Sajnos a szorzó 2.00 alatt maradt ennél a tippnél, de olyan sokat nem befolyásol a gondolatmenetemen, mert az 1.94 egy korrekt szorzó. Korrekt az odds, mert a Brighton mint ropi a fogak között, úgy roppant meg az idény végére. Kivett a csapatból a szezon, EL-menetelés, ilyen-olyan angol kupák, bajnoki meccsek, több játékosa válogatottban is teljesített feladatokat. A Brighton ráadásul nemrég játszott az Arsenal és a Liverpool ellen, ott kapott is két zakót. De a kisebb nevű ellenfelek ellen sem megy igazán a foci, ráadásul ennél a klubnál is van egy kezdőcsapatra való sérült, hasonló a helyzet, mint a Szarkák esetében.

A Man. City-nek pedig hiába van két meccsel kevesebb, mint az Arsenal csapatának, a begyúűjthető pontokat be is kell gyűjteni. Erre adott az esély, okosan dobta a csapat a BL-t (vicc, ne vedd komolyan), de tényleg a Man City most már nem kell koncentráljon másra, mint arra, hogy a meccseket a bajnokságban behúzza. Az FA Kupa döntő május 25-én lesz, nagyon-nagyon messze.

Guardiola csapata erős, általában jól is játszik, az meg pech, hogy a Real Madrid szétvédekezte a City-t. A Brightonnak nincs Rüdigerje, de másja sincs. Pl. szerintem olyan sok motivációja se, de még ha lenne is, hiába a motiváció, ha nem bírja a fizikum. El van használódva a csapat, ezért sem mindegy, milyen a roster, milyen a mnőség, mert ha sok a széria, sok a sérülés, akkor a szezon végére egy csapat nagyon meg tud rogyni. Akár PSE, akár Liverpool, stb. Vannak olyan megzuhanások, hogy ihaj.

Nincs benne a Brightonban, hogy meccseket nyer zsinórban, és mondjuk felkapaszkodik egy 7. helyig. Én úgy vélem, a City gyorsan le akarja rendezni a meccset, és ha nem lesz nagy balszerencséje, ez össze is fog jönni.

Kettejük utolsó 5 tétmeccséből 4-en ez a tipp jött, most is jöhet. Ráadásul a Brighton egy focizni tudó és szerető csapat alapvetően, ebből a csapatból kinézem, hogy játszanak egy jó és szórakoztató meccset most a City ellen. Kiesni nem fognak, görcsölni nem kell, lehet futballozni egy jót. Ááá, mire így a végére értem, még jobban rábeszéltem magam.

Brighton - Manchester City: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp