NBA Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Houston elég okosan rakja össze a padját, szinte a semmiért megszerezték Brewert és Shvedet is. 1 éve ilyenkor még szinte padjuk sem volt, most meg.. :redchug: De ütős lesz ez a nyugati PO :great: Kelet meg.. mintha kb az nb2 lenne. :noway:

December 23., kedd:

01:00    Charlotte Hornets - Denver Nuggets   1.77   2.08   

02:00    Houston Rockets - Portland Trail Blazers   1.64   2.32   

02:30    Dallas Mavericks - Atlanta Hawks   1.38   3.40   

04:30    Golden State Warriors - Sacramento Kings   1.11   7.28


Tippek, vélemények?

NBA Power Rankings, 8. hét: Szintet lépett a Hawks

A két héttel ezelőtti erősorrendünkhöz képest az élen nem történt változás, már négy hete vezet a Warriors. Azonban komoly mozgások voltak az élmezőnyben. Hatalmasat lépett előre a Hawks, míg visszaesőben van a Spurs és a Cavs. Utóbbi gárda újfent kikerült a top10-ből.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-8-het-szintet-lepett-a-hawks

Néztétek a bet kínálatot játékos speckókra? Van kint egy olyan, hogy Darren Collison (GS Warriors) passzai 5.5 felett / alatt, Collison meg ugye a Kingsben tolja.  El lehetne játszani, hogy megrakom underre és, ha bejön akkor szép csendben felveszem a nyereményt, ha elmegy, akkor meg hivatkozok arra, hogy elbaszták a csapatot. Szerintetek érdemes ilyennel szórakozni vagy ne nagyon erőltessem?

Idézetet írta: Jenci84 Dátum december 22, 2014, 23:30:00
Néztétek a bet kínálatot játékos speckókra? Van kint egy olyan, hogy Darren Collison (GS Warriors) passzai 5.5 felett / alatt, Collison meg ugye a Kingsben tolja.  El lehetne játszani, hogy megrakom underre és, ha bejön akkor szép csendben felveszem a nyereményt, ha elmegy, akkor meg hivatkozok arra, hogy elbaszták a csapatot. Szerintetek érdemes ilyennel szórakozni vagy ne nagyon erőltessem?

:redchug:

Ne erőltesd, ha valamit elrontottak, akkor úgyis törölni fogják a fogadást.

Tenisszel jártam így korábban. Souza játszott, de Sousát írták ki. Végül mindegy volt, mert nyert.

Nemtudom ti jelentkeztetek e ilyenre de aki szereti a statokat annak igen jó lesz én már megkaptam a béta keyt. https://www.statmuse.com/nba/ Ha valakit esetleg érdekel irjon privátot.

Idézetet írta: alexthebest Dátum november 15, 2014, 12:57:23
Pl a Clippers ellen is rajta ment el a meccs. Nem bántom én, de a saját szobrát dönti...
Már mióta mondom hogy Kobe nélkül jó lenne a Lakers, erre még a családom is leszól  :) Én még frankón szurkolnék is nekik, Lin, Young, Boozer, Hill, elég faszántos. De ha mindent Kobe dob el úgy minek nekik szurkolni feleslegesen, ha jól is állnak, ő eltolja. Most nem játszik, alázzák a ligaelsőt  ;D :redchug:

Vlade!

www.youtube.com/watch?v=SEYrSawUAUI




Josh Smith a Houstonban!
Rondo után újabb nagy név váltott csapatot. Ennyiért egyrészről megéri a Houstonnak (évi 2 millió), másrészről viszont hatalmas károkat okozhat. A Houstonnál eddig úgy ahogy jól működtek a dolgok. Stabil védekezés volt, és viszonylag jó támadójáték. Jöttek is szépen az eredmények. Azonban Smith tipikusan az az ember aki tönkretesz egy jól működő csapatot. Bomlasztó egyéniség az öltözőben, és hiába lesz most ott a haverja Howard, akkor se várok tőle sokat. Szerintem hatalmas rizikó a Rocketsnak, annak ellenére is, hogy mennyiért szerezték meg.
Mondjuk az kétségtelen, hogy ha Smith beválik, akkor ligaelitek lesznek védekezésben, és mindenki ellen eséllyel állnak ki egy PO csatára.

Jól alakult a meccs, a nagy különbség miatt tudtam, hogy a fővárosiak már nem erőltetik majd az utolsó támadást.
Picit még fáj, hogy a Knicks kihagyta a második büntetőt + azt, hogy lepattanót pontra váltották.

Vége: 91-102.  :crazy:

NBA: Új időszámítás Detroitban

Az NBA ünnepi programját követően sincs megállás, az alapszakasz pénteki játéknapján újabb 11 mérkőzéssel folytatódnak a küzdelmek. Josh Smith távozása Detroitból komoly változásokat eredményezhet, most először lép pályára nélküle a Pistons. A tegnapi blamát követően a Magichez látogat a Cavs, míg a játéknap rangadója a Grizzlies - Rockets csata lesz.

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-uj-idoszamitas-detroitban

Lol, a bajnokság legjobb formában lévő csapata, hazai pályán, negyedet sem nyerve 30 pontos verésben részesül egy Buckstól.  :redchug: Hát mi lehetett ott?  :D