Férfi Euroliga 2010/11

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Férfi Euroliga 2010/11 - Ki nyeri meg?

Barcelona
22 (44%)
CSZKA Moszkva
5 (10%)
Olympiakos
8 (16%)
Panathinaikos
5 (10%)
Real Madrid
3 (6%)
Montepaschi Siena
3 (6%)
Caja Laboral
1 (2%)
Más csapat...
3 (6%)

Összes szavazó: 49

Szavazás lezárva: január 16, 2011, 16:59:11

#15 október 29, 2010, 13:23:15, Milan
Panathinaikosz-CSKA Moszkva
2010 10. 28. 20:45

tipp Panathinaikosz-6pontról nyer
odds:1.95
unibet
tét:7

[e]A Panathinaikos  igen erős csapat és ez évben is készen áll a jobb euroligás szereplésre . Tavaly ugyanis igen hamar kiestek a legrangosabb kosár sorozatból. A legjobb 8ba már nem kerültek be mert a 2010es esztendő Euroliga bajnoka és a Partizan Belgrád mögött végeztek a legjobb 16ok csoportjában harmadikként. Ez évben bizonyára jobban fognak szerepelni ,hisz őket mindig ott lehetett találni a kieséses szakaszban. Úgy gondolom hogy a csoport küzdelmekben a legjavukat nyújtják  most majd. Mostani csoportellenfeleik közül a legkomolyabb vetélytárs  a most soron következő Moszkvai együttes lehet,ám Dusko Vujosevic csapata már nem a régi ezért legyőzhetőek . Múlthéten az olasz AJ Milanó CSKA otthonában győzött igen könnyedén sok pontos különbséggel ami némi meglepetés mert az olaszok idegenben nem szoktak ilyen jól szerepelni . Viszont a Pana vendégként a Litván Vilnius igen simán intézte el az első játéknapon. Otthonukban pedig az OAKA-ban mindig elég szervezetten és motiváltan szoktak játszani a görögök . Úgy gondolom tehát lesz némi előnyük amivel jobbak lesznek az oroszoknál, Nem mintha nem lenne jobb Zeljko csapata mert már jó párszor megmutatták tudásukat. Ez most se fog elmaradni több pontos sikert érhetnek el most is még ha egy jó védekező csapat ellen játszanak is.[/e]

Eredmény: 74-60
6,65 pont

#16 november 05, 2010, 17:09:39, Milan
Valencia Basket Club-CSKA Moszkva


tippCSKA-2,5pontról nyer
odds:1.9
bet365
tét:10

[e]Nem éppen jó formában fogadja a spanyol Valencia kosárcsapata a CSKA Moszkvát. Ugyanis elég  rossz szériájuk van a bajnokságban és az Euroligában. Összesen hat mérkőzésre tehető hogy sikertelenek ez idényben .Ez nagyban talán annak is betudható hogy elég sok a sérült játékosuk. Vendég Moszkvaiaknak is van gondjuk ,ám ők azért egy fronton jól teljesítenek ,ez a bajnokság és szerencséjükre nem tizedeli őket sérülés. Az Euroligában nem állnak jól ,azért nem jött össze még a győzelem a vendégeknek mert jobb ellenfeleik voltak eddig ,Panahtinaikosz valamint az AJ Milano. Bár utóbbi csapat nem a legjobbja a mezőnyben ,ám kellemetlen ellenfél. Mindenesetre a mostani párharcból az orosz csapat lehet az mely sikerrel zárhatja a találkozót, Valamivel stabilabb valamin velük lehet számolni hogy odaérhetnek a top 16ba is még a rossz kezdés ellenére. Egyébként pedig az egyik leghatékonyabb csapat az oroszoké , nehéz minden csapatnak ellenük , ez múlthéten is látszott a Pana ellen ,ha úgy játszanak mint akkor nyerhetnek elég simán a spanyol csapat ellen. [/e]

Eredmény: 82-57
-10 pont

#17 november 19, 2010, 00:42:45, Milan
Lietuvos Rytas v Cibona

tipp: Lietuvos Rytas -14pontról nyer
odds:2.9
bet365
tét:10

Mindkét csapat elég rossz sorozatban az Euroligában . Ráadásul mindkettő ugyanúgy négy verességgel rajtolt és áll a tabella végén csoportjukban . Tehát hasonló cipőben járnak. Ma viszont egyik csapat nyerni fog. Bizonyára a hazaiak várhatják jobb helyzetből az összecsapást. Győzelmük nem is kizárt csak a különbség ami még a két csapat közt lehet , jelenleg olyan 8-9 pont ami lehetséges a Lietuvos Rytas győzelme esetén. Ám ennél talán többre is győzhet , . Ugyanis a horvát csapat teljesen szétesett formát mutat, idegenben nem jól zárnak ,rengetek kosárpontot szenvednek el. Legutóbb is elég csúnyán jártak Olaszországban az idén 23 ponttal maradtak alul vendéglátóiktól Siénában . A Litván csapattal egyébként is az elmúlt három összecsapását a Cibona csapatával szemben megnyerte és igen nagy különbségekkel ,tehát van alapja a hazaiak nagy arányú győzelmére.

Eredmény: 90-62
19 pont

#18 november 19, 2010, 00:43:27, Milan
Lietuvos Rytas - Cibona Zagreb
2010.11.17. 18:45

tipp: Lietuvos Rytas -8,5 pont
odds: 1.90
iroda: Bet365
tét: 10 egység

András kollégához hasonlóan én is simább találkozót várok, mint a fogadóirodák, de talán más okok miatt. Kezdjük azzal, hogy a napokban bejentette a Lietuvos, hogy aláírt hozzájuk az Euroliga egyik legnagyobb nevű játékosa Sarunas Jasikevicius, aki már a Maccabival és legutóbb a Panával is Euroligát nyert, köszönhetően az ő klasszis játékának is.Az ő érkezésének híre biztosan feldobta a csapatot, ami valljuk be rájuk is fért, hiszen eddig mai ellenfelükhöz hasonlóan még nem nyertek meccset. A Cibonával ellentétben ők többször is szoros meccset tudtak játszani aktuális ellenfelükkel, érik már tehát az 1. győzelem, amire ma sor is fog kerülni. Egyértelműen jobb a hazaiak játékosállománya, olyan minőségi légiósokkal, mint Johnson, Newley, Bajramovic vagy Bjelica. Litván játékosokkal sem állnak rosszul, hiszen a válogatott tagja az imént említett Jasikeviciuson kívül, Gecevicius és Babrauskas is. Ezzel szemben a Cibona kerete igen szegényes köszönhetően annak, hogy komoly anyagi gondokkal küzd és gyakorlatilag az összes piacképes emberükön túladtak. Építkezési szakaszban járnak most, egy új fiatal csapatot próbálnak létrehozni, aminek 22 év az átlagéletkora. Bogdanovic, Rosic és Radosevic húzza a gárdát, de ők is nagyon fiatalok még, így törvényszerű,, hogy hullámzó a teljesítményük. Egyetlen légiósra volt pénzük az amerikai egyetemi ligából igazolt Marcus Johnson személyében, de róla mindent elmond, hogy 3 meccsen, összesen 57 perc játékidő alatt 2 pontot tudott összehozni...
Semmi meglepő nincs a horvátok idei szereplésében, ez a realitás, jelenleg nem Euroliga szintűek. Véleményem szerint a litvánok megragadják az utolsó szalmaszálat, már ami a továbbjutásukat illeti és 10-15 ponttal leverik a gyengécske horvát fiatalokat.

Eredmény: 90-62
9,00 pont

#19 november 19, 2010, 00:44:08, Milan
Armani Jeans Milano v Panathinaikos

tipp: Milanó
odds:3,10
iroda:[ex]expekt[/ex]
tét.5

Az Euroliga 5 játéknapján a D csoportban meglepetést várok a hazai Milanoiaktól . Ugyanis sikert remélek a hozzájuk látogató  Panathinaikosal szemben. A hazaiak formája alapján számításba lehet venni a sikert ,csak el kell majd még hitetnie Piero Bucchinak övéivel hogy lehet keresnivalójuk az egyik végső győzelemre is esélyes csapat ellen. Milanoiak egyébként a legutóbbi játéknapon kiválóan teljesített Pamesa Valencia ellen. Ezt idegenben játszották és magabiztosan hozták.Tehát van kitűnő állapotban és erőben a hazaiak és ha lesz kitartásuk  is a görög Pana ellen , akkor meglehet a győzelem.Ehhez még mondjuk egy jó védekező játéknak is kellene párosulni , mert a vendégeket nem szabad sok területet engedni ugyanis  abból nem jönne  ki jól a Milánói kosár csapat . Valamint ha pedig még  a hazai közönség is buzdítja őket  akkor az is plusz motiváció lehet . Tehát nem esélytelenek számomra ,egy két ponttal nyerhetnek a hazaiak.

Eredmény: 71-81
-5 pont

Idézetet írta: András Dátum november 18, 2010, 18:29:07
Armani Jeans Milano v Panathinaikos

tipp: Milanó
odds:3,10
iroda:expekt
tét.5

Az Euroliga 5 játéknapján a D csoportban meglepetést várok a hazai Milanoiaktól . Ugyanis sikert remélek a hozzájuk látogató  Panathinaikosal szemben. A hazaiak formája alapján számításba lehet venni a sikert ,csak el kell majd még hitetnie Piero Bucchinak övéivel hogy lehet keresnivalójuk az egyik végső győzelemre is esélyes csapat ellen. Milanoiak egyébként a legutóbbi játéknapon kiválóan teljesített Pamesa Valencia ellen. Ezt idegenben játszották és magabiztosan hozták.Tehát van kitűnő állapotban és erőben a hazaiak és ha lesz kitartásuk  is a görög Pana ellen , akkor meglehet a győzelem.Ehhez még mondjuk egy jó védekező játéknak is kellene párosulni , mert a vendégeket nem szabad sok területet engedni ugyanis  abból nem jönne  ki jól a Milánói kosár csapat . Valamint ha pedig még  a hazai közönség is buzdítja őket  akkor az is plusz motiváció lehet . Tehát nem esélytelenek számomra ,egy két ponttal nyerhetnek a hazaiak.

Elnézve a tegnapi EL eredményeket, a tippnek adok esélyt. Én pont a Pana győzelmére kezdtem írni, de végül visszatöröltem. A tegnapi eredmények után én sem lepődnék meg egy hazai győzelmen. Bár élesben sosem tenném meg a AJ-t, de hogy őszinte legyek, 1,4-ért a Panára sem merek tenni.

#21 november 27, 2010, 11:12:18, Milan
Real Madrid-Olympiakos
2010.11.25.

Tipp: Olympiakos +2,5
Odds: 1,90
Iroda: [ex]expekt[/ex]
Tét: 1

Ez a tipp inkább megérzés, ezt előre mondom, azaz írom. Idén az első körben már találkoztak, akkor a Real nagyon égett, 16 pontot tett közé az Oly. Igaz, az a Real nem ez a Real, de arra jó volt, hogy kicsit behúzzák a farkukat a Madridisták. Legutóbb a Spirou ellen képesek voltak 49 pontra.  :D Ilyen mocskos gyengén nem is tudom, hogy lehet játszani. Tegyük fel, hogy nem volt bunda  :D . 1/15 a triplavonalon kívülről istentelenül gyenge. 29 %-kal dobtak mezőnyből, ilyen százalékot ritkán lát az ember. Nem azt mondom, hogy nincs egy-két faszagyerek a Realnál, de mindenesetre kevés az igazi tökös srác. A vén Garbajosa használhatatlan, Velickovic fatökű lett, Ante Tomic meg az is volt  mindig. Llull nekem sosem volt a kedvencem, és valószínű sosem lesz. Tucatirányító, több 100 jobb irányító kallódik alsóbb, vagy nevenincs ligákban... Ha a niggereket nézzük, azt látjuk, hogy nem Jordanek játszanak náluk. Lagymatag egy banda, semmi jót nem tudnék róluk mondani. Az Olympikos viszont kegyetlenül erős. A Real ellen presztízs meccset játszanak, ezt nem fogják leadni, az tuti100. Náluk játszik a volt MVP, Milos Teodosic, ott van a rutinos Spanoulis, ráadásul vissszatér kisebb sérüléséből Teo Papalukas. És akkor még csak a guardoknál tartok. Keselj, aki a legváratlanabb pillanatban dob egy olyan trojkát, hogy el sem hiszed. MAtt Nielsen, a csupaszív, Rasho Nesaterovic, maga a rutin. És az egyik kedvencem, Bourousis, aki center létére vajkezű gyerek, és nem barátja a borotva. A Realnál ketten átlagolnak 10 pont felett, míg az Olympiakosnál 4-en, de majdnem 5-en . De Keselj, Nielsen, vagy az "orr" is képesek kiugró teljesítményre, így ha valamelyik kezdő netán rossz napot fogna ki, lazán tudják pótolni a kieső pontokat. A Real meccsenként 65 pontot dob, ami női meccseken is kevés. Az Olympiakos pedig majdnem 82-t. A Real mezőnyből 42,5, míg az Olympiakos 57%-kal dobál átlagban mezőnyből.
Persze ezek számok, de azok meg ritkán hazudnak. Aztán az Olympiakosnál nincsenek olyan tejbetök játékosok, akik lelazsálnák a meccset. Idegenben is ki fogják tenni a lelküket a pályára. Nálam a két legfontosabb poszton jobb a Olympiakos. 4-esben jobb a Real, de hát legyen már valami az ő javukra írva.
Aztán a lényeg. EL, tehát szerintem nem fogunk bosszankodni, hogy sima a vége. LEsz itt izgalom végig, és sorsdöntő kosarakban jobb a vendég gárda. Milos Teo akkor dob kosarat félpályáról, amikor az a legjobban fáj. De a másik szerb, Keselj sem megy a szomszédba, ha be kell verni egy trojkát a sarokból. De Spanoulis sem egy meccset döntött már el a végén.
Nekem az az érzésem, hogy a Olympikosnál nagyobb betyárok játszanak, és csak a presztízs miatt még egyszer legyalulják a Realt! De mint azt az egység is mutatja, ez a tipp nem életbiztosítás. Attól függetlenül én nagyon bízok benne!

Eredmény: 82-68
-1 pont

Férfi Euroliga 2010/11 - 7.Forduló:

Szerda, December 1:

2010.12.01 16:15   Khimki BK - Partizan Belgrad   1.33   -   3.25

2010.12.01 18:15   CSKA Moskva - Panathinaikos Athens   1.95   -   1.82

2010.12.01 19:15   Fenerbahce - Cibona Zagreb   [ex]1.03[/ex]   -   11.33

2010.12.01 20:30   Tau Ceramica - Prokom Trefl Sopot   1.05   -   [lb]9.67[/lb]

2010.12.01 21:00   Monte Paschi SI - Lietuvos Rytas   1.05   -   9.17

Csütörtök, December 2:

2010.12.02 18:45   Žalgiris Kaunas - Maccabi Tel Aviv   1.81   -   1.97

2010.12.02 20:45   Olympiakos Pireus - GHP Bamberg   1.03   -   11.33

2010.12.02 20:45   Unicaja Malaga - Real Madrid Teka   1.88   -   1.88

2010.12.02 20:45   FC Barcelona - Cholet Basket   1.02   -   12.33

2010.12.02 20:45   Pamesa Valencia - Pilsen Istanbul   1.61   -   2.25

2010.12.02 20:45   Olympia Ljublana - Milano   1.47   -   2.62

2010.12.02 20:45   Roma - Charleroi   1.33   -   3.30

Vélemények, tippek?

Férfi Euroliga 2010/11 - Aktuális helyzet:

Group A
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Maccabi Tel Aviv6501489:4226711
2Žalgiris Kaunas6302444:437710
3Partizan Belgrad6402399:403-410
4Khimki BK6204422:430-88
5Tau Ceramica6204463:46218
6Prokom Trefl Sopot6104408:471-637

Group B
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Olympiakos Pireus6402476:4364010
2Real Madrid Teka6302422:4101210
3Unicaja Malaga6303453:461-89
4Roma6303425:451-269
5GHP Bamberg6203430:433-38
6Charleroi6204421:436-158

Group C
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Fenerbahce6501468:4234511
2Monte Paschi SI6501449:3856411
3FC Barcelona6402455:4183710
4Cholet Basket6303421:448-279
5Lietuvos Rytas6105433:450-177
6Cibona Zagreb6006399:501-1026

Group D
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Olympia Ljublana6202461:463-210
2Pilsen Istanbul6401482:4661610
3Panathinaikos Athens6401464:4065810
4Milano6303456:446109
5Pamesa Valencia6204411:429-188
6CSKA Moskva6105392:456-647


Euroliga 2010/11 - Legutóbbi forduló eredményei:


2010.11.25 20:45
Maccabi Tel Aviv
81 : 70Tau Ceramica
2010.11.25 20:45
Partizan Belgrad
68 : 62Žalgiris Kaunas
2010.11.25 20:45
Real Madrid Teka
82 : 68Olympiakos Pireus
2010.11.25 20:30
Charleroi
79 : 74Unicaja Malaga
2010.11.25 20:15
GHP Bamberg
67 : 68Roma
2010.11.25 19:15
Pilsen Istanbul
84 : 78Olympia Ljublana
2010.11.25 19:00
Panathinaikos Athens
69 : 73Pamesa Valencia
2010.11.25 18:30
Cibona Zagreb
75 : 94FC Barcelona
2010.11.24 20:45
Milano
71 : 65CSKA Moskva
2010.11.24 19:00
Cholet Basket
61 : 70Monte Paschi SI
2010.11.24 18:45
Lietuvos Rytas
75 : 81Fenerbahce
2010.11.24 18:45
Prokom Trefl Sopot
71 : 67Khimki BK

Férfi Euroliga 2010/11 - 8.Forduló:

Szerda, December 8:

2010.12.08 18:15   CSKA Moskva - Pamesa Valencia   [lb]1.62[/lb]   -   2.28

2010.12.08 18:30   Cibona Zagreb - Monte Paschi SI   9.25   -   1.05

2010.12.08 20:30   Charleroi - GHP Bamberg   [ex]1.42[/ex]   -   2.82

2010.12.08 20:45   Milano - Pilsen Istanbul   1.88   -   1.88

Csütörtök, December 9:

2010.12.09 18:15   Lietuvos Rytas - Cholet Basket   1.37   -   3.05

2010.12.09 19:00   Panathinaikos Athens - Olympia Ljublana   1.07   -   8.00

2010.12.09 19:15   Fenerbahce - FC Barcelona   1.73   -   2.07

2010.12.09 20:00   Maccabi Tel Aviv - Partizan Belgrad   1.12   -   [ex]6.00[/ex]

2010.12.09 20:15   Prokom Trefl Sopot - Žalgiris Kaunas   1.80   -   1.98

2010.12.09 20:45   Unicaja Malaga - Olympiakos Pireus   [lb]2.04[/lb]   -   1.75

2010.12.09 20:45   Real Madrid Teka - Roma   1.08   -   7.50

2010.12.09 20:45   Tau Ceramica - Khimki BK   1.35   -   [ex]3.13[/ex]


Várjuk a véleményeket, tippeket!  :ok:

Euroliga Eredmények (legutóbbi forduló):


2010.12.02 20:45
Roma
95 : 83Charleroi
2010.12.02 20:45
Olympiakos Pireus
86 : 69GHP Bamberg
2010.12.02 20:45
Unicaja Malaga
75 : 71Real Madrid Teka
2010.12.02 20:45
FC Barcelona
76 : 62Cholet Basket
2010.12.02 20:45
Pamesa Valencia
62 : 56Pilsen Istanbul
2010.12.02 20:45
Olympia Ljublana
82 : 75Milano
2010.12.02 18:45
Žalgiris Kaunas
68 : 71Maccabi Tel Aviv
2010.12.01 21:00
Monte Paschi SI
90 : 72Lietuvos Rytas
2010.12.01 20:30
Tau Ceramica
75 : 81Prokom Trefl Sopot
2010.12.01 19:15
Fenerbahce
100 : 70Cibona Zagreb
2010.12.01 18:15
CSKA Moskva
68 : 72Panathinaikos Athens
2010.12.01 16:15
Khimki BK
92 : 65Partizan Belgrad

Euroliga Tabellák:

Group A
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Maccabi Tel Aviv7601560:4907013
2Žalgiris Kaunas7303512:508411
3Partizan Belgrad7403464:495-3111
4Khimki BK7304514:4951910
5Tau Ceramica7205538:543-59
6Prokom Trefl Sopot7204489:546-579

Group B
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Olympiakos Pireus7502562:5055712
2Real Madrid Teka7303493:485811
3Unicaja Malaga7403528:532-411
4Roma7403520:534-1411
5GHP Bamberg7204499:519-209
6Charleroi7205504:531-279

Group C
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Fenerbahce7601568:4937513
2Monte Paschi SI7601539:4578213
3FC Barcelona7502531:4805112
4Cholet Basket7304483:524-4110
5Lietuvos Rytas7106505:540-358
6Cibona Zagreb7007469:601-1327

Group D
PCsapatLMNyDVRG:KGGAPt
1Olympia Ljublana7302543:538512
2Panathinaikos Athens7501536:4746212
3Pilsen Istanbul7402538:5281011
4Milano7304531:528310
5Pamesa Valencia7304473:485-1210
6CSKA Moskva7106460:528-688


Férfi Euroliga 2010/11 - 9.Forduló:

Szerda, December 15:

2010.12.15 18:45   Žalgiris Kaunas - Tau Ceramica   1.92   -   1.85

2010.12.15 19:15   Pilsen Istanbul - Panathinaikos Athens   1.98   -   1.80

2010.12.15 20:30   Cholet Basket - Cibona Zagreb   1.07   -   8.17

2010.12.15 20:45   Olympia Ljublana - CSKA Moskva   [lb]1.98[/lb]   -   1.81

2010.12.15 20:45   Roma - Unicaja Malaga   2.00   -   1.79

2010.12.15 20:45   Partizan Belgrad - Prokom Trefl Sopot   [ex]1.26[/ex]   -   3.80

2010.12.15 21:00   GHP Bamberg - Real Madrid Teka   [ex]3.68[/ex]   -   1.27

Csütörtök, December 16:

2010.12.16 19:45   Lietuvos Rytas - FC Barcelona   3.48   -   [ex]1.29[/ex]

2010.12.16 20:00   Maccabi Tel Aviv - Khimki BK   1.29   -   [lb]3.55[/lb]

2010.12.16 20:45   Monte Paschi SI - Fenerbahce   1.29   -   3.57

2010.12.16 20:45   Milano - Pamesa Valencia   1.62   -   [lb]2.28[/lb]

Férfi Euroliga Eredmények (legutóbbi forduló):


2010.12.09 20:45
Tau Ceramica
89 : 81Khimki BK
2010.12.09 20:45
Real Madrid Teka
72 : 50Roma
2010.12.09 20:45
Unicaja Malaga
76 : 74Olympiakos Pireus
2010.12.09 20:15
Prokom Trefl Sopot
69 : 72Žalgiris Kaunas
2010.12.09 20:00
Maccabi Tel Aviv
76 : 62Partizan Belgrad
2010.12.09 19:15
Fenerbahce
69 : 75FC Barcelona
2010.12.09 19:00
Panathinaikos Athens
95 : 88Olympia Ljublana
2010.12.09 18:15
Lietuvos Rytas
92 : 80Cholet Basket
2010.12.08 20:45
Milano
84 : 70Pilsen Istanbul
2010.12.08 20:30
Charleroi
75 : 61GHP Bamberg
2010.12.08 18:30
Cibona Zagreb
66 : 82Monte Paschi SI
2010.12.08 18:15
CSKA Moskva
73 : 63Pamesa Valencia