Bet365 bónusz: Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Regisztrálj, fizess be legalább 1.500 Ft*-ot a számládra és a bet365 fogadási kreditekkel jutalmazz a feljogosító befizetésed értékében (akár 15.000 Ft*), ha feljogosító fogadásokat teszel ugyanakkora értékben és azokat kiértékelik. Kizárólag új ügyfelekre vonatkozik és részvételi feltételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

Miután teljesítetted a feljogosító feltételeket, a fogadási kreditjeid tétként használhatod anélkül, hogy a saját pénzed kockáztatnád. A fogadási krediteket bármilyen sportra felhasználhatod a bet365 piacainak széles választékán. A fogadási kreditekből származó nyereményeket a kivehető egyenlegedhez adják hozzá, a nyeremények pedig nem tartalmazzák a fogadási kreditekből álló tétet. A fogadásod fogadási kreditek és készpénz kombinációjával is fedezheted.

Fontos Információ!
A különböző korlátozások miatt javasoljuk, hogy a számlád feltöltésekor a következő lehetőségek közül válassz: Skrill, Neteller vagy Paysafecard, illetve készítettünk egy cikket a működő befizetési lehetőségekről.
Szerintünk a tuti megoldás ha van egy Revolut, illetve egy Skrill számlád. Általuk megoldható a be-, valamint a kifizetés is.
Ha bármilyen kérdésed, nehézséged akad, akkor fordulj bizalommal fórumtársainkhoz, akár a bet365 részlegen, akár a pénzügyek fórumtémában.

A számlanyitási ajánlat működése

 • Igényeld az ajánlatot a feljogosító befizetés végrehajtását követően.
 • Tegyél feljogosító fogadásokat a feljogosító befizetésed értékében (maximum 15.000 Ft*) és várd meg, amíg azokat kiértékelik.
 • A fogadási kreditjeid röviddel azután lesznek elérhetőek, hogy a feljogosító fogadásaid kiértékelték.
 • Ezt követően a fogadási krediteket felhasználhatod fogadások leadásához, mindössze válaszd a "Fogadási kreditek felhasználása" opciót a fogadószelvényen.

Amennyiben az ajánlatot nem igényled az első befizetésedkor, azt utólag is megteheted a számla nyitását követő 30 napon belül. Egyszerűen jelentkezz be a számládra, nyisd meg a Számla menüt, válaszd az Ajánlataim részt és kattints az Igénylés mostra a vonatkozó ajánlatnál. Amennyiben több befizetést is végrehajtasz az igénylés előtt, a legnagyobb feljogosító befizetésed veszik figyelembe a fogadási kreditek (maximum 15.000 Ft*) jóváírásakor.

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • Kizárólag új ügyfelek számára érhető el. Hajtson végre egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* értékben és igényelje az ajánlatot a regisztrációt követő 30 napon belül, hogy jogosultságot szerezzen egy 100%-os összegre fogadási kreditekben, maximum 15.000 Ft* értékig. Igénylést követően, a fogadási krediteket a számlaegyenlegén tároljuk és azok nem kivehetőek.
 • A fogadási kreditek kiváltásához és felhasználásához, Önnek feljogosító fogadásokat kell tennie a feljogosító befizetés értékében (maximum 15.000 Ft*), és azokat ki kell értékelnünk az ajánlat igénylésétől számított 30 napon belül. Kizárólag az igénylést követően rendezett feljogosító fogadások számítanak bele a követelmény teljesítésébe.
 • A leadott fogadásoknak meg kell felelniük bizonyos feltételeknek, hogy azok beleszámítsanak a fogadási kreditek kiváltásába.
  • Tartalmazniuk kell legalább egy olyan választást, amely szorzója 1.20 (1/5) vagy nagyobb.
  • Az olyan piac/esemény kombinációknál, ahol csak kettő vagy három potenciális kimenetel létezik (például, Teljes játékidő eredménye labdarúgásnál) és Ön több lehetséges kimenetelre is tett fogadást, akár mérkőzés előtt vagy élőben, a legmagasabb összesített téttel rendelkező kimenetel fog számítani a fogadási kreditek kiváltásánál.
  • Amennyiben egy tétet részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, csak a fennmaradó aktív tét számít.
  • Amennyiben egy fogadást módosítottak a Fogadás módosítása funkcióval, csak az új fogadás új tétje számít.
  • A Felvehető most funkcióval egészben lezárt fogadások, azonnali játékok, játék termékeken megtett fogadások, érvénytelenített fogadások vagy push eredménnyel rendezett élő fogadások nem számítanak.
 • A fogadási kreditek nem kivehetőek, a nyeremények pedig nem tartalmazzák a fogadási kreditekből álló téteket. A fogadási kreditekből szerzett nyereményeket hozzáadjuk a
 • Kivehető egyenlegéhez. A fogadási krediteket nem lehet felhasználni bizonyos termékeken, ajánlatoknál/akcióknál vagy fogadási típusoknál. További részletekért, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételeket.
 • A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív.

A teljes részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

*vagy annak megfelelő valuta

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

  Jogosultság megszerzése

 1. Hajtson végre egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* összegben, hogy jogosultságot szerezzen az összeg 100%-ára fogadási kreditekben maximum 15.000 Ft* értékben. A feljogosító befizetés az ajánlat igénylése előtti 7 napban végrehajtott legnagyobb befizetése (maximum 15.000 Ft*).
 2. Az ajánlatát a számla létrehozását követő 30 napon belül kell igényelnie.
 3. Az igényelhető fogadási kreditek maximális összege 15.000 Ft*. Például, egy 20.000 Ft összegű feljogosító befizetés 15.000 Ft fogadási kreditre jogosítja fel.
  Fogadási kreditjei kiváltása

 4. A fogadási kreditjeit a számlaegyenlegén tároljuk és azok nem kivehetőek. A fogadási kreditek kiváltásához Önnek feljogosító fogadásokat kell tennie a feljogosító befizetés értékével (maximum 15.000 Ft*) megegyező vagy annál nagyobb összértékben, és azokat ki kell értékelnünk az ajánlat igénylésétől számított 30 napon belül.
 5. A fogadási kreditjei alapesetben egy órával azt követően lesznek elérhetőek, hogy teljesítette a rendezett fogadásokra vonatkozó feltételt.
 6. A számláján több fogadási kredit ajánlat is lehet egyszerre. Azonban a feljogosító rendezett tétek csak az ajánlatok egyikének kiváltásába számítanak bele. Ön a Számla menü
 7. Ajánlataim részén választhatja ki, hogy melyik ajánlat legyen aktív.
 8. A kisebb mint 1.20 (1/5) szorzós egyszeri fogadások nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába. Többszörös fogadások esetén az egyik választásnak legalább 1.20 (1/5) szorzójúnak kell lennie, hogy számítson.
 9. Az olyan piac/esemény kombinációknál, ahol csak kettő vagy három potenciális kimenetel létezik (például, Teljes játékidő eredménye labdarúgásnál) és Ön több lehetséges kimenetelre is tett fogadást, akár mérkőzés előtt vagy élőben, a legmagasabb összesített téttel rendelkező kimenetel fog számítani a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésénél (amennyiben ugyanazt a legmagasabb összesített tétet tette fel több mint egy választásra ugyanazon piac/esemény kombinációra, úgy csak az egyik számít majd bele a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésekor). Azok a kiértékelt fogadások, amelyeket Ön más választásokra tesz meg ugyanazon a piac/esemény kombináción nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába. Ez a feltétel más korlátozásokkal együtt érvényes. Például, ha Ön egy 3.000 Ft-os fogadást tesz arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát, valamint tesz egy 4.500 Ft-os fogadást arra, hogy a Chelsea győzi le a Man Utd csapatát a Játékidő eredménye piacon legalább 1.20-as (1/5) szorzóval, úgy csak a Chelsea-re tett fogadása számít bele a fogadási kreditek kiváltásába (amennyiben mindkét fogadás 3.000 Ft értékű volt, úgy 3.000 Ft számít bele a fogadási kreditek kiváltásába). Amennyiben feltesz egy további 3.000 Ft tétet arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát legalább 1.20-as (1/5) szorzóval, ez az összesített 6.000 Ft tét fog számítani a fogadási kreditek kiváltásánál, nem pedig a 4.500 Ft tét, amelyet a Chelsea-re tett.
 10. A Felvehető most funkcióval egészben lezárt fogadások, azonnali játékok, játék termékeken megtett fogadások, érvénytelenített fogadások és push eredménnyel rendezett élő fogadások nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába.
 11. Amennyiben egy tétet részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, csak a fennmaradó aktív tét számít bele a fogadási kreditek kiváltásába. Amennyiben egy fogadást módosítottak a Fogadás módosítása funkcióval, az eredeti tét nem számít bele a fogadási kredit kiváltásába, és csak az új fogadás új tétje számít.
 12. Amennyiben az ajánlat igénylését követő 30 napon belül nem rendelkezik a feljogosító befizetésével megegyező értékű (maximum 15.000 Ft*) jogosult rendezett fogadásokkal, a fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, valamint az ajánlat lezárul.
  Fogadási kreditjei felhasználása

 13. A fogadási krediteket nem lehet kivenni. A fogadási kredit tétekből származó nyereményeket a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, de a nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kredit téteket. Például, ha egy 3.000 Ft-os tétet tenne meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 9.000 Ft lenne (6.000 Ft nyereség plusz 3.000 Ft tét), azonban, ha egy 3.000 Ft-os fogadási kredit tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 6.000 Ft lenne, mivel a 3.000 Ft értékű fogadási kredit tétjét nem kapná vissza.
 14. A tétjeit fedezheti részben a fogadási kreditjeiből és részben a saját kivehető egyenlegéből, azonban a tétje fogadási kreditekből álló része nem lesz része a nyereményeknek. Például, egy 3.000 Ft értékű fogadás 3.00 (2/1) szorzóval, amelyet 1.500 Ft fogadási kredittel és 1.500 Ft készpénzzel fedezett 7.500 Ft nettó nyereményt adna (6.000 Ft nyeremény plusz 1.500 Ft készpénzes tét), mivel az 1.500 Ft fogadási kredit tét nem jár vissza. Amennyiben egy fogadás érvénytelenítésre kerül és lehetősége volt nyerni (például push esetén), a fogadási kredit tétek nem járnak vissza. Ha egy fogadás érvénytelenítésre kerül és nem volt lehetősége nyerni (például ha egy Gólszerző fogadást egy olyan játékosra tesznek meg, aki nem játszik a mérkőzésen), a fogadási kredit tétek visszajárnak.
 15. A Felvehető most funkciónál, a kijelzett összegből már le lesz vonva a fogadási kredit tét, így az a fogadás lezárása esetén érvényes valós kifizetést tükrözi.
 16. Fogadási kredit egyenlegét nem:
   - utalhatja át a Kaszinó, Játékok vagy Póker termékre;
  - használhatja tétként Tote fogadásoknál (beleértve más nyereményalapos fogadásokat), Colossus fogadásoknál és Lottó piacokon;
  - használhatja tétként Banker fogadásokhoz, feltételes fogadásokhoz, fordított feltételes fogadásokhoz vagy Teaser fogadásokhoz.
 17. A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív. Amennyiben végrehajt egy befizetést, lead egy sportfogadást, vagy részt vesz bármilyen játékban a Kaszinó, Játékok vagy Póker terméken, úgy az számlaaktivitásnak számít.
 18. A fogadási kreditek a következő ajánlatoknál használhatóak feljogosító fogadásként:
  - 0:0 - pénzvisszafizetés
 19. A fogadási kreditek felhasználásával leadott fogadások nem érvényesek a következő bónuszokra::
  - Labdarúgás gyűjtő bónusz
  - Tenisz gyűjtő bónusz
  - Multisport gyűjtő bónusz

  Általános

 20. Ez az ajánlat több pénznemben érhető el a számlabeállításainak megfelelően, illetve a minimális befizetésre és maximális fogadási kreditekre vonatkozó pénznem értékektől függően, amelyeket megtekinthet itt. Ezeket a pénznem értékeket rendszeresen felülvizsgáljuk a piaci árfolyamok alapján, és ennek megfelelően növelhetjük vagy csökkenthetjük azokat.
 21. Ez az ajánlat az új ügyfelek számára 2022. január 6-án 11:59-kor (angol idő) lezárul és csak azok az ügyfelek igényelhetik, akik ez időpont előtt regisztráltak (regisztrációtól számított 30 napon belül kell igényelni).
 22. Ez az ajánlat kizárólag Magyarország és Málta területén élő ügyfelek számára érhető el.
 23. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 24. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 25. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 26. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 27. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.