Érdekes kis meccset rendeznek este 21 órától a Premiershipben. A Manchester United 21-én egy igencsak komoly (idézőjelben a jelző) meccset játszott a Coventry ellen. Én nem néztem a meccset, aztán csak bekapcsolódtam, mert látni akartam a csodát. Végül a csoda elmaradt, a tiziknél nem bírta a nyomást a Coventry.

Játszott egy semleges nézők számára kiváló meccset ten Hag csapata, a klubra (és egyébkét a PL-meccsekre, csapatokra jellemző) ellentétes félidőt. Nincs még egy bajnokság, ahol akár meccsre vonatkozóan két totál ellentétes félidő jön, de akár csapatokra vetítve is érvényes.

A Manchester eleve olyan csapat (kicsit mint a 'pool), szereti magát hátrányba hozni. A 'pool idén, a Unitednél is rengeteg olyan meccsre emlékszem, amikor az első félidőben saját sírját ásta, aztán a 2. féldiő arról szólt, hogy a gödröt temesse.

A Sheffield egy fura helyzetben van, mert gyakorlatilag kiesett a csapat. Gyakorlatilag focizhatnak nyugodtan, itt már egy pofonnal több vagy kevesebb, nem számít. Egyén szinten van szerintem motiváció, és ezekre a már kiesett csapatokra az jellemző, hogy vagy sz@rnak az egészbe, és kapják az újabb pofonokat, vagy felszabadultan csak játszanak, és a görcs nélküli foci hozza meg az eredményt.

A Man. Unitednél azért meccsek óta látszik az, hogy több védője nem bevethető, Martinez vagy Varane például, épp ezért nyeli a gólokat a csapat. Viszont elnézve a 'the Blades' játékát, hát a védekezéssel ott is vannak gondok, szóval ha a vendég együttes még nyílttá is válik, hát akkor komolyabb over is lehet ebből. Mostanában mindkét együttes igencsak overes, látok egy-egy dugót mindkét együttesben.

Manchester United - Sheffield United: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp