Winmasters

starstarstar halfstar emptystar empty
2.6 az 5-ből, 8 értékelés
Értékeld te is!

A winmasters egy relatív új fogadóiroda, mely a Közép- és Kelet-Európai játékosokat célozza, így természetesen magyar felülettel is rendelkezik. Mivel céljük a gyors növekedés, jó nagy befizetési bónuszokkal várják az új játékosokat.

Regisztrálj most!

18+ Játssz felelősen!

Winmasters útmutató

A winmasters-ról általánosan

 • 2014 májusában indult iroda
 • a Tain platformot használják, ez ismerős lehet más irodáktól
 • mobilról is fogadhatsz
 • magyar felülettel és ügyfélszolgálattal rendelkeznek
 • élő fogadás van, de élő közvetítés nincs
 • sportfogadás mellett kaszinót, pókert és élő osztós kaszinót is játszhatsz

Hogyan nyithatsz számlát a winmastersnél?

A számlanyitás nagyon egyszerű folyamat. A winmasters főoldalán a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra kell klikkelni az űrlap megjelenítéséhez.

A teljes regisztráció két egyszerű lépésből áll, alig pár percet vesz igénybe. Az első űrlapon a személyes adataitad, hozzáférési adataidat kell kitöltened és számlád pénznemét kell kiválasztanod. Választhatsz Forintos és Eurós számlát is (vagy más pénznemet, ha szeretnél). Az űrlap helyben figyelmeztet a kitöltendő mezőkre. Figyelj az adatok helyességére, mivel ezt le fogják ellenőrizni a későbbiekben.

Az űrlap elküldése után már csak az e-mail címed ellenőrzése van hátra. A megadott címedre perceken belül megérkezik az aktiváló e-mail és az ott megadott linkre kell klikkelned az aktiváláshoz.

Ezzel be is fejeződött a regisztrációs folyamat, ezután be is fizethetsz és fogadhatsz az oldalon. Ajánljuk, hogy legyenek előkészítve az azonosításodhoz szükséges dokumentumok (személyi másolat és lakcímet igazoló dokumentum), mivel ezt fogják kérni az első kifizetés előtt. Ezeket elküldheted előre is az ügyfélszolgálatnak a support.hun@winmasters.com címre, így hamarabb ellenőrizve lesz a számlád. Az e-mailben tüntesd fel a felhasználóneved is.

Hogyan töltsd fel a számládat?

A regisztráció után fel kell töltened a számlád ahhoz, hogy fogadni tudj. Ezt a legegyszerűbben a fenti Befizetés gombra klikkelve teheted meg. Többféle befizetés mód közül választhatsz, a legtöbbnél a minimum befizetés 2500 Forint. Sajnos banki átutalás esetén csak nemzetközi utalásra van lehetőség, de a SEPA utalások bevezetése óta ez is elég gyors. Mi a bankkártyák vagy internetes pénztárcák használatát (Skrill, Neteller) ajánljuk. A befizezési bónusz érvényes ezekre a fizetési lehetőségekre is.

A befizetés csupán pár percet vesz igénybe, és ha nem banki utalást használtál, akkor azonnal megjelenik a befizetett összeg a számládon. A bónuszt ilyenkor még nem vetted igénybe, erre a következő lépésben kerül sor.

A winmasters egy többszámlás rendszert használ. A befizetések egy főszámlára kerülnek és innen oszthatod el belső utalással a különböző részlegek között a pénzt. Természetesen ha csak fogadni szeretnél, akkor a teljes főszámlás összeget utalhatod a sportfogadás/kaszinó számládra.

Befizetés után az Egyenlegek és átutalások menüpontot a bal oldalon találod. Itt megadhatod első befizetés esetén a BONUS20KHU bónuszkódot és az összeg át is kerül a fogadási számládra.

Hogyan tegyél meg egy fogadást?

Egyszerűen kikeresheted az ajánlatból a kívánt eseményt a már megszokott jobb oldali sportág és bajnokság listából. Egy sportág kiválasztása után megjelnik a teljes elérhető eseménylista, és ezt tovább szűkítheted különböző szűrők használatával. Vannak előre létrehozott szűrések a népszerű bajnokságokra, mint pl. az NB1, Bajnokok Ligája stb.

A fogadószelvényeden beküldhetsz egy (egyszeri) vagy több eseményt is (multi), vagy kombináltatsz a system opció használatával. Ezeket a lehetőségeket a jobb oldalon található szelvény tetején levő gombokkal állíthatod be. Alapból az Egyszeri opció van kijelölve, de több esemény hozzáadása esetén automatikusan átvált a Multi opcióra.

Hogyan igényelj kifizetést a winmastersnél?

A kifizetés megkezdése előtt át kell utalnod a kifizetendő összeget a sportfogadás számládról a főszámlára. Ehhez a már bemutatott Egyenlegek és átutalások menüpontot kell használnod.

Miután a kivánt összeg a főszámládon van, kérheted a kifizetést valamelyik fizetés módszert használva. Itt is érvényes, hogy csak olyan kifizetési módszert használhatsz, mint amivel befizettél. Természetesen, ha a befizetésnél használt eszközre nem lehet kifizetést kérni, akkor banki átutalással fognak kifizetni.

A minimum kifizetés 5000 Forint minden eszközre, kivéve a banki utalást, ahol 23.000 Forint a minimum.

Kapcsolat

A winmasters magyar ügyfélszolgálattal rendelkezik. Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érheted el őket a support.hun@winmasters.com címen vagy a honlapon található Kapcsolat űrlapon keresztül. 

Winmasters fórum Regisztrálok!

A Winmasters fogadóiroda felhasználói értékelései

 • starstar halfstar emptystar emptystar empty

  Undorító, szemét lehúzós banda! Senki ne vegye náluk igénybe a bónuszt, mert az életbe nem tudja úgy megforgatni úgy, hogy nyereséges legyen! Én befizettem 54000 ft-ot, kaptam kb 15 ezer ft bónuszt és ahhoz, hogy kivehessem a pénzt közel 500 ezer!!!!!! ft értékű fogadást kéne kötni, amelyeknek nem szabad:élőnek, nem szabad 1.80-as odds alatt lenni, és az egészet 30 napa alatt meg kell forgatni! Soha többé winmasters! Legyen mindenki éber, és inkább válassza aTtippmixprot vagy a Bet 365-öt. bennük még nem csalódtam.

 • starstarstarstar halfstar empty

  kezdeti értékelés

 • starstarstarstar emptystar empty

 • starstarstar emptystar emptystar empty

 • starstarstar halfstar emptystar empty

 • starstarstar emptystar emptystar empty

 • starstarstar emptystar emptystar empty

 • starstarstar halfstar emptystar empty

További kérdéseid vannak erről az irodáról? Tedd fel a kérdésed a fórumban vagy olvasd vissza mások kérdéseit és a válaszokat.
Winmasters fórum Mondd el a véleményed Regisztrálok!