csapatunk összeállításával akár mi is részt vehetünk. Végül pedig ha sikeres a szereplésünk akkor részesülhetünk a nyereményalapból.

Ami érdekesség, hogy ezeket a játékokat nem csak egy adott bajnokságra tudják megrendezni, hanem akár egy labdarúgó vagy miért ne, kosárlabda mérkőzésre. Találtunk a lobby-ban pl. kosár Euroligás mérkőzést is.

Megnéztük egy korábbi játék eredményeit, melyet a Salernitana - Juventus meccsre szerveztek. Erre a kihívásra összesen 240 játékos jelentkezett, és 41 játékos részesült a nyereményalapból. Ott ahol a részvételi díj közel 1000 Ft volt, az első helyezett közel 30.000 Ft-ot nyert, de még a 41. helyezett is pluszban (1418 Ft.) zárta a versenyt.

Mi ebben a játékban valóban látunk fantáziát (!), olyannyira, hogy bármikor beszállnánk egy kihívásba, és mivel naponta több ilyen is rendelkezésre áll, ezért akár ez mindennapos tevékenység lehet.

Virtuális sportok

A sportfogadás részlegen találjuk a virtuális sportokra kínált fogadási lehetőségeket, és bár egyesek szerint a sportvilág 2020-as stopja miatt népszerűvé kellett volna válniuk, mi ezt valamiért nem úgy tapasztaltuk.

Egy nagyon pörgős gyors játékról van szó. Gyakorlatilag 3 percenként van egy-egy virtuális sportesemény amelyre természetesen fogadhatunk. Több sportág is rendelkezésünkre áll, legyen szó akár fociról, kosárlabdáról, dartsról, de miért ne agárversenyről. Gondoljuk mindenki vágya, hogy digitális kutyákat kövessen körbe szaladni. Ha profitot termel, akkor miért ne.

Mindenesetre a bet365 is élt a lehetőséggel, és a kínálatában megtaláljuk a virtuális fogadásokat is. 

Lottó

Mikor már azt gondolnánk, hogy a lottózáshoz ki kell mozdulni a házból, rájövünk, hogy valójában tévedtünk. Ugyanis a bet365 sportfogadás részlegen ha kikeressük a Lottó-t akkor lehetőségünk van szelvényeket vásárolni olyan nemzetközi sorsolásokra, mint a német, a francia, az ír, a spanyol lottó, de ugyancsak itt megtaláljuk az Euro Millions játékot, ami egy transznacionális lottó.

Számunkra ez a lottó részleg még új, de kíváncsian figyeljük ennek a jövőbeli alakulását, és miért ne reménykedhetünk, hogy idővel akár a magyar ötöslottón is részt vehetünk a bet365-ön elhelyezett szelvényünk által.

bet365 kaszinó és játékok

A bet365 kaszinó részlegét nagyon egyszerűen elérhetjük, és az egyszámlás rendszernek köszönhetően, nagyon egyszerűen kipróbálhatjuk valamely játék egyikét. 

Az új játékosok például egy 100%-os kezdőbónuszban részesülhetnek, melynek értéke akár 30.000 Ft is lehet, de gyakran találkozunk egyéb ajánlatokkal is, legyen szó akár ingyen pörgetésekről, akár olyan játékokról melyen ha sikeresen szerepelünk akkor egy adott nyereményalapból vehetjük ki részünk.

A kaszinó részleg elérhető úgy webes felületen, mint mobil applikáción keresztül is.

bet365 játékok

A hagyományos asztali játékok (rulett, blackjack), a videópóker, valamint a kártyajátékok mellett itt is találunk érdekes pörgetős játékokat (melyek a NetEnt, a Microgaming, a BluePrint Gaming, vagy akár a Playtech szoftvergyártóktól származnak), mint pl. az Age of the Gods különböző verzióit, a kaszinósok egyik kedvencét a Leprechaun's Luck-ot, vagy akár a The Walking Dead nyerőgépet is kipróbálhatjuk.

A legutóbbi tanusítványok alapján a bet365 kaszinó átlagosan 96,97%-os kifizetési rátával dolgozik a kaszinó részlegen. A legkisebb (95,05%) visszafizetési rátát a kártyajátékoknál mérték, a legnagyobbat (97,59%) pedig az asztali játékoknál. Ezeket a felméréseket elég gyakran szokták végezni független cégek, a bet365 esetén pontosabban a Gaming Laboratories International (GLI) hajtja végre a számításokat.

Azt is fontos megjegyezni, hogy ezek a számok nem egy adott játék kifizetési százalékát jelentik, hanem múltbeli adatokon alapulnak, és nem feltétlenül jelentik a várható jövőbeni kifizetéseket. A kifizetési százalékot az összes nyert pénz összegével számítják ki (minden kategóriára külön-külön), és elosztják az ugyanazon játékokra tett összes fogadott pénzzel.

Az élő kaszinó részlegen brit, olasz, vagy akár kínai krupiék segítségével próbálhatunk szerencsét, és a hagyományos (élő blackjack, élő rullett) játékokon kívül találunk a bet365-nél olyan érdekesebb játékokat, mint a The Money Drop, Spin a Win, vagy Football Card Showdown. 

A bet365 játék részlegén is találunk nyerőgépeket, asztali és kártyajátékokat, de ezeken kívül ügyességi játékokon is részt vehetünk, vagy akár kipróbálhatjuk a bet365 Kenót is.

bet365 póker

Ahányszor rátekintünk a bet365 pókerrészlegére mindig mosoly kerül az arcunkra, mivel annyira leleményes volt az iroda, hogy a póker kezdőbónusz értékét 365 euróra szabta.

Különlegesség a pókerrészlegen, hogy egyes ajánlataik során a pókert kombinálják a sportfogadással. Például arra kérnek, hogy tippeljünk meg egy mérkőzést, és ha sikeresek vagyunk akkor ingyen jegyeket szerezhetünk különböző versenyekre, vagy akár pénznyereményben is részesülhetünk, de ugyancsak a különlegességek közé sorolhatjuk a Twister Sit&Go játékokat, mely a póker és a kaszinó kombinációja. Gyakran találkozunk extra ajánlatokkal náluk, melyek ezen játéktípusokra érvényesek.

A bet365-nél pókerezhetünk direkt a böngészőben, nincs szükség szoftverek letöltésére, és ők is az iPoker hálozatát erősítik.

Az ingyen játékokra (freerollokra) vadászok nem a bet365 póker részlegét fogják kedvelni, ugyanis ilyen téren nem bőkezűek.

A bet365 iroda ügyfélszolgálata

Az, hogy milyen jellegű ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre az függ attól, hogy milyen országból játszunk. A magyar ügyfelek számára például biztosítanak élő chat lehetőséget is magyar nyelven, ezen kívül felmerülő problémáinkkal e-mail-ben tudjuk őket megkeresni, vagy postán keresztül. Utóbbit nem javasoljuk, főleg azért, mert hetekbe, vagy akár hónapokba telhet a levelezgetés.

Az élő chat alapjáraton a leggyorsabb megoldás, viszont a tapasztalat azt mutatja, és ez nem csak a bet365 irodára érvényes, hogy amennyiben van lehetőségünk akkor angolul kommunikáljunk velük. Alap, apró gondokat megoldhatunk chat által, viszont ha nagyobb a baj akkor a legtisztább az angolul megfogalmazott e-mail. 

Működési engedélyek

A bet365 a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. Ezen engedéllyel jogában áll sportfogadás és egyéb szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unió különböző országaiban.

Ezen kívül a bet365 által közölt információk szerint kapcsolatban állnak az eCOGRA nemzetközi független szervezettel,  amely döntéshozási szolgáltatást biztosít olyan ügyfelek számára, akiknek megoldatlan ügye van egy szolgáltatóval. 

Ami pedig az online biztonságot illeti a fogadóiroda Thawte SSL Web Server tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal az adatkommunikáció biztonságos.

bet365 alternatív cím

A brit fogadóiroda weboldala elérhető volt az eredeti címen 2023 őszéig, vagyis a bet365.com-on, anélkül, hogy szükség lett volna alternatív címeket használni. Ez érvényes volt az összes általa nyújtott szolgáltatásra, legyen szó sportfogadásról, pókerről, vagy akár kaszinóról.

A szeptemberben történt szigorítások miatt a bet365 szolgáltatásai az alternatív címen érhető el.

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség dokumentumokra, azonosításra?

Az azonosítási folyamat alapvetően a számlák védelméért történik, viszont szabályozói követelmény is állhat a háttérben. 

A bet365 számlára való belépés után, a Számlám -> Azonosítás útvonalat követvén tájékoztatást kapunk a teljes folyamatról, a követelményekről, de ugyanitt tudjuk végrehajtani maga az azonosítást is.

Mi történik ha helytelen adatokat adtál meg regisztrációkor?

A számládra való bejelentkezést követően kövesd a Számla menü -> Számlám útvonalat ahol megtekintheted az általad megadott adatokat, és egyúttal akár módosíthatod is őket, viszont csak a címet, illetve az elérhetőséged. Az olyan adatok, mint a név, születési dátum, kártyabirtokos neve stb. nem módosítható, viszont ha hibát találsz ezeknél akkor vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

Legálisan fogadhat magyar játékos a bet365-nél?

Igen. Mivel a bet365 rendelkezik érvényes Európai Uniós (máltai) engedéllyel, ezért a szolgáltatások szabad áramlásának köszönhetően azon személyek akik a bet365-nél játszanak mindezt legálisan teszik.

Ez csupán akkor változhat, és akkor van szükség külön engedély kiváltására, amennyiben egy ország olyan szerencsejátékokra vonatkozó jogszabályokat hoz, melyek megfelelnek az EU kritériumainak (pl. román szerencsejáték piac), és nem teremtenek monopol helyzeteket.

Mellesleg 2018-ban a bet365 pert nyert Magyarországon, mely alapján nem büntethető.

Kell adót fizetnem a bet365 nyeremény után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a bet365 irodánál szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a bet365 egyenlegen szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Mit tehetek, ha a bet365 tévesen értékelte ki a fogadásom?

Ebben az esetben fel kell venni a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálattal, de még mielőtt ehhez folyamodnánk javasolt újra ellenőrizni, hogy valóban téves a kiértékelés, vagy mégsem. 

Az sem árt ha abban a pillanatban amikor felvesszük a kapcsolatot velük kéznél legyen egy hivatalos eredményforrás, mely által igazunkat tudjuk bizonyítani.

Hasonló esetekben amennyiben valóban tévedett az iroda, akkor rövid időn belül korrigálják a hibát, és bizonyos esetekben kárpótlásként még akár egy-egy ingyenes fogadásban is részesülhetünk, bár ez nem alapszabály.

Mit tehetek, ha elfelejtettem a bet365 felhasználónevemet vagy a jelszót?

Ebben az esetben klikkeljünk a belépési ablakban található Problémája van a bejelentkezésel? linkre, majd a következő oldalon amennyiben tudjuk a felhasználónevünket akkor azt adjuk meg, viszont ha elfelejtettük, akkor kattintsunk az Elfelejtette a felhasználónevét? linkre. 

Következő lépés, hogy kiválasszuk születési dátumunk, valamint megadjuk a regisztrációnál használt e-mail címet, ahova a bet365 elküldi a felhasználónevünket. 

Amennyiben a regisztrációnál megadott e-mail címet sem tudjuk elérni, bármilyen okból kifolyólag, akkor már csak a bet365 ügyfélszolgálata segíthet.

Mik azok a fogadási kreditek?

A megnevezése különbözik, a lényege viszont ugyanaz, mint az ingyen fogadásnak, vagyis a kapott fogadási kreditekkel fogadásokat helyezhetünk el, anélkül, hogy saját egyenlegünkhöz nyúlnánk.

Teljesen új ügyfeleknek úgy gondoljuk, hogy ez nem egy rossz kiindulópont, hogy akár egy bizonyos tanulópénz után elhelyezhessen egy pár ingyen fogadást is.

Bet365 vélemények és értékelések

Bet365 hírek és cikkek