Fekete listás fogadóirodák

Az ezen a listán szereplő fogadóirodákat nem ajánljuk, főleg ha valós pénzt szeretnétek befizetni.

Az ide gyűjtött irodákat elsősorban a felhasználói tapasztalatok alapján választjuk ki, de egyes esetekben más, külföldi hírek alapján is ide kerülhet egy-egy iroda (pl. pénzügyi problémák, nem fizetés, indokolatlanul lezárt számlák, bónuszok vagy magyar játékosok visszautasítása ok nélkül).

Stan James starstarstar halfstar emptystar empty

Több magyarországi felhasználónak ok nélkül zárolták a számláját, semmilyen előzetes figyelmeztetés nélkül. Bár a szabályzatuk ezt megengedi, az ilyen kellemetlenségek elkerülése végett kerüljétek ezt az irodát. A számlákon levő pénzt mindenki visszakapta, ebben korrektek voltak.

További részletek

Worldbet starstar emptystar emptystar emptystar empty

A WorldBet.com egy fogadóiroda volt, mely előbb fizetési problémákkal küzködött, majd a felhasználók egy részét egyáltalán nem fizette ki és bezárta kapuit. A fórumunkon több felhasználónak volt problémája ezzel az irodával.

Bár jelenleg nem elérhető a weboldala, lehetséges, hogy a jövőben újra elindul. Mindenki tartsa távol magát tőle!

További részletek

GoBetGo starstar emptystar emptystar emptystar empty

A GoBetGo egyik napról a másikra "megszűnt", és megtartotta a játékosok pénzét. Több ilyen jelzést találtunk nálunk a fórumon és más külföldi fórumokon. Nem kizárt, hogy újraindul más néven, esetleg valaki megpróbálja újrainditani pár év múlva, soha ne fizessen ide be senki. Simán tolvajoknak nevezhetőek.

További részletek

ball2win.com starstar emptystar emptystar emptystar empty

A ball2win.com üzemeltetője ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek

odinbet.com starstar emptystar emptystar emptystar empty

Az Odinbet.com üzemeltetője ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek

bit455.com starstar emptystar emptystar emptystar empty

A bit455.com üzemeltetője ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek

pariezsports.net starstar emptystar emptystar emptystar empty

A pariezsports.net üzemeltetője ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek

3bit688.com starstar emptystar emptystar emptystar empty

A 3bit688.com üzemeltetője ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek

Skedina.com starstar emptystar emptystar emptystar empty

A Skedina.com üzemeltetője valószinűleg ugyanaz a SOMMERVILLE MANAGEMENT CO. LTD. aki a GoBetGo fogadóirodát üzemeltette, amelyet egyik napról a másikra bezártak és nem fizették ki a játékosokat többet. Ugyanaz a felület és szoftver, messziről kerüljétek, még bónuszvadászoknak sem ajánljuk.

További részletek