A Skrill egy internetes tranzakciókezelő vagy más néven pénztárca, melynek segítségével feltöltheted az online fogadóirodáknál a számláidat, küldhetsz pénzt barátaidnak, ismerőseidnek, valamint különböző átutalásokat végezhetsz, illetve használhatod online vásárlásra is. A Skrill használata nagyon egyszerű, de minimális angol tudás ajánlott, mivel jelenleg nincs magyar felületük.

A következőkben elmagyarázzuk a teljes használatot olyanok számára is, akik nem, vagy kevésbé értenek angolul. A Skrilles számládhoz igényelhetsz egy Skrill Mastercardot is, amelynek segítségével bármikor hozzáférhetsz a Skrilles számládon levő összeghez.

Egy nagy előnye a Skrillnek, hogy segítségével könnyen mozgathatod az egyenleged a különböző irodák között is, nagyon gyorsan. A legtöbb online fogadóiroda elfogadja a Skrillt be- és kifizetésre is, így jelenleg a legjobb választás online fogadás és kaszinózás esetén.

Skrill Weboldal megnyitása

Skrill számlanyitás

A regisztrációs folyamat elindításához kattints a nyitólap közepén található Sign up now gombra, vagy az oldal tetején a Register gombra.

Itt első lépésként meg kell adnod a keresztneved (First name) és Vezetékneved (Last name). Ne használj ékezeteket a nevedben. Ezután meg kell adnod a tartózkodási országod és a számlád pénznemét. Itt választhatsz forintot (HUF), eurót (EUR), vagy bármilyen más pénznemet. Mi a forintos számlát ajánljuk, utólag bármilyen más pénznemű alszámlát is létrehozhatsz. Az utolsó lépés ezen az oldalon a belépési adatok megadása, vagyis ez az e-mail címed és egy választott jelszó.

Get offers from carefully selected Skrill partners. jelölőnégyzetet nem kötelező kijelölni. Bejelölésével elfogadod, hogy promóciós üzeneteket küldjenek számodra, de ezt a legtöbb esetben jobb kihagyni.

skrill_regisztracio

Következő lépésként a pontos lakcímed kell megadnod, majd utolsó lépésként a telefonszámod. Végül be kell jelölnöd, hogy elfogadod a Skrill felhasználási feltételeit. Ezen lépések után a számlánkat megnyitottuk, viszont fontos, hogy regisztrációnkat megerősítsük.

Ezt megtehetjük, ha rákattintunk a Skrill üdvözlő levelében található hivatkozásra (verify your email).

Skrill applikáció letöltése

A regisztráció befejezése után ajánljuk a Skrill applikáció letöltését. Ez sok műveletben hasznos lesz majd, beleértve a személyazonosság igazolását is. Az applikációval a két-faktoros hitelesítés is egyszerűbb lesz, nem kell SMS-ben küldött kóddal megerősítened a bejelntkezést, elég a felugró értesítésben a megerősítésre kattintani.

A Skrill applikációban nagyjából minden művelet elérhető, ami a webes felületen is. A gyors belépéshez pedig aktiválhatod a biometrikus azonosítást, így ujjlenyomattal is beléphetsz a Skrill számládra.

  Letöltés a Google Payből   Letöltés az App Storeból

Skrill számla feltöltése

Miután bejelentkeztél a Skrill számládra, utána a számládat feltöltheted amennyiben a Deposit menüpontra kattintasz.

Több befizetési mód közül választhatsz:

 • bankkártya
 • banki átutalás
 • Paysafecard
 • Paysafecash

Csak saját névre szóló bankkártyával fizethetsz be Skrillre (ahogy minden online szolgáltatásra is).  Egy harmadik fél bankkártyájával nem lehetséges befizetni, ha ez később kiderül, akkor számla zárolás lehet belőle.

A befizetési lehetőségek közül egyértelműen a bankkártyás és a paysafecardos befizetés a leggyorsabb, mindkettő azonnal jóváíródik a számládon.

Bankkártya általi feltöltés

Skrill befizetés bankkártyával
Itt kell megadni a kártyád adatait.

A bankkártyás befizetés azonnali és a legtöbb magyar bankkártyával be lehet fizetni a Skrill számlára, ha nem jelöljük be, hogy a pénzt szerencsejátékra is szeretnénk használni.

Ha magyarországi bankkártyával szeretnénk Skrillen keresztül befizetni, akkor közbe kell iktatnunk befizetés után még egy pénzváltási lépést, ezzel megszűnik a befizetett összegre a szerencsejáték-tiltás.

skrill_visa_befizetes
Befizetés Visa kártyával és a gambling opció.

Amennyiben nem sikerül befizetned a kártyáddal, válaszd ki a No opciót a Do you want this money to be available for payments on gambling sites? kérdésnél és befizetés után váltsd át euróra a befizetett összeget. Ezzel meg is szűnik a korlátozás, és szabadon felhasználhatóvá válik a befizetett pénz.

Egy egyszerűbb megoldás a Revolut (virtuális vagy fizikai) kártya. Ezzel be lehet fizetni gambling opcióval a Skrillre, és innen a pénzt egyből be is fizethetjük bármelyik fogadóirodához megkötések nélkül. További megoldás lehet a Wise Visa kártyája, tesztelések alapján ez is működik, ha eurós számlához tartozik.

MasterCard kártyás befizetés esetén két további mezőt be kell jelölnünk. Az elsővel egyetértünk, hogy csak bizonyos oldalakra fizethetünk be az igy feltöltött összeggel, a második pedig, hogy a feltöltött pénz nem kérhető ki egyből Crypto walletra vagy Netellerre. Ez az egyetértés nem jelenti azt, hogy megbízható fogadóirodához nem fizetheted be a feltöltött összeget.

skrill_mastercard_befizetes
MasterCard befizetés további feltételei.

A bankkártyás feltöltés díja jelenleg 1%, de ezt mindig ajánlott a befizetési oldalon ellenőrizni. A Skrill mielőtt a tranzakciót elfogadnánk részletesen megjeleníti, hogy pontosan mennyit fognak levonni a kártyádról, ebből mennyi a díj és mennyi kerül a számládra.

Amennyiben a kártya és a Skrill számlád pénzneme nem egyezik, akkor érdemes átnézni azt is, hogy milyen pénznemben fogják terhelni a kártyád. Lehet előnyösebb euróban terhelni a forintos kártyát, mert olyankor a bankod vált jobb árfolyamon, mint a Skrill. Az ilyen átváltási díjakat is láthatod a befizetés nyugtázása előtt.

Banki átutalás

A banki átutalás nem jár kezelési költséggel. Hátránya, hogy 2-től 5 napig tarthat, amig a pénzösszeg a számlán lesz és nemzetközi utalás szükséges. Szerencsére amióta SEPA rendszer van, azóta ezek díjai az Európai-unión belül nagyon lecsökkentek, a legtöbb esetben pár száz forint lehet a maximum díj. Amennyiben a bankod ennél többet számol fel SEPA utalásra, érdemes bankot váltani, mivel egy direktíva tiltja a magas díjak használatát, tehát kötelesek lennének a bankok a belföldi utalással nagyjából egyenértékű díjjal számolni.

A banki átutalással befizetett összegre nem vonatkozik semmilyen megkötés, az egyből befizethető a feldolgozás után bármelyik irodához.

Ha ezt a befizetési opciót választod, akkor a Skrill megadja a bankszámla adatait, amelyre neked át kell utalnod a pénzt. Jelen esetben az Írországi számlájukra lehet utalni Magyarországról.

Az utaláshoz a következő adatokat kell megadnod, ezeket mind a Skrill befizetés oldalán találod meg, miután a Bank transfer opciót kiválasztottad:

 • To: a címzett neve
 • IBAN: a címzett nemzetközi számlaszáma
 • SWIFT: a címzett SWIFT kódja, a BIC is ugyanez
 • Reference number: ez a te azonosító kódod. Nagyon fontos, hogy ezt az utalás közleményében megadd, mert ez alapján azonosítják, hogy a te számládra kell jóváírni a beérkezett összeget.

Fontos még tudni, hogy kizárólag saját nevedre szóló bankszámláról utalhatsz, hisz nem fogadnak el olyan átutalásokat, mely egy harmadik személyt is bevon a tranzakcióba.

Leggyorsabb banki átutalás

A tesztelés során a leggyorsabb banki átutalás Revolut segítségével lehetséges. Munkanapon, 15 óra előtt indítva az utalás 2, legfeljebb 2 és fél óra alatt jóváíródott a Skrill számlán. A Revolut teljes banki szolgáltatásokat kínál és ezek közé tartozik a nemzetközi, SEPA utalás. Euróban utalva a Revolut segítségével 0 átutalási díjjal feltölthetjük a számlánkat, a Skrill írországi bankszámlájára utalva.

Ugyanazokat az adatokat kell használni, mint bármilyen banki utalás esetén: címzett, IBAN és a referencia szám. Ezzel a lehetőséggel picit lassabban, de díjak nélkül feltöltheted a Skrill számlád és a tranzakció során nem érintesz magyarországi bankot.

További számlafeltöltési lehetőségek

 • Paysafecard: 5%-os kezelési költség, egyenesen feltölthető a megvásárolt kód
 • Paysafecash: 2,5%-os kezelési költség, a myPaysafe segítségével vásárolható meg

Számlád ellenőrzése és limitek növelése

A számla megnyitásakor a tranzakciós összegek korlátozva vannak, de ezeket feloldhatjuk a számla ellenőrzésével. Az aktuális korlátokat megtekinthetjük a Settings menüpont alatt, a Verification-re kattintva.

Az ellenőrzéshez a Skrill applikáció használata a leggyorsabb és legegyszerűbb. Az ellenőrzést az applikáció bal felső sarkában levő Profil ikonra klikkelve érjük el. Le kell vele fotózni a személyazonossági igazolványt vagy útlevelet és a cím ellenőrzéséhez használhatod a telefon GPS vevőjét is, amennyiben otthon tartózkodsz.

A következő dokumentumokból kérhetnek ellenőrzéshez fényképet:

 1. Fényképes ellenőrzés
  Jogosítvány, útlevél vagy személyi másolatot kell feltöltenünk/küldenünk.
 2. Lakcím ellenőrzés (egyik az alábbiak közül)
  Közüzemi számla (villany, gáz, vagy víz) másolat, mely nem régebbi mint 3 hónap (telefonszolgáltató számla nem jó)
  Bankszámla kivonat másolata
  Lakcímet igazoló lap (városi hivataltól pl.)
  Hivatalos banki levél, mely tartalmazza a dátumot, és egy banki alkalmazott által van aláírva, mely a lakcímedet igazolja

A fent említett dokumentumok elküldése után ellenőrzik azokat, majd, ha mindent rendben találnak, akkor a tranzakciós limiteket megemelik. 

Az applikációs ellenőrzés közel azonnali, felismeri automatikusan a beküldött okmányokon szereplő adatokat a rendszerük.

Pénz küldése Skrillen keresztül

A Skrill segítségével nem csak befizetéseket és kifizetéseket végezhetsz, hanem küldhetsz pénzt is barátaidnak, ismerőseidnek vagy éppen igényelhetsz is pénzt tőlük.

A Skrill utaláshoz a címzett e-mail címére vagy telefonszámára (nemzetközi formátumban) van szükség, és az küldés vagy fogadás azonnali, ha a címzettnek is van Skrill számlája. 

Az ily módon átküldött összegekre már nem vonatkozik a szerencsejátékos megkötés, akkor sem, ha ilyen bankkártyáról volt feltöltve. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy barátodnak átküldhetsz magyar bankkártyával feltöltött pénzösszeget és ő azt már korlátozás nélkül befizetheti bármelyik fogadóirodához. Természetesen ezt a módszert nem ajánljuk meleg szívvel a kártyás korlátozások kikerülésére, arra a pénzváltás a legtisztább mód, de ez is egy lehetőség a fórumos beszámolók alapján.

Bejelentkezés után a Transfer menüponttal tudsz pénzt küldeni más Skrill számlára.

Skrill pénzküldés
Egyszerűen lehet utalni Skrill számlák között.

Az első mezőbe az illető Skrillnél használt e-mail címét kell megadjuk, majd ki kell választanunk a pénznemet (euró, forint stb.), illetve az összeget kell beírnunk. Opcióként üzenetet is írhatunk, amennyiben az Add message-re kattintunk. A következő oldalon ellenőrizhetjük, hogy az adatok (e-mail cím, összeg) pontosak, illetve itt vehetünk tudomást arról is, hogy mennyibe fog kerülni az átutalás.

A Send gombra kattintva a tranzakció megtörténik, mi pedig ezt láthatjuk a Transactions oldalon.

Pénzigénylés Skrillről

Ha egy bizonyos összeget szeretnél kiutalni a Skrilles számládról ezt megteheted, ha rákattintasz a Withdraw gombra. Itt több lehetőség közül választhatsz: Skrill Prepaid card, banki átutalás, bankkártya, Neteller számla vagy éppen Crypto wallet.

A Skrillen tartott pénzhez a leggyorsabban a Skrill Prepaid kártyával férhetsz hozzá. Ez egy valódi MasterCard típusú bankkártya, mellyel bárhol fizethetsz üzletekben vagy bármelyik bankautomatánál felveheted a számládon található összeget. 

Ezen kivül kiutalhatod az összeget a bankszámládra is, erre nagyjából 5 banki napot kell várni, de cserébe ingyenes. Nem okozhat gondot az utalás, ugyanis nem fogadóirodától érkezik, hanem egy pénzintézettől és utalás esetén nincs tranzakciós kód, ami ezt akadályozná.

Magyar bankkártyára a kifizetést jelen helyzetben nem ajánljuk, de meg lehet próbálni egy kisebb összeggel, és ha megérkezik akkor a többit is ki lehet kérni. A tipikus átfutási idő 3 nap körül van.

A mi ajánlásunk kifizetésre egyértelműen a Skrill MasterCard bankkártya, aminek az igénylése 10 euró.

Egy másik gyors lehetőség, az ingyenes virtuális Skrill kártya igénylése. Ezt a Skrill appban azonnal lehet igényelni, és hozzá is lehet adni a telefon Google Pay (Wallet) vagy Apple Pay szolgáltatásához. Pár perc múlva meg már fizethetünk is üzletekben a Skrillen levő pénzünkkel, és közben várjuk a banki átutalás megérkezését. Ez a legolcsóbb lehetőség, ha nem szeretnénk fizetni a valódi kártyáért.

Nem tudom a bankkártyámmal feltölteni a Skrill számlát, mit tegyek?

skrill_gambling_payments

Befizetéskor a következő kérdésnél válaszd a No opciót, így nem fogja a bankod tiltani a kártyás befizetést. Befizetés után meg váltsd át az összeget, ha forintos a számlád, akkor euróra, ha eurós akkor forintra. Egyszeri váltás elég, és be is fizethetsz a kedvenc fogadóirodádhoz. Nem gond, ha a Skrill és a fogadószámlád pénzneme nem egyezik, automatikusan váltani fog a Skrill.

A pénzváltás egy kis költséggel jár, ha ezt teljesen el szeretnéd kerülni, akkor vagy utalással fizess be a Skrillre, vagy próbáld meg Revolut vagy Wise kártyával.

Mely irodákhoz fizethetek be Skrillen keresztül?

Unibet, betfair, bet365, és még a Vegas.hu is elfogadja a Skrillt befizetéshez.

Skrillre lehet kifizetést kérni a fogadószámláról?

Igen, és gyorsabb, mint a bankkártyás kifizetés.

Megbízható a Skrill?

A Skrill régóta van jelen az online fizetőeszközök terén, jóval korábban megjelent, mint a Revolut vagy a Wise. Moneybookers néven indultak, majd a Paysafe csoport felvásárolta őket. Az Egyesült Királyság és Írország felügyelete alatt működnek. Szerintünk megbízhatóak.

Ha bármilyen kérdésed van a Skrillel kapcsolatban, azt felteheted a Skrill fórumon.