Hétközi forduló következik pár csapatnak, miután Norvégiában a nemzetközi kupaszezon alkalmából nem halasztani szoktak, hanem a meccseket korábban lejátszani. Ennek aprópóján találkozik majd most a Molde az Odd csapatával és a meccsnek eléggé simának kell lennie.

Fej-fej mellett halad egyelőre a Bodo és a Molde, vagyis a bajnokság két legnagyobb esélyese. Mindössze ez a két együttes maradt hibátlan majd három forduló után és egyikük se kapott még gólt sem. A cimvédő nyolc, mig a Molde hét szerzett találatnál tart, igy a hétvégi bajnokijuk igazi csemege lesz majd. Előtte azonban a Moldénak meg kell vernie az Odd csapatát, ahol sima három ponttal számolnának Moe mesterék. A vártnál is simábban hoztaák eddig a győzelmeket és Gulbrandsen sérülése se hátráltatja egyelőre a támadógépezetet, igy érdeklődve várhatjuk itt is a végkifejletet.

Ezzel szemben az Odd a gyengén kezdők közé tartozik. Kifejezetten gyenge játékot nyújtottak eddig, hiába szereztek már négy pontot. Kezdtek egy Haugesund elleni zakóval, majd jött egy kicsit szerencsés három pont a Sarpsborg ellen. A hétvégén sem kaptak ki a Sandefjord ellen, azonban leginkább az ellenfélnek köszönhetik két góljukat. Az elsőnél a sandefjordi kapus nekidobta a labdát a csatárnak (!), majd a másodiknál az utolsó támadást nem tudtak a csapat levédekezni. Elég nagy szerencsétlenkedés előzte meg mindkét találatot és ilyen ajándékokra a Molde ellen nem számitok.

Vagy ez a -1 gólos hendi vagy a félidő - végeredmény hazai - hazai lesz a jó elgondolás ide. Kötelező három pont ez a Moldénak és a Bodo elleni rangadó előtt ezt nem kellene elszúrniuk.

Molde - Odds Ballklubb: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp