Játékok, melyekben jenei94 szerepelt

Tippjáték
jenei94 közösségi adatai

jenei94 statisztikái

11 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Aves - Benfica
Foci / Portugália - Primeira Liga
1.11
2020 júl 21. 21:35 Tippjáték
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 24. 13:38
Idézetet írta: Powell Dátum július 24, 2020, 11:07:57
Örülök,hogy megjött,Forintos  a winmastered is és a folyószámlád is?Azért kérdem,hogy nem e az átváltás miatt.

igen forintos. megis csináltam a fiók felfüggesztést. többet egy forintot nem fizetek be oda. Nem ajánlom öket senkinek..
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 24. 10:22
Idézetet írta: SPF Admin Dátum július 23, 2020, 11:42:29
Nem tud, ha nem akar.  ;)

Na ma nagy nehezen megjött az utalás. de 3-4 ezret levontak valamire.
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 23. 10:27
Ma se jött tölük semmi. csak egy levél..  ;D irtam nekik sok a panasz rájuk-.  ;D hozzá teszem 3 éve volt kifizetésem kb és 20-30 ezer ft.

Természetesen Önnek jöga van ahhoz, hogy nem ellenőrzött forrásból tájékozódjon. Ahogyan korábban is tájékoztattuk, a winmasters minden játékosának eddig kifizette és jövőben is kifizeti a nyereményét. Ahogyan ez az Ön esetében is történt. Kérjük, szíveskedjen megírni nekünk, hogy miből gondolja, hogy a winmasters valótlanságot állít és nem továbbította az Ön kifizetését? Korábban volt már kifizetése, amit szintén gond nélkül megkapott.

Semmiféle érdekünk nem fűződik ehhez.
A továbbiakban nem tudunk Önnek ugyan arra a kérdésre válaszolni, amelyet már a korábbiakban többször megtettünk. Amint bármiféle új információt tudunk adni Önnek, azt azonnal jelezzük Ön felé.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:
Az Ön winmasters csapata

Értem önt. csak nem gondolja,hogy 3-7 napot irnak és a 7 nap már böven letelt a kifizetés határidőhöz.... Miért nem irják akkor 1 hónap is lehet a kifizetés. Az biztos többet nem fizetek be önökhöz....

Köszönjük e-mailjét.

Azért nem írjuk, mert ez nem a mi felelősségünk, hanem a pénzügyi szolgáltatóé. Mi csak az átlagos tranzakciós időt tudjuk megírni, ami az esetek 99%-ra érvényes.

Természetesen Önnek lehetősége van a jövőben nem igénybe venni szolgáltatásainkat. Köszönjük, hogy eddig velünk játszott.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:
Az Ön winmasters csapata


jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 22. 18:44
Az biztos többet énse fizetek be oda egy forintot se. Gané banda...... már bánom,hogy nem bankártyára kértem a kifizetést. De ahogy elnézem mindegy.. Nem szeretnek fizetni...,sehol nem volt problémám a kifizetéssel  csak náluk. 22bet,melbet,bet365 2 nap és a számlámon volt a pénz. Ezek meg már lassan 2 hete buziskodnak velem.....
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 22. 16:06
Na csak irtam nekik elakartam kérni igazolást ezt kaptam.

A Fast Bank transfer kifizetések a Safecharge pénzügyi szolgáltatón keresztül kerülnek teljesítésre. Tehát ez nem egy olyan banki átutalás, amelyről egyszerűen tudunk adni Önnek egy tranzakciótörténeti igazolást, amelyet a banktól egyszerűen lekérdezünk. A Safechargetól tudunk érdeklődni és ők egy saját azonosító számú referenciaszámmal tudják igazolni a tranzakciót. Ezt a tranzakciószámot hiába adjuk meg Önnek. Ez az azonosítószám sem az Ön bankjának, sem Önnek nem segít a beazonosításban, mert egy teljesen más rendszerű tranzakciós kód.

Ismételten kérjük, hogy várjon türelemmel és ne feltételezze, hogy a winmasters az Ön nyereményét kívánja megtartani magának. Ezt bizonyára Ön sem hiszi. Ennek megfelelően vélhetően nem kíván többször azonosítást kérni, hanem bízik abban, hogy cégünk megbízható, ahogyan eddig is az volt. Mindig, minden jogos kifizetést teljesít. Ahogyan az Ön pénzét is elindította, az a saját bankszámláját elhagyta.
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 22. 15:53
Holnapi nap kérek. Még megvárom a holnapi napot. De szerintem nem lesz az utalásbol semmi.
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 22. 15:45
 Ön sem feltételezi, hogy a winmastersnek szándékában és érdekében áll az Ön 105.000 Ft-os kifizetése miatt a jó hírnevét kockáztatni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy több alkalommal is rákérdezzünk a pénzügyi szolgáltatónál a tranzakció sikerességére vonatkozóan, de sajnos többet mi sem tudunk tenni.

Kérjük, várjon türelemmel és amennyiben bármelyik összeg megérkezne Önhöz, kérjük jelezze felénk, hogy a továbbiakban ne érdeklődjünk a pénzügyi szolgáltatónál.


Ezt kaptam most még egy hónapot vàrjak? :(

Tököm kivan velük  juliús 15 ota nem tudnak kifizetni vicc... Ha most vissza kerül a winmasters számlámra a pénz valamikkor kise fogom tudni venni mert úgyan ezt elfogják játszani. Nem igaz 5 nap alatt nem tudják kiutalni ilyen is a mesébe van..
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 22. 08:48
Idézetet írta: Powell Dátum július 21, 2020, 23:02:12
1.Figyu,ha ezt írták megkapod.2.Nem szopatnak, nem kérnek tőled 10 féle skenelést 8 féle pózba fotózd le magad és hasonlók,mert bizony ilyen is létezik vagy egyszerűen leszarnak és behúzzák a pénzt.Neked jóváhagyták a kifizetést ahogy írod is.Válaszoltak is.Akkor mi a probléma??
Minden cégnek más a kifizetése ha ezt nem tudod elfogadni minek fizettél be?Hiába írod ide az Spf adminok segítőkészek ha gond van,de nálad azonkívül hogy nem tudsz várni semmi probléma nincs.
Engem az unibet meg egy hétig szopatott csak a bankkártyával pedig semmi nem volt csak lejárt és csomagot váltottam(nem bankot).Szerződés,nyilatkozat 1 hétig minimum ment a huzavona.Régi ügyfélként.


Már bánom is ,hogy hozzájuk fizetem be. Franc gondolta,hogy ilyen szemetek. Érdekes eddig bármelyik irodátol megkaptam 2 napon belül,csak ök szarakodnak a pénzemmel.
Hozzáteszem mai nap se jött tölük semmilyen utalás. Bankom nemis tud róla,hogy jött volna tölük utalás.  ::) Vicc az egész oldal egy filért nem fizetek be hozzájuk. A pénzem sajnos kuka szerintem,Biztos az lesz,hogy a bankom nem engedélyezte szöveg majd 1 hónap mulva......
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 21. 21:15
Ezt az üzenetet kaptam ma a winmasters-töl.

Köszönjük e-mailjét.

Köszönjük türelmét, az illetékesek a Safecharge pénzügyi szolgáltató rendszerében mindkét tranzakciónál azt találták, hogy rendben továbbításra került az összeg. Sajnos a winmasters már nem rendelkezik az összeg felett, így mi nem tudunk további lépéseket tenni erre vonatkozóan. Bízunk benne, hogy hamarosan jóváírják az összeget a számláján.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a korábbi tapasztalatok alapján néhány alkalommal előfordult már 1-2 játékosunknál, hogy a tranzakció visszautasításra került a bankok által. Sajnos az is előfordult, hogy ez csak 3 hét elteltével történt meg és addig végig azt az információt kaptuk csak a Safecharge-tól, hogy a tranzakciót ők továbbították és rendben van.
Kérjük szíves türelmét, bízunk benne, hogy az Ön esetében nem fordul elő ez.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:
Az Ön winmasters csapata

Remélem nem az otp vacakol.... Bet365-töl 5 npaja utaltam ki és az megérkezett 2 napon belül.  ::)

Vagy ezek szopatnak vagy az otp. De az az érzésem,hogy ök szopatnak...

jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 20. 16:35
Idézetet írta: Powell Dátum július 20, 2020, 15:03:23
Azért még ne kongasd a vészharangot,mert nem feltétlen hazudtak.Van ahol 5 munkanap a kifizetési idő valószínűleg azért is mondták neked a 3-7 napot.22-ig kell megkapnod elvileg.Majd tájékoztass azért minket hogy megkaptad e a pénzt.
Addig légy türelmes.

oké várok . remélem meg jönn  >:( :(
jenei94 hozzászólt a Re:Winmasters Infó témához
2020 júl 20. 14:39
Július 15 én kértem kifizetést bankszámlámra. Most július 20 van. A pénzem még sehol, nem kaptam meg. Irtam nekik ez volt a válasz,hogy 3-7 nap a kifizetés . Érdekes más fogadóirodáknál max 3 nap és megjönn a pènz. Senkinek nem ajánlom öket. Aztse tudom mit csinàljak nem kevés osszegrol van szó.

A felhasználó összes hozzászólása